60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr,hügocummm,yclcimmmm,nugicimmmmmm,cimicimim gelmemiş dahaaaaaaaa

sabah kalktığımda saat 8di geç kaldım yani işearada olur öleeeee di mi ama,kahvaltımı yapmadan çıkmadım ama
hemencik yazayım öyleyse

2 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
1 biber
1 çay kaşığı reçel
2 zeytin

akşamki menüm ise şöyle oldu okulda
1 denge sandviç ekmeği
1 kk light beyaz peynir ve biberden oluşan sandviç yedim
230 ml ayran içtim
akşam 9da eve geldiğimde
1 koca kase lahana salatası yidim(1 yk kadar zeytinyağı döktüm)
5 badem 5de fındık yidim
ev ahalisi toplaşmış çerez kırıp yiyolardı canım çekti pek

amore bu nesfit fayda ediyor mu ...

canım faydasından değil aslında çokta sevmem ama lif içeriyor ve hazırlaması kolay ve pratik diye tercih ettim

fındık yaglı olduğu için çok tercih etme yersen de sabah ve ögle arası ye ki yakabilesin akşam yersen yakamayabilirsin. eşinin sana inanması ve desteklemesi ile kilo vereceksen işin zor. coğumuzun eşleri köstek benim ki bir destek bi köstek anlamıyorum sanırım kıskanıyor. sen kilo veremezsin dedikçe hırslanmalısın bence. kocalar hep böyle işleri güçleri dalga geçmek.
saglıgını etkilemiceni ona anlat burada saglıklı besleniyoruz hatta eskisinden bile saglıklı sadece az ve sık yiyceksin akşamı erken kapatacaksın o kadar

Şimdi iyi canım, çok sağol..
6. hastalıkmış işte.. Geçti gitti ama huysuzluğu kaldı geriye..

Rabbim çok çok şifalar versin canım
peki sebebi tam olarak neymiş bu rahatsızlığın ?

Şimdi iyi canım, çok sağol..
6. hastalıkmış işte.. Geçti gitti ama huysuzluğu kaldı geriye..

her hastalık sonrası huy değiştiriler yclcim malesef,beim kızda bağırmayı çıkardı son hastalığından sonra ateşliyken yanına kimseyi yaklaştırmıyordu dokunana bağırıyodu şimdi hastalığı geçti ama hala bağırıyor cadı kızım

tabiki yenir fındık ölçülü olmak kaydıyla mesela ben hergün 4-6 arası mutlaka fındık yedim kalp sağlığı açısından da faydalı okulda dolabımda mutlaka bulundurduğum yiyecekler arasında ama günün ilk saatlerinde kuşluk vaktinde en geç akşam üzeri nadiren de akşam yedim.
bademi de 2-3 en fazla 4 tane yedim. diyetim boyunca gene vazgeçmediklerimden biri de antep fıstığı idi.5-10 arası bazen 15 tane yiyiyordum ama o zaman da diğerlerini azaltıyordum zamanla dengelemeyi öğrenirsin canım.

eşinin inanıp inanmasına gelince önemli olan senin kendine inanman bence başkaları için değil kendin ve sağlığın için kilo vermeye bak derim.
senin eşin biraz bencilce fikir beyan etmiş bence.
eşimin ilk günden bu yana en ufak olumsuz ne bir sözünü ne de davranışını duymadım,hissetmedim. Aksine telefonla arar, sorar bir eksiğin ihtiyacın varmı diye diyetimde yediğim yiyeceklere dair bu da beni mutlu ediyor doğrusu.
canım sana başladığın bu yolda başarılar diliyorum canını sıkma sabır ve azimle biraz da uzun vadeye yayarsan kilo verme işini mutlaka başarılı olursun
/COLOR]

Rabbim çok çok şifalar versin canım
peki sebebi tam olarak neymiş bu rahatsızlığın ?

Canım sebebi yok.. Çocuk hastalıklarından 6. sı imiş işte..
Kızamık gibi, kabakulak gibi..0-4 yaş arası çocuklar geçirirmiş genelde.
Bide teşhis edilemiyor o kötü.. Hastalık bittiği gün vucutda dökülme oluyor, o gün diyorlar ki 6. hastalık..
Hastalık bitmiş oluyor ama..
Öncesinde sebepsiz yüksek ateş oluyor..

günaydın amoree motorecimmmm:80: afiyet olsun canımcım

Kilo vermek için, aç kalıpta hem sağlığınızdan hemde enerjinizden olamayın. Ayrıca zayıflama sürecinizide hızlandırın. Metabolizma, vücudun temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için gerekli olan ve bir günde hiçbir şey yapmadan harcadığı enerjidir.

Metabolizmamızın çalışabilmesi için enerjiye ve enerji içinde yiyeceklere ihtiyacımız var. Eğer kilo kaybını hızlandırmak istiyorsak metabolizma hızımızın daha aşağısında beslenmeliyiz. Ama metabolizma hızımız düşükse hızlandırmak için de birkaç noktaya dikkat etmekte fayda var.

Bol posa alın: Günde en az 20 gram posa almaya çalışın. Posalı yiyecekler tokluk hissini artırırken kilo vermeye de destek oluyor. Örneğin 1 orta boy elma yiyerek 3.3gr, 12 adet kiraz yiyerek 1.5gr, 1 orta boy armutla 5.1gr, 100 gr. ıspanakla 2.2gr, 100gr. nohutla 6.2 gr posa almış olursunuz.

