günaydın kızlar günaydın fambukkherkeseeeeee günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn,nörüyonuz gıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııyyyyyyyyyyyyyyyyzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende iyiyim çok şükür,geçen çarşambadan itibaren 3 gün raporluydum iyice hastalanmıştım,kızımda çok hastaydı rapor aldım bende.şimdi daha iyiyimşükür.siz neler yaptınız bakimmmmmmmmmm
diyetimi hiç sormayınnabartılı bişeyler yemedim ama hiç sağlıklı beslenemdim süt,yoğurt,meyve,sebze pek tüketmedim,ne bulursam yedim valla.yeni bir gün yeni bir hafta diyete tam gaz devammmmmmmmmmm
kahvaltımı yazim hemencik
2 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
2 zeytin
maydanoz
nane
domates
1 çay kaşığı reçel
1 biber yidimmmmmmmmmmmmmmm
Geçmiş olsun size de ya.. ne zor şu çocukların hasta olması.. Ben bide acemiyim daha..Bu ilk ateşimizdi.. Ve ilk ateşte 42 görmek beni çok korkuttu...
günaydın kızlar günaydın fambukk
seni merak ettik çok neyse ki tahmin ettiğimzi gibi evde raporluymuşsun.senin ve evladının iyi olduğuna sevindik...
benim de kociş hasta dün kşam izmire yolcu edecektik biletini bile almıştık ama gidemem çok kötüyüm dedi bende canın sagolsun dedim gitmedi bileti yaktık şimd evde yatıyo ama onu öle yollamaya gönlüm razı olmadı. canı sagolsun
haftasonum bol kaçamaklı geçti makarna filan yedim bide sütlü tatlılar tükettim, yeterince su ve yeşilçay içmedim ama olsun bugünden itibaren tam gaz devammm. dün akşam spor akşamıydı onu da yaptım aksatmadım 35 dk eliptik yaptımperşembe günü tartı günüm o zamana kadar toparlarım inşalla
bu sabah uyanmakta zorlandım hala afyonum tam olarak patladı diyemem.
07.15 bir bardak ılık süt + tarçın
kahvaltı 07.25
1 kupa şekersiz çay
1 yk peynir ezmesi
1 parça eski kaşar
1 dilim ekmek
1 domates + nane +maydonoz
seni merak ettik çok neyse ki tahmin ettiğimzi gibi evde raporluymuşsun.senin ve evladının iyi olduğuna sevindik...
benim de kociş hasta dün kşam izmire yolcu edecektik biletini bile almıştık ama gidemem çok kötüyüm dedi bende canın sagolsun dedim gitmedi bileti yaktık şimd evde yatıyo ama onu öle yollamaya gönlüm razı olmadı. canı sagolsun
haftasonum bol kaçamaklı geçti makarna filan yedim bide sütlü tatlılar tükettim, yeterince su ve yeşilçay içmedim ama olsun bugünden itibaren tam gaz devammm. dün akşam spor akşamıydı onu da yaptım aksatmadım 35 dk eliptik yaptımperşembe günü tartı günüm o zamana kadar toparlarım inşalla
kahvaltı 07.25
1 kupa şekersiz çay
1 yk peynir ezmesi
1 parça eski kaşar
1 dilim ekmek
42 miofffffffffffffffff canım benim yaaaaaaaaaa,rabbim şifa versin inşallah.nasıl dayansın bebecikler yaaaaaaaaaaaa
kahvaltı 07.25
1 kupa şekersiz çay
1 yk peynir ezmesi
1 parça eski kaşar
1 dilim ekmek
Kahvaltımı da yazayım...
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
2 minnak(nerudaaa) domates
1 minnak köy biberi
2 ceviz
1 bardak çay
ve verdiğim 800 gr ı kutluyorum....
canım sagolasın gerçi ben kendimi epey kötü hissettim kaçamaklardan sonra. ama bıkkınlık olacağına ve diyeti bırakcaaama arada böyle kendimi mutlu etmeliyim değil mi ? bende seni tebrik ederim canımcımgünaydın canımmmmmmmmmmm,sizede geçmiş olsunnnnnkaçamaklar kararındadır eminim harika kilo veriyosun maşşlaahhh dün dışardaydık 5 saat boyunca akşam saat 22de ancak işim bitti ama yinede 30dk da olsa yürüyüşümü yaptım bende,suçluluk duyuyorum yapmayınca,tebrik ederim seni de
Kahvaltımı da yazayım...
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 minnak köy biberi
2 ceviz
1 bardak çay
Afiyet olsun ve kocana da geçmiş olsun canım.. Kaçamakların yerli yerindedir ve perşembeye kadar toparlarsın sen..
