60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:92::92::92::92::92::92::92:

ara öğünümü yedim:

1 orta boy muz,
1 bardak form çayı,

afiyet olsun canım
kıskançlığından çatır çatır çatlamış desene
yoksa niye o kadar kızsın ki arkadaşına
göz görmüyo sanki kiloluyu zayıfı, ben de bu insanları anlamıyorum, nasıl bi aynaya bakıyolarsa kendilerini dal gibi falan zannedip bide etrafındakilerle uğraşıyolur ama arkadaşın iyi yapmış, belki bundan sonra seninle uğraşıp senin sinirlerini bozmaz daha fazla

sanmıyorum bencede uğraşmaz.birde göstermeyebilirim ama tartım öyle deyiyor,bana diyiyorki 1 ay sonra birlikte gidip tartılalım.neden1 ay dedim.şimdi işlerim var.yok gel öğlen arası karşı eczaneden tartılalım dedim yok işim var diye tutturdu.ama yemekte dikkat ettim yemeklerinden azıcık yedi.1 aya kadar kilo vermeyi pilanlıyor bence...olsun belki sayemde kendisine gelir.tabi bu 1 ay benim içinde dönecek inşallah bende 1 ayda 2-3 kilo veririm inşallah.hepimizzzzz....

regl olmaya yakın benim tatlı krizinden çok açlık krizlerim oluyo sanki hiç doymucak gibi oluyorum yaw

regl olmaya yakın benim tatlı krizinden çok açlık krizlerim oluyo sanki hiç doymucak gibi oluyorum yaw

canım ben geçen hafta öyleydim ya
midemde kurt vardı sanki :))))))
neyse ki regl oldum da kurtulurum artık o krizlerden
ama bu sabah tartıda 57 kilho çıktım moralim bozuldu walla
o kadar yemeye kilo mu aldım yoksa reglin verdiği şişkinlik mi bilemedim (((

regliyken 1-2 kilo fazla çıkıyor canım.. bittikten sonra bak kilona gerçeği o zaman ki söyler..

Az önce yürüyelim diye eşimle çıktık ama nafile arabayla gittik arabayla geldikKendimi o kadar kaptırmışım ki yolda yürürken ben niye kilo veremedim bu hafta,halbuki yemiyorum diye eşime det yanıyordum.Önümdeki teyze bi döndü yemeyerek zayıflayamazsın dedi.teyzem mamayla 20 kilo vermiş vayyyy beeeeeeben de doğal yollardan zayıflamak istediğimi söyledim...

regliyken 1-2 kilo fazla çıkıyor canım.. bittikten sonra bak kilona gerçeği o zaman ki söyler..

inşallah canım onun şişkinliğidir
bu akşam spor yapmaya başlıyorum kızlar
yeter tembellik yaptığım

bu arada elma ile aramı yapıyorum şu anda

canım regli nin verdiği şişkinliktir üzme kendini bitince tartıl.bak farklı olacak.

evet esw cim sen tartı ile bozuk at bu ara regl bitsin hatta 3 gün sonra tartıl.. bende 20 marttan beri tartılmadım 31 mart tartı günüm tartılmayayım diye bide yemin ettim meraktan çatlıyorum bide korkuyorum yaa

ben geldim
ara öğünümü yapıyırum 1 büyük bardak demlenmiş limonlu yeşilçay bir portakal on tanede antep fıstığı bugün çok yorulmuşum uyuyakalmışım :86:

çay ocağına sıcak su almaya gittim bir abimiz var.bana dediki bir derdin sıkıntın mı var her geçen gün eriyorsun.sıkıntın varsa yardımcı olalım dedi.bende güldüm...yok abi ya diyettin ödüllerini topluyorum dedim.gülüyor.halen inanmıyor senin bir sıkıntın var diyip duruyor...

nihahaha oluyo böyle. benim dişçinin sekreteride dedi bana her geçen gün küçülüyosun dişler yaptı demi dedi
asistanı biliyo zaten her gittiğimde artık başlıyo napacam kiloları istemiyorum böyle olmak filan diye ağlayacak nerdeyse yaz geldi deyip duruyor

kızzzzzzzzz neruş sen artık 10 kilo fazlanın altına düştün hadi artık yaw beraber pilates yapalım. ne zaman başlayacaksın. kukuletada yok prienede çok uğramıyo pilates arkadaşım kalmadı kızzz hadi senle yapalım bari nasılsa evdesin

evet esw cim sen tartı ile bozuk at bu ara regl bitsin hatta 3 gün sonra tartıl.. bende 20 marttan beri tartılmadım 31 mart tartı günüm tartılmayayım diye bide yemin ettim meraktan çatlıyorum bide korkuyorum yaa

ay canım benim inşallah öyledir yaa
neyse ben de haftaya pzt falan tartılayım o zaman

ben geldim
ara öğünümü yapıyırum 1 büyük bardak demlenmiş limonlu yeşilçay bir portakal on tanede antep fıstığı bugün çok yorulmuşum uyuyakalmışım :86:

afiyet olsun canım
iyi yapmışsın dinlenmişsindir biraz

ay ben de istiyorum tekrar başlayamayı ama bu hafta yapamamki, reglim bitsin yürüyüş yapmadığım zamanlar ben de pilates yapayım bari akşamları
sabah erkenden kalkıp işe gitmeden yapsam daha güzel ama nerdeeee
uykudan kalkamamkiiii ((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…