Günaydııııııınnnn kızlarrrrrrrrrrrrcııııııııııııııııımmmm
Hepimize sağlıklı,mutlu,huzurlu,daha da inceldiğimiz güzelll bir hafta diliyorummm
Fambığımmm gelmişş hoşgelmişşşşşşşş çokk merak ettik ama tahmin ettiğimiz gibiymişşş geçmiş olsun canımın içiiiiiiiiiiiiiii
Dün malum kaçamak günümdü hiç yazmıyorum
Bugün sabah kalkınca
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
2 salatalık
2 köy biberi
hugocum yeni ceketin üstünde paralansın famirim senin de yeni cicilerin hayırlı olsun ne güzel yaa bende 38 beden olmak istiyorummm.. benim de bişiyim yok yazlık kışlık hiçbişi tam olmuyor o yüzden aslında alışveriş yapmam lazım ama sezon yeni başladı ve ben genelde sezon sonucu bir müşteriyim zaten yine bollaşacak diye bişi almak istemiyorum ama üstümdekiler de igreti duruyor off kilo almakta iş vermekte yaa :26::26:
bi türlü giremedim foruma hayırdır ne sorun var yahu.
neyse bakalım
öğle yemeğimi yedim bu arada
1 kase yayla çorba
2 yk kıymalı patates yemeği(aslında iki kaşık bile yoktur sadece kıyasını yedim)
1 dlm kepek ekmeği
salata
arada 1 elma yemiştim
öğlen yemeğinde 1 kepçe tavuksuyu çorba yağsız yeşil salata ve yağı süzülmüş ton balığı ile bir dilim çok tahıllı ekmek yedim. aslında çorba yoktu ama içim ısınsın diye içtim :86:
öğle yemeğim
iyide kaç kaşık olduğunu bilmiyorum yeşil mercimek ama hepsini yemedim 4 yk dan fazladır 6 falan vardır galiba
2 kepçe cacık
2 dilim kepek ekmeği
1 dal haşlanmış karnabahar
bi türlü giremedim foruma hayırdır ne sorun var yahu.
neyse bakalım
öğle yemeğimi yedim bu arada
1 kase yayla çorba
2 yk kıymalı patates yemeği(aslında iki kaşık bile yoktur sadece kıyasını yedim)
1 dlm kepek ekmeği
salata
arada 1 elma yemiştim
öglene kadar aralarda 1 hurma bir gün kurusu kayısı yedim
ögle yemeği :
2 küçük kepçe ıspanak çorbası
2 yk bulgur pilavı
2 yk kızarmış tavuk + patates kızartması yemeginden sadece tavuk
2 dilim ekmek
1 yk coleslaw salata ( beyaz lahana sirke mayonezli kfc de yaparlar daha çok )
3-4 yk domates+salatalık salata
afiyet olsun...öğle yemeğim
iyide kaç kaşık olduğunu bilmiyorum yeşil mercimek ama hepsini yemedim 4 yk dan fazladır 6 falan vardır galiba
2 kepçe cacık
2 dilim kepek ekmeği
1 dal haşlanmış karnabahar
afiyet olsun....öğlen yemeğinde 1 kepçe tavuksuyu çorba yağsız yeşil salata ve yağı süzülmüş ton balığı ile bir dilim çok tahıllı ekmek yedim. aslında çorba yoktu ama içim ısınsın diye içtim :86:
Cuma günü 10 aylık olacak...
Canım benim ben yeni geldiğimden ancak yediklerimi falan yazdım tebrik aşamasına şimdi geçtimmmm 1kg süperrrrr tebrik ediyorummm arkası da sağlıkla böyle güzel gelsin inşallahhhhhhhh:13: :92::92::92:
yalnız senin tıcerında bir hata var sanırım sayıları yanlış yerlere yazmışsın. iTıcer yaparken sayıları yazdığımız yerde şifre girdikten sonra (orayı ehr defasında sallıyoruz zaten) kilo bilgileri ile ilgili kısımda ilk satıra hedef kilonu 2. satıra başlangıç kilonu 3. satıra şimdiki kilonu yazman lazım çünkü şu an kilo almışsın gibi görünüyo tıckerın QUOTE]
tickeri ne yapıyorsam olmuyor.şimdide bım leri yanlış görünüyor neden yapamadım anlamadım ki...
canım bende senin gibi almamakta direndim ama bu sefer kıyafetlerim çok kötü duruyordu.bide ben alırsam şimdi onu giyicem diye kilo vermeyide yavaşlatmaktan korkarak bişey almamıştım.1tanecik pantolan aldım artık,düğmeleri kapanıyor ama sıkı duruyor baya 2-3 hafta içinde umarım daha iyi olur.pantalonum 38 beden ama evde 40 deben bi kot pantalonum var içine zor giriyorum valla düğmeleri patlayacak gibikotun kumaşından dolayımı yoksa kumaş pantalonumun kalıbımı geniş bilemedim
cimicimicim kilo vermişsin sanırım okudum ama göremedim gerçi,köşe başında ağlarkenki halini gördüm sadecetebrikler gıyzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :92::92::92::92: :13::13:
canım benim hoş geldin....çok geçmiş olsun tekrardan inşallah önemli birşey çıkmaz bebişinin.....kıyamam ya yavrum benim çok zor ateş...ayrıca kilo vermişsin tebrik ederim....:92::92::92::92::92:
bende hafta sonu hiç kaçamak yapmadım aksine daha az yedim...ayrıca c.tesi ve pazar 4,5 km yürüyüş yarım saatte uzay yürüyüşünde vede bel için tvester da çalıştım...vede mükafatını aldım...bende1 kg verdim...:92::92::92::92::92:ticker ı değiştireyim...:92::92:
afiyet olsun...
