bayanlar hepinize iyi akşamlar ben yürüyüşe gidiyorum....bayyyyyyyy...
yaa hugocuk şu 5lileri göreyim de başlıyorum diyorum ben de 2 haftaya falan başlarım inşallah ya da başlasam mı haftaya neee
ivetttt taze taze aldım manavdan yaptım vallaaa nefisss olduuu ama bitti gene almam lazımmm yapayım da yiyeyimmm nefiss oluyoooo
bizim gitmiyoooooooobana neeeeeeeeeeeeeeeeee zaten özeldikkkkkk
nedem oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,benim dalihsizzzzzzzz başım eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:18::18:loülülülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:18::18::18:
ahanda okula gitme vaktim gelmiş
kızzz zati 59 u gördün daha ne olcak bak ne kadar ihmal edersen sonra o kadar zorlanırsın yarından itibaren başlasana beraber yaparız :86:
oyyyyyyy şimdi dee gidiyooooooyarın daha çok görüşürüz inşallah fambığımmm Allah zihin açıklığı versinnnnnnn seni özliyciiiiimmmm
Hımmmmmmmm hangi birini yapıcam ben yaaa ev işlerine vakit kalmıyo valla daha programlı olmam lazımmmo zaman yarın sabah başlıyalım tamam 10da sanırım ebruuu yarın başlıyalım tamam ama kardiyomu da yaparım ben yine akşam üstü platesten hal kalırsa tabii ama yapmam da lazım sarkık olmıyım di mi sıkılaşyım dambıl da var daha oyyyyy
evet yaa kilo vermek kadar incelmek toparlanmakta önemli. pilates kardeşi aranıyoorrr
kendine bi program yap spor programı. mesele kardiyo günü pilatese gerek yok. o gün sadece kardiyo çslışırsın diğer günde sadece pilates ve dumbell çalışırsın veya kendine göre ayarlarsın canım. mesela ben bugün kardiyo yaptım şimdide birer kiloluk cola şişesiyle kol çalışacağım sadece. yarında sabahtan pilates öğleden sonrada callanetics ve göğüs olacak :86:
hugocuğum neruda ile pilates arkadaşı olmuşsunuz zaten..size kolay gelsin tatlım ben ev taşıma işleri ile ilgileneceğim bir hafta
hımmm o zaman ben de bugün kardiyomu yapayımmm, yarın sabah da plates öğleden sonra da kol çalışayım çarşamba yine kardiyo yaparım perşembe plates ve göğüs çalışırım cuma yine kardiyo cumartesi yine kardiyo olur haftaya pazartesi platesle başlarım düzene girer haftaya 3 gün plates ve dambıl 3 gün kardiyo olur
olsun tatlım ne kadar kalabalık olursak o kadar motive oluruz. sende haftaya başlarsın tamamdır belki başka arkadaşlarda katılır iyi olur kukuletayla yapıyoduk güzel oluyodu çok motive oluyo insan beraber aynı sporu yapınca :86:
hugocuğum neruda ile pilates arkadaşı olmuşsunuz zaten..size kolay gelsin tatlım ben ev taşıma işleri ile ilgileneceğim bir hafta
şimdi kendine aynada bi bak birde bikaç hafta sonra bak pilatesle aradaki farkı gör inan bana bırakamayacaksın pilatesi o kadar diyorum hadi bakalım yarın sabah beraberiz :86:
haftaya sen de katılırsın tatlımmmişlerin bitsin taşınma telaşını atlat inşallahhhh beraber yaparızzzz
ayyy bak hevelsendim yine sayendeeetimam yarın başlıyoruz o zaman ben sabah platesi yapar öyle gelirim başlıyorum diye yazmazsam merak etme yanii inşallah başlıyoruz yarın sabah beraberrr:13::13:
tamam canım hepbirlikte yaparız pilates mucize bir spor ben 18 kilo verdim daha önce pilates ile birlikte...ve vücudum tamamen toplandı 44 bedenden 36 bedene inmiştimşimdi yine 40 bedene çıktım şuan maalesef
olsuuun bak bikere vermişsinnn demek ki o potansiyel var yine verirsiinn vericez de inşallahhhh kurtulucazz tüm fazlalıklardan yağlardan hepberaber inşallahhhhh:13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?