60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim sakın yeme çiğ köfte filan gene de sen bilirsin ama illa yemek istiyorum dersen en fazla 2 tane olsun.
ya size yediğim hiçbir şeyi yazamıyacak mıyım ben yahemen de canınız çekiveriyor Allahım yaaaasabır sabırrrrrrrrrrrrrrrrr ben 9 ay da 1 sefer yedim onu da çok mu görüyonuz ulennnnnnnnnnn

canım Rabbim zihin açıklığı versin
afiyet olsun bence çok başarılı bir liste

canım olan olmuş ama pesetmek tabiki yok bugün daha hafif şeylerle beslenir bol bol su içersin bu iş tamamdırafiyet olsun demekten başka bir şey yakışır mı

biraz önceki teneffüste hocahanımlardan bir tanesi hocam siz biraz daha mı kilo verdiniz dedi çok mutlu oldum hayır aynıyım 52. 8 - 53.2 arasında gidip geliyorum , değişen birşey yok dedim ama daha sıkı daha fit görünüyorum demekki bu aralar yaptığım danslar ve hareketler yaradı

günaydın arkadaşlar..

sabah
sirkeli su
2 kayısı 2 bardak su

5 kaşık nesfit yarım su bardağı süt
şekersiz çay
türk kahvesi içiyorum şimdide..
herkese kolay gelsinnn

afiyet olsun gaet başarılı canım
umarım bugün keyifler yerindedir canımcım

sağol canım...eh işte düne göre biraz daha iyiyim.....teşekkür ederim sorduğun için

iyi ol canım iyi inanki eebruli canım kendimize zarardan başka bişey değil biraz umursamaz ol zaten umrunda olsanda olmasada bi şekilde bişeyler olumlu yada olumsuz oluyor yani işler yürüyor yine.

afiyet olsun canım akşam yemeğini saat kaçta yiyosun bilmiyorum ama ekmeklerini biraz erken ye akşam yakamayabilirsin 2 dilimide geçmesin bence
ekmek aslında hiç yemeyecektim ama biber öyle yakmıştıki ekmek yedimki miğdem ağrımasın....ama bunu telefi edceğim....
desene herkez aklanıp paklandı sağol canım
evet

iyiyim canım daha iyiyim....bu arada desene insanları gözü hep üstünde...takiptesin..

evvettttttttttttt farkındayım :82::82::82::82:
çok mutlu oldum ya ben bu gazla acaba İzmir'e kaç saatte yol alırım

çok sevindim cnm. kiloda değişiklik olmasa da şişler gidiyo yemek düzeni sayesinde. benim de tektaş yüzük vardı oluyodu ama sıkıyodu. şıanda alyansım parmağımda dans ediyo, tektaş da rahat rahat oluyo... bende de fazla bişi gitmedi ama yediklerimiz vücudumuzda hemen etki gösteriyo sanırım :)))

ekmek aslında hiç yemeyecektim ama biber öyle yakmıştıki ekmek yedimki miğdem ağrımasın....ama bunu telefi edceğim....

evet

iyiki bu haftaki ödüllerimi yazmamışım ya yoksa bana uyup diyeten çıkacaksınız mazallah Allah korusun

o kadar şişim ki bugun anlatamam dün de birzdı regl olcam bi olmadım gecıkıyo hep emzirdiğim için ilaçda kullanamıyorum beim gibi düzensizlik yaşayan varmı kızlar ya

ben nişanlandığımdaki kilomdan 4-5 kilo daha zayıfım alyans düştü düşüce. benimki de kilo aldım alyans sıkıyo deyip takmıyordu. kocişe bekarlıımı ilan edicem nerdeyse bakalım o zaman napacak

bnmki de çok kilo aldı. devam da ediyo yemeye. dedim ben çıtır olucam sen kendi derdine yan diom gerçi onların işine gelir bizim kilo vermemiz :))

canım çok geçmiş olsun
inşallah bi an önce düzelir dişlerinn

afiyet olsun canımmm

sana da afiyet olsun nugiiim
ve de sıhhatler olsunn

afiyet olsun canımcım

ya gerisini işaretlememişş sanırım :
geri dönemicem tekrar

kızlar hepinize günaydınlaaaarrr
geçmişi okumaktan anca yazabiliyiorum

sabah aç karna 1 bardak elma sirkeli su ve 1 bardak su ile bi kuru kayısı yedim
kahvaltı da
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
yarım biber ( çok acıydı, bitiremedim )
2 badem salatalık
3 çk bal
2 dilim denge ekmek yedimm
1 bardak da yeşil çay içtim

bnmki de çok kilo aldı. devam da ediyo yemeye. dedim ben çıtır olucam sen kendi derdine yan diom gerçi onların işine gelir bizim kilo vermemiz :))
ben 7 bizimki 25 kilo aldı ve hala yiyo düşün artık
evet zayıflamam ilk bi kaç kiloda işine geldi ama şimdi hafiften kıskançlıklık yapıyo buda çok hoşuam gidiyo

afiyet olsun canım

haydi kızlarrrrrrr sularımızı içelimmmmmmmmmm ay ben bugün ayrı bi kuduruğum yaaaaaa

afiyet olsun canım benim...

iyiki bu haftaki ödüllerimi yazmamışım ya yoksa bana uyup diyeten çıkacaksınız mazallah Allah korusun
yok yok merak etme o kadarda değil.bozmayız.ben çok kararlıyım...sadece bazen ne yapacğımıza karar veremeyince burdakilerde bir nevi yemek menümüzü oluşturuyoruz işte ne pişirşem köşesi sayıyorum ....herkesin yediklerini yemeye kalksak :.ödüllerinide gönül rahatlığıyla yazabilirsin.belki bizde seni ödüllendiririz.

ara öğünümüde yedim. 1 adet yeşil elma,
500 ml su...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…