anladım cnm yeşillikleri çiğ yiyemem ama dediğin gibi yumurtalı yapabilrim bak. ya ne dicem, semiz oyu ya da ıspanakla yumurta yapsam kahvaltıda o olur mu?? gene miktarı az olucak tabii...
canım benim sakın yeme çiğ köfte filan gene de sen bilirsin ama illa yemek istiyorum dersen en fazla 2 tane olsun.evet urfada olupta acı yememek olmaz...tabi.ama bu çok felaket acıydı.miğde ülserim azmaz inşallah.yiyiyorum sonra miğde aklıma geliyor....aaaaaaaaaaaa çiğ köfte dedinde eşime söyleyeyimde akşama çiğ köfte yapsın yumurtalı....bayağıdır bende yememiştim güzel olur.sanada afiyet olsun canım benim....
canım Rabbim zihin açıklığı versindünya güzelleri benim bu aralar sıkı bir şekilde ders çalışmam lazım.haftaya açık öğretim sınavım var.3 sınıftayım 3 ders kaldı vermeliyim.buralardayım fırsat buldukça sizleri takip ederim.kendinize iyi bakın.banada dua ederseniz sevinirim.bu yıl geçmem lazım...
afiyet olsun bence çok başarılı bir liste2 yemek kaşığı patlıcan söğürme,
1 adet acı közlenmiş kırmızı biber(meksika biberi imiş)
2 su bardağı ayran,
7-8 kaşık salata az tuzlu yağsız,
2-3 dilim de kepek ekmek,(hatırlayamadım):44::44:
yatmadan öncede 7 adet çilek ,
günaydın farması ve tüm kıslarrrr
dün güzel gidiyodu bakıcımdan kızımı alırken illa gir içeri çay iç dedi hergün hayır dıyodum bugun ok dedım
sonra cayın yanında lazanya gibi bi sey bir mercimekli börek ve kadayıflı muhallebı yapmışben sadece börek ve kadayıflı muhallebı yedım diğerini yemedim ama canım sıkıldı okul çıkışı niyetim eve gıdıp spor yapıp kızımı sonra almaktı. üşendiğim iiçin sonra evden cıkmaya giderken alıyım işte dedim
aksamda 6ykıspanaklı kıyma ve salata ve 1 dilim ekmek yedim suyumu içtim ve arada yeşil çay gece 1 muz 1 portakal yedim
sabah aynıydı 1kk peynır
1dl bugday ekmeği
1 yeşil çay
3 çeri domates
afiyet olsun eebrulicim bugün nasılsın bakalım geçti dimi canının sıkkınlığı
günaydın arkadaşlar..
sabah
sirkeli su
2 kayısı 2 bardak su
5 kaşık nesfit yarım su bardağı süt
şekersiz çay
türk kahvesi içiyorum şimdide..
herkese kolay gelsinnn
afiyet olsun gaet başarılı canım
umarım bugün keyifler yerindedir canımcım
sağol canım...eh işte düne göre biraz daha iyiyim.....teşekkür ederim sorduğun için
ekmek aslında hiç yemeyecektim ama biber öyle yakmıştıki ekmek yedimki miğdem ağrımasın....ama bunu telefi edceğim....afiyet olsun canım akşam yemeğini saat kaçta yiyosun bilmiyorum ama ekmeklerini biraz erken ye akşam yakamayabilirsin 2 dilimide geçmesin bence
desene herkez aklanıp paklandı sağol canım
canım benim sakın yeme çiğ köfte filan gene de sen bilirsin ama illa yemek istiyorum dersen en fazla 2 tane olsun.
ya size yediğim hiçbir şeyi yazamıyacak mıyım ben yahemen de canınız çekiveriyor Allahım yaaaa sabır sabırrrrrrrrrrrrrrrrr ben 9 ay da 1 sefer yedim onu da çok mu görüyonuz ulennnnnnnnnnn
yooooo olurmu çok görmek ama bence yiyemem de çünkü miğdem ağrımaya başladı bile....ben urfada çiğ köfte memleketindeyim yiyemiyorum senin 9 ayda bir yemen normal....afiyet bal şeker olsun. ..akşama bulabilirsem bakla alıp yaparım duruma göre.miğdem böyle devam ederse kelogs la bitiririm günü galiba...
canım Rabbim zihin açıklığı versin
aminnnnnnnnn teşekkür ederim....
afiyet olsun bence çok başarılı bir liste
teşekkür ederim.....
iyiyim canım daha iyiyim....bu arada desene insanları gözü hep üstünde...takiptesin..
biraz önceki teneffüste hocahanımlardan bir tanesi hocam siz biraz daha mı kilo verdiniz dediçok mutlu oldum hayır aynıyım 52. 8 - 53.2 arasında gidip geliyorum , değişen birşey yok dedim ama daha sıkı daha fit görünüyorum demekki bu aralar yaptığım danslar ve hareketler yaradı
ekmek aslında hiç yemeyecektim ama biber öyle yakmıştıki ekmek yedimki miğdem ağrımasın....ama bunu telefi edceğim....
