60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eebrulicim afiyet olsun canım neyse sorun lütfen psikolojini bozma bak sonradan çıkıyor etkisi bende hep kafama taktım ama panik atak çıktı bendede lütfen canım kendie edersin salla gitsin boşverrr.

oooooooooooo süpermiş yaaaaaaaa.harikasın ya valla bir bakarsın 50 kilo dönmüşsün....ne dersin güzel olmaz mı....
olmaz mı cincanım hem süper olur ama ben 2.5 aydır 52.8 ile 53.2 arasındayım ve de çok memnunum önümüz de malum yaz ve de akabinde ramazan dengemi alt üst etmeden giderse gitsin kilocuklar gitmezse de başımın üstünde yeri var diyorumçünkü şöyleki canım ben ekstra hiçbir vitamin kullanmıyorum diyete destek o sebepten dolayı doğal yoldan sadece beslenme listelerimle ayakta ve hayattayım böyle de kalmaya yaşam boyu devam edeyim inşallah bakalım canım benim
canım listen çok güzel ama bak negatifliğin hemen yansıdı ne oldu umarım telafisi mümkün olmayacak birşeyle karşı karşıya değilsindir canım? herşey gönlünce ve de hakkında hayırlı olacak bir biçimde olsun canım benim

kaçmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bendennnnnnnnnnn
hayrola beni niye aradın tatlımmmmmmmmmm özel birşey paylaşmak içinse yazsaydın özelden çünkü mesajların hepsini okuyamayabiliyorum çoğu zaman çok vakit israfı oluyor benim için.
bir de ben artık bir laf vardır ya toplumda mart içeri çingen dışarı hesabı güneşli gün olunca arkadaşlara sağa sola çok takılıyorum kalori harcayayım değil mi
şaka bi yana artık evde pc başında vakit geçirmekten sıkıldım gün ışığında daha çok vakit geçirmek istiyorum tatlım benimmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar akşama patlıcan söğürme kıymalı,közlenmiş biber vede ayran, salat nasıl olurmu...
olmaz derseniz başka birşey yapacağım....

arkadaşlar akşama patlıcan söğürme kıymalı,közlenmiş biber vede ayran, salat nasıl olurmu...

bence süper olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr afiyet olsun bitanem şimdiden

ne oldu şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................önemli birşey değildir inşallah...neşeni bozan.:44::44:

aman işte bazen oluyor..tadsızlık

ama amaaaa nooolduuuuuuuuuuu

ebruuuuuuuuuuuuuuuuu:79::79::79::79::79:

bugün üzgünüm birazcık...geçer inşallah

ebrucum önemsiz bişeydir umarım takma kafana üzme kendini

boşvermeye çalışıyorum ama olmuyor..bu arada çıkıştada ben gidicem ağdacıya...bu psikolojiyle ağda yaptırmak nasıl olucak bilmiyorum..sanada sıhatler olsun

kızlar ben çıkıyom.biraz önce eşim aradı bugün yada yarın akşama kayınvalidem gelecekmiş.haftasonu bizde olacak.her ihtimale karşın eve bidaha göz atıyım.yemeğime takviye yapıyım.Akşama tarhana çorbası,karnıyarık(yağsız yaptım. sadece tencereye fırça ile yağ sürüp patlıcanları öğle kızarttım)salata vardı.bide pilav yaparım.üstünede puding yapıym bari.evi tekrar süpürüp lavabolarıda kontrol ediym.görüşürüz.

bugün ağda günümüdür nedir bende çıkışta gidicem ağdaya

sağol canım. yarına toparlanırsın inşallah

güle güle canım kolay gelsin sana:80:

eebrulicim afiyet olsun canım neyse sorun lütfen psikolojini bozma bak sonradan çıkıyor etkisi bende hep kafama taktım ama panik atak çıktı bendede lütfen canım kendie edersin salla gitsin boşverrr.

üzülüyorum bazı şeylere hak etmediğim şeylerle karşılaşıyorum.buda beni incitiyor

bugün ağda günümüdür nedir bende çıkışta gidicem ağdaya

tesadüfünde bu kadarııı....toptan temizlik

kızlar ilgilendiğinizin için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..hepinizi öpüyoruım..mesai biter ebruli gider. hoşçakalın ..inşallah yarın daha iyi gelirim.

kızlar ilgilendiğinizin için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..hepinizi öpüyoruım..mesai biter ebruli gider. hoşçakalın ..inşallah yarın daha iyi gelirim.

güle güle canım dediğim gibi takma kafanı işlede ilgiliyse lütfen eve taşıma orda bırak

süper bence doğru düzgün ye emiii afiyet olsun tatlım

ay ay ay afiyetler olsssun neruşum :118::118::118::118: kız fambık nerelerdesin gızzz :26:

sağoll tatlımmm ahhh ahh hem özledim hem de merak ediyorummm fambığımııı inşallah önemli bişey yokturr

Kolay gelsin tatlımmm hamarat sultannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…