60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydııııııınnnn kızlarrrrrrrrrrrrcııııııııııııııııımmmm

Hepimize sağlıklı,mutlu,huzurlu,daha da inceldiğimiz güzelll bir hafta diliyorummm

Fambığımmm gelmişş hoşgelmişşşşşşşş çokk merak ettik ama tahmin ettiğimiz gibiymişşş geçmiş olsun canımın içiiiiiiiiiiiiiii

Dün malum kaçamak günümdü hiç yazmıyorum

Bugün sabah kalkınca

2 kuru kayısı 500ml su

kahvaltım

1 haşlanmış yumurta

1 dilim ekmek

2 salatalık

2 köy biberi

afiyet olsun canım benim....

kilo verdiğimi söyledim ama kimse beni tebrik etmedi......:84::84::84::2::2::2::2::2::2:

Canım benim ben yeni geldiğimden ancak yediklerimi falan yazdım tebrik aşamasına şimdi geçtimmmm 1kg süperrrrr tebrik ediyorummm arkası da sağlıkla böyle güzel gelsin inşallahhhhhhhh:13: :92::92::92:

yalnız senin tıcerında bir hata var sanırım sayıları yanlış yerlere yazmışsın. iTıcer yaparken sayıları yazdığımız yerde şifre girdikten sonra (orayı ehr defasında sallıyoruz zaten ) kilo bilgileri ile ilgili kısımda ilk satıra hedef kilonu 2. satıra başlangıç kilonu 3. satıra şimdiki kilonu yazman lazım çünkü şu an kilo almışsın gibi görünüyo tıckerın

Canımm öncelikle oğluşun için çokkk geçmiş olsunn ben küçükken ateşten havale geçirmişim allahtan bir sorun olmamış yani sanırım arada delirdiğim oluyo ama ondan mı bilmem 4 hafta hiç uyanmamışım annemler çokk merak etmişler Allah kourusun siz atlatmışsınız neyse ki

Ayrıcaaaaaaaa kilo verdiğin için dee çoook çok tebrik ediyorummm arkası da böyle güzel gelsin sağlıkla inşallah hepberaber kurtulalım tüm fazla kilolardan yağlardan inşallahhhhh:13::13::92::92::92:

öğlen yemeğinde 1 kepçe tavuksuyu çorba yağsız yeşil salata ve yağı süzülmüş ton balığı ile bir dilim çok tahıllı ekmek yedim. aslında çorba yoktu ama içim ısınsın diye içtim :86:

tünaydınnnn günaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrr akşam gelirim okul yoğun bugünnnn menümü paylaşırımm kibb bebiklerrrrrr

afiyet olsun hugocukcuuuummm

tünaydınnnn günaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrr akşam gelirim okul yoğun bugünnnn menümü paylaşırımm kibb bebiklerrrrrr

kolay gelsin tatlımmm görüşmek üzreeee

Ben pazartesileri pek sevmiyorum galibaaözellikle pazarları gezince ve hareketli geçince pazartesileri bana bi durgunluk çöküyo en iyisi sporumu yapayım ben bi enerji depolıyım hem de dünkü kaçamaklar gitsinnn

öğle yemeğim
iyide kaç kaşık olduğunu bilmiyorum yeşil mercimek ama hepsini yemedim 4 yk dan fazladır 6 falan vardır galiba
2 kepçe cacık
2 dilim kepek ekmeği
1 dal haşlanmış karnabahar

teşekkür ederim bitanem inşallah canım darısı başıma ama artık karar verdim en büyük sorunum beynimde takrar başlama düşüncesi idi ya onu aştım çok şükür..bu hafta taşınma derdim var ama haftaya tam gaz spor ve diyetle aranızdayıııımmm artık

öğle yemeğim
iyide kaç kaşık olduğunu bilmiyorum yeşil mercimek ama hepsini yemedim 4 yk dan fazladır 6 falan vardır galiba
2 kepçe cacık
2 dilim kepek ekmeği
1 dal haşlanmış karnabahar

Afiyet olsunn nugiiicannnnnn

Kıl okadar çabama rağmen 1 haftada sadece 300 gram vermişim şaka gibi...Yediklerime çok dikkat ediyorum,1 saat yürüyorum 20-25 dakika aletlerde spor yapıyorum ammmaa sadece 300 gram gitiş yaa.3 haftadır diyetteyim.İlk 2 hafta güzel vermiştim ama bu son hafta moralimi bozdu:84::84::84:

Kahvaltı 07:00 accık kepek ekmeği,1 domates,accık peynir ve bir bardak beşi bir yerde

Ara00 bir tane muz

Öğlen30 Peynir,tere,domates,salatalık ve nane bir bardakta yeşil çay

Ben ölüym artık bunlarla of offfff

Kahvaltı7:00 accık kepek ekmeği,1 domates,accık peynir ve bir bardak beşi bir yerde

Ara00 bir tane muz

Öğlen00 Peynir,tere,domates,salatalık ve nane bir bardakta yeşil çay

Ben ölüym artık bunlarla of offfff

bi türlü giremedim foruma hayırdır ne sorun var yahu.
neyse bakalım
öğle yemeğimi yedim bu arada
1 kase yayla çorba
2 yk kıymalı patates yemeği(aslında iki kaşık bile yoktur sadece kıyasını yedim)
1 dlm kepek ekmeği
salata

arada 1 elma yemiştim

300 grm kötü mü rakam mı.bence kendini tebrik et,ben 3 haftadır aynı kilodayım gram vermedim

öglene kadar aralarda 1 hurma bir gün kurusu kayısı yedim
ögle yemeği :
2 küçük kepçe ıspanak çorbası
2 yk bulgur pilavı
2 yk kızarmış tavuk + patates kızartması yemeginden sadece tavuk
2 dilim ekmek
1 yk coleslaw salata ( beyaz lahana sirke mayonezli kfc de yaparlar daha çok )
3-4 yk domates+salatalık salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…