60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlene kabak yemeği yaptımmmm akşamada ıspanak yemeği

mutfağımı toprladım birazdna yemek yiycem sonra da bi dışarı çıkarım kargoya falan gidicem,yoğurt falan bitmiş onları alırım gelince de yerleri süpürmem lazımmmm

afiyet olsun canım

hmm köyde olduğunu bilmiyordum cnaım o zaman zordur evet bende yolun yarısı minibüste gidiyorum yarım saatlik yok sonra yarım saatte servisle gidiyorum istanbulda yaşıyor izmitte çalışıyorum. sırt çantam var okul çantası diye dalga geçerler işyerindekiler bazen ona çorbamı yemeemi ekmeemi su akıtmaz saklama kaplarında getiriytorum . meyvem de oluyo ekmegimde 500 ml suyumda hepsini bir poşete doldurup sırt çantama oturtuyorum kolay oluyor sıtta ytaşıyınca

herkese merhabalar
ancak bulunup geldim walla
geçmişe de bakmadım daha

bu sabah kahvaltıda nesfit yedim bi kase
ara yapamadım
öğleyin de
4 yk makarna
3 tane inegöl köfte yidimmm

fiyuuvvt piliçe bakkk afiyet olsun

evet çooooooooooooook haklısın bende farkındayım ama bizim burda tabaklara koyuyorlar sırayla konan tabaklardan alıyoruz.az yada çok isteyince tuaf tuaf bakıp bildiğini okuyorlar.çorbada bugün iyi değildi o yüzden az içtim....o yüzden olanı alıyorum.evdede bu aralar pek birşey kalmadı alış verişte yapamadık ev arama derdine düştük unutuyoruz sürekli.günibirlik alış veriş yapıyorum genelde.birde ben pek acıkmıyorum.acaba pisikolojikmi anlamadım.:44::44:bazen yemeyi unutuyorum.ben bu rejim işine kendimi fazla kaptırdım bence.bazen iyi bazende kötü oluyor işte....dediğin gibi yapmaya çalışacağım.birde ben her akşam eve yürüyerek 45 dak gidiyorum.acaba onuda spordan sayabilirmiyim....

Son düzenleme:

sağol bebemmmmmmmmmmmm

ayy tam bir buçuk saat et kestim. ince ince dönerlik et kesmek çok oyaladı beni soğuktu bide kollarım koptu. neyseki bitti. ağdada bitti. makinaya çamaşır attım. kuzucuklarımada yumurta maması hazırladım geldim. off yoruldum bugün nen :86:

15.30 ara
1 küçük kepçe arpa çorbası
yarım dilim ekmek az peynir
1 muz ( bugün ikinci muz oldu ama yemessem çürüycekti telafi edicem akşama )

ardından bi yeşilçay

15.30 ara
1 küçük kepçe arpa çorbası
yarım dilim ekmek az peynir
1 muz ( bugün ikinci muz oldu ama yemessem çürüycekti telafi edicem akşama )

ardından bi yeşilçay

benim diyetisyenim haftada 3 gün muz muhakkak ye diye özellikle tembihler potasyum için. günlük üç porsiyon meyvem var ama büyük boy muzlardan değil orta boy olanlardan 1 tanesi 1 porsiyon ediyor. bazen günde üç porsiyon meyve olarak sadece muz yediğim bile oluyo. korkma yani sorun değil. akşama bi meyve hakkın daha var

şimdi 1 yeşil elma daha yedim.3. elmam oldu akşamda çilek yiyeceğim....
500 ml su içtim.1 litre oldu içtiğim su bugün su az içtim aaaaa yeni fark ettim. dün 1,5 olmuştu bu satte...:44::44:

afiyet olsun canım fotoğraf koyma fikri de süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…