Günaydııııııınnnn kızlarrrrrrrrrrrrcııııııııııııııııımmmm
Hepimize sağlıklı,mutlu,huzurlu,daha da inceldiğimiz güzelll bir hafta diliyorummm
Fambığımmm gelmişş hoşgelmişşşşşşşş çokk merak ettik ama tahmin ettiğimiz gibiymişşş geçmiş olsun canımın içiiiiiiiiiiiiiii
Dün malum kaçamak günümdü hiç yazmıyorum
Bugün sabah kalkınca
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
2 salatalık
2 köy biberi
Çocuk hastalığıymış canım.. isim bulamayınca 6. hastalık olmuş. eskiden de 5. de varmış da o virüs bitmiş şimdi..
hııı iyiki önemli birşey değilmiş.ama bunu öğrenmemiz iyi oldu..bebişin kaç yaşında senin...
kilo verdiğimi söyledim ama kimse beni tebrik etmedi......:84::84::84::2::2::2::2::2::2:
Sağol canım...Önce sebepsiz ateş oluyor 3-4 gün.. Kanda falan hiçbişey çıkmıyor.
3 ila 6 gün arasında da isilik gibi döküntü oluyor vücutta.. o zaman anlıyorlar ki 6. hastalık..
sonra da geçiyor zaten..
Oyy kıyamam gözden kaçmış demekki.. canım hadi sallayalım o zaman senin için:92::92::92::92:
öğlen yemeğinde 1 kepçe tavuksuyu çorba yağsız yeşil salata ve yağı süzülmüş ton balığı ile bir dilim çok tahıllı ekmek yedim. aslında çorba yoktu ama içim ısınsın diye içtim :86:
tünaydınnnn günaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrr akşam gelirim okul yoğun bugünnnn menümü paylaşırımm kibb bebiklerrrrrr
öğlen yemeğinde 1 kepçe tavuksuyu çorba yağsız yeşil salata ve yağı süzülmüş ton balığı ile bir dilim çok tahıllı ekmek yedim. aslında çorba yoktu ama içim ısınsın diye içtim :86:
sağol canım. 83 kiloda ceketi giymek hayal oluyodu benim için. özellikle baharlık ince spor ceketleri çok severim kotla ama işte olmuyodu m değil xl bile olmuyodu yakışmıyodu göbek önde sırt kat kat olmuş. şimcik oluyo artık çok şükür darısı başına canım
öğle yemeğim
iyide kaç kaşık olduğunu bilmiyorum yeşil mercimek ama hepsini yemedim 4 yk dan fazladır 6 falan vardır galiba
2 kepçe cacık
2 dilim kepek ekmeği
1 dal haşlanmış karnabahar
Kıl okadar çabama rağmen 1 haftada sadece 300 gram vermişim şaka gibi...Yediklerime çok dikkat ediyorum,1 saat yürüyorum 20-25 dakika aletlerde spor yapıyorum ammmaa sadece 300 gram gitiş yaa.3 haftadır diyetteyim.İlk 2 hafta güzel vermiştim ama bu son hafta moralimi bozdu:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?