afiyet olsun....
oooooo maşallah canım allah bağışlasın......
sudecim sayfada değişiklik yaparken track bölümünde 3 secenek varCanım benim ben yeni geldiğimden ancak yediklerimi falan yazdım tebrik aşamasına şimdi geçtimmmm 1kg süperrrrr tebrik ediyorummm arkası da sağlıkla böyle güzel gelsin inşallahhhhhhhh:13: :92::92::92:
yalnız senin tıcerında bir hata var sanırım sayıları yanlış yerlere yazmışsın. iTıcer yaparken sayıları yazdığımız yerde şifre girdikten sonra (orayı ehr defasında sallıyoruz zaten) kilo bilgileri ile ilgili kısımda ilk satıra hedef kilonu 2. satıra başlangıç kilonu 3. satıra şimdiki kilonu yazman lazım çünkü şu an kilo almışsın gibi görünüyo tıckerın QUOTE]
tickeri ne yapıyorsam olmuyor.şimdide bım leri yanlış görünüyor neden yapamadım anlamadım ki...
weight
weight change
waist
sen weight kendiliğinden işaretli ama weight change olarak tik at bak değişcek bana da olmuştu bu
öğlen yemeğinde 1 kepçe tavuksuyu çorba yağsız yeşil salata ve yağı süzülmüş ton balığı ile bir dilim çok tahıllı ekmek yedim. aslında çorba yoktu ama içim ısınsın diye içtim :86:
Öğle yemeğimi de yazayım...
2 kk peynirimin 1 kk sını yedim...
1 dilim denge ekmek
1 pt kıvırcık salata
acıkmamışım hiç..
az sonra da 1 kk peynirle yarım bardak yoğurdumu yerim ara öğün olarak...
canım bende senin gibi almamakta direndim ama bu sefer kıyafetlerim çok kötü duruyordu.bide ben alırsam şimdi onu giyicem diye kilo vermeyide yavaşlatmaktan korkarak bişey almamıştım.1tanecik pantolan aldım artık,düğmeleri kapanıyor ama sıkı duruyor baya 2-3 hafta içinde umarım daha iyi olur.pantalonum 38 beden ama evde 40 deben bi kot pantalonum var içine zor giriyorum valla düğmeleri patlayacak gibikotun kumaşından dolayımı yoksa kumaş pantalonumun kalıbımı geniş bilemedim
afiyet olsun...canım benim...canım çok değil menün bence üzme kendini....1 light ton balığı 1.5 dilim ekmek 1 tutam maydonazasıl menum buydu ( 2 kasık kus kus pilav 1 kasık pırasa yemegı4-5 kasık yogurt ) arkads ısrar ettı de yedım ama sınırlı asla cok olmadı sekerım sence
teşekkür ederim sanırsam başardım oldu....afiyet olsun...
afiyet olsun....
oooooo maşallah canım allah bağışlasın......
sudecim sayfada değişiklik yaparken track bölümünde 3 secenek var
weight
weight change
waist
sen weight kendiliğinden işaretli ama weight change olarak tik at bak değişcek bana da olmuştu bu
ya canım benim senin menülerin ne kadar da az ya afiyet olsun.doyuyorsan tabi problem yokta....:26::26:üzülüyoeun ama sanki aç kalıyormuşsun gibi geliyor...vejeteryanlıkta kötüymüş yaaa...Öğle yemeğimi de yazayım...
2 kk peynirimin 1 kk sını yedim...
1 dilim denge ekmek
1 pt kıvırcık salata
acıkmamışım hiç..
az sonra da 1 kk peynirle yarım bardak yoğurdumu yerim ara öğün olarak...
ya canım benim senin menülerin ne kadar da az ya afiyet olsun.doyuyorsan tabi problem yokta....:26::26:üzülüyoeun ama sanki aç kalıyormuşsun gibi geliyor...vejeteryanlıkta kötüymüş yaaa...
afiyet olsun...canım benim...canım çok değil menün bence üzme kendini....
teşekkür ederim sanırsam başardım oldu....
ya canım benim senin menülerin ne kadar da az ya afiyet olsun.doyuyorsan tabi problem yokta....:26::26:üzülüyoeun ama sanki aç kalıyormuşsun gibi geliyor...vejeteryanlıkta kötüymüş yaaa...
güle güle kullan canım ayrıca kilo vermişsin tebrik ederim..
bugün pek bi keyfim yokta idare et yani geç oldu ama hiç olmamasından iyidir değil mi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?