60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dünkü menüm:

7:30 1haşlanmış yumurta
1domates
2kk light peynir
2dilim kepekli ekmek
meyve çayı
11:00 1yeşil elma
13:00 1 haşlanmış tavuk pirzola
1dilik ekmek
1domates
mor lahana ve göbek marul
2yk light yoğurt
soda
17:00 1dilim ekmek
1kk light peynir
1domates
18:00 meyve çayı
19:30 10çk küçük mantar-2yk haşlanmış patates
3yk light yoğurt
1dilim ekmek
yağsız tuzsuz salata
21:00 bir fincan türk kahvesi

günaydın hugocuk geçmiş olsunn kolay gelsin
bende dün akşam yediklerimi yazmadım
15 gibi çorba yarım dilim ekmek üstü az peynir bir muz yemiştim
16.30 17.30 arasında ara ara yediklerim
3 el ayası büyüklüğünde ince dilim fileto tavuk az yaglı ızgara edilmiş
bir portakal

akşam eve gelince 1 bardak tarçınlı süt
yatmaya yarım saat kala 3-4 yk yagsız ve az bulgurlu pişirdiğim kapuskanın dadına baktım
vee 22.30 da yattım..
az önce kalktım 07:00 de iki kurukayısı bir bardak su içtim şu anda da bir haşlanmış yumurta iki dilim ev ekmeği, bi kupa şekersiz dogadan gizli bahçe sallama siyah çay,iki tutam nane + maydonoz az peynir yiyorum

canım sütü yogurdu sebzesi meyvesi ile güzel bir menü maşallah

günaydın kızlar... herkese afiyet olsun...

geçmiş olsun cnm. diş ağrısını bilirim ki seninki daha kötü. çok üzüldüm.

canım sütü yogurdu sebzesi meyvesi ile güzel bir menü maşallah
tşkkrler cnm. aslında akşam yemeğinden sonra niyeti bozdum. canım çok bisküvi çekti. layt almıştım yesem mi diye düşündüm sonra vazgeçtim ve kendime bi yarım çay kaşığı şekerli türk kahvesi yaptım. çok da iyi geldi :))

hedef kilom doğru canım çok teşekkürler.
değiştirirken nasıl değiştiricez cnm. sana da çok yük oldum ama ne zaman yapıyım diye otursam zaten beceremiyom deli oluyorum sonra da oğlum geliyo başımda ağlıyo bırakmak zorunda kalıyodum. inan ki çok gzl oldu çok tşkkrler tekrar

bu da kahvaltım

1yağsız tuzsuz omlet
1dilim ekmek
1domates (tabakta yarım görünüyo. yarısını kocamın tabağına koymuştum amao yemeyince ben yedim)
3kk layt peynir (peynirin hepsini yiyemedim 2,5kk diyebiliriz)
şekersiz meyve çayı

Son düzenleme:
kılzar çekilen yirmilik dişim şişti malesef. yani diş yok ama çekildikten sonra şişti. doktor antibiyotik kullan dedi. ama ben korktum ya kötü bişey olurmu diye. diş olsada iltihaplansa tamam ama diş yok ondan korkuyorum acaba kötü bişey olurmu diye içime korku geldi kızlar ya off. bilen varmı aanızda anlayan falan. dişçi diş çekildikten sonra koruyamamışsın dedi ben dikkat ettim ama bilmiyorum. geçer değilmi bidaha şişmez dimi. acımıyo acısı yok allahtan sadece şişlik var bide hafiften kaşıntı hissi var.

merhaba güzel güneşli bir bahar sabahının içime dolan enerjisinin sizlere de yansıması ,günümüzün aydınlık , bereketli ,huzurlu ,sağlıklı ,mutlu geçmesi dileğiyle hayırlı cumalar diliyorum kızlar.....

canım ben bu görsel anlatımı çok başarılı buldum 2 gündür .Tek kelimeyle harika,çok güzel bir fikir .