evet
ben nişanlandığımdaki kilomdan 4-5 kilo daha zayıfım alyans düştü düşüce. benimki de kilo aldım alyans sıkıyo deyip takmıyordu. kocişe bekarlıımı ilan edicem nerdeyseçok sevindim cnm. kiloda değişiklik olmasa da şişler gidiyo yemek düzeni sayesinde. benim de tektaş yüzük vardı oluyodu ama sıkıyodu. şıanda alyansım parmağımda dans ediyo, tektaş da rahat rahat oluyo... bende de fazla bişi gitmedi ama yediklerimiz vücudumuzda hemen etki gösteriyo sanırım :)))
ben nişanlandığımdaki kilomdan 4-5 kilo daha zayıfım alyans düştü düşüce. benimki de kilo aldım alyans sıkıyo deyip takmıyordu. kocişe bekarlıımı ilan edicem nerdeysebakalım o zaman napacak
günaydın arkadaşlaryirmilik çekilen dişim malesef şişti. yanağım şişti. doktor antibiyotik kullan dedi. başladım. bugün öğleden sonra birde kayınvalideye gideceğim. daha içli köfte yapılacak ev toplanacak falan işi çok anlayacağınız
günaydın hugocuk geçmiş olsunn kolay gelsin
bende dün akşam yediklerimi yazmadım
15 gibi çorba yarım dilim ekmek üstü az peynir bir muz yemiştim
16.30 17.30 arasında ara ara yediklerim
3 el ayası büyüklüğünde ince dilim fileto tavuk az yaglı ızgara edilmiş
bir portakal
akşam eve gelince 1 bardak tarçınlı süt
yatmaya yarım saat kala 3-4 yk yagsız ve az bulgurlu pişirdiğim kapuskanın dadına baktım
vee 22.30 da yattım..
az önce kalktım 07:00 de iki kurukayısı bir bardak su içtim şu anda da bir haşlanmış yumurta iki dilim ev ekmeği, bi kupa şekersiz dogadan gizli bahçe sallama siyah çay,iki tutam nane + maydonoz az peynir yiyorum
günaydın çıtır hoş güzel seksi kızlarnasılsınız ben iyiyim dün aklandım paklandım geldim bu arada sayısal loto antalyaya yani buraya çıkmış herkez birbirine bakıyo işyerinde acaba onamı bunamı çıktı diyo akşam yemeğim dün ağdaya gideceğim için evden 7 yk kellogs ve 3-4 yk yoğurt getirmiştim saat 5:40 da yoğurtlu kellogs yedim saat 8 de evdeydim evde bir su bardağı kakaolu süt içtim bir tane muz yedim bir lokmada ekmek ve bir tane zeytin yedim.
sabah
bir su bardağı ılık su
1,5 dilim çavdar ekmeği
domates-salatalık
2 kk peynir
4 tane zeytin
biraz maydanoz roka
bir çay bardağı şekersiz çay
bu arada fambık yine yok :26: galiba pazartesi gününe kadar gelmeyecek izinli yada raporlu olabilir.inşallah bi sorun yoktur bian önce gelir
2 yemek kaşığı patlıcan söğürme,
1 adet acı közlenmiş kırmızı biber(meksika biberi imiş)
2 su bardağı ayran,
7-8 kaşık salata az tuzlu yağsız,
2-3 dilim de kepek ekmek,(hatırlayamadım):44::44:
yatmadan öncede 7 adet çilek ,
ben 7 bizimki 25 kilo aldı ve hala yiyo düşün artıkbnmki de çok kilo aldı. devam da ediyo yemeye. dedim ben çıtır olucam sen kendi derdine yan diomgerçi onların işine gelir bizim kilo vermemiz :))
canım çok geçmiş olsun
inşallah bi an önce düzelir dişlerinn
afiyet olsun canımmm
sana da afiyet olsun nugiiim
ve de sıhhatler olsunn
afiyet olsun canımcım
ya gerisini işaretlememişş sanırım :
geri dönemicem tekrar
kızlar hepinize günaydınlaaaarrr
geçmişi okumaktan anca yazabiliyiorum
sabah aç karna 1 bardak elma sirkeli su ve 1 bardak su ile bi kuru kayısı yedim
kahvaltı da
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
yarım biber ( çok acıydı, bitiremedim )
2 badem salatalık
3 çk bal
2 dilim denge ekmek yedimm
1 bardak da yeşil çay içtim
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım benim...canım çok geçmiş olsun
inşallah bi an önce düzelir dişlerinn
afiyet olsun canımmm
sana da afiyet olsun nugiiim
ve de sıhhatler olsunn
afiyet olsun canımcım
ya gerisini işaretlememişş sanırım :
geri dönemicem tekrar
kızlar hepinize günaydınlaaaarrr
geçmişi okumaktan anca yazabiliyiorum
sabah aç karna 1 bardak elma sirkeli su ve 1 bardak su ile bi kuru kayısı yedim
kahvaltı da
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
yarım biber ( çok acıydı, bitiremedim )
2 badem salatalık
3 çk bal
2 dilim denge ekmek yedimm
1 bardak da yeşil çay içtim
yok yok merak etme o kadarda değil.bozmayız.ben çok kararlıyım...sadece bazen ne yapacğımıza karar veremeyince burdakilerde bir nevi yemek menümüzü oluşturuyoruz işte ne pişirşem köşesiyiki bu haftaki ödüllerimi yazmamışım ya yoksa bana uyup diyeten çıkacaksınız mazallah Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?