60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Prıeneciiimm canım benimm ben sana nasıl fırça atayım sen zaten çok bilinçlisinnn ama hepimizde zaman zaman isteksizlik oluyor amaa havaların ısındığını görmek, olmayan kıyafetlerin içine girebilmek ve daha da miniklerine girebileceğimizi hayal etmek ve buna inanmak ve bu yolda en önemli adımı spor yapmak nekadar önemliiiiii sen platesin nekadar faydalı olduğunu deneyerek yaşayıp bilenlerdensin benden çok daha iyi biliyorsun yanii bak biz yarından itibaren hugocukla başlıyoruz bence sen buradan fazla ayrılma burada olmak paylaşmak da çok motive ediyor biliyosun,sen de başla bizimle o zaman eminim daha motive edici olacak ve yapmaya başlayıp rahatladığını inceldiğini gördükçe de bırakamıycaksın bence menülerini düzenli yazmaya bizimle olmaya devam et ben buranın mucizesine kesinlikle inanıyorum yaşıyorum da zaten benim gibi tembel tekerlek bile spor yapıyorsa burası,hugocuk ve sizler sayesindedir şükürler olsunnn sen de bence yarın başla bizimle herşey zaten başlayana kadar insan başlayınca bırakamıyo sporu taam bak misafirlerin falan da gitmiş tekrar dön güzelce aramıza ve yarın platesle başla yoksa vallaaaa artık meccbuuurennn fırçalıyciiiimmm

günaydın tatloşlar
kahvaltım: 1 dilim çok tahıllı ekmek bir dilim peynir ve salça sosuydu.
sonra salonu sildim topladım

canım mrb.yeni gördüm topiğinizi.ya sen nasıl kilo verdin.ne zaman başladın diyete.kaç ayda verdin.spor yaptın mı azcık bana yardım edermisin.lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.nasıl besleniyosun?

canım ben diyetisyene gidiyorum 6 ayda 16 kilo verdim. sporsa düzenli yapıyorum 3 yıldır. elbette yardımcı olurum. şeker ve tatlı hiç yemiyorum light ürünler yapay tatlandırıcıda kullanmıyorum çay kahve şekersiz. onun dışında sebze yemeği et yemeği süt yoğurt miktarlarıyla hergün yiyorum

günaydın kızlarrrr güneş çok güzellll

uyanınca
2 bardak yeşil çay

kahvaltım
1 dilim light ekmek
peynir
domates-salatalık
yeşillikkkkk

Son düzenleme:
günaydın kızlarr 3 gündür nedense sabahları canım kahvaltı yapmak istemiyor :26: şaşırıyoum kendime.ama saati keçmesin diye yapıyorum mecburen ama sonraki saatlerdede çabuk acıkıyorum ilacın etkilerine baktım iştah açabilirmiş yani buda demktirki kilo alabilirim hiç acıkmayan ben 2-3 gündür kendimi zor tutuyorum valla ne yapcam böyle bilmiyorum
sabah menü
kalkınca
1 su bardağı ılık su
4 tane kuru üzüm
domates-salatalık
4 tane zeytin
1 kk peynir
biraz maydanoz
1,5 dilim çavdar ekmeği

günaydın tatlım bazen oluyo böyle fakat sen iştah açar diye korkma yediklerin zaten iştah açan şeyler değil. biliyrsunki bende demir solisyonu alıyorum o da iştah açıyo diyorlar arkadaım bu demir solisyonları yüzünden kilo almıştı iştah açmış yakın çevremde hep böyle şeyler duydum bende. hatta ilkbaşlarda korkmuştum bişey olacak diye ama olmadı hiç tam tersi meyveye düşkünlüğüm azaldı eskidene portakala aşırı düşkündüm çok canım çekerdi ama sanırım vitamin açığı kapanınca geçti şimdi canım çok çekmiyor yetiyor. o yüzden böyle düşünme saatinde ye ama. benimde canım istemiyo ama sonraki saatlerde çok acıkıp saldırmamak için 6 öğün besleniyorum. bu herkes için geçerli öğün atlayan malesef ielerleyen saatlerde çok acıkıp yemeklere saldırıyor o yüzden canın istemese bile ye metabolizmanda yavaşlamasın hem

günaydın tatloşlar
kahvaltım: 1 dilim çok tahıllı ekmek bir dilim peynir ve salça sosuydu.
sonra salonu sildim topladım

günaydın kızlarrrr güneş çok güzellll

uyanınca
2 bardak yeşil çay

kahvaltım
1 dilim light ekmek
peynir
domates-salatalık
yeşillikkkkk

Günaydın....Afiyet olsun hepiciğinize.....

merhaba günaydın kızlar nasılsınız?
ycl çocuğun nasıl oldu canım dün yorumlarda gördüm geçmiş olsun canım .

afiyet olsun prienecim geçer canım zamanla merak etme belli bi süre devam eder sonra eskiye dönersin yine

günaydın yclcim
kızlar yeni bir site buldum sporcu sitesi inceliyorum okuyorum değişik farklı şeyler bulursam paylaşırım sizlerle l

sanırım priene konsantrasyon sorunu yaşıyor misafirleri filan vardı derken koptu gitti bizden aramıza dönerse yine eski pilatesçi priene olur kesin toparlar kendini

kızlar merhaba, bende 26 yaşındayım boyum 1.65 civarı 23 haftasına kadar 61 kiloydum ve sürekli kilo alıyordum. 6 ay öncesi kist ameliyatı oldum. d.kontrol hormon ilaçları derken hergün biraz daha ilo alıyordum. işim gereğide sürekli oturduğumdan anlayın halimi bir doktora gittim internetten araştırdım. akupuntur diyet kavitasyon ve micro plusa başladım. 3 hafta içinde işte 4 kilo verdim. toplam 10 seans gideceğim ama şuan 3.seansımı bitirdim. bakalım nasıl olacak. gelişmelerden sizlerini haberdar ederim.

tamam canım gelişmelerden haberdar edersin bizi

ahanda fambık gelmiş günaydın kızzz öpüyorum yanacıklarından hee geç kaldın bugün

günaydın kızlar
kalkınca : 07.10 bir bardak su iki kuru kayısı
kahvaltı : 07.30
yarım kupa şekersiz siyah çay
bir küçük domates+nane +maydonoz
1 adet yumurta
1 dilim ekmek
1 tk peynir + çörekotu

işe gelirken yolda 08.00-09.00 arası :
500 ml su
dün nette okuduğum kadarı ile sallama yeşilçay çokta iyi değilmiş evde demleme yapıyordum ama ofiste yapmıyordum. kavanozumu getirdim ayrıca çubuk tarçın ve karanfilde var burada bardağımda demleyip kıskaç gibi süzgeçler var ya bardak içi onlarda süzüyorum çayın yanına bi tane mısır patlagı bi kaç kuru meyve yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…