60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın ebruli nasılsın ?
nasıl gidiyor diyetin ?

canım iyiyim sen nasılsın.verdiğin bilgiler çok güzel sonuna kadar okudum ve bilmediğim 2 şeyi daha öğrendim.
1.yeşil çaya limon
2.1 tatlı kaşığı biber yüzde 23 metabolizmayı hızlandırıyor.küçümsenecek rakam değil.
diyetim iyi gidiyor...3 kilo oldu toplamda ama çok uzun sürede 2 ay geçti 3 kilo sporda yaptığım halde..ve konsere 2 ay kaldığın için biraz hızlanma turuna geçtim ve akşam yemeklerini yememe kararı aldım birde böyle deneyeyim...bakalım ne olacak..akşamları yoğurt yada salata yemeyi düşünüyorum....

günaydın eebrulicim

afiyet olsun spor arkadaşımmmm
ama araları atlama bende dün sabah - ögle arası araları az yaptığım için akşam deli gibi acıkmıştım o yüzden çıkıyo acısı bugün daha dikkatli olacam sende olm emi :26:

Ha bugün başladım ha yarın başlayacağım diye bir türlü diyete başlayamadınız ve yaz geldi. Kıyafetler inceldi diye üzülmeye gerek yok. Hala çok geç kalmış sayılmazsınız. Yemek keyfinizden vazgeçmeden incelmeniz mümkün.

Ekmekleri çeşitlendirin: Ekmek seçimlerinizi çeşitlendirin. Dilimli somun ekmeğin yanı sıra değişiklik için çavdar ekmeğini zeytinli, cevizli ekmeği, zeytinyağlı beyaz ekmeği’de tüketin. Bir çok ekmek çeşidi vardır. Bunlar arasında tam tahıllardan ve kepekli undan yapılanlar, beyaz undan yapılanlara kıyasla daha iyi bir seçenektir.

Mangal keyfiniz başladıysa: Mangal yaparken yiyeceklerinizi pişirmeden önce kömürlerin beyaza dönüşmüş olmasına dikkat edin. Etin tamamen piştiğine emin olun. Çiğ ve pişmiş etleri ayrı yerlerde muhafaza edin ve her biri için farklı kap ve aletler kullanın. Şişe geçirilmiş biber, soğan, mantar ve hellim peynirini mangalda kızartma, vejetaryenler için iyi bir seçim olabilir.

İllede kızartma diyorsanız: Mümkün olduğunca ızgarayı tercih edin ve ağır kızartmalardan kaçının. Yemeğiniz mutlaka kızartmak zorundaysanız zeytinyağı kullanın. Zeytinyağı yüksek ısıya tereyağına kıyasla daha dayanıklıdır. Tereyağı sağlığa zararlı doymuş yağ içerdiğinden ve yüksek ısı derecelerinde besin değerlerini kaybettiğinden yemeklerinizin tadını etkileyebilir.

Maydonuzu baş tacı yapın: Çorbalarda salatalarda, etli ve sebzeli yemeklerde taze maydanoz kullanın. Yatıştırıcı ve nefes tazeleyici özelliklerinden yararlanmak için suyunu için. Maydanoz aynı zamanda böbreği ve tiroit fonksiyonelliğini kuvvetlendirir. Sindirime yardımcı olur. Yani maydanoza yemek tabaklarınızı süsleyen bir bitki olarak değil, başlı başına bir besin kaynağı gözüyle bakın.

Pırasayı eksik etmeyin: Çocuklarınıza farklı türlerde sebze yedirmekte zorlanıyorsanız güzelce doğranmış veya rendelenmiş havuç ve kabak gibi sebzeleri güvence, makarna sosuna, köfteye veya musakkaya ekleyin. Çocuklarınız sebze yediklerinin farkında bile olmayacaklardır. Ayrıca yabani havuç ve karnabaharı ezip az yağlı rendelenmiş çedar peyniriyle birlikte patatese ekleyebilirsiniz.

Kahvaltıda yulaf ezmesi: Sütle birlikte kahvaltılık gevrekler en iyi ve ideal gıdalardandır. Ayrıca bir öğün ekmeğin yerini de tutarlar. Günün herhangi bir saatinde ama özellikle kahvaltıda tüketilen lif zengini gevrekler sizi tok tutacak ve enerjinize enerji katacaktır. Birçok kahvaltı besin değeri vitamin ve minerallerle takviye edilerek artırılmıştır. Şekerli gevreklerden uzak durun.

