60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya kızlar 1 haftadır hiç bozmadan güzel rejimimi yapıyordum, 4 kilo vermiştim 66'ya düşmüştüm cuma günü... Diyeti hiç bozmamama rağmen pazar akşamı regl oldum ve akabinde tekrar 67 kilo çıkmaya başladım tartıda! Çok moralim bozuldu yaa, ben kilo mu aldım yoksa regl döneminde şişlik/ödem falan öyle bir şey mi oluyor, o yüzden mi 67 oldum yine? :'( Hiç dikkat ettiniz mi, size de oldu mu böyle bir şey? Motivasyonumu yitirmek istemiyorum :'(

ay canm bu kocişler varya tabak tabak yerlergr gr alırlar biz gram gram yeriz fazla fazla alırız adlet mi bu ya:84::84:

evt cnm ya yapıcam bende şey sorcam sana ara öğün 10 30 da 2 kuru incir ve 30 dk öncesi yeşil çay içtim süt içmedim cok oluyo dıye sence cok mu azmı nasıl ne eklıyım ben sütü öğleden sonra içsem diye düşünmüştüm..olumu

Ara öğün 1 fincan yaseminli yeşil çay
sonra da bir küçük elma yerim..
Öğlen yemeğimi de geç yerim salatasız olur ama olsun artık..

Merhaba gizem hoşgeldin
kendin sorup kendin cevaplamışsın işte. adet döneminde +500-1000 gr alınmış görünmesi normaldir. ödemdendir. biz o dönem ve öncesinde hatta bittikten 3 sün sonraya kadar tartılmıyoruz

elbette olur canım ama muhakkak günde iki bardak süt veya yoğurt tüketki calsiyum eksikliği olmasın o zaman kilo vermede zorlaşıyo

günaydın kızlar
kakınca 3bardak su
1portakal
4kaşık nesfit
3kaşık yogurt
1ceviz tarçın karıştırdım yedim şimdi çayımı içiyorum

canım spor zamanla oturan bişey ilk yıl bende nefret ederdim spordan o derece yani. ama zorladım kendimi şimdi ise spor yaparak mutlu oluyorum diyebilirim. çocuğum yok ama ev işleri kuşlar filan yinede akşam nasıl oluyo anlamıyorum ama yinede bu düzende oturtum ilerde çocuğum oluncada artık eğer zorlarsa akşamları eşim ilgilenir ben akşamları yaparım artık bi şekilde oturturum o zamanda hele o günler gelsin

ben dün epey yorucu spor yaptım kasta çalıştım tartıda akşam 68 gösterdi. spor sonrası veya regl döneminde oluyo böyle oynamalar takmamak lazım

Günaydııııııınnnnn kızlarcıııııııııııııııııııııııımmmm neşeliii,sağlıklı,mutlu,huzurlu birgün diliyorummm ve de yağlarr gitsinnn daha da incelelim innnşallahhhhh

Kalktıııım kahvaltımı yaptıııııııııııııım ilk plates günümde platesimi yaptımmm esneediim esneeediim boyum uzadııııııııııııııııı geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm

Kalkınca 1 bardak ılık elma sirkeli su

2 kuru kayısı 1 bardak su

kahvaltım

2 yumrutanın beyazı(2 yumurta pişirdim sahanda ben beyazlarını yedim)

1 kk lıght beyaz peynir

boll maydonoz

yarım büyükk domates

2 salatalık

2 köy biberi

2 dilim çok tahıllı ev ekmeği

şimdi de yeşil çaylı,biberiyeli,kiraz saplı,karanfilli,karabiberli,tarçınlı,zencefilli demleme çayımı yudumluyorummm

valla cnm kiloma dikkat etmemeiştim ama ben regl olduğumda özellikle ilk günlerinde acayip şişiyorum. etkisi olabilir bence...

bende sei bekliyodum. nasıldı pilates iyi gelmiştir hadi bakalım yeni sporun hayırlı olsun bacakları açarken yanma veya hafif acı olmudu nen

bakalım perşembe günü karın günü oluyo neruşum o zaman nasıl hissedeceksin kendini benide zorluyo çünkü ama alıştım elbette ilk zamanlardaki gibi değil bakalım perşembe günü neler olacak yarında önemli yarında yoğun olacakmış. ebru yaz geliyo erisin göbekler diyordu

nerelerdeydin kız görünmüyordun
buralardayım canım ya vakitmi kalıyo çocukdan evişleri takipedemiyorum çok
ben dün epey yorucu spor yaptım kasta çalıştım tartıda akşam 68 gösterdi. spor sonrası veya regl döneminde oluyo böyle oynamalar takmamak lazım

canım senin o tartı yanlıştı galiba bideakşam tartılmışsın fazla çıkarsın ki

canım afiyet olsun akşam ekmeği keşke 1 dilim yeseydin nacizane fikrim bu yönde. salatayı 7-8 kaşık ye yoğurt ye 3-4 kaşık bence çok faydasını görürsün .
yürüyüşlerine diyecek yok düzenli spor yapmayan biri olarak valla fırsatını bulabilyorsanız hiç aksatmayın
kahvaltı çok zayıf geldi bana hem de çok zayıf olmuş bence kahvaltı altın öğlen gümüş akşam bronz değerinde olmalı
su miktarı güzel

canım eşim sadece bu konuda değil hayatta her konuda şimdiye kadar hep yanımda olmuştur her zaman desteğini ilgisini hissettirir. ve de kıymetini bilmez miyim ama o da benim kıymetimi biliyor en çok da buna seviniyorum. çocuk gibi şımartır beni canım aşkım

darısı tez zamanda başına canımcım
afiyet olsun kaptan neruda

günaydın kızlar
kakınca 3bardak su
1portakal
4kaşık nesfit
3kaşık yogurt
1ceviz tarçın karıştırdım yedim şimdi çayımı içiyorum

Afiyet olsun...

Afiyet olsun Neruş... Platesin hayırlı uğurlu olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…