Canım ama kilo çizelgen olursa bu olmıycak 2 tane olmuyo haberin olsun
Hoşgeldin beeem afiyet olsun yemekte salata yoort falan yok muydu bakiiiiim
sağol tatlımmm[/QUOTE
hoşbulduk balımm
ay vardı, 3 yk yooort yediydim de unutmuşum yazmayı
afiyet olsun esw cim
sağol nugiciiim
kızlar ben yemeğimi yiyip gelecem.yemekte
patlcan salata(yağsız)(4 yk)
haşlama tavuk(el kadar göğüs eti köri ile hasladım)
3 kaşık yoğurt(ayran yapmaya üşendim.
2 dilim tam buğday ekmeği(belki 1 dilimini yemem tavuk biraz büyük oldu) var.Hepimize afiyet olsuuun
öğlene kabak yemeği yaptımmmm akşamada ıspanak yemeği
mutfağımı toprladım birazdna yemek yiycem sonra da bi dışarı çıkarım kargoya falan gidicem,yoğurt falan bitmiş onları alırım gelince de yerleri süpürmem lazımmmm
öğlene kabak yemeği yaptımmmm akşamada ıspanak yemeği
mutfağımı toprladım birazdna yemek yiycem sonra da bi dışarı çıkarım kargoya falan gidicem,yoğurt falan bitmiş onları alırım gelince de yerleri süpürmem lazımmmm
İlla ekmek olsun diye bir kuralım yok yani ekmeği aramıyorum.Pilav falan varsa yemiyorum zaten de...Ben köyde öğretmenlik yapıyorum.Yemek getirip götürmek çok zor oluyor.Öğlen okulda kalırsam atıştırıyorum ancak...Öyle işte dün öğlen için şu mısır gevrekleri var ya ondan götürdüm servise geç kalınca süt alamadım ve öğlen onları kuru yemek zorunda kaldımAma kuruda fena değildi...
herkese merhabalar
ancak bulunup geldim walla
geçmişe de bakmadım daha
bu sabah kahvaltıda nesfit yedim bi kase
ara yapamadım
öğleyin de
4 yk makarna
3 tane inegöl köfte yidimmm
he gülüm 67 süper.saol canım.
canım senin yemeklerini açıkçası beğenmiyorumsöylemiyim dedim kaç gündür ama böyle olmaz 2 kaşık çorba 3 kaşık salata olmaz yani çorba 1 kepçe içmen lazım 8-10 kaşık; salata da 5-6 kaşık hatta daha fazla olabilir; hadi yemek patates miş 2yk olsun ama sebze et falan olunca 4-5 kaşık ye öğlen yemeği bu yakılır yani kuvvetli ye bak az yiyerek kaslardan gider verirsin evet ama sağlıksız olur bu ekmek güzel yemişsin afiyet olsun yanında yoğurt getirebilirsin ya da ayran bak çalışan ama evden getiren birsürü arkadaş var cimcimeciiiiimmmmmmm dikkatt lütfeeennnn
aa yok şekerim ben çizelge filan yapamadım kiçizelgem aynı duruyoyapmışsın işte çizelgenibirden işler bastırdı yapamadım canım iyi sen yapmışsın neyse ki
hmm köyde olduğunu bilmiyordum cnaım o zaman zordur evet bende yolun yarısı minibüste gidiyorum yarım saatlik yok sonra yarım saatte servisle gidiyorum istanbulda yaşıyor izmitte çalışıyorum. sırt çantam var okul çantası diye dalga geçerler işyerindekiler bazen ona çorbamı yemeemi ekmeemi su akıtmaz saklama kaplarında getiriytorum . meyvem de oluyo ekmegimde 500 ml suyumdahepsini bir poşete doldurup sırt çantama oturtuyorum kolay oluyor sıtta ytaşıyınca
fiyuuvvt piliçe bakkkafiyet olsun
ayy tam bir buçuk saat et kestim. ince ince dönerlik et kesmek çok oyaladı beni soğuktu bide kollarım koptu. neyseki bitti. ağdada bitti. makinaya çamaşır attım. kuzucuklarımada yumurta maması hazırladım geldim. off yoruldum bugün nen :86:
15.30 ara
1 küçük kepçe arpa çorbası
yarım dilim ekmek az peynir
1 muz ( bugün ikinci muz oldu ama yemessem çürüycekti telafi edicem akşama )
ardından bi yeşilçay
hayırdır hastamısın canım benim.hastaysan geçmiş olsun.iyice dinlen evde olmanın keyfini yaşa...süper....QUOTE]
Yok canım ya şükürler olsun hasta falan değilim,2 günlüğüne şehir dışına çıkıcam o yüzden rapor almam gerketi
daha başlayamadım ama hazırladım yemeğimi. oğlumu uyutup yicem inş :82::82:
fotosunu koyayım değişiklik olsun dedim ama yanına ya da üstüne soda içmeyi düşünüyorum onu koymayı unutmuşum
Eki Görüntüle 167112
haşlanmış tavuk pirzola
1domates
kara lahana ve göbek marul
1kepek ekmeği
2yemek kaşığı layt yoğurt
1şile soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?