akşama kadar evde olupta diyetini devam ettirenleri yürekten tebrik ediyorumne zor bişey yaaaaaaaaaaa,evde diyet yapmak
akşama kadar evde olupta diyetini devam ettirenleri yürekten tebrik ediyorumne zor bişey yaaaaaaaaaaa,evde diyet yapmak
hıgocuğum güle güle kullan canım çok iyi yapmışsın iyi günlerde kullan
hugocum yeni ceketin üstünde paralansın famirim senin de yeni cicilerin hayırlı olsun ne güzel yaa bende 38 beden olmak istiyorummm.hayırlı olsun gülümmmmmmmmmmmmmmmmm,güle güle giy e miiiiiibende dün m beden baharlık blüzzzzzzz,38 bedebde pantalon aldım,bel kısmı azcık dar geldi 2-3 haftaya tam olur kanımca,özellikle dar aldım ki azcık giyebileyim deyüüüüüüüüüüü
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Ay evet famir ya.. Hele de çocukla... kabus gibi.. Ben diyetimi düzgün yapamadım 4 gün ama kaçamak da yapmadım gerçi..
ara öğünleri falan yapamadım.. Sürekli aç gezdim valla..
Bide su falan içmek hiç aklıma gelmedi..
Bu arada dr. la konuştum şimdi..
6. hastalık olmuş oğlum ve geçmiş çok şükür...
2 gün daha huysuzlanır dedi..
Tabi her hastalıkta olduğu gibi huyu tamamem değişti..
Bakalım buna da alışacağız sanırım..
Ne oldu ;??????????????????????
ohh canım iyi geçmiş yani ama 6. hastalık neymişki senden duydum ilk defa yani ateşlenip derimi dökülüyomuş bu hastalıkta:44:
kilo verdiğimi söyledim ama kimse beni tebrik etmedi......:84::84::84::2::2::2::2::2::2:
Ay evet famir ya.. Hele de çocukla... kabus gibi.. Ben diyetimi düzgün yapamadım 4 gün ama kaçamak da yapmadım gerçi..
ara öğünleri falan yapamadım.. Sürekli aç gezdim valla..
Bide su falan içmek hiç aklıma gelmedi..
Bu arada dr. la konuştum şimdi..
6. hastalık olmuş oğlum ve geçmiş çok şükür...
2 gün daha huysuzlanır dedi..
Tabi her hastalıkta olduğu gibi huyu tamamem değişti..
Bakalım buna da alışacağız sanırım..
kilo verdiğimi söyledim ama kimse beni tebrik etmedi......:84::84::84::2::2::2::2::2::2:
Sağol canım...Önce sebepsiz ateş oluyor 3-4 gün.. Kanda falan hiçbişey çıkmıyor.
3 ila 6 gün arasında da isilik gibi döküntü oluyor vücutta.. o zaman anlıyorlar ki 6. hastalık..
sonra da geçiyor zaten..
hııııııııııııııı çok geçmiş olsun....
Oyy kıyamam gözden kaçmış demekki.. canım hadi sallayalım o zaman senin için:92::92::92::92:
canım ya 6. hastalıkta ne ilk defa duydum.ciddi birşey değildir inşallah...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?