işyerinde ögleden sonra iki portakal 8 kaşık kapuska bir dilim ekmek yemiştim ama deli gibi acıktım eve zor attım kendimi
kociş için yaptığım 4 kaşık makarna salatasını 2 kaşık yoortla kaşıkladım ama sanki midemde kurt var yaa bide 3 yk nesfit 150 mt yarım yaglı sütle yiycem napim açım aççç
birbuçuk iskenderde söyleyemmi
ayy kıyamam ya şaka bi yana bazen oluyo böyle canım. şöyle şekersiz sütlü bir türk kahvesi pişirip içsen epeyce tok tutar seni ben çok faydasını görüyorum
işyerinde ögleden sonra iki portakal 8 kaşık kapuska bir dilim ekmek yemiştim ama deli gibi acıktım eve zor attım kendimi
kociş için yaptığım 4 kaşık makarna salatasını 2 kaşık yoortla kaşıkladım ama sanki midemde kurt var yaa bide 3 yk nesfit 150 mt yarım yaglı sütle yiycem napim açım aççç
hugocuk ben iskender aramam öle be
yarım kokoreçe hayır demezd,m amaturk kavesi içemem içersem gece uyuyamam neyse nesfit birz midemin çıglıgını bastırdı akşam ofiste saglam yiycem yarın böle çok acıkıyorum
afiyet olsun canım hayrola reglin filan mı yakın bu kadar aç hissediyorsun
süte kakao ekle çok güzel oluyo hem uykunuda etkilemez hemde magnezyum için çok gerekli yenilenme sağlıyor enerji veriyor çokta güzel sende iç istersen
yooo reglim yeni bitti sanırım mevsimselbide ofiste daha saglam yemeliyim sora akşam eve gelince kurt gibi oluyorum
canımcım o içilebilir kakaolardan hala alamadım alınca muhakkak deniycem sagolasun
cnm içilebilir kakaolar zaten iyi değil heralde. bol şekerli oluyo. ben normal kakaoyla yapıyorum bazen sütümü. bi de muzu kakaoya batırıp yiyorum bazen. çok güzel oluyor :)))
ben de ton balıklı salata ve 4 tane yaprak sarması ile 3 kaşık yoğurt yedim...yemekten kalkınca da arkadaşlar pişmaniye yedi yememek için kendimle savaş verdim tatlıya dayanamıyorum yaa...ama hep tatlı yüzünden aldım diye kendimi engelledimm
kızzz zati 59 u gördün daha ne olcak bak ne kadar ihmal edersen sonra o kadar zorlanırsın yarından itibaren başlasana beraber yaparız :86:
neruşşşşşşşş kollarım titriyorrrr :86: her egzersizi 30 kere yaptım. ve birer kiloluk cola şişesiyle çalıştyım gayet verimliydi biliyosun yırgunluk hissi olması güzel çalıştığını gösteriyor. artık üçer kiloluk dumbele gerek yok fazla gelir birer kiloluk geter. ama göğüs için üçer kiloluk çalışacağım
bu arada üçer kiloluk dumbelle sırt çalıştım ve iç bacakta çalıştım araya sıkıştırdım. 45 dakika filan sürdü kollarım acayip yorgun şuanda.
şimdi yemek yiyorum 1 kepçe tavuksuyu çorba yarım bardak yoğurt 1 dilim çok tahıllı ekmek 6 kaşık pırasa yemeği 3 kaşıkta bulgur
Akşam yemeği
4yk kıymalı karnıbahar yemeği
1yk haşlanmış tavuk eti
1 kase yoort
1pt karışık yeşil salata
ben miyim ohiç güleceğim yoktu yani
ben de 200 ml süt ile aramı yaptım
yemeği az yemek zorunda kaldığım için çok acıktım be yaw
akşam okulda menüm
200 ml ayran
1 denge sandviç ekmeği
1 kk light beyaz peynir ve biber olacakkkkkkkkkk
hımmm o zaman ben de bugün kardiyomu yapayımmm, yarın sabah da plates öğleden sonra da kol çalışayım çarşamba yine kardiyo yaparım perşembe plates ve göğüs çalışırım cuma yine kardiyo cumartesi yine kardiyo olur haftaya pazartesi platesle başlarım düzene girer haftaya 3 gün plates ve dambıl 3 gün kardiyo olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?