güzelim.yirmilik diş ben ikitane çektirdim.birini ameliyatla aldılar 1,5 saat sürmüştü...yirmilik dişlerin yeri çok geç iyleşiyor soğuk ve sıçak şeyler yiyip içmemeye çalış.birde çekilen tarafta yemek çiyneme bir kaç gün düzelir.kaşıntı da iyleştiği anmına geliyor.dilinide sürme yoksa daha geç iğleşir...çok zorlanacaksın ama biraz dayanmalısın...benim bile 1 yıl oldu son çektiğim diş halen ara ara ağrıyor.benim de arka dişlerimden birinin kanal olması lazım çok ağrıyor onun ağrısı arkayada vuruyor.bugün aynı dertten ortağız canım benim.çok geçmiş olsun.....

kızlar bugün gittiğim yere laptopumu da götüreceğim inşallah kısmet olursa oradan bağlanmaya çalışırım.

yarım közlenmiş biber.okadar acıydıki yarısını ancak yedim.kulaklarım patlayacaktı acısından.dudaklarımda halen yanıyor.ama çok seviyorumda acıyı....acısız asla olmaz...
2-3 kaşık kadar çökelek,
1 adet domates,
1 adet salatalık,
2 bardak çay,
2 dilim kepek ekmek,

yeşil çayımı içeceğim şimdi....

günaydın farması ve tüm kıslarrrr

dün güzel gidiyodu bakıcımdan kızımı alırken illa gir içeri çay iç dedi hergün hayır dıyodum bugun ok dedım
sonra cayın yanında lazanya gibi bi sey bir mercimekli börek ve kadayıflı muhallebı yapmış ben sadece börek ve kadayıflı muhallebı yedım diğerini yemedim ama canım sıkıldı okul çıkışı niyetim eve gıdıp spor yapıp kızımı sonra almaktı. üşendiğim iiçin sonra evden cıkmaya giderken alıyım işte dedim
aksamda 6ykıspanaklı kıyma ve salata ve 1 dilim ekmek yedim suyumu içtim ve arada yeşil çay gece 1 muz 1 portakal yedim

sabah aynıydı 1kk peynır
1dl bugday ekmeği
1 yeşil çay
3 çeri domates

kahvaltın süper , acı biber hiperrrrrrrrrrrrrr
bence de acı biber harika birşey ya 2 gün önce yediğim bol isotlu 2 tane çiğ köfte de süperdi

afiyet olsun şekerim....

gercekten görsel anlatımlar harika...

günaydın çıtır hoş güzel seksi kızlar nasılsınız ben iyiyim dün aklandım paklandım geldim bu arada sayısal loto antalyaya yani buraya çıkmış herkez birbirine bakıyo işyerinde acaba onamı bunamı çıktı diyo akşam yemeğim dün ağdaya gideceğim için evden 7 yk kellogs ve 3-4 yk yoğurt getirmiştim saat 5:40 da yoğurtlu kellogs yedim saat 8 de evdeydim evde bir su bardağı kakaolu süt içtim bir tane muz yedim bir lokmada ekmek ve bir tane zeytin yedim.
sabah
bir su bardağı ılık su
1,5 dilim çavdar ekmeği
domates-salatalık
2 kk peynir
4 tane zeytin
biraz maydanoz roka
bir çay bardağı şekersiz çay
bu arada fambık yine yok :26: galiba pazartesi gününe kadar gelmeyecek izinli yada raporlu olabilir.inşallah bi sorun yoktur bian önce gelir

teşekkür ederim güzelim.hayırlı cumalar.baharın bu güzelliği hepinize yansır inşallah...
görsellik çok süper olmuş.kahvaltıda güzel afiyet bal şeker olsun.....

canım benim menün çok güzel.....afiyet olsun....

2 yemek kaşığı patlıcan söğürme,
1 adet acı közlenmiş kırmızı biber(meksika biberi imiş)
2 su bardağı ayran,
7-8 kaşık salata az tuzlu yağsız,
2-3 dilim de kepek ekmek,(hatırlayamadım):44::44:
yatmadan öncede 7 adet çilek ,

günaydın canım geçmiş olsun.nedir senin bu dişlerden çektiğin canımya bi iyileşmedi gitti

arkadaşlar dün hepiniz ağda diyince dayanamadım evde akşam bende yaptım...ayrıca kahvaltın 10 üzerinden 100 veriyorum.beğendim...afiyet olsunn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…