60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım günaydın afiyet olsun yumurta yediğin zaman peyniri bir kk düşür.lıhtda olsa eğer yumurta yemiyeceksen 2 kk büyüklüğünde peynir ye.peyniri çok tüketmişsin dün azalt bence biraz.

günaydın amorecim afiyet olsun şeker

kahvaltın süper , acı biber hiperrrrrrrrrrrrrr
bence de acı biber harika birşey ya 2 gün önce yediğim bol isotlu 2 tane çiğ köfte de süperdi

evet urfada olupta acı yememek olmaz...tabi.ama bu çok felaket acıydı.miğde ülserim azmaz inşallah.yiyiyorum sonra miğde aklıma geliyor....aaaaaaaaaaaa çiğ köfte dedinde eşime söyleyeyimde akşama çiğ köfte yapsın yumurtalı....bayağıdır bende yememiştim güzel olur.sanada afiyet olsun canım benim....

sağol canım. acısı yok allahtan dediğim gibi kaşıntı var ama işte yanağımda şişlik var sadece. antibiyotik kullanıyorum inşallah yanağımdaki şişlikte geçer bian önce. neyse benim çıkmam lazım. yarında dişçiye gideceğim zaten. kendinize iyi bakın sonra görüşürüz

günaydın canım.geçmiş olsun.dikkat et kendine...

afiyet olsun canım dediğim gibi peynirini birazcık azalt zeytinde ekleseydin keşke kahvaltına

afiyet olsun canım

dünya güzelleri benim bu aralar sıkı bir şekilde ders çalışmam lazım.haftaya açık öğretim sınavım var.3 sınıftayım 3 ders kaldı vermeliyim.buralardayım fırsat buldukça sizleri takip ederim.kendinize iyi bakın.banada dua ederseniz sevinirim.bu yıl geçmem lazım...

günaydın canım işte diyoruzya önemli olan sabır diye neyse olan olmuş ama bidahaki sefer kendini tut bence.kahvaltınıda biraz renklendir az gibi geldi bana afiyet olsun

yormları için herkese tşkkrler...

afiyet olsun canım dediğim gibi peynirini birazcık azalt zeytinde ekleseydin keşke kahvaltına

tşkkrler cnm... ilk gün sorduğumda arkadaşlar layt peynir 3kk tüketebilirsin zeytin yağlı olduğu için tavsiye edilmiyor demişlerdi. zeytini çok sevmem zaten ondan yeme ihtiyacı duymuyorum. gene de dediğin gibi düşürürüm peynirin miktarını... kahvaltıda başla ne yiyebilirim kızlar. önceen hep yağlı şeyler yerdim. tost, hamurişleri, krep felan... ya da menemen, yumurta felan işte. şimdi bu yediklerimden başka ne olabilir??

afiyet olsun canım akşam yemeğini saat kaçta yiyosun bilmiyorum ama ekmeklerini biraz erken ye akşam yakamayabilirsin 2 dilimide geçmesin bence

şekersiz kahve içmeye alıştır kendini tatlım başta bana da zor geliyordu şimdi yanında kuru meyve dişliyorum iyi gidiyor. şekerli içtiğini görmemiş olayım yeni başladığın için üstünde durmuycam

bence güzel tatlı zaten peynirin hepsini de yiyememişsin bize 1 dilim ekmek diyorsun tabakta iki dilim var 2 de olsa sorun değil gerçi

günaydın amorecim afiyet olsun şeker

afiyet şeker olsun nugacım .. görünüşe parlak ve seksi olan sensin bugün
fambuku bende merak ediyorum yaa msn si yada teli olan yok mu arayıp sorsa

ee shadoww cum sen bizim menülere örnek olarak bakmıyor musun hiç
kahvaltını taze nane+maydonoz+reyhan roka feslegen vs. vs. her ne yeşillik seviyorsan renklendirebilirsin ben bugün çayır cuyur maydonoz yedim maydonoz vucuttaki fazla suyu atıyor

anladım canım ama zeytin bence 3-4 tane yiyebilirsin yinede.başka yeşillik maydanoz roka dereotu ,1 tane ceviz,bir yumurtayla domates bir tane biber bir tane taze soğan soteleyip yumurtayıda üstüne kırıp yiyebilirsin az yağlı.yeşil biber bunlardanda yiyebilirsin canım

günaydın arkadaşlar..

sabah
sirkeli su
2 kayısı 2 bardak su

5 kaşık nesfit yarım su bardağı süt
şekersiz çay
türk kahvesi içiyorum şimdide..
herkese kolay gelsinnn

cnm bakıyorum da işime gelmiyo galiba.. off maydonoz felan hiç sevmiorum ben. roka da anca balıkla yerim :S marul lahana felan koyıyım dicem ama o da kahvaltıda gitmiyo. ondan işime gelmemiş gene de saol cnm. olmadı artık domatesi ikiye çıkarırım, yumurta yemem bazen, ya da k-fleks felan alırım kahvaltı için ((

bende yok canım msn siyle tlf nosu zaten evinde internet yokmuş bildiğim kadarıyla

günaydın arkadaşlar..

sabah
sirkeli su
2 kayısı 2 bardak su

5 kaşık nesfit yarım su bardağı süt
şekersiz çay
türk kahvesi içiyorum şimdide..
herkese kolay gelsinnn

afiyet olsun eebrulicim bugün nasılsın bakalım geçti dimi canının sıkkınlığı

anladım cnm yeşillikleri çiğ yiyemem ama dediğin gibi yumurtalı yapabilrim bak. ya ne dicem, semiz oyu ya da ıspanakla yumurta yapsam kahvaltıda o olur mu?? gene miktarı az olucak tabii...

kızlar sayenizde kendimi daha dinç de hissediyorum artık. çok yemek insanı mahvediyo aslında. daha hafif hissediyorum. uykum eskisi kadar çok gelmiyor. öğünlerimle birlikte hayatımı da düzene sokmaya başladım. tekrar teşekkürler hepinize :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…