:92::92::92::92::92:sağol canım
hadi ya, ama o kadar makarnaya istememeler inormal bence
sadece türk kadınında mı var acaba bu tatlı krizleri
ben de daha regl olduğunda tatlı krizine girmeyen birini görmedim walla
afiyeto lsun tatlım
sağol canımcım
ya ben seni tebrik ettim mi hatırlamıyorum, biraz yoğundum öğleden önce
gerisi de gelir inşallah canım, böyle böyle hepsi gider fazla kilolarının
şu senle uğraşan bi kadın vardı, söleseydin ona da, çatlasaydın azucuk
söyledim zaten.aslında söylemeyecektim.bir arkadaşım geldi öğlen o beni görünce incecik olmuş dedi.arkadaşım diğer beni kıskanan arkadaşada buna bakta biraz hırs yap bune böyle salmışsın kendini diyince .bende artık aynı kiloda değiliz dedim.61 oldum dedim.hııııı burnunu kıvırdı.arkadaşımada bir bozuk attıki...ben kilolu değilim halimden memnunum dedi....bizde sen memnunsan bir problem yok dedim....ama arkadaşım onunla uğraşmaya devam etti...dediki aynı kilomu şekamı bu dedi .yok dedi neden ki ben kilolu değilimki dedi...arkadaşım dediki en son ne zaman tartıldın 6-7 ay önce dedi....formunu koruduğunu sanıyor... aslında gülmemde bende o durumdaydım. çabalıyorum.o aksine kızıyor kıyas yapıyor. alllah onunda yardımcısı olsun..ne diyeyim....
ara öğünümü yedim:
1 orta boy muz,
1 bardak form çayı,
afiyet olsun canım
kıskançlığından çatır çatır çatlamış desene
yoksa niye o kadar kızsın ki arkadaşına
göz görmüyo sanki kiloluyu zayıfı, ben de bu insanları anlamıyorum, nasıl bi aynaya bakıyolarsa kendilerini dal gibi falan zannedip bide etrafındakilerle uğraşıyolur ama arkadaşın iyi yapmış, belki bundan sonra seninle uğraşıp senin sinirlerini bozmaz daha fazla
sağol canım
hadi ya, ama o kadar makarnaya istememeler inormal bence
sadece türk kadınında mı var acaba bu tatlı krizleri
ben de daha regl olduğunda tatlı krizine girmeyen birini görmedim walla
afiyeto lsun tatlım
sağol canımcım
ya ben seni tebrik ettim mi hatırlamıyorum, biraz yoğundum öğleden önce
gerisi de gelir inşallah canım, böyle böyle hepsi gider fazla kilolarının
şu senle uğraşan bi kadın vardı, söleseydin ona da, çatlasaydın azucuk
regl olmaya yakın benim tatlı krizinden çok açlık krizlerim oluyosanki hiç doymucak gibi oluyorum yaw
canım ben geçen hafta öyleydim ya
midemde kurt vardı sanki :))))))
neyse ki regl oldum da kurtulurum artık o krizlerden
ama bu sabah tartıda 57 kilho çıktım moralim bozuldu walla
o kadar yemeye kilo mu aldım yoksa reglin verdiği şişkinlik mi bilemedim(((
regliyken 1-2 kilo fazla çıkıyor canım.. bittikten sonra bak kilona gerçeği o zaman ki söyler..
hugocuk ben sana yazdım ama sen görmedin:2::2:
çay ocağına sıcak su almaya gittim bir abimiz var.bana dediki bir derdin sıkıntın mı var her geçen gün eriyorsun.sıkıntın varsa yardımcı olalım dedi.bende güldüm...yok abi ya diyettin ödüllerini topluyorum dedim.gülüyor.halen inanmıyor senin bir sıkıntın var diyip duruyor...
görmedim tatlım ya şavkım kaydı bugün :86: herkesler şok diyetlere detokslara başlamışya bende sporda şokladım bugün kendimi :86:
ne yazdındı canım
evet esw cim sen tartı ile bozuk at bu ara regl bitsin hatta 3 gün sonra tartıl.. bende 20 marttan beri tartılmadım 31 mart tartı günüm tartılmayayım diye bide yemin ettim meraktan çatlıyorum bide korkuyorum yaa
ben geldim
ara öğünümü yapıyırum 1 büyük bardak demlenmiş limonlu yeşilçay bir portakal on tanede antep fıstığı bugün çok yorulmuşum uyuyakalmışım :86:
kızzzzzzzzz neruş sen artık 10 kilo fazlanın altına düştün hadi artık yaw beraber pilates yapalım. ne zaman başlayacaksın. kukuletada yok prienede çok uğramıyo pilates arkadaşım kalmadı kızzz hadi senle yapalım bari nasılsa evdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?