60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünlük yediklerim ve yiyeceklerimi toptan yazıym

Sabah kalkında 1 büyük bardak limonlu ılık su ve 2 kuru kayısı,,

Kahvaltı:
1 bardak şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği
peynir
salatalık ve domates,ayrıca mikemmel közlenmiş biber

1 yumurtayla kahvaltımı tamamladım

Ara:

1 bardak yeşil çay ve 7 fındık,1 grsssini,5 tane diyet bisküvi 2 demiştim ama napim gitti

Akşam:1 tabak yoğurtlu makarna

Ara 1 porsiyon meyve bugün 6 öğün yapamadım maalesef....:18::18::18:

merhabalarrrrrrrrrrrr canlarrrr nasılsınız gününüz umarım çok güzel geçmiştir .
ben çok şükür çok iyiyim herşey yolunda herşey tıkırında bakalım şimdilik bugün fırsat bulursam faydalı bilgilerden yazarım yarın akşam üzeri nasipse taaaaaaaaa pazartesiye kadar yokum bakalım bi termal molası verelim dedik istikamet SELÇUK- İZMİR nasipse ....
umarım kaçamaksız yağların gittiği kasların arttığı güzel bir hafta sonu olur canlarım ben de bol bol yüzerek kalori harcamayı düşünüyorum

öğlen yemeği nerede ?:26:

ara öğünümde 1 portakal 10 antep fıstığı ve 1 madensuyu var
affiyet olsun kuzu
15.30 ara
1 küçük kepçe arpa çorbası
yarım dilim ekmek az peynir
1 muz ( bugün ikinci muz oldu ama yemessem çürüycekti telafi edicem akşama )

ardından bi yeşilçay
affiyet olsun motoree

affffiyet olsun şeker

Anladım canım inşallah ev işlerin de düzene girer de en azındna belirli şeyleri evden getirirsinn ama acıkmamana aldanma yani motive olmuşsundur psikolojik olarak acıkmıyor olabilirsin ama az yemek kesinlikle sağlıklı değlll kaslar gider allah korusun ve nekadar da versen kilolu görünürsün

aa haftada üç gün mü yiyceez ? bunu bilmiyordum.. diyet yaparken uzak durulması gereken meyveler muz üzüm diye yazıyordu hep.. ben muza bayılırımm çok sevindim yaa sagol hugo

oooooooooooo süpermiş yaaaaaaaa.harikasın ya valla bir bakarsın 50 kilo dönmüşsün....ne dersin güzel olmaz mı....

selam arkadaşlar bugün hiç yamzadım ama hep okudum yazdıklarınızı....
biraz psikolojim bozuk.......
tadım yok.....

yediklerimi yazayım bari
sirkeli su
2 bardak ılık su 3 kayısı

3 grisini - peynir - çökelek
yeşil çay
türk kahvesi

yeşil çay

öğle:1 kupa çorba
6 yemek kaşığı karnıbahar yemeği
yarım tabak salata
1 dilim ekmek
4 kaşık yoğurt
türk kahvesi

çay şekersiz 1 peynirli çizi
2 elma
sabahtan beride 1 litreyi geçti su içiyorum devam 1,5 tamamlayacam.saat 5 e kadar

aaaaaaaaaaaaaaaaaa hiç istemediğim bir durum koktum şimdi yerim ozaman ne şartta olursa olsun...teşekkür ederim.en hassas yerden vurdun beni....

öğlen yemeği nerede ?:26:

Öğlen kaynadı gene yaaa napimm işte öyle denk geliyor senin de hiç gözünden kaçmıyor valla,bu arada bugün gözlerim seni aradı valla neyse ki geldin canım yaa ben buraya baya alıştım vallaayrıca 2 gün yokmuşsun iyi dinlenmeler diyelim oazaman sana...

amore canım özelimi yeni fark ettim canım sağol.bana çizelge yapan ellerin dert görmesin emi.
güle güle kullan bebeem allah eksiltmeyi nasip etsin tez zamanda..

affiyet olsun kuzu

affiyet olsun motoree

affffiyet olsun şeker

sagol nügüşşşşşşşş yeşilçayın yanında 5 adette badem yidimm

o zaman tamam hasta olmada...benim dişim bugün çok ağrıyor kanal yapılması lazım korkuyoruuuuuuummmmm...

Geçmiş olsun canım ya diş ağrısı çok berbat bişi ,oğlum daha 6 yaşında azı dişleri hep çürük dolguda yaptırmıyo mahfediyo bii de kendiyle birlikte

öğlen yemeğimi yemiştim 1,5 saat önce ama ancak yazabiliyorum

6yk kabak yemeği

1,5 dilim çok tahıllı ev ekmeği

1 kase yooorttt

bir tutam maydonoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…