60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım teşekkürler.ozaman behlül kaçar.....fatlıcanları fırınlar kapanmadan göndermeliyim.öptüm iyi akşamlar....
:79::80::80::80::80::79::79:
TAMAM CANIM afiyet olsun şimdiden
kızlar ilgilendiğinizin için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..hepinizi öpüyoruım..mesai biter ebruli gider. hoşçakalın ..inşallah yarın daha iyi gelirim.

canım ağda işini bu cumartesi yaptırsan sadece tavsiye 2-3 gün önce de dolunayın istenmeyen tüylerini içeren bir site adresi vermiştir kadın lar kulübünde aycangül arkadaş bu konuda çok bilgili ve de yardım sever şahsen ben 3 . aydır denedim ve de sonuçlar çok güzel . gene de kendin bilirsin canım

adres şuydu canım

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...numuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum-226.html

Son düzenleme:
ben yaptıramam acıyo lazere gidiyorum

bende gidicem canım lazere ama ilk önce görüşme yapmam lazım birde acaba yaz sonrasımı gitsem şimdi başlarsam yazın nasıl olur bilmiyorumki sen nerelerini ve kaça yaptırıyosun canım burdaki arkadaşlar koltuk altı ve peket 600 başka arkadaşlar 500 yaptırıyo ama ben kople yaptırmak istiyorum biraz fazla kıllıyımda ben

amore lazeri de o forumda verilen tarihler arasında yaptırabilirsin .kökünden alma yöntemlerinin hepsi aycangülün verdiği tarihlerde yapılıyor zaten.

canım ben istanbul şişlide bir merkezde yaptırıyorum. aynı yerde 3 yıl önce yarım bacak yaptırdım 2 seana bir kontrol çok memnun kaldım batık matık kalmadı...
sonrasında IPL di sanırım burada ataşehirde başka bi merkezde farklı bir makine de bir seans bikini bir seasn koltukaltı yaptırdım toplam 150 tl bayıldım ama hiç memnun kalmadım hiç bi işe yaramadı..
geçen yine şişlideki merkeze gittim tek seans koltuk altı yaptırdım makineleri aynı süper makine seansa 43 tl ödedim çok memnun kaldım iki hafta içinde 2. seans için randevu alıcam neruşta oraya yakın ona da tavsiye ettim oda gidebilir

amore lazeri de o forumda verilen tarihler arasında yaptırabilirsin .kökünden alma yöntemlerinin hepsi aycangülün verdiği tarihlerde yapılıyor zaten.
canım ben oraya baktım ayın durumuna göre epilasyon bana pek mantıklı gelmedi ben regl öncesi ve esnasında yaptırmamaya dikkat ediyorum sadece çünkü canım çok daha fazla yanıyor :26:

anladım canım sağol

canım ben oraya baktım ayın durumuna göre epilasyon bana pek mantıklı gelmedi ben regl öncesi ve esnasında yaptırmamaya dikkat ediyorum sadece çünkü canım çok daha fazla yanıyor :26:

canım elbette sen bilirsin ben sadece fayda bulduğum şeyleri paylaşmayı severim onun için yazdım.
ve de regl dönemlerinde almıyoruz zaten .

akşam yemeğimi yedim 1 kepçe tarhana çorbası, 6 kaşık haşlanmış yoğurtlu sarımsaklı karnıbahar 1 dilim ekmek ve 3 kaşıkta bulgur
saat dokuz gibide 2 portakal ve 1 bardak sütlü kakao olucak

Zayıflamak için düşük karbonhidratlı beslenme şarttır. Bu nedenle şekerli, unlu veya tatlı besinler ve beyaz ekmek yememek kilo vermede önemli bir adımdır. Zayıflama diyetinin düşük karbonhidratlı mı yoksa düşük yağlı mı olması konusu bilim adamlarının halen üzerinde tartıştığı bir konudur.

Bu konuda son birkaç yıl içinde yapılan araştırmalar diyette karbonhidrat alımını azaltmanın kilo vermeyi hızlandırdığı yönündedir. Doktor metin özata yapılan bilimsel araştırmalar karbonhidrattan fakir bir diyetin 6 ay içinde ortalama 8,5 kg zayıflattığını göstermiştir. Günlük diyette karbonhidrat oranının yüzde 40-45′e indirilmesi kilo verme açısından çok faydalıdır. Karbonhidratı daha fazla azaltmak ise zararlıdır.

