60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cimicimicim kilo vermişsin sanırım okudum ama göremedim gerçi,köşe başında ağlarkenki halini gördüm sadecetebrikler gıyzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:92::92::92::92::13::13:

afiyet olsun neruşcummmm

canım bende senin gibi almamakta direndim ama bu sefer kıyafetlerim çok kötü duruyordu.bide ben alırsam şimdi onu giyicem diye kilo vermeyide yavaşlatmaktan korkarak bişey almamıştım.1tanecik pantolan aldım artık,düğmeleri kapanıyor ama sıkı duruyor baya 2-3 hafta içinde umarım daha iyi olur.pantalonum 38 beden ama evde 40 deben bi kot pantalonum var içine zor giriyorum valla düğmeleri patlayacak gibikotun kumaşından dolayımı yoksa kumaş pantalonumun kalıbımı geniş bilemedim

afffiyet ossun fambıkk

Afiyet olsun Hugocuk...

öğle yemeğim
iyide kaç kaşık olduğunu bilmiyorum yeşil mercimek ama hepsini yemedim 4 yk dan fazladır 6 falan vardır galiba
2 kepçe cacık
2 dilim kepek ekmeği
1 dal haşlanmış karnabahar

Afiyet olsun Nugi...

Afiyet olsun canım.. Var bi sorun ben de giremedim..

Afiyet olsun.....

öğle yemeğim
iyide kaç kaşık olduğunu bilmiyorum yeşil mercimek ama hepsini yemedim 4 yk dan fazladır 6 falan vardır galiba
2 kepçe cacık
2 dilim kepek ekmeği
1 dal haşlanmış karnabahar
afiyet olsun...
afiyet olsun....
Cuma günü 10 aylık olacak...

oooooo maşallah canım allah bağışlasın......

Son düzenleme:

Ben de hala bişi almadım ama yazlık bişilere ihtiyacım var.. 1 pantolon 1 tşirt falan almalıyım..
kalıbındandır o.. sen 38 bedeni ok. say bence...

Öğle yemeğimi de yazayım...
2 kk peynirimin 1 kk sını yedim...
1 dilim denge ekmek
1 pt kıvırcık salata

acıkmamışım hiç..
az sonra da 1 kk peynirle yarım bardak yoğurdumu yerim ara öğün olarak...

cimicimicim kilo vermişsin sanırım okudum ama göremedim gerçi,köşe başında ağlarkenki halini gördüm sadecetebrikler gıyzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:92::92::92::92::13::13:

arkadaşlar görmemişsiniz herhalde sabah bu şekilde yazmıştım...:92::92::92:teşekkür ederim....

1 light ton balığı 1.5 dilim ekmek 1 tutam maydonazasıl menum buydu ( 2 kasık kus kus pilav 1 kasık pırasa yemegı4-5 kasık yogurt ) arkads ısrar ettı de yedım ama sınırlı asla cok olmadı sekerım sence

peynir ekmek yiyo garibim yaaaaaaaaaa,kız ye artık şu etleri yawafiyet olsunnn canımcımmmmmmmmmmmmmm

evet canım hala direniyorum ama olacak gibi de değil en iyisi çok direnmemek ay başında en azından ucuz mucuz geçici bişiler almalıyım
kalıp farkı vardır canım bazı kotların kalıpları dar oluyor. mesela marks and spencer kalıpları geniştir çünkü ingiliz kadınları iri kalıpları da geniş. ama bazı italyan kalıp kullanan markalarda da 40 beden olmaz mesela bana şimdi ne olur ne olmaz onu bile bilmiyorum girip bi magazaya deneme bile yapmadım

Son düzenleyen: Moderatör:
3 kaşık pirinç pilavı havuçlu 3 küçük parçada et vardı içinde,
4-5 kaşık barbunya,
200 gr yoğurt,
muz vardı ara öğünde yemek üzere aldım yanıma....

afiyet olsun...canım benim...canım çok değil menün bence üzme kendini....

ya canım benim senin menülerin ne kadar da az ya afiyet olsun.doyuyorsan tabi problem yokta....:26::26:üzülüyoeun ama sanki aç kalıyormuşsun gibi geliyor...vejeteryanlıkta kötüymüş yaaa...

bazen doymuyorum aslında ama zayıflamam lazım deyip dayanıyorum..
ama biraz kaçamağa ihtiyacım var..
şu diyetisyen randevuma bi gideyim.. 8 nisan da işte...
sonra azıcık kaçamak yapacağım

merhaba kizlar pcim bozuktu giremedim pek fazla bu gunlerde bugun protein diyetine basladim aslinda daha once basliycaktim ama evde olmadigim icin baslayamadim 15 gun uyguluycam ins listem hergun ayni olcak:

1 HAFTALIK PROTEİN DİYETİ

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği 60-80 gr.yarım yağlı Mavi-Yeşil Lıght peynir çay,kahve,ıhlamur istenilen kadar şekersiz.

Öğlen : 100 gr.yağsız et(tavuk,hindi derisiz veya köfte 5-6 adet) soya fasülyesi (pişmiş 1 kase).

Akşam : 2 adet yumurta 1.sarılı diğeri sarısız,rafadan veya katı ,çılbır veya yağsız teflon tavada menemen omlet şeklinde.

Notlar : Hiç meyve yenmeyecek en az 2.5-3 lt.su + 1 bardak maden suyu içilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…