buldum buldum buydu işte :86:GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
hugocum hayırlı olsun güle güle giyin canım..
hafta sonu çok yoruldum temizlik yaptım halıları azaltımm...dünde eşimle gezdik antakyada çok güzel bir haytalı (bici bici) yapan yer var oraya gittik dondurmalı haytalı yedim..ama pişman olmadım hafatada bir sütlü tatlı ki her hafta olmaz onu yedim.yani hafta sonu çok dikkat edemedim.ama çokta tehlikeli olmadı...
artık kilo verdiğim belli olmaya başladı...hissediyorum ve çevremdekilerde söylüyor..yalnız konsere 2 ay kaldı ve ben daha fazla zayıflmaka istediğiden dolayı bugünden itibaren akşam yemeklerimide kesmeyi düşünüyorum.meyve ile geçiricem evet sağlıksız ama böylede çok yavaş kilo veriyorum..biraz şöyle istediğim kiloya yaklaşayım konserde geçmiş olur tekrar 3 ana 3 araya evam edicem..şimdi sadece 2 ana 3 ara yemeyi düşünüyorum.
evet yaa kilo vermek kadar incelmek toparlanmakta önemli. pilates kardeşi aranıyoorrrGÜNAYDIN ARKADAŞLAR
hugocum hayırlı olsun güle güle giyin canım..
hafta sonu çok yoruldum temizlik yaptım halıları azaltımm...dünde eşimle gezdik antakyada çok güzel bir haytalı (bici bici) yapan yer var oraya gittik dondurmalı haytalı yedim..ama pişman olmadım hafatada bir sütlü tatlı ki her hafta olmaz onu yedim.yani hafta sonu çok dikkat edemedim.ama çokta tehlikeli olmadı...
artık kilo verdiğim belli olmaya başladı...hissediyorum ve çevremdekilerde söylüyor..yalnız konsere 2 ay kaldı ve ben daha fazla zayıflmaka istediğiden dolayı bugünden itibaren akşam yemeklerimide kesmeyi düşünüyorum.meyve ile geçiricem evet sağlıksız ama böylede çok yavaş kilo veriyorum..biraz şöyle istediğim kiloya yaklaşayım konserde geçmiş olur tekrar 3 ana 3 araya evam edicem..şimdi sadece 2 ana 3 ara yemeyi düşünüyorum.
bi türlü giremedim foruma hayırdır ne sorun var yahu.
neyse bakalım
öğle yemeğimi yedim bu arada
1 kase yayla çorba
2 yk kıymalı patates yemeği(aslında iki kaşık bile yoktur sadece kıyasını yedim)
1 dlm kepek ekmeği
salata
arada 1 elma yemiştim
Kıl okadar çabama rağmen 1 haftada sadece 300 gram vermişim şaka gibi...Yediklerime çok dikkat ediyorum,1 saat yürüyorum 20-25 dakika aletlerde spor yapıyorum ammmaa sadece 300 gram gitiş yaa.3 haftadır diyetteyim.İlk 2 hafta güzel vermiştim ama bu son hafta moralimi bozdu:84::84::84:
öglene kadar aralarda 1 hurma bir gün kurusu kayısı yedim
ögle yemeği :
2 küçük kepçe ıspanak çorbası
2 yk bulgur pilavı
2 yk kızarmış tavuk + patates kızartması yemeginden sadece tavuk
2 dilim ekmek
1 yk coleslaw salata ( beyaz lahana sirke mayonezli kfc de yaparlar daha çok )
3-4 yk domates+salatalık salata
afiyet olsun...
afiyet olsun....
oooooo maşallah canım allah bağışlasın......
Canım benim ben yeni geldiğimden ancak yediklerimi falan yazdım tebrik aşamasına şimdi geçtimmmm 1kg süperrrrr tebrik ediyorummm arkası da sağlıkla böyle güzel gelsin inşallahhhhhhhh:13: :92::92::92:
yalnız senin tıcerında bir hata var sanırım sayıları yanlış yerlere yazmışsın. iTıcer yaparken sayıları yazdığımız yerde şifre girdikten sonra (orayı ehr defasında sallıyoruz zaten) kilo bilgileri ile ilgili kısımda ilk satıra hedef kilonu 2. satıra başlangıç kilonu 3. satıra şimdiki kilonu yazman lazım çünkü şu an kilo almışsın gibi görünüyo tıckerın QUOTE]
tickeri ne yapıyorsam olmuyor.şimdide bım leri yanlış görünüyor neden yapamadım anlamadım ki...
düzeltmişsin neyse ki çok güzel olmuş tıckerr en kısa zamanda tekrar sağlıkla sağa kayması dileğiyle tatlımmm
3 kaşık pirinç pilavı havuçlu 3 küçük parçada et vardı içinde,
4-5 kaşık barbunya,
200 gr yoğurt,
muz vardı ara öğünde yemek üzere aldım yanıma....
afiyet olsun çokk güzellll
Pazartesi ağırlığı çökmüş buralara...
