güle güle kullan bebeem allah eksiltmeyi nasip etsin tez zamanda..
amin kuzuum cümlemize inşallah
öğlen yemeğimi yemiştim 1,5 saat önce ama ancak yazabiliyorum
6yk kabak yemeği
1,5 dilim çok tahıllı ev ekmeği
1 kase yooorttt
bir tutam maydonoz
selam arkadaşlar bugün hiç yamzadım ama hep okudum yazdıklarınızı....
biraz psikolojim bozuk.......
tadım yok.....
yediklerimi yazayım bari
sirkeli su
2 bardak ılık su 3 kayısı
3 grisini - peynir - çökelek
yeşil çay
türk kahvesi
yeşil çay
öğle:1 kupa çorba
6 yemek kaşığı karnıbahar yemeği
yarım tabak salata
1 dilim ekmek
4 kaşık yoğurt
türk kahvesi
çay şekersiz 1 peynirli çizi
2 elma
sabahtan beride 1 litreyi geçti su içiyorum devam 1,5 tamamlayacam.saat 5 e kadar
olmaz mı cincanım hem süper olur ama ben 2.5 aydır 52.8 ile 53.2 arasındayım ve de çok memnunum önümüz de malum yaz ve de akabinde ramazan dengemi alt üst etmeden giderse gitsin kilocuklar gitmezse de başımın üstünde yeri var diyorum
oooooooooooo süpermiş yaaaaaaaa.harikasın ya valla bir bakarsın 50 kilo dönmüşsün....ne dersin güzel olmaz mı....
canım listen çok güzel ama bak negatifliğin hemen yansıdı ne oldu umarım telafisi mümkün olmayacak birşeyle karşı karşıya değilsindir canım? herşey gönlünce ve de hakkında hayırlı olacak bir biçimde olsun canım benimselam arkadaşlar bugün hiç yamzadım ama hep okudum yazdıklarınızı....
biraz psikolojim bozuk.......
tadım yok.....
yediklerimi yazayım bari
sirkeli su
2 bardak ılık su 3 kayısı
3 grisini - peynir - çökelek
yeşil çay
türk kahvesi
yeşil çay
öğle:1 kupa çorba
6 yemek kaşığı karnıbahar yemeği
yarım tabak salata
1 dilim ekmek
4 kaşık yoğurt
türk kahvesi
çay şekersiz 1 peynirli çizi
2 elma
sabahtan beride 1 litreyi geçti su içiyorum devam 1,5 tamamlayacam.saat 5 e kadar
Öğlen kaynadı gene yaaa napimm işte öyle denk geliyor senin de hiç gözünden kaçmıyor valla,bu arada bugün gözlerim seni aradı valla neyse ki geldin canım yaa ben buraya baya alıştım vallaayrıca 2 gün yokmuşsun iyi dinlenmeler diyelim oazaman sana...
öğlen yemeğimi yemiştim 1,5 saat önce ama ancak yazabiliyorum
6yk kabak yemeği
1,5 dilim çok tahıllı ev ekmeği
1 kase yooorttt
bir tutam maydonoz
arkadaşlar akşama patlıcan söğürme kıymalı,közlenmiş biber vede ayran, salat nasıl olurmu...
olmaz derseniz başka birşey yapacağım....
ne oldu şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................önemli birşey değildir inşallah...neşeni bozan.:44::44:
ama amaaaa nooolduuuuuuuuuuu
ebruuuuuuuuuuuuuuuuu:79::79::79::79::79:
ebrucum önemsiz bişeydir umarım takma kafana üzme kendini
aman işte bazen oluyor..tadsızlık
bugün üzgünüm birazcık...geçer inşallah
boşvermeye çalışıyorum ama olmuyor..bu arada çıkıştada ben gidicem ağdacıya...bu psikolojiyle ağda yaptırmak nasıl olucak bilmiyorum..sanada sıhatler olsun
aman işte bazen oluyor..tadsızlık
bugün üzgünüm birazcık...geçer inşallah
boşvermeye çalışıyorum ama olmuyor..bu arada çıkıştada ben gidicem ağdacıya...bu psikolojiyle ağda yaptırmak nasıl olucak bilmiyorum..sanada sıhatler olsun
kızlar ben çıkıyom.biraz önce eşim aradı bugün yada yarın akşama kayınvalidem gelecekmiş.haftasonu bizde olacak.her ihtimale karşın eve bidaha göz atıyım.yemeğime takviye yapıyım.Akşama tarhana çorbası,karnıyarık(yağsız yaptım. sadece tencereye fırça ile yağ sürüp patlıcanları öğle kızarttım)salata vardı.bide pilav yaparım.üstünede puding yapıym bari.evi tekrar süpürüp lavabolarıda kontrol ediym.görüşürüz.
[/B]
evet canım ya sabahtandır iyi görünme çabası veriyorum ama tükendim..evime gitmek istiyorum son 10 dk geçmez artık
canım teşekkürler.ozaman behlül kaçar.....fatlıcanları fırınlar kapanmadan göndermeliyim.öptüm iyi akşamlar....bence süper olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr afiyet olsun bitanem şimdiden
eebrulicim afiyet olsun canım neyse sorun lütfen psikolojini bozma bak sonradan çıkıyor etkisi bende hep kafama taktım ama panik atak çıktı bendede lütfen canım kendie edersin salla gitsin boşverrr.
bugün ağda günümüdür nedirbende çıkışta gidicem ağdaya
bugün ağda günümüdür nedirbende çıkışta gidicem ağdaya
kızlar ilgilendiğinizin için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..hepinizi öpüyoruım..mesai biter ebruli gider. hoşçakalın ..inşallah yarın daha iyi gelirim.
arkadaşlar akşama patlıcan söğürme kıymalı,közlenmiş biber vede ayran, salat nasıl olurmu...
olmaz derseniz başka birşey yapacağım....
ay ay ay afiyetler olsssun neruşum :118::118::118::118: kız fambık nerelerdesin gızzz :26:
kızlar ben çıkıyom.biraz önce eşim aradı bugün yada yarın akşama kayınvalidem gelecekmiş.haftasonu bizde olacak.her ihtimale karşın eve bidaha göz atıyım.yemeğime takviye yapıyım.Akşama tarhana çorbası,karnıyarık(yağsız yaptım. sadece tencereye fırça ile yağ sürüp patlıcanları öğle kızarttım)salata vardı.bide pilav yaparım.üstünede puding yapıym bari.evi tekrar süpürüp lavabolarıda kontrol ediym.görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?