Kahvaltıda yulaf ezmesi yiyin. Lezzet katması ve daha sağlıklı olması için içine kurutulmuş meyve, bal, fındık ve çekirdek ekleyin. Daha fazla krema tadı vermesi için içeceklerinize yulaf ekleyin. Yulafı geceden süte yatırın, ertesi sabah meyve ve yoğurtla birlikte tüketin.

faydalı olmasını dileyerek aktarıyorum benim de çok hoşuma giden bilgiler gerçekten çok hoş şeyler var nasip olduğu sürece de paylaşırım zaten.
ben çok şükür çok çok iyiyim koruma bence harika gidiyor hafta sonu epeyce yol kattettim çok gezdim eğlendim dinlendim ve de çok çeşitli tatlılar tükettim ama kilo almadan da vermeden de geri döndüm.
kendime 27 beden daracık kot ve 11- 12 yaş grubu reyonundan beyaz yakalı badi hediye aldım .akşam yemeklerini bence normal ölçülü et tahıl süt sebze dengesini koruyarak ve de erken saatlerde ye bence. yoksa metabolizmayı yavaşlatmak da var işin ucunda gene de sen bilirsin tatlım

Son düzenleme:

günaydın tatloşlar
kahvaltım: 1 dilim çok tahıllı ekmek bir dilim peynir ve salça sosuydu.
sonra salonu sildim topladım
arkadaşlar hepinize afiyet olsun.....

arkadaşlar dün akşamki menüm:
1 adet fırında tavuk budu (küçüktü yanlız),
1 çatal pirin pilavı,
2 dilim ekmek,
4 -5çatal salata,
gene ekmek fazla oldu ama pilav yemektense ekmeği tercih ettim.

akşam iş çıkışı 5 km yürüyüş yaptım vede daha sonra eve kadar çok yavaş bir şekilde eşimle 1,5 km daha yürüdüm.3 lt su içtim bütün gün,
akşam küçük bir kaçamak yaptım 3 adet ikram bisküvü yedim.

bu sabah kahvaltı hiç yapmak istemiyordu canım,
2 çatal ucu çökelek 1 dilimde kepek ekmek yedim..
1 bardak ılık su 500ml de su içtim bu saate kadar...

Son düzenleme:
Afiyet olsun... Ben de iş yerinde sallama içiyorum yeşil çayı.. Demleme daha iyi tabi ki..

Afiyet olsun canım..
sagolasın balımm sana da tavsiye ederim sandığım kadar zor dğeilmiş
ebruli ebu ebu eburilicim günaydın canım
amorecim günaydın canım tüm yeni geeln arkadaşlar tatloşlar günaydın

günaydınlarrr hugocukcan günaydınnn

ne konseri bu

süte kakao ekle çok güzel oluyo hem uykunuda etkilemez hemde magnezyum için çok gerekli yenilenme sağlıyor enerji veriyor çokta güzel sende iç istersen

gecen gün aldım eve gelip kavanoza boşalttım ve hiçç içemeden kavanozu kırdım yenisini alıcam ama

günaydın yclcim
kızlar yeni bir site buldum sporcu sitesi inceliyorum okuyorum değişik farklı şeyler bulursam paylaşırım sizlerle l

cnm bana yolladıgın adreslermiki bunlar

benim kocişte bazen destek bazen köstek. baktı ben 1 kilo verdım ve azımlıyım yaza tatile sensız cıkıcam kızıı alıcam bu göbekle götürmem seni yanımda dedikçe oda azalttı bazı seylerı yeşil çay içimmi bende diyo

eşnin böle ihtiyacın varmı demesı mükemmel sekerim ya kıymetını bil. benim eşim bazen destek bazen köstek aldığıma bile karısır zamn zamn kendine bakıyosun der kendıme kuruyemiş alıyorum ve tane tane yiyoruz ya ee o 1 tabak dolduruyo yıyo bende benim o diyorum haksızmıyım

gecmiş olsun ayy bu cocuklar böle böle büyüyolar Allh dermansız dert vermesın rabbım... nasıl korkutuyolar bi anda hep dua edrım aalhım kimseyi cocuguyla terbıye etme dıye

kırmızı yerdeki porsıyon miktarı nedır ki kacar tane acaba

Akşam kaçamak hariç iyi de sabah çok az olmuş..
Yürüyüş ise süpper bence...
sen beni geçeceksin bu hızla gidersen yakında incecik bir çıtır olacaksın...

