canım teşekkürler.ozaman behlül kaçar.....fatlıcanları fırınlar kapanmadan göndermeliyim.öptüm iyi akşamlar....
:79::80::80::80::80::79::79:
kızlar ilgilendiğinizin için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..hepinizi öpüyoruım..mesai biter ebruli gider. hoşçakalın ..inşallah yarın daha iyi gelirim.
ben yaptıramam acıyo lazere gidiyorum
canım ben istanbul şişlide bir merkezde yaptırıyorum. aynı yerde 3 yıl önce yarım bacak yaptırdım 2 seana bir kontrol çok memnun kaldım batık matık kalmadı...bende gidicem canım lazere ama ilk önce görüşme yapmam lazım birde acaba yaz sonrasımı gitsem şimdi başlarsam yazın nasıl olur bilmiyorumki sen nerelerini ve kaça yaptırıyosun canım burdaki arkadaşlar koltuk altı ve peket 600 başka arkadaşlar 500 yaptırıyo ama ben kople yaptırmak istiyorum biraz fazla kıllıyımda ben
canım ben oraya baktım ayın durumuna göre epilasyon bana pek mantıklı gelmedi ben regl öncesi ve esnasında yaptırmamaya dikkat ediyorum sadece çünkü canım çok daha fazla yanıyor :26:amore lazeri de o forumda verilen tarihler arasında yaptırabilirsin .kökünden alma yöntemlerinin hepsi aycangülün verdiği tarihlerde yapılıyor zaten.
canım ben istanbul şişlide bir merkezde yaptırıyorum. aynı yerde 3 yıl önce yarım bacak yaptırdım 2 seana bir kontrol çok memnun kaldım batık matık kalmadı...
sonrasında IPL di sanırım burada ataşehirde başka bi merkezde farklı bir makine de bir seans bikini bir seasn koltukaltı yaptırdım toplam 150 tl bayıldım ama hiç memnun kalmadım hiç bi işe yaramadı..
geçen yine şişlideki merkeze gittim tek seans koltuk altı yaptırdım makineleri aynı süper makine seansa 43 tl ödedim çok memnun kaldım iki hafta içinde 2. seans için randevu alıcam neruşta oraya yakın ona da tavsiye ettim oda gidebilir
canım ben oraya baktım ayın durumuna göre epilasyon bana pek mantıklı gelmedi ben regl öncesi ve esnasında yaptırmamaya dikkat ediyorum sadece çünkü canım çok daha fazla yanıyor :26:
bende çıkıyorum nügüşşş iyi akşamlarkızlra ben çıkıyorum herkeze iyi akşamlar
canım elbette sen bilirsin ben sadece fayda bulduğum şeyleri paylaşmayı severim onun için yazdım.
ve de regl dönemlerinde almıyoruz zaten .
canım sen başlangıç kilonu-şuanki kilonu ve hedef kilonu yaz bir de boyunu ben yapayım sana
başlangıç kilom 65
şuanda 64 oldu
boy 170
saol cnm yaa...
herkese merhabalarr
akşam üstü elektirk gitti ya, ben de nete giremedim
kociş evde yok, ben de bi bakim kızlar napio dediydim
akşam yemeğimi de yazayım hemencik
2 kepçe mercimek çorbası
6-7 kaşık bulgurlu havuçlu kabak yemeği ( neruşummm senin tarifin, evde 1 tane kabak kalmış, 2 havuç, 1 soğan, 1/2 çay bardağı bulgurla pişirdim, gayet güzel olduu, sağol bitanemmm )
3 yk yooort
1 salata kasesi salata
ekmek yok
yemekten sora canım tatlı çekti ama 1 kuru kayısı ile bastırdım
bide ben öğleyin de yooort yediyim, birazdan türk kahvesi içsem olur mu ki sütlüüü
Oooo afiyet olsun canım benimmmmçok sevindim beğenmene ben taze kırmızı biber de koyuyorum aklında olsun o da yakışıyo
Benim de akşam yemeğim
5yk prinçsiz! ıspanak yemeği
2yk mantı(toplam 5 mantı taneciği)
1 kase yoort
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?