Çok soğuk kanlı davrandım.. Suya soktum ateşini düşürdüm ama dışardan görünen bu.. İçimden öldüm öldüm dirildim..
günaydın amorecim geçmiş olsun canım bi an önce toparlar inşallah eşin.afiyet olsun
[afiyet olsun spor arkadaşım ayrıca verdiğin kilodan dolayı seni çoook tebrik ederim oleey don + sütyenler bugn senin için salalnıyo :92::92:
günaydın tüm arkadaşlar nasılsınız ...
dun geceden beri kalbımde bı sıkısma var bı top var göğsumde bende hipo troid vardı sanırım degerlerım yukseldı yarın doktora gıtcem nefes almakta zorlanıyorum Allhım kimseyi hastalıkla imtihan etmesın. hpotirodde kilo vermemde zorlaştırıyo. reglde olamadım büyük ihtimal degrelrim yukseldı bugunde 300 g ekilmiştim seviniyodumhiç dayanıklı biri degılım ya psikolojım mahvaluyo ya düşüncesi bile kötü etkiliyo beni...
kızlar benim kışlık kıyafetlerimden epeyce küçük giyemediğim şeylerim vardı zayıflayınca onları giyiyodum ama yazlık baharlığım malesef hep büyüktü. geçen tişörtlerimi bir giydim anam olamaz böyle bişey tişörtün bol gelmesini bırakın ağır geldi üzerime çuval gibiydi.
neyse eşim sağolsun kırmadı beni kendime m beden bir baharlık ceket aldım. aslında s alacaktım ama benim eşim acık bol sever vücuda yapışan sevmez bende m aldım. hem kesimi dar o yüzden tam oturdu ama rahat oldu biyerden fazlalık yok. eşimde ilk defa çok beyendi. lacivertbaharlık spor bir ceket aldım. aslında almayacaktımda malesef giyecek bişeyim kalmamış hiç.
herkeseeeeee günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn,nörüyonuz gıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııyyyyyyyyyyyyyyyyzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende iyiyim çok şükür,geçen çarşambadan itibaren 3 gün raporluydum iyice hastalanmıştım,kızımda çok hastaydı rapor aldım bende.şimdi daha iyiyimşükür.siz neler yaptınız bakimmmmmmmmmm
diyetimi hiç sormayınnabartılı bişeyler yemedim ama hiç sağlıklı beslenemdim süt,yoğurt,meyve,sebze pek tüketmedim,ne bulursam yedim valla.yeni bir gün yeni bir hafta diyete tam gaz devammmmmmmmmmm
kahvaltımı yazim hemencik
2 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
2 zeytin
maydanoz
nane
domates
1 çay kaşığı reçel
1 biber yidimmmmmmmmmmmmmmm
Kahvaltımı da yazayım...
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 minnak köy biberi
2 ceviz
1 bardak çay
famircik bizde senin izin aldığını düşünmüştük. canım çok geçmiş olsun. hasta olduğun için zaten metabolizman çok çalışıyo o yüzden çok kaçırsanda bişey olmaz hem değişiklik olmuş canım. bugünden itibaren düzenine dönersin tamamdır canım sorun olmaz yani
eswcim nasılsın bakem nasıl gidiyo spora başlayabildinmi kuzucum
ebrulicim nasılsın şekerim neler yaptın hafta sonu.
kızlar benim kışlık kıyafetlerimden epeyce küçük giyemediğim şeylerim vardı zayıflayınca onları giyiyodum ama yazlık baharlığım malesef hep büyüktü. geçen tişörtlerimi bir giydim anam olamaz böyle bişey tişörtün bol gelmesini bırakın ağır geldi üzerime çuval gibiydi.
neyse eşim sağolsun kırmadı beni kendime m beden bir baharlık ceket aldım. aslında s alacaktım ama benim eşim acık bol sever vücuda yapışan sevmez bende m aldım. hem kesimi dar o yüzden tam oturdu ama rahat oldu biyerden fazlalık yok. eşimde ilk defa çok beyendi. lacivertbaharlık spor bir ceket aldım. aslında almayacaktımda malesef giyecek bişeyim kalmamış hiç.
hayırlı olsun gülümmmmmmmmmmmmmmmmm,güle güle giy e miiiiiibende dün m beden baharlık blüzzzzzzz,38 bedebde pantalon aldım,bel kısmı azcık dar geldi 2-3 haftaya tam olur kanımca,özellikle dar aldım ki azcık giyebileyim deyüüüüüüüüüüü
Kahvaltımı da yazayım...
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 minnak köy biberi
2 ceviz
1 bardak çay
fambıkcım sen de güle güle giy canım
inşallah 2-3 haftaya kalmadan rahatça üstüne olur yeni pantalonun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?