Zayıflama diyetinde mutlaka posalı besinler ilave edilmelidir. Diyet günlük 20-30 gr posa alınacak şekilde ayarlanmalıdır. Posalı ve lifli besinler hem kabızlığı önler hemde kan şekerinin yavaş yavaş yükselmesine katkıda bulunur.

Posalı besin alımını artırmak için beyaz ekmek yerine kepekli ekmeği tercih etmeli, meyve suyu içmek yerine meyveyi kabukları ile birlikte yemeli, sebze mümkün olduğunca kabukları ile pişirilmeli ve öğünlere sebze eklemeliyiz.

Kilo vermeye yardımcı olacak öneriler:
- Ekmeğe tereyağı veya margarin sürüp yemeyin
- Mutlaka kahvaltı yapın ve çocuklarınızın kahvaltı yapmasını sağlayın
- Kızartmalardan uzak durun
- Yemeklerden sonra tatlı yerine meyve yemeye çalışın
- Kola ve gazoz içmeyin ve onun yerine su içmeye çalışın
- Bol sebze yiyin. Ancak incir, üzüm ve kayısı gibi tatlı meyveleri fazla yemeyin. Daha çok meyve ve sebzelerin renkli olanlarını tercih edin
- Porsiyonları küçültün ve daha ufak tabaklarda yemeye çalışın
- Yemekleri yavaş yiyin ve yemeğe konsantre olun
- Yemek tabaklarının mavi renkte olanlarını tercih edin
- Süt içmiyorsanız brokoli yiyin
- Patatesi ve beyaz pirinç pilavını çok nadiren yiyin
- Yemeklerden sonra dişlerinizi fırçalayın
- Yemeğe salata ile başlayın
- Akşam yemeğinden sonra yemek yemeyin
- Günde 2-3 fincan yeşil çay için.

Ülkemizde en kalitelisini ve her çeşidini, istediğimiz mevsimde rahatlıkla bulabildiğimiz elmanın ne büyük bir sağlık dostu olduğunu ve hayatımıza nasıl bir etkisi olacağını biliyor musunuz.

Tarihten günümüze mitolojik öykülerde bile karşımıza çıkan elmanın günümüz teknolojisi ve bilimle bakıldığı zaman sayılamayacak kadar çok yararı ortaya çıkmıştır. Pek çok hastalığı önlemede büyük faydası var.

Bunlar:

Bağırsak kanseri: Elmanın içinde bulunan posa bağırsakların çalışmasına yardımcı olur. Posalı yiyecekleri çok tüketen ülkelerde bağırsak kanseri çok düşüktür. Oysa meyve, sebze, salata, baklagiller ve doğal tahıl ürünlerini beslenme düzenine ve mutfak kültürüne yerleştirememiş ülkelerde bağırsak kanseri ciddi rakamlara ulaşır.

Kabızlık, kalın bağırsak kanserinin en önemli sebeplerinden biridir. Elma, içindeki posa sayesinde kabızlığı önler. Sigaranın sebep olduğu kanser türlerinden birisi olan mesane kanserine karşı, elmanın içinde bulunan antioksidanlar, sigara içenlerde mesane kanseri riskini azaltıyor.

Kolesterol: Elma içerdiği posa ve antioksidan özelliği sayesinde mücevher değerindedir. Tüm posalı yiyecekler gibi, kolesterolü doğal yollardan düşürür. Dışarıdan aldığımız yağlı hayvansal gıdalar, bir koruyucu olmadığı zaman bağırsakta emilim gerçekleştirir.

Elma ise bu emilimi engeller ve dışkı yoluyla dışarı atılmasını sağlar. Ayrıca sindirim için gerekli olan karaciğerden on iki parmak bağırsağına akıtılan safra asitlerinin gereksiz olan kısımlarınıda emerek vücuttan atılmasını sağlar. Kandaki kolesterol miktarı bu yola düşer.

Kalp ve damar: Kandaki ve dışarıdan alınan kolesterolü düşürerek kalp ve damar hastalıklarının önüne geçer. Elmanın içinde bulunan antioksidanlar, kandaki kolesterolün okside olup damar çeperine yapışmasını engeller.

Şeker hastalığı: Şeker, beyaz ekmek, beyaz makarna, patates ve mısır, kandaki şekeri hızlı yükselttiği için, şeker hastalığı için çok sakıncalıdır. Elmanın içindeki pektin maddesi şekeri emer ve kan şekerinin hızlı yükselmesine engel olur.

