60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

buldum buldum buydu işte :86:

evet yaa kilo vermek kadar incelmek toparlanmakta önemli. pilates kardeşi aranıyoorrr

ohhh afiyet olsun fambığımm seni burda görmekkk nekadannnnnnnn güzellllll çok özledim valla geçen haftainşallah bir daha ayrılman gerekmez aramızdan hiçbirimiz ayrılmayalım inşallah burdannn verelim kilocukları ama burda olalım inşallahhhh:13::13:

Canım bazen duraklamalar yavaşlamalar olur vermişsin işte ne güzelll sakın moralini bozmaaa gidecek tüm fazlalıklarr kurtulucazz hepsinden de inşallahhhhh:13::13:

afiyet olsun tatlımmm çok güzel bence menün

Öğlen yemeğimi 15.30 gibi yedim

2 tane z.yağlı garnitürlü enginar (garnitür 2yk vardır)

1 dilim ekmek

1 kase yooort

Şimdi de yeşil çayımı içtimmmm birazdan da henüz yapamadığım sporumu yapıcam inşallahhh:13:

bakalım birde kendime yürüyüş arkadaşı bulabilirsem gün aşırı veya hergün temiz havada öğleden sonraları yürümeyi düşünüyorum hem spor olur hemde gezmiş olurum 1 saat aklımda biri var inşallah kabul eder

bayılırım enginara kendinmi yaptın

kızz neruş senin pilates vaktin artık geldi beraber yapsakya sabahları canlı canlı :86:

afiyet olsun canımm

yok süt aklımda
hatta akşam içicem tvnin karşısında, öyle bi planım var yani :)))

muz da var evde ama nedense canım istemedi muz yemek

bitter daha cazip geldi ama o çubuğu bile yarım bırakmayı başardım yani :)))))))))

evet çok iyi olur.benim kızı babası alacakmış.yaşasın.bende 1 saat arkadaşlarla yürüyüşe çıkıyorum...

özletiyorsun kendini.engin bilgi vede tecrübelerine ihtiyacımız var şeker...

ben miyim ohiç güleceğim yoktu yani
ben de 200 ml süt ile aramı yaptım
yemeği az yemek zorunda kaldığım için çok acıktım be yaw
akşam okulda menüm
200 ml ayran
1 denge sandviç ekmeği
1 kk light beyaz peynir ve biber olacakkkkkkkkkk

canım emin ol reglden çok çıkıyorsun tartılma sen beni dinleee

yaa hugocuk şu 5lileri göreyim de başlıyorum diyorum ben de 2 haftaya falan başlarım inşallah ya da başlasam mı haftaya neee

bayılırım enginara kendinmi yaptın

ivetttt taze taze aldım manavdan yaptım vallaaa nefisss olduuu ama bitti gene almam lazımmm yapayım da yiyeyimmm nefiss oluyoooo

kızlarrrrrrrrr site sürekli düşüyo anlamdım gitti,bu nedenle giremiyorum ppek

bizim gitmiyoooooooobana neeeeeeeeeeeeeeeeee zaten özeldikkkkkk

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ? umarım herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…