evettt pazartesileri böyle oluyo birazz ben evde olmama rağmen bende de bi durgunluk var gerçi daha iyiyim şimdiii
herkese merhabalar
ben de yemeğimi yedim geldim
nasıl uykum var anlatamam
h.sonu misafir vardı, koşuşturmaktan acaip yoruldum bide yatakta nasıl uyuduysam resmen tutulmuş her tarafım, çok ağrıyo, ay kurtulamadım bi türlü şu ağrılardan yaaaaaa((
neyse yemeğimi yazayım ben de hemencik
2 kepçe bezelye yemeği ( 6-7 yk)
1 kase pul biberli yoğurt
salata
2 dilim ekmek ( yarım dilimini balla yedim)
3 çk bal
regl olduğum için tatlı canım çekiyo
ben de bal yedim
bide yemekten bi saat sonra stick bitter çikolatalr var ya, yarısını yedim, o da 5 grdı zaten
afiyet olsun tatlımmmm muz yeee tarçınlı sütü unutmaaa
sanmıyorum bencede uğraşmaz.birde göstermeyebilirim ama tartım öyle deyiyor,bana diyiyorki 1 ay sonra birlikte gidip tartılalım.neden1 ay dedim.şimdi işlerim var.yok gel öğlen arası karşı eczaneden tartılalım dedim yok işim var diye tutturdu.ama yemekte dikkat ettim yemeklerinden azıcık yedi.1 aya kadar kilo vermeyi pilanlıyor bence...olsun belki sayemde kendisine gelir.tabi bu 1 ay benim içinde dönecek inşallah bende 1 ayda 2-3 kilo veririm inşallah.hepimizzzzz....
inşallah verirsin canımmmm vericeeeezzz kurtulucazz hepsinden deeehepberaber inşallahhh allah arkadışan da akıl mantık versin inşallah o da verir bence memnun değildir işte kendini kandırıyodur bizler de yaptık zamanındaa
bayılırım enginara kendinmi yaptınÖğlen yemeğimi 15.30 gibi yedim
2 tane z.yağlı garnitürlü enginar (garnitür 2yk vardır)
1 dilim ekmek
1 kase yooort
Şimdi de yeşil çayımı içtimmmm birazdan da henüz yapamadığım sporumu yapıcam inşallahhh:13:
ben geldim
ara öğünümü yapıyırum 1 büyük bardak demlenmiş limonlu yeşilçay bir portakal on tanede antep fıstığı bugün çok yorulmuşum uyuyakalmışım :86:
ohhh afiyet olsun fambığımm seni burda görmekkk nekadannnnnnnn güzellllllçok özledim valla geçen hafta inşallah bir daha ayrılman gerekmez aramızdan hiçbirimiz ayrılmayalım inşallah burdannn verelim kilocukları ama burda olalım inşallahhhh :13::13:
Canım bazen duraklamalar yavaşlamalar olur vermişsin işte ne güzelll sakın moralini bozmaaa gidecek tüm fazlalıklarr kurtulucazz hepsinden de inşallahhhhh:13::13:
afiyet olsun tatlımmm çok güzel bence menün
afiyet olsun...
teşekkür ederim.
afiyet olsun....
oooooo maşallah canım allah bağışlasın......
düzeltmişsin neyse ki çok güzel olmuş tıckerr en kısa zamanda tekrar sağlıkla sağa kayması dileğiyle tatlımmm
evet biraz zorlandım ama sonunda başarım....
afiyet olsun çokk güzellll
evettt pazartesileri böyle oluyo birazz ben evde olmama rağmen bende de bi durgunluk var gerçi daha iyiyim şimdiii
afiyet olsun tatlımmmm muz yeee tarçınlı sütü unutmaaa
inşallah verirsin canımmmm vericeeeezzz kurtulucazz hepsinden deeehepberaber inşallahhh allah arkadışan da akıl mantık versin inşallah o da verir bence memnun değildir işte kendini kandırıyodur bizler de yaptık zamanındaa
inşallah.arkadaşada artık kızmıyorum.çünkü burda onlardan o kadar çok varki anlatamam....takmıyorum kimseyi tam gaz diyete devam.artık önemli olan bu.yaşasın.:92::92::92::92:hepbirlikte hedeflerimizi görürüz inşallah...
Öğlen yemeğimi 15.30 gibi yedim
2 tane z.yağlı garnitürlü enginar (garnitür 2yk vardır)
1 dilim ekmek
1 kase yooort
Şimdi de yeşil çayımı içtimmmm birazdan da henüz yapamadığım sporumu yapıcam inşallahhh:13:
özletiyorsun kendini.engin bilgi vede tecrübelerine ihtiyacımız var şeker...kızlarrrrrrrrr site sürekli düşüyo anlamdım gitti,bu nedenle giremiyorum ppek
bakalım birde kendime yürüyüş arkadaşı bulabilirsem gün aşırı veya hergün temiz havada öğleden sonraları yürümeyi düşünüyorum hem spor olur hemde gezmiş olurum 1 saat aklımda biri var inşallah kabul eder
özletiyorsun kendini.engin bilgi vede tecrübelerine ihtiyacımız var şeker...
ay canım benim inşallah öyledir yaa
neyse ben de haftaya pzt falan tartılayım o zaman
afiyet olsun canım
iyi yapmışsın dinlenmişsindir biraz
ay ben de istiyorum tekrar başlayamayı ama bu hafta yapamamki, reglim bitsin yürüyüş yapmadığım zamanlar ben de pilates yapayım bari akşamları
sabah erkenden kalkıp işe gitmeden yapsam daha güzel ama nerdeeee
uykudan kalkamamkiiii((((((((
kızzzzzzzzz neruş sen artık 10 kilo fazlanın altına düştün hadi artık yaw beraber pilates yapalım. ne zaman başlayacaksın. kukuletada yok prienede çok uğramıyo pilates arkadaşım kalmadı kızzz hadi senle yapalım bari nasılsa evdesin
bayılırım enginara kendinmi yaptın
kızlarrrrrrrrr site sürekli düşüyo anlamdım gitti,bu nedenle giremiyorum ppek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?