60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bazen doymuyorum aslında ama zayıflamam lazım deyip dayanıyorum..
ama biraz kaçamağa ihtiyacım var..
şu diyetisyen randevuma bi gideyim.. 8 nisan da işte...
sonra azıcık kaçamak yapacağım

haydi bakalım canım benim inşallah...sen vermişsin bende verdim orantılı gidiyoruz... birlikte devam ediyoruz...benimde 10 nisanda randevum var ama gidermiyim bilmiyorum...beğenmedim.eğer güzel bir kilo verirsem nispet olsun diye gideceğim.kendi diyetlerimi yazdım göstereceğim...
uzun zamandır sipor yapmamıştım hafta sonu yapınca şimdi yürüyemiyorum çok fena ağrıyor...

Son düzenleme:
canım benim afiyet bal şaker olsun...

kızlar bende geldım benıde alın aranıza bugun başladım sağlıklı beslenecegım aburcuburu iddalı konuşup hayatımdan çıkarıyorum demıyorum eskısıne oranla çok çok kısacagım sporada başladım bugun yarım saat tempolu yurudum... sebze yemeklerı yapıp yemek istıyorum artık ama hiç bı sebze yemegını yemeyıde sevmıyorum pişirmesınıde bılemıyorum

hangi sporu yapiosun tatlim sen:26:

kilo boy yas kac tatlim hosgeldin ins istedigin kiloya kolayca ulasirsin

canım benim afiyet bal şaker olsun...
sagolasın bebik

hoşgeldin kujuu başarılar diliyorum motive olmak istiyorsan bizden ayrılma

anladim cnm bende birazdan yuruyuse gidicem aslinda callanectics yapmayi dusunuorum indirmeye eriniorum 21 gun uygulasam iice sIkIlasirim die dusunuorum onun partlarini direk olarak indiren program vardi neydi bulamadim

herkese merhabalar
ben de yemeğimi yedim geldim
nasıl uykum var anlatamam
h.sonu misafir vardı, koşuşturmaktan acaip yoruldum bide yatakta nasıl uyuduysam resmen tutulmuş her tarafım, çok ağrıyo, ay kurtulamadım bi türlü şu ağrılardan yaaaaaa ((

neyse yemeğimi yazayım ben de hemencik

2 kepçe bezelye yemeği ( 6-7 yk)
1 kase pul biberli yoğurt
salata
2 dilim ekmek ( yarım dilimini balla yedim)
3 çk bal
regl olduğum için tatlı canım çekiyo
ben de bal yedim
bide yemekten bi saat sonra stick bitter çikolatalr var ya, yarısını yedim, o da 5 grdı zaten

bu akşamda iş yerinden arkadaşlarla çıkıp yürüyecektim ama eşimin işi çıktı kıreşten kızı almak bana kaldı...artık kızım bırakırsa evde akşam birşeyler yaparım.öyle cadı bir kızım varkiii anlatamam bırakmıyor yapayım mekik çekiyorum karnıma otutuyor.bacak kaldırıyorum sarılıyor öyle gülüyorki bana yaptıramayınca bırakıyorum onunla oyun oynuyorum.akşam geç uyumazsa bende o uyuyunca yaparım artık...

menun cok guzel tatlim reglim cnm tatli cekio dedinde aklima geldi gecenlerde doktora bende aynisini soyledim regl olunca cnm cok tatli istio die bi sasirdi bi sasirdi ilk defa senden duyyorum die yurtdisinda yasiorum ben doktorda italyan dedim demekki italyanlar hic bizim gibi tatli krizine girmiolar

Öğleden kalan 1 kk peynir ve yarım su bardağı yoğurtla ara öğün yatım..
bugün meyveyi gece yerim..

afiyet olsun canım benim...

sağol canım
hadi ya, ama o kadar makarnaya istememeler inormal bence
sadece türk kadınında mı var acaba bu tatlı krizleri
ben de daha regl olduğunda tatlı krizine girmeyen birini görmedim walla

Öğleden kalan 1 kk peynir ve yarım su bardağı yoğurtla ara öğün yatım..
bugün meyveyi gece yerim..

afiyeto lsun tatlım

afiyet olsun canım benim...

sağol canımcım
ya ben seni tebrik ettim mi hatırlamıyorum, biraz yoğundum öğleden önce
gerisi de gelir inşallah canım, böyle böyle hepsi gider fazla kilolarının
şu senle uğraşan bi kadın vardı, söleseydin ona da, çatlasaydın azucuk

söyledim zaten.aslında söylemeyecektim.bir arkadaşım geldi öğlen o beni görünce incecik olmuş dedi.arkadaşım diğer beni kıskanan arkadaşada buna bakta biraz hırs yap bune böyle salmışsın kendini diyince .bende artık aynı kiloda değiliz dedim.61 oldum dedim.hııııı burnunu kıvırdı.arkadaşımada bir bozuk attıki...ben kilolu değilim halimden memnunum dedi....bizde sen memnunsan bir problem yok dedim....ama arkadaşım onunla uğraşmaya devam etti...dediki aynı kilomu şekamı bu dedi .yok dedi neden ki ben kilolu değilimki dedi...arkadaşım dediki en son ne zaman tartıldın 6-7 ay önce dedi....formunu koruduğunu sanıyor...aslında gülmemde bende o durumdaydım. çabalıyorum.o aksine kızıyor kıyas yapıyor.alllah onunda yardımcısı olsun..ne diyeyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…