60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşama kadar evde olupta diyetini devam ettirenleri yürekten tebrik ediyorum ne zor bişey yaaaaaaaaaaa,evde diyet yapmak

akşama kadar evde olupta diyetini devam ettirenleri yürekten tebrik ediyorum ne zor bişey yaaaaaaaaaaa,evde diyet yapmak

aslında evde daha kolay geliyo bana yemeğini yapıyosun sporunu yapabiliyosun kolay oluyo ama sen hasta olduğun için zor olmuştur tabikide

Ay evet famir ya.. Hele de çocukla... kabus gibi.. Ben diyetimi düzgün yapamadım 4 gün ama kaçamak da yapmadım gerçi..
ara öğünleri falan yapamadım.. Sürekli aç gezdim valla..
Bide su falan içmek hiç aklıma gelmedi..

Bu arada dr. la konuştum şimdi..
6. hastalık olmuş oğlum ve geçmiş çok şükür...
2 gün daha huysuzlanır dedi..
Tabi her hastalıkta olduğu gibi huyu tamamem değişti..
Bakalım buna da alışacağız sanırım..

hıgocuğum güle güle kullan canım çok iyi yapmışsın iyi günlerde kullan

sağol canım. 83 kiloda ceketi giymek hayal oluyodu benim için. özellikle baharlık ince spor ceketleri çok severim kotla ama işte olmuyodu m değil xl bile olmuyodu yakışmıyodu göbek önde sırt kat kat olmuş. şimcik oluyo artık çok şükür darısı başına canım

hugocum yeni ceketin üstünde paralansın famirim senin de yeni cicilerin hayırlı olsun ne güzel yaa bende 38 beden olmak istiyorummm.. benim de bişiyim yok yazlık kışlık hiçbişi tam olmuyor o yüzden aslında alışveriş yapmam lazım ama sezon yeni başladı ve ben genelde sezon sonucu bir müşteriyim zaten yine bollaşacak diye bişi almak istemiyorum ama üstümdekiler de igreti duruyor off kilo almakta iş vermekte yaa :26::26:

ohh canım iyi geçmiş yani ama 6. hastalık neymişki senden duydum ilk defa yani ateşlenip derimi dökülüyomuş bu hastalıkta:44:

ohh canım iyi geçmiş yani ama 6. hastalık neymişki senden duydum ilk defa yani ateşlenip derimi dökülüyomuş bu hastalıkta:44:

Sağol canım...Önce sebepsiz ateş oluyor 3-4 gün.. Kanda falan hiçbişey çıkmıyor.
3 ila 6 gün arasında da isilik gibi döküntü oluyor vücutta.. o zaman anlıyorlar ki 6. hastalık..
sonra da geçiyor zaten..

kilo verdiğimi söyledim ama kimse beni tebrik etmedi......:84::84::84::2::2::2::2::2::2:

Oyy kıyamam gözden kaçmış demekki.. canım hadi sallayalım o zaman senin için :92::92::92::92:

canım ya 6. hastalıkta ne ilk defa duydum.ciddi birşey değildir inşallah...:26:

teşekkür ederim...:44::44::92::92::92::92::92::92:

Ben çekmecemin ve dolabımın anahtarlarını evde unutmuşum...
elmalar ve yeşil çaylar orada kaldıklarından bugün de ara öğün yok..
neyse artık kaç gündür böyle zaten.. yarın artık düzene girerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…