Bugünlük yediklerim ve yiyeceklerimi toptan yazıym
Sabah kalkında 1 büyük bardak limonlu ılık su ve 2 kuru kayısı,,
Kahvaltı:
1 bardak şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği
peynir
salatalık ve domates,ayrıca mikemmel közlenmiş biber
1 yumurtayla kahvaltımı tamamladım
Ara:
1 bardak yeşil çay ve 7 fındık,1 grsssini,5 tane diyet bisküvi 2 demiştim ama napim gitti
Akşam:1 tabak yoğurtlu makarna
Ara 1 porsiyon meyve bugün 6 öğün yapamadım maalesef....:18::18::18:
affiyet olsun kuzuara öğünümde 1 portakal 10 antep fıstığı ve 1 madensuyu var
affiyet olsun motoree15.30 ara
1 küçük kepçe arpa çorbası
yarım dilim ekmek az peynir
1 muz ( bugün ikinci muz oldu ama yemessem çürüycekti telafi edicem akşama )
ardından bi yeşilçay
Bugünlük yediklerim ve yiyeceklerimi toptan yazıym
Sabah kalkında 1 büyük bardak limonlu ılık su ve 2 kuru kayısı,,
Kahvaltı:
1 bardak şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği
peynir
salatalık ve domates,ayrıca mikemmel közlenmiş biber
1 yumurtayla kahvaltımı tamamladım
Ara:
1 bardak yeşil çay ve 7 fındık,1 grsssini,5 tane diyet bisküvi 2 demiştim ama napim gitti
Akşam:1 tabak yoğurtlu makarna
Ara 1 porsiyon meyve bugün 6 öğün yapamadım maalesef....:18::18::18:
Yok canım ya şükürler olsun hasta falan değilim,2 günlüğüne şehir dışına çıkıcam o yüzden rapor almam gerketi
evet çooooooooooooook haklısın bende farkındayım ama bizim burda tabaklara koyuyorlar sırayla konan tabaklardan alıyoruz.az yada çok isteyince tuaf tuaf bakıp bildiğini okuyorlar.çorbada bugün iyi değildi o yüzden az içtim....o yüzden olanı alıyorum.evdede bu aralar pek birşey kalmadı alış verişte yapamadık ev arama derdine düştük unutuyoruz sürekli.günibirlik alış veriş yapıyorum genelde.birde ben pek acıkmıyorum.acaba pisikolojikmi anlamadım.:44::44:bazen yemeyi unutuyorum. ben bu rejim işine kendimi fazla kaptırdım bence.bazen iyi bazende kötü oluyor işte....dediğin gibi yapmaya çalışacağım.birde ben her akşam eve yürüyerek 45 dak gidiyorum.acaba onuda spordan sayabilirmiyim....
benim diyetisyenim haftada 3 gün muz muhakkak ye diye özellikle tembihler potasyum için. günlük üç porsiyon meyvem var ama büyük boy muzlardan değil orta boy olanlardan 1 tanesi 1 porsiyon ediyor. bazen günde üç porsiyon meyve olarak sadece muz yediğim bile oluyo. korkma yani sorun değil. akşama bi meyve hakkın daha var
oooooooooooo süpermiş yaaaaaaaa.harikasın ya valla bir bakarsın 50 kilo dönmüşsün....ne dersin güzel olmaz mı....merhabalarrrrrrrrrrrr canlarrrr nasılsınız gününüz umarım çok güzel geçmiştir .
ben çok şükür çok iyiyim herşey yolunda herşey tıkırında bakalım şimdilik bugün fırsat bulursam faydalı bilgilerden yazarım yarın akşam üzeri nasipse taaaaaaaaa pazartesiye kadar yokum bakalımbi termal molası verelim dedik istikamet SELÇUK- İZMİR nasipse ....
umarım kaçamaksız yağların gittiği kasların arttığı güzel bir hafta sonu olur canlarım ben de bol bol yüzerek kalori harcamayı düşünüyorum
kız amore noldu kız benim çizelge .kandırıyonmu sen beni.hadi bekliyom attırıver ortaya kız
Anladım canım inşallah ev işlerin de düzene girer de en azındna belirli şeyleri evden getirirsinnama acıkmamana aldanma yani motive olmuşsundur psikolojik olarak acıkmıyor olabilirsin ama az yemek kesinlikle sağlıklı değlll kaslar gider allah korusun ve nekadar da versen kilolu görünürsün
nerudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
el sallamayacam bugün mutsuzum
öğlen yemeği nerede ?:26:
nerudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
el sallamayacam bugün mutsuzum
güle güle kullan bebeem allah eksiltmeyi nasip etsin tez zamanda..amore canım özelimi yeni fark ettim canım sağol.bana çizelge yapan ellerin dert görmesin emi.
affiyet olsun kuzu
affiyet olsun motoree
affffiyet olsun şeker
o zaman tamam hasta olmada...benim dişim bugün çok ağrıyor kanal yapılması lazım korkuyoruuuuuuummmmm...
canım özel mesaj attım sana kutunu kontrol etseneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?