bende benimkine o göbek gidicek diyorum oda bana çok kilo verdin artık verme ben hafif toplu kadın seviyorum diyo. ben sevmiyorum kendimi öyle dedim bide ben göbekli erkek fantezisi olan bi kadın değilim o göbek gitmeli diyorum gitçek diyo ama bişi yaptıı yok
yaa inanmıyorum senin kocanda mı yemişlerini yiyo geçen mısır çarşısından kendime hurma, kuru incir badem vs aldım oda görünce ooo kendine bakıyorsun bakıyorum da dedi.. ben tane ile yiyorum adam avuç avuç götürüyo fırça attım onlar benim git sen kendine al marketten dedim

ecg07 nasılsın nasıl gidiyor diyetin ?
iyim cnm sagol sen nasılsın bakıyorum 27 beden kotlar ve ohh oh tssörtler darısı bana motıvasyonum ıyı cocuklara cıkolata verıyorum kendım hıiiçç yemedımm.. ayrıca forumu tenefuslerde takıp edıyorum cevaplar sonra sonra olıyyy o nedenle

tabiki canm calıscam bende inşallah zaten ufak tefek yapıyorum da yınede sizdenemışsiniz ya daha iy benım için tesekurler

cimcime afiyet olsun canım sabah az olmuş bişeyler yede dengele biraz

Akşam kaçamak hariç iyi de sabah çok az olmuş..
Yürüyüş ise süpper bence...
sen beni geçeceksin bu hızla gidersen yakında incecik bir çıtır olacaksın...

teşekkür ederim canım benim inşallah hep birlikte kurtulacağız bu kilolardan.az yemekle olmuyor ya mecburen siporda yapmak gerekitor.farkını hissetmeye başladım bile...ayyy bacaklarım ama halen hamlığını atamadı çok ağrıyor...
canım çok sıkıldı arkadşın biri canımı sıkrı tartıştık sabah sabah.çok gerildim normalde takmam ama dekanda şahit oldu bu duruma ondan çok üzüldüm.gereksiz bir çakişmeydi.adamı şu 5.kattan aşağı atsam gene rahatlamam yani...o kadar kızdım...:18::18::18::18::84::84:

evet canım sana yolladığım linklerdeki egzersizler kol göğüs ve bacaklar için canım. ben 3 yıl düzenli kol göğüs çalıştım o yüzden kollarım kaslı ve sıkıdır ancak kolay olmuyor elbette zaman lazım kol kasları ve bacak kasları uzun zamanda belirginleşip şekilleniyor sende düzenli olarak haftada iki kere yapsan şekillenir canım özellikle iç kollarda sarkma varsa kolarını ahvaya kaldırdığında sarkam veya yumuşama oluyorsa eğer bu egzersizler çok iyi gelecek toplayıp şekillendirecektir ancak dediğim gibi düzenli yap asla bırakma canım yaz geliyo kısa kollu tişörtlerden bulüzlerden sarkmış veya şekilsiz kollar olmasın demi

pilates streç bitti ohh rahatladım valla

ohhhhhhhh süpersin azmine hayranım gerçekten.ne güzel hergün düzenli sporunu yapıyorsun.biz evde olsakta çocuktan dolayı yapamıyoruz.yapmamıza engel oluyor.evde olup diyet yapmak çok zor ben yapamıyorum.evde olduğum güznler hiç birşey yemiyorum.yada maşşallah iyi yiyorum.bir düzeni oturtamıyorum ama işe gelince öyle değil.yapabiliyorum.sen harikasın bu konuda emin ol.

slm kızlar kahvaltıda 1kase nesfit yedim. yaklaşık 10dk da egzersiz yaptım. ara ara devam ediyorum. oğlum izin verdikçe yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…