günaydın hugocuk geçmiş olsunn kolay gelsingünaydın arkadaşlaryirmilik çekilen dişim malesef şişti. yanağım şişti. doktor antibiyotik kullan dedi. başladım. bugün öğleden sonra birde kayınvalideye gideceğim. daha içli köfte yapılacak ev toplanacak falan işi çok anlayacağınız
dünkü menüm:
7:30 1haşlanmış yumurta
1domates
2kk light peynir
2dilim kepekli ekmek
meyve çayı
11:00 1yeşil elma
13:00 1 haşlanmış tavuk pirzola
1dilik ekmek
1domates
mor lahana ve göbek marul
2yk light yoğurt
soda
17:00 1dilim ekmek
1kk light peynir
1domates
18:00 meyve çayı
19:30 10çk küçük mantar-2yk haşlanmış patates
3yk light yoğurt
1dilim ekmek
yağsız tuzsuz salata
21:00 bir fincan türk kahvesi
geçmiş olsun cnm. diş ağrısını bilirim ki seninki daha kötü. çok üzüldüm.günaydın arkadaşlaryirmilik çekilen dişim malesef şişti. yanağım şişti. doktor antibiyotik kullan dedi. başladım. bugün öğleden sonra birde kayınvalideye gideceğim. daha içli köfte yapılacak ev toplanacak falan işi çok anlayacağınız
tşkkrler cnm. aslında akşam yemeğinden sonra niyeti bozdum. canım çok bisküvi çekti. layt almıştım yesem mi diye düşündüm sonra vazgeçtim ve kendime bi yarım çay kaşığı şekerli türk kahvesi yaptım. çok da iyi geldi :))canım sütü yogurdu sebzesi meyvesi ile güzel bir menü maşallah
Canım hedef kilonu yazmamışsın ama ben 58 olarak düşündümeğer farklıtsa bir dahakine değişirizz artık
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wM9LBYA/weight.png
Bunu profil düzenle kısmında çizelge kısmına yapıştırırsınn zaten biliyosundru onu sanırımen kısa zamanda sağa kayması dileğiyle tatlımmm :13:
bu da kahvaltım
Eki Görüntüle 167567
1yağsız tuzsuz omlet
1dilim ekmek
1domates (tabakta yarım görünüyo. yarısını kocamın tabağına koymuştum amao yemeyince ben yedim)
3kk layt peynir (peynirin hepsini yiyemedim 2,5kk diyebiliriz)
şekersiz meyve çayı
kılzar çekilen yirmilik dişim şişti malesef. yani diş yok ama çekildikten sonra şişti. doktor antibiyotik kullan dedi. ama ben korktum ya kötü bişey olurmu diye. diş olsada iltihaplansa tamam ama diş yok ondan korkuyorum acaba kötü bişey olurmu diye içime korku geldi kızlar ya off. bilen varmı aanızda anlayan falan. dişçi diş çekildikten sonra koruyamamışsın dedi ben dikkat ettim ama bilmiyorum. geçer değilmi bidaha şişmez dimi. acımıyo acısı yok allahtan sadece şişlik var bide hafiften kaşıntı hissi var.
merhaba güzel güneşli bir bahar sabahının içime dolan enerjisinin sizlere de yansıması ,günümüzün aydınlık , bereketli ,huzurlu ,sağlıklı ,mutlu geçmesi dileğiyle hayırlı cumalar diliyorum kızlar.....
yarım közlenmiş biber.okadar acıydıki yarısını ancak yedim.kulaklarım patlayacaktı acısından.dudaklarımda halen yanıyor.ama çok seviyorumda acıyı....acısız asla olmaz...
2-3 kaşık kadar çökelek,
1 adet domates,
1 adet salatalık,
2 bardak çay,
2 dilim kepek ekmek,
yeşil çayımı içeceğim şimdi....
yarım közlenmiş biber.okadar acıydıki yarısını ancak yedim.kulaklarım patlayacaktı acısından.dudaklarımda halen yanıyor.ama çok seviyorumda acıyı....acısız asla olmaz...
2-3 kaşık kadar çökelek,
1 adet domates,
1 adet salatalık,
2 bardak çay,
2 dilim kepek ekmek,
yeşil çayımı içeceğim şimdi....
gercekten görsel anlatımlar harika...bu da kahvaltım
Eki Görüntüle 167567
1yağsız tuzsuz omlet
1dilim ekmek
1domates (tabakta yarım görünüyo. yarısını kocamın tabağına koymuştum amao yemeyince ben yedim)
şekersiz meyve çayı
teşekkür ederim güzelim.hayırlı cumalar.baharın bu güzelliği hepinize yansır inşallah...merhaba güzel güneşli bir bahar sabahının içime dolan enerjisinin sizlere de yansıması ,günümüzün aydınlık , bereketli ,huzurlu ,sağlıklı ,mutlu geçmesi dileğiyle hayırlı cumalar diliyorum kızlar.....
görsellik çok süper olmuş.kahvaltıda güzel afiyet bal şeker olsun.....bu da kahvaltım
Eki Görüntüle 167567
1yağsız tuzsuz omlet
1dilim ekmek
şekersiz meyve çayı
dünkü menüm:
7:30 1haşlanmış yumurta
1domates
2kk light peynir
2dilim kepekli ekmek
meyve çayı
11:00 1yeşil elma
13:00 1 haşlanmış tavuk pirzola
1dilik ekmek
1domates
mor lahana ve göbek marul
2yk light yoğurt
soda
17:00 1dilim ekmek
1kk light peynir
1domates
18:00 meyve çayı
19:30 10çk küçük mantar-2yk haşlanmış patates
3yk light yoğurt
1dilim ekmek
yağsız tuzsuz salata
21:00 bir fincan türk kahvesi
günaydın arkadaşlaryirmilik çekilen dişim malesef şişti. yanağım şişti. doktor antibiyotik kullan dedi. başladım. bugün öğleden sonra birde kayınvalideye gideceğim. daha içli köfte yapılacak ev toplanacak falan işi çok anlayacağınız
arkadaşlar dün hepiniz ağda diyince dayanamadım evde akşam bende yaptım...ayrıca kahvaltın 10 üzerinden 100 veriyorum.beğendim...günaydın çıtır hoş güzel seksi kızlarnasılsınız ben iyiyim dün aklandım paklandım geldim bu arada sayısal loto antalyaya yani buraya çıkmış herkez birbirine bakıyo işyerinde acaba onamı bunamı çıktı diyo akşam yemeğim dün ağdaya gideceğim için evden 7 yk kellogs ve 3-4 yk yoğurt getirmiştim saat 5:40 da yoğurtlu kellogs yedim saat 8 de evdeydim evde bir su bardağı kakaolu süt içtim bir tane muz yedim bir lokmada ekmek ve bir tane zeytin yedim.
sabah
bir su bardağı ılık su
1,5 dilim çavdar ekmeği
domates-salatalık
2 kk peynir
4 tane zeytin
biraz maydanoz roka
bir çay bardağı şekersiz çay
bu arada fambık yine yok :26: galiba pazartesi gününe kadar gelmeyecek izinli yada raporlu olabilir.inşallah bi sorun yoktur bian önce gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?