60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çıtırlar menümm

sabah
3 kurabiyee

ara
yok

öğlen
söğüş domates- salatalık
light beyaz peynir 1 kk
nane-dereotu-maydanoz

ara
1 dilim kek

akşam
ıspanak yemeği
light yoğurt

gece
kivi yerim

menüm çok dengesiz ama mecbur böle olduuuu

neruşşşşşşşş kollarım titriyorrrr :86: her egzersizi 30 kere yaptım. ve birer kiloluk cola şişesiyle çalıştyım gayet verimliydi biliyosun yırgunluk hissi olması güzel çalıştığını gösteriyor. artık üçer kiloluk dumbele gerek yok fazla gelir birer kiloluk geter. ama göğüs için üçer kiloluk çalışacağım
bu arada üçer kiloluk dumbelle sırt çalıştım ve iç bacakta çalıştım araya sıkıştırdım. 45 dakika filan sürdü kollarım acayip yorgun şuanda.
şimdi yemek yiyorum 1 kepçe tavuksuyu çorba yarım bardak yoğurt 1 dilim çok tahıllı ekmek 6 kaşık pırasa yemeği 3 kaşıkta bulgur

işyerinde ögleden sonra iki portakal 8 kaşık kapuska bir dilim ekmek yemiştim ama deli gibi acıktım eve zor attım kendimi
kociş için yaptığım 4 kaşık makarna salatasını 2 kaşık yoortla kaşıkladım ama sanki midemde kurt var yaa bide 3 yk nesfit 150 mt yarım yaglı sütle yiycem napim açım aççç

birbuçuk iskenderde söyleyemmi
ayy kıyamam ya şaka bi yana bazen oluyo böyle canım. şöyle şekersiz sütlü bir türk kahvesi pişirip içsen epeyce tok tutar seni ben çok faydasını görüyorum

hugocuk ben iskender aramam öle be
yarım kokoreçe hayır demezd,m ama turk kavesi içemem içersem gece uyuyamam neyse nesfit birz midemin çıglıgını bastırdı akşam ofiste saglam yiycem yarın böle çok acıkıyorum

afiyet olsun canım hayrola reglin filan mı yakın bu kadar aç hissediyorsun

süte kakao ekle çok güzel oluyo hem uykunuda etkilemez hemde magnezyum için çok gerekli yenilenme sağlıyor enerji veriyor çokta güzel sende iç istersen

afiyet olsun canım hayrola reglin filan mı yakın bu kadar aç hissediyorsun

yooo reglim yeni bitti sanırım mevsimsel bide ofiste daha saglam yemeliyim sora akşam eve gelince kurt gibi oluyorum

süte kakao ekle çok güzel oluyo hem uykunuda etkilemez hemde magnezyum için çok gerekli yenilenme sağlıyor enerji veriyor çokta güzel sende iç istersen

canımcım o içilebilir kakaolardan hala alamadım alınca muhakkak deniycem sagolasun

slm kızlar nbr. bugün giremedim nete fazla ablamlar bizdeydi.. çoluk çocuk cümbüş. evime de gittim elektirik tesisatı için. şimdi de oğlumu yedirirken bi slm verem size dedim. dünkü menümü komuştum zaten ama akşam salata yiyebildim sadece. onu da hepsini yiyemedim. gece de geç yatınca midemde ağrılar başladı bi de üşümeye başlayınca anladım açlıktan oabilir diye. gece 12den sonra bir iki kepçe sıcak çorba içtim ve kendime gelebildim. üstüne de dayanamadım ve kocacıımın aldığı pişmanyeden bitane attım ağzıma... saat 4den sonra yattım...
bugün de pek cetere tutamadım menümle ilgili ama yaklaşık sabah kahvaltım aynıydı. tavuk peynir salata mlz felan... öğlen bir baget, salata ve yoğurt yedim. şimdi de ablamın yaptığı kabak yemeğinden 6-7 kaşık koyup yoğurtla birlikte bir dilim kepekme yedim... bu akşam kötü olmam artık heralde. bayaa iyi yedim yani. :)))

yooo reglim yeni bitti sanırım mevsimsel bide ofiste daha saglam yemeliyim sora akşam eve gelince kurt gibi oluyorum

canımcım o içilebilir kakaolardan hala alamadım alınca muhakkak deniycem sagolasun

cnm içilebilir kakaolar zaten iyi değil heralde. bol şekerli oluyo. ben normal kakaoyla yapıyorum bazen sütümü. bi de muzu kakaoya batırıp yiyorum bazen. çok güzel oluyor :)))