Kalsiyum içerikli gıdalar tüketin: Gün içerisinde en az 2 öğününüzde kalsiyum ve D vitamini içeren yiyecekler tüketin. Bu 2 besin öğesinin birlikte bulunduğu besin grubu da süt ve türevleri. Kas ve kemik gelişiminin yanı sıra kilo vermeye de yardımcı oluyor. Yapılan araştırmalar her gün 3 porsiyon süt ve süt ürünleri tüketen kişilerin tüketmeyenlere göre daha az kilo aldıkları, daha çabuk kilo verdiklerini gösteriyor. D vitaminin ise kiloyu korumada etkisi olduğu belirtiliyor.

Faydalı yağlardan destek alın: Fındık, avakado, balık, ceviz, ayçiçek yağı, mısırözü yağı, keten tohumu omega-3 ve omega-6 dan zengin besinlerdir. Günde toplamda 4 porsiyon kadar tüketilmesi sağlıklı bir beslenme için gereklidir. Yağlı besinlerin tokluk hissini artırdığı artık bilinen bir gerçek. Yapılan araştırmalar her gün omega-3′ten zengin besinler tüketen kişilerin tüketmeyenlere göre açlık hislerinin daha az olduğu ve kilo vermeyi hızlandırdığı yönünde.

En az 2 litre su tüketin: Su tüketimi kilo kaybını üç şekilde sağlıyor. Birincisi su yediğimiz yiyeceklerin sindirilmesi için gereklidir, sağlık problemi olmayan ve 2 litreden az su tüketenlerin kilo kaybı daha az olur. İkincisi ise su eklem hareketlerini kolaylaştırdığı için kilo vermeyi hızlandırır. Üçüncüsü ise fazla ödemin atılmasını sağladığından total kiloyu etkiler.

Düzenli yeşil çay için: Araştırmalar, en çok yeşil çayda bulunan kateşin adı verilen antioksidan maddenin kilo kaybını hızlandırdığını gösteriyor. Bu madde özellikle de kadınların en büyük problemi olan karın bölgesindeki yağlanmayı azaltıyor.

Ayrıca yeşil çayın metabolizmayı da hızlandırdığı bilinen bir gerçek. Günde 2-3 fincan yeşil çay tüketmeyi unutmayın. Eğer tansiyon veya mide sorununuz yoksa içerisine ekleyeceğiniz limon suyu da kateşinin etkisini artıracak, böylelikle kilo kaybını da hızlandıracaktır.

Yemeğe salata ile başlayın: Çok az yağ ilave edilmiş salata ile öğüne başlamak tokluk hissinizi artıracağından diğer yemekleri daha az yemenize neden olacaktır. Böylelikle ekstra kalori alımını da azaltacaktır.

Yemeklerinizi baharatlandırın: Acı baharatların metabolizmayı hızlandırması kilo kaybınızı etkileyecektir. Her gün bir tatlı kaşığı kadar tüketilen kırmızı biber metabolizmayı yüzde 23 artırır.

günaydın fambıııkkkkkk pambıkk afiyet olsun cicim çerezden 2 tane alsaydın ama iyi etmişin almamakla sen devamını getirirdin onun kesin

anladım canım çok çok geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsınız canım

Menülerimi yazmamışım ...
Eve gidince ara öğünümü yapmadım...
Akşam
5 yk ıspanak yemeği pirinçsiz
1 pt salata
1 dilim denge ekmek
Yoğurt hakkımı öğlen yemiştim..
Sonra ara öğün yapmadığım için doymadım ve de 2 saat sonra çook acıktım..
ben de meyve yerine
2 tane kepekli galeta yedim, 1 fincan yeşil çay içtim..

sabah
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber
2 ceviz
1 bardak çay

nilmısracım eşlerimiz bazen destek bazen köstek olur. bazende moral bozar. mesela benim eşim kilo vermemi çok istedi kilo verdim ama şımarmayayım diye hala daha aferin demez o yüzden sorun etme eşini. dediğin gibi hastalanıp bişey olur diye istemiyordur. bazen zayıf insanlarda lokal problem oluyor. mesela heryanı zayıf göbeği var veya heryanı zayıf poposu büyük filan bu şekilde eğer lokal yağlanma var ise kilo ağırlık olarak ideal ise o zaman kilodan daha ziyada bölgesel yağlanmayı düzeltmek için diyetten ziyade sağlıklı beslenerek şeker tatlıdan uzak durarak ve bölgesel egzersizlere ağırlık vererek problemi çözmek gerekir.

ecg07cim özelden sürem doldu buraya yazayım dedim. rica ederim bilgilerimi her zaman paylaşırım canım. sende sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde bizim gibi egzersizler yapabilirisin. veya görsel açıdan daha güzel gözükmesi içinde çalıştırabilrisin canım

ebruli ebu ebu eburilicim günaydın canım
amorecim günaydın canım tüm yeni geeln arkadaşlar tatloşlar günaydın

Afiyet olsun... Ben de iş yerinde sallama içiyorum yeşil çayı.. Demleme daha iyi tabi ki..

Afiyet olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…