60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar günaydın fambukk
seni merak ettik çok neyse ki tahmin ettiğimzi gibi evde raporluymuşsun.senin ve evladının iyi olduğuna sevindik...
benim de kociş hasta dün kşam izmire yolcu edecektik biletini bile almıştık ama gidemem çok kötüyüm dedi bende canın sagolsun dedim gitmedi bileti yaktık şimd evde yatıyo ama onu öle yollamaya gönlüm razı olmadı. canı sagolsun
haftasonum bol kaçamaklı geçti makarna filan yedim bide sütlü tatlılar tükettim, yeterince su ve yeşilçay içmedim ama olsun bugünden itibaren tam gaz devammm. dün akşam spor akşamıydı onu da yaptım aksatmadım 35 dk eliptik yaptım perşembe günü tartı günüm o zamana kadar toparlarım inşalla
bu sabah uyanmakta zorlandım hala afyonum tam olarak patladı diyemem.
07.15 bir bardak ılık süt + tarçın
kahvaltı 07.25
1 kupa şekersiz çay
1 yk peynir ezmesi
1 parça eski kaşar
1 dilim ekmek
1 domates + nane +maydonoz

Geçmiş olsun size de ya.. ne zor şu çocukların hasta olması.. Ben bide acemiyim daha..Bu ilk ateşimizdi.. Ve ilk ateşte 42 görmek beni çok korkuttu...

42 miofffffffffffffffff canım benim yaaaaaaaaaa,rabbim şifa versin inşallah.nasıl dayansın bebecikler yaaaaaaaaaaaa

günaydın canımmmmmmmmmmm,sizede geçmiş olsunnnnnkaçamaklar kararındadır eminim harika kilo veriyosun maşşlaahhhdün dışardaydık 5 saat boyunca akşam saat 22de ancak işim bitti ama yinede 30dk da olsa yürüyüşümü yaptım bende,suçluluk duyuyorum yapmayınca,tebrik ederim seni de

Kahvaltımı da yazayım...
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
2 minnak(nerudaaa) domates
1 minnak köy biberi
2 ceviz
1 bardak çay

ve verdiğim 800 gr ı kutluyorum....

Afiyet olsun ve kocana da geçmiş olsun canım.. Kaçamakların yerli yerindedir ve perşembeye kadar toparlarsın sen..

42 miofffffffffffffffff canım benim yaaaaaaaaaa,rabbim şifa versin inşallah.nasıl dayansın bebecikler yaaaaaaaaaaaa

Çok soğuk kanlı davrandım.. Suya soktum ateşini düşürdüm ama dışardan görünen bu.. İçimden öldüm öldüm dirildim..

günaydın amorecim geçmiş olsun canım bi an önce toparlar inşallah eşin.afiyet olsun

ben geldim sporumu yaptım rahatladım. yine 6 kilo ağırlıkla koştum bu bana epey bi değişiklik oluyo kızlar. sürekli yapmadığımdan daha alışmadı vücudum çok etkili oluyo. bugün koştuğum için pilates yok. yarın ise nasip olursa sadece pilates yapacağım öğleden sonrada callenetics yaparım

famircik bizde senin izin aldığını düşünmüştük. canım çok geçmiş olsun. hasta olduğun için zaten metabolizman çok çalışıyo o yüzden çok kaçırsanda bişey olmaz hem değişiklik olmuş canım. bugünden itibaren düzenine dönersin tamamdır canım sorun olmaz yani
eswcim nasılsın bakem nasıl gidiyo spora başlayabildinmi kuzucum
ebrulicim nasılsın şekerim neler yaptın hafta sonu.

canım sagolasın gerçi ben kendimi epey kötü hissettim kaçamaklardan sonra. ama bıkkınlık olacağına ve diyeti bırakcaaama arada böyle kendimi mutlu etmeliyim değil mi ? bende seni tebrik ederim canımcım bugün de afyonum bir türlü patlamadı. günlerdir bahar yorgunluğndan şikayetçiyim bide bu saat ileri alma mevzu çıktı iyice koptum işten güçten hüç bişi yapasım yok yaa napçam bilmiyomm

Kahvaltımı da yazayım...
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 minnak köy biberi
2 ceviz
1 bardak çay

günaydın amorecim geçmiş olsun canım bi an önce toparlar inşallah eşin.afiyet olsun

teşekkürler nugicim .. demin aradı uyanmışş çok terledim diyo e tabi bu iyi bişi evde olsam da ona baksam ama ne yazık ki çalışmak zorundayım neyse bişiler hazırlamıştım kahvaltı olarak ondan sora ilacını alıp biraz daa yatarsa bişicii kalmaz inşaalaaa :69:

afiyet olsun spor arkadaşım ayrıca verdiğin kilodan dolayı seni çoook tebrik ederim oleey don + sütyenler bugn senin için salalnıyo :92::92:

kızlar benim kışlık kıyafetlerimden epeyce küçük giyemediğim şeylerim vardı zayıflayınca onları giyiyodum ama yazlık baharlığım malesef hep büyüktü. geçen tişörtlerimi bir giydim anam olamaz böyle bişey tişörtün bol gelmesini bırakın ağır geldi üzerime çuval gibiydi.
neyse eşim sağolsun kırmadı beni kendime m beden bir baharlık ceket aldım. aslında s alacaktım ama benim eşim acık bol sever vücuda yapışan sevmez bende m aldım. hem kesimi dar o yüzden tam oturdu ama rahat oldu biyerden fazlalık yok. eşimde ilk defa çok beyendi. lacivertbaharlık spor bir ceket aldım. aslında almayacaktımda malesef giyecek bişeyim kalmamış hiç.

günaydın tüm arkadaşlar nasılsınız ...

dun geceden beri kalbımde bı sıkısma var bı top var göğsumde bende hipo troid vardı sanırım degerlerım yukseldı yarın doktora gıtcem nefes almakta zorlanıyorum Allhım kimseyi hastalıkla imtihan etmesın. hpotirodde kilo vermemde zorlaştırıyo. reglde olamadım büyük ihtimal degrelrim yukseldı bugunde 300 g ekilmiştim seviniyodum hiç dayanıklı biri degılım ya psikolojım mahvaluyo ya düşüncesi bile kötü etkiliyo beni...

geçmiş olsun canım. hipotroitin varsa kilo vermek zor olur muhakkak diyetisyene git ve dyetisyen kontrolunde zayıfla

hayırlı olsun gülümmmmmmmmmmmmmmmmm,güle güle giy e miiiiiibende dün m beden baharlık blüzzzzzzz,38 bedebde pantalon aldım,bel kısmı azcık dar geldi 2-3 haftaya tam olur kanımca,özellikle dar aldım ki azcık giyebileyim deyüüüüüüüüüüü

canım çok geçmişo olsun sana da kızına da
ikinizde iyisinizdir inşallah
tekrardan hoşgeldin tatlım

Kahvaltımı da yazayım...
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 minnak köy biberi
2 ceviz
1 bardak çay

canım çok tebrik ederimmmmmm
gerisi de gelsin inşallah
bu arada size de çoook geçmiş olsunnn

iyiyim tatlım
aslında her tarafım ağrıyo, gece tutulmuşum sanırım
h.sonu misafir vardı spor falan yapamadım ama bu akşam yapıcam inşallah
regl olduğum için mi bilmiyorum bu sabah tartıda 57yi gördüm yaaaaaaa
kocişe söylesem kızar bana, iyisin sen diyip duruyo ama inşallah kilo almamışımdır, şişliktir o sadece

bu arada sen de güle güle giy canım, üzerinde eskisin :)))))

herkese günaydınlaaaaaaaaaar
güzel bi hafta olur inşallah hepimiz için
ben sabah uyanamadığım için 1 kase nesfit yedim sadece

amoreciiiiimmm size de geçmiş olsun canımmm
kocişin bi an önce iyileşir inşallah

fambıkcım sen de güle güle giy canım
inşallah 2-3 haftaya kalmadan rahatça üstüne olur yeni pantalonun :)

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
hugocum hayırlı olsun güle güle giyin canım..
hafta sonu çok yoruldum temizlik yaptım halıları azaltımm...dünde eşimle gezdik antakyada çok güzel bir haytalı (bici bici) yapan yer var oraya gittik dondurmalı haytalı yedim..ama pişman olmadım hafatada bir sütlü tatlı ki her hafta olmaz onu yedim.yani hafta sonu çok dikkat edemedim.ama çokta tehlikeli olmadı...
artık kilo verdiğim belli olmaya başladı...hissediyorum ve çevremdekilerde söylüyor..yalnız konsere 2 ay kaldı ve ben daha fazla zayıflmaka istediğiden dolayı bugünden itibaren akşam yemeklerimide kesmeyi düşünüyorum.meyve ile geçiricem evet sağlıksız ama böylede çok yavaş kilo veriyorum..biraz şöyle istediğim kiloya yaklaşayım konserde geçmiş olur tekrar 3 ana 3 araya evam edicem..şimdi sadece 2 ana 3 ara yemeyi düşünüyorum.

Kahvaltımı da yazayım...
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 minnak köy biberi
2 ceviz
1 bardak çay

vayyyyyyyyyyy azmin sonu işte buuuuuuuuuu,tebrikler cicimmmmmmmmmmmmmm

fambıkcım sen de güle güle giy canım
inşallah 2-3 haftaya kalmadan rahatça üstüne olur yeni pantalonun :)

sağol canımmmmmmmmmmmmm,alışveriş sonrası pek acıkmıştımmm,ama pantolunu giyebilme uğruna yemek yemedim dışardaayyyyyyyyyyyyy yazlıklar çıkmış yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…