Günde bir adet orta boy elma yemek sağlık için çok faydalıdır. Tatlı yerine elma yemek kilo problemleri olanları ve tatlıdan uzaklaştırır. Tokluk hissi yaratır. Ancak en önemli akılda tutulması gereken konu şudur. Tüm değeri kabuğundadır. Asla kabuğunu soymayın.

Diyet aç kalarak yapılmaz. Diyet oluşturulan beslenme planına uyarak yapılır. Aç kalmak vücudunuzda çeşitli organlarınıza zarar verirken metabolizmanızı da yavaşlatır. Sağlıklı bir diyette aç kalmazsınız. Sağlıklı bir diyet sık ama az yeme ilkesine dayanır.

Vücut için gerekli olan tüm besinlerden her gün mutlaka tüketmek gerekir. Vücut ihtiyacı olan besinleri alamazsa bu size sağlık sorunu olarak geri döner. Bu yüzden yapacağınız diyetin ölçülü beslenme için uygun olup olmadığını kontrol edin.

Aç kalarak zayıflamaya çalışmak yerine az yiyerek zayıflamaya çalışın. Eğer düşük kalorili olmasına dikkat ederseniz, emin olun başarabilirsiniz. Diyet listesinde vücut için gerekli olan miktarda protein, karbonhidrat, vitamin vesaire olması önemli. Rastgele bir diyete körü körüne başlamak yerine bir diyetisyen ile sizin için bir diyet listesi oluşturmanız yararınıza olacaktır.

Aç kalıp hareketsiz bir diyet süreci yaşamak yerine, gerektiği kadar yiyerek spor yapmanızı öneririz. Aksi taktirde aç kalarak baş dönmesi, baş ağrısı, halsizlik, isteksizlik sorunları yaşayabilirsiniz. Önemli olan sağlıklı ve mutlu bir zayıflama süreci yaşama…

herkese merhabalarr

akşam üstü elektirk gitti ya, ben de nete giremedim

kociş evde yok, ben de bi bakim kızlar napio dediydim

akşam yemeğimi de yazayım hemencik

2 kepçe mercimek çorbası
6-7 kaşık bulgurlu havuçlu kabak yemeği ( neruşummm senin tarifin, evde 1 tane kabak kalmış, 2 havuç, 1 soğan, 1/2 çay bardağı bulgurla pişirdim, gayet güzel olduu, sağol bitanemmm )
3 yk yooort
1 salata kasesi salata
ekmek yok
yemekten sora canım tatlı çekti ama 1 kuru kayısı ile bastırdım

bide ben öğleyin de yooort yediyim, birazdan türk kahvesi içsem olur mu ki sütlüüü

Oooo afiyet olsun canım benimmmmçok sevindim beğenmene ben taze kırmızı biber de koyuyorum aklında olsun o da yakışıyo

Benim de akşam yemeğim

5yk prinçsiz! ıspanak yemeği

2yk mantı (toplam 5 mantı taneciği)

1 kase yoort

Akşam 5 gibi 1 tabak yoğurtlu makarna ve 4 tane marul yedim,ardından 1 soda içtim...Puding apmıştım,hatta kendime de ayırmıştım bizim yaramaz onu da mideye indirmiş.Maalesef hayallerim suya düştü

1 Saat yürüdüm,30 dakika spor aletlerinde çalıştım ve gelincede 1 tabak meyve yedim...

walla canım çok güzel oldu, hemen de oldu zaten
bide malzeme az olunca tabi yapması da basit :))
biberi ben de çok seviyorum ama aklıma gelmedi yaparken, buzluğa atmıştım yazın arada yemeklere koyuyorum çok güzel oluyo gerçekten
bide ilk defa kimyon koydum kabağa, o da güzel oldu
sana da afiyet olsun tatlımm
gayet güzel

ben de 1 saat önce 3 kivi yedim

şimdi de yeşil çay içiyorum, demleme

bide kızlar benim kociş de spora başlamaya karar verdi, az önce uzaya gitti o da

günaydın arkadaşlar yirmilik çekilen dişim malesef şişti. yanağım şişti. doktor antibiyotik kullan dedi. başladım. bugün öğleden sonra birde kayınvalideye gideceğim. daha içli köfte yapılacak ev toplanacak falan işi çok anlayacağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…