cnm içilebilir kakaolar zaten iyi değil heralde. bol şekerli oluyo. ben normal kakaoyla yapıyorum bazen sütümü. bi de muzu kakaoya batırıp yiyorum bazen. çok güzel oluyor :)))

yok canım bu pastalara katılan sade toz kakaoların içilebilir olanları var üzerinde yazıyomuş ben görmedim de hugo ve bazı kızlar almış içiyolar mış bende aliciiimmm

ben de ton balıklı salata ve 4 tane yaprak sarması ile 3 kaşık yoğurt yedim...yemekten kalkınca da arkadaşlar pişmaniye yedi yememek için kendimle savaş verdim tatlıya dayanamıyorum yaa...ama hep tatlı yüzünden aldım diye kendimi engelledimm

İyi akşamlaaaar herkesee
akşam yemeğimi yemiş bulunuyorum 15 dk önce. biliyorum geç oldu biraz ama anneciğim ancak yaptı. Onlar balık yediler ama ben yemediğim için 2 kepçe şehriyeli domates çorbası, bol salata ve yarım kase yoğurt ve 2 dilim ekmekle günü tamamlamış oldum

bi ara tatlıyı tamamen bırakmıştın şeker kullanmıyordun yine başarabilirsin. beraber başlamıştık biz nugyayla hala yemiyoruz. sende bırak haftada bir gün ödül ver kendine o gün bitter çikolata ye ödülün olsun tatlı olarak tatlı dışında istediğin şeyleri o gün yersin ama çok abartma mideni yormasın. ve bu şekilde zayıflarsın. diğer günler ödül gününü hakedebilmek için disiplinli davranırsın böylece canım sıkılmazsında yavaş yavaş gider kilolarında

kızzz zati 59 u gördün daha ne olcak bak ne kadar ihmal edersen sonra o kadar zorlanırsın yarından itibaren başlasana beraber yaparız :86:

canım mrb.yeni gördüm topiğinizi.ya sen nasıl kilo verdin.ne zaman başladın diyete.kaç ayda verdin.spor yaptın mı azcık bana yardım edermisin.lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.nasıl besleniyosun?

Ohhhh süpersin canım yaaa benimde dambıla bu hafta başlamam lazıma rtık yarın inşallah sabah plates-akşam üzeri de dambıl çalışıcam bugün 60dk yürüdüm uygun hızda bugün akrdiyo günü oldu yarında inşallah plates ve dambıl günü olucakkk vee gidecek bu yağlar gidecekkkkk incecikk fit fıstıklar oluciiizzz inşallahhhh:13:

Akşam yemeği

4yk kıymalı karnıbahar yemeği

1yk haşlanmış tavuk eti

1 kase yoort

1pt karışık yeşil salata

amore bu nesfit fayda ediyor mu ...

bu arada arkadaşlar diyetteyken fındık yiyor musunuz ?
eşim yerken dayanamıyorum bende 8-10 tane akşam çayın yanında yedim malesef.

Eşleriniz size kilo verebileceğinize inanıp moral veriyor mu?
benim eşim pek inanmıyor da :)))
Hatta kilo vermemi istemiyor sağlığımı etkileyeceğini düşünüyor
Hasta olacağım diye korkuyor.

Sen evde hasta olunca biz btiyoruz diyor :))))
Evde hasta olmaya bile hakkım yok yani...

İyi geceler herkese...
Hala sağlıklı beslenme ve pilates olayına dönebilmiş değilim.
Kaçamak yaptıktan sonra dengelediğimden 58,5 kg civarında dolanıyorum.
Spor yapmak istemiyor hiç canım
Hep yarın yarın... Noldu bana böyle bilmiyorum. Nerudadan fırça yemek istiyorum. En sertinden...

Bugün öğle yemeği sonra bayağı tahin-pekmez yedim. Bir süre sonra da yarım paket bitter çikolata.

Akşam;
1 dilim ekmek
1 kase salata (marul,domates,taze soğan,taze sarımsak,kuru soğan,peynir,çörekotu,keten tohumu)

Ara:
1 portakal
1 yerli muz

Ara:
1 bardak keçi sütü

Akşam yemeği

4yk kıymalı karnıbahar yemeği

1yk haşlanmış tavuk eti

1 kase yoort

1pt karışık yeşil salata

Süper,afiyet olsun. pt yi görünce bu ne dedim ama buldum az düşününce :)

Famircik, yokluğumda güzel kilo vermişsin,tebrikler...

Ben de yapmak istiyorum yarın ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…