İyi geceler herkese...
Hala sağlıklı beslenme ve pilates olayına dönebilmiş değilim.
Kaçamak yaptıktan sonra dengelediğimden 58,5 kg civarında dolanıyorum.
Spor yapmak istemiyor hiç canım
Hep yarın yarın... Noldu bana böyle bilmiyorum. Nerudadan fırça yemek istiyorum. En sertinden...
Bugün öğle yemeği sonra bayağı tahin-pekmez yedim. Bir süre sonra da yarım paket bitter çikolata.
Akşam;
1 dilim ekmek
1 kase salata (marul,domates,taze soğan,taze sarımsak,kuru soğan,peynir,çörekotu,keten tohumu)
Ara:
1 portakal
1 yerli muz
Ara:
1 bardak keçi sütü
Süper,afiyet olsun. pt yi görünce bu ne dedim ama buldum az düşününce :)
Famircik, yokluğumda güzel kilo vermişsin,tebrikler...
Ben de yapmak istiyorum yarın ben de...
canım mrb.yeni gördüm topiğinizi.ya sen nasıl kilo verdin.ne zaman başladın diyete.kaç ayda verdin.spor yaptın mı azcık bana yardım edermisin.lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.nasıl besleniyosun?
günaydın kızlarrrr güneş çok güzellll
uyanınca
2 bardak yeşil çay
kahvaltım
1 dilim light ekmek
peynir
domates-salatalık
yeşillikkkkk
günaydın tatlım bazen oluyo böyle fakat sen iştah açar diye korkma yediklerin zaten iştah açan şeyler değil. biliyrsunki bende demir solisyonu alıyorum o da iştah açıyo diyorlar arkadaım bu demir solisyonları yüzünden kilo almıştı iştah açmış yakın çevremde hep böyle şeyler duydum bende. hatta ilkbaşlarda korkmuştum bişey olacak diye ama olmadı hiç tam tersi meyveye düşkünlüğüm azaldı eskidene portakala aşırı düşkündüm çok canım çekerdi ama sanırım vitamin açığı kapanınca geçti şimdi canım çok çekmiyor yetiyor. o yüzden böyle düşünme saatinde ye ama. benimde canım istemiyo ama sonraki saatlerde çok acıkıp saldırmamak için 6 öğün besleniyorum. bu herkes için geçerli öğün atlayan malesef ielerleyen saatlerde çok acıkıp yemeklere saldırıyor o yüzden canın istemese bile ye metabolizmanda yavaşlamasın hemgünaydın kızlarr 3 gündür nedense sabahları canım kahvaltı yapmak istemiyor :26: şaşırıyoum kendime.ama saati keçmesin diye yapıyorum mecburen ama sonraki saatlerdede çabuk acıkıyorum ilacın etkilerine baktım iştah açabilirmiş yani buda demktirki kilo alabilirimhiç acıkmayan ben 2-3 gündür kendimi zor tutuyorum valla ne yapcam böyle bilmiyorum
sabah menü
kalkınca
1 su bardağı ılık su
4 tane kuru üzüm
domates-salatalık
4 tane zeytin
1 kk peynir
biraz maydanoz
1,5 dilim çavdar ekmeği
günaydın tatloşlar
kahvaltım: 1 dilim çok tahıllı ekmek bir dilim peynir ve salça sosuydu.
sonra salonu sildim topladım
günaydın kızlarrrr güneş çok güzellll
uyanınca
2 bardak yeşil çay
kahvaltım
1 dilim light ekmek
peynir
domates-salatalık
yeşillikkkkk
günaydın kızlarr 3 gündür nedense sabahları canım kahvaltı yapmak istemiyor :26: şaşırıyoum kendime.ama saati keçmesin diye yapıyorum mecburen ama sonraki saatlerdede çabuk acıkıyorum ilacın etkilerine baktım iştah açabilirmiş yani buda demktirki kilo alabilirimhiç acıkmayan ben 2-3 gündür kendimi zor tutuyorum valla ne yapcam böyle bilmiyorum
sabah menü
kalkınca
1 su bardağı ılık su
4 tane kuru üzüm
domates-salatalık
4 tane zeytin
1 kk peynir
biraz maydanoz
1,5 dilim çavdar ekmeği
Akşam yemeği
4yk kıymalı karnıbahar yemeği
1yk haşlanmış tavuk eti
1 kase yoort
1pt karışık yeşil salata
günaydın tatloşlar
kahvaltım: 1 dilim çok tahıllı ekmek bir dilim peynir ve salça sosuydu.
sonra salonu sildim topladım
İyi geceler herkese...
Hala sağlıklı beslenme ve pilates olayına dönebilmiş değilim.
Kaçamak yaptıktan sonra dengelediğimden 58,5 kg civarında dolanıyorum.
Spor yapmak istemiyor hiç canım
Hep yarın yarın... Noldu bana böyle bilmiyorum. Nerudadan fırça yemek istiyorum. En sertinden...
Bugün öğle yemeği sonra bayağı tahin-pekmez yedim. Bir süre sonra da yarım paket bitter çikolata.
Akşam;
1 dilim ekmek
1 kase salata (marul,domates,taze soğan,taze sarımsak,kuru soğan,peynir,çörekotu,keten tohumu)
Ara:
1 portakal
1 yerli muz
Ara:
1 bardak keçi sütü
Süper,afiyet olsun. pt yi görünce bu ne dedim ama buldum az düşününce :)
Famircik, yokluğumda güzel kilo vermişsin,tebrikler...
Ben de yapmak istiyorum yarın ben de...
kızlar merhaba, bende 26 yaşındayım boyum 1.65 civarı 23 haftasına kadar 61 kiloydum ve sürekli kilo alıyordum. 6 ay öncesi kist ameliyatı oldum. d.kontrol hormon ilaçları derken hergün biraz daha ilo alıyordum. işim gereğide sürekli oturduğumdan anlayın halimibir doktora gittim internetten araştırdım. akupuntur diyet kavitasyon ve micro plusa başladım. 3 hafta içinde işte 4 kilo verdim. toplam 10 seans gideceğim ama şuan 3.seansımı bitirdim. bakalım nasıl olacak. gelişmelerden sizlerini haberdar ederim.
merhaba günaydın kızlar nasılsınız?
ycl çocuğun nasıl oldu canım dün yorumlarda gördüm geçmiş olsun canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?