60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nedem oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,benim dalihsizzzzzzzz başım eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:18::18:loülülülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:18::18::18:
ahanda okula gitme vaktim gelmiş

kızzz zati 59 u gördün daha ne olcak bak ne kadar ihmal edersen sonra o kadar zorlanırsın yarından itibaren başlasana beraber yaparız :86:

oyyyyyyy şimdi dee gidiyooooooyarın daha çok görüşürüz inşallah fambığımmm Allah zihin açıklığı versinnnnnnn seni özliyciiiiimmmm

kızzz zati 59 u gördün daha ne olcak bak ne kadar ihmal edersen sonra o kadar zorlanırsın yarından itibaren başlasana beraber yaparız :86:

Hımmmmmmmm hangi birini yapıcam ben yaaa ev işlerine vakit kalmıyo valla daha programlı olmam lazımmm o zaman yarın sabah başlıyalım tamam 10da sanırım ebruuu yarın başlıyalım tamam ama kardiyomu da yaparım ben yine akşam üstü platesten hal kalırsa tabii ama yapmam da lazım sarkık olmıyım di mi sıkılaşyım dambıl da var daha oyyyyy

kendine bi program yap spor programı. mesele kardiyo günü pilatese gerek yok. o gün sadece kardiyo çslışırsın diğer günde sadece pilates ve dumbell çalışırsın veya kendine göre ayarlarsın canım. mesela ben bugün kardiyo yaptım şimdide birer kiloluk cola şişesiyle kol çalışacağım sadece. yarında sabahtan pilates öğleden sonrada callanetics ve göğüs olacak :86:

hımmm o zaman ben de bugün kardiyomu yapayımmm, yarın sabah da plates öğleden sonra da kol çalışayım çarşamba yine kardiyo yaparım perşembe plates ve göğüs çalışırım cuma yine kardiyo cumartesi yine kardiyo olur haftaya pazartesi platesle başlarım düzene girer haftaya 3 gün plates ve dambıl 3 gün kardiyo olur

hugocuğum neruda ile pilates arkadaşı olmuşsunuz zaten..size kolay gelsin tatlım ben ev taşıma işleri ile ilgileneceğim bir hafta

hugocuğum neruda ile pilates arkadaşı olmuşsunuz zaten..size kolay gelsin tatlım ben ev taşıma işleri ile ilgileneceğim bir hafta

olsun tatlım ne kadar kalabalık olursak o kadar motive oluruz. sende haftaya başlarsın tamamdır belki başka arkadaşlarda katılır iyi olur kukuletayla yapıyoduk güzel oluyodu çok motive oluyo insan beraber aynı sporu yapınca :86:

şimdi kendine aynada bi bak birde bikaç hafta sonra bak pilatesle aradaki farkı gör inan bana bırakamayacaksın pilatesi o kadar diyorum hadi bakalım yarın sabah beraberiz :86:

tamam canım haftaya başlayım ben de ozaman

selam hanımlar bana 2. bi tpik şart oldu
çift koldan gaza gelmem lazım 1.5 aydır çok iyi giden diyetim geçen hafta bozuldu 600grcık hopp geri aldım
şimdi çok dikkat etmem lazım beni gaza getirin yardım edin sizlerde lüffennn :84: :84: :84:

haftaya sen de katılırsın tatlımmmişlerin bitsin taşınma telaşını atlat inşallahhhh beraber yaparızzzz

şimdi kendine aynada bi bak birde bikaç hafta sonra bak pilatesle aradaki farkı gör inan bana bırakamayacaksın pilatesi o kadar diyorum hadi bakalım yarın sabah beraberiz :86:

ayyy bak hevelsendim yine sayendeee timam yarın başlıyoruz o zaman ben sabah platesi yapar öyle gelirim başlıyorum diye yazmazsam merak etme yanii inşallah başlıyoruz yarın sabah beraberrr:13::13:

tamam canım hepbirlikte yaparız pilates mucize bir spor ben 18 kilo verdim daha önce pilates ile birlikte...ve vücudum tamamen toplandı 44 bedenden 36 bedene inmiştimşimdi yine 40 bedene çıktım şuan maalesef

tamam canım hepbirlikte yaparız pilates mucize bir spor ben 18 kilo verdim daha önce pilates ile birlikte...ve vücudum tamamen toplandı 44 bedenden 36 bedene inmiştimşimdi yine 40 bedene çıktım şuan maalesef

olsuuun bak bikere vermişsinnn demek ki o potansiyel var yine verirsiinn vericez de inşallahhhh kurtulucazz tüm fazlalıklardan yağlardan hepberaber inşallahhhhh:13::13:

hugocuk kol calışmanı nasıl yapıyosun anlatırmısın kac kıloyla kac defa calışıyosun bendemi plates yapsam

herkese merhaba.
Herkes nasıl bakalım ... :))
şu an yemek yemeden önce karma limonlu çayımı içiyorum.

bugün kahvaltıda yağda yumurta
kibrit kutusu kadar peynir
2 bardak çay içtim
yarım dilim ekmek
1 lokmacık ekmeğe çok az bal sürdüm.

kahvaltı öncesi pekmezimi
yine karma çayımı
1 bardak sütümü içtim.

gün içinde 1 elma
1 kase yoğurt
1 böğürtlenli çay içtim.

öğlen 1 tabak şehriye çorbası içtim
minicik dilim ekmek yedim.

akşam yemeğinde
yine şehriye çorbası
kıymalı bamya
pirinç pilavı yiyeceğim.

bu arada bol suda tükettim.

Bugün markette 3 lü brownilerden gördüm
kendimi zor zaptettim
abur cubur yemeyi seven birisi olarak rejim yapmak çoook zor.

Kilo almak çok kolay ama kilo vermek ne zor Allah ım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…