canım yemek istemezsende ye hem metabolizman yavaşlamasın hemde ilerleyen saatlerde kaçamak riski olmasın diye ye canım.
bende benimkine o göbek gidicek diyorum oda bana çok kilo verdin artık verme ben hafif toplu kadın seviyorum diyo. ben sevmiyorum kendimi öyle dedimbide ben göbekli erkek fantezisi olan bi kadın değilim o göbek gitmeli diyorum gitçek diyo ama bişi yaptıı yok
yaa inanmıyorum senin kocanda mı yemişlerini yiyo geçen mısır çarşısından kendime hurma, kuru incir badem vs aldım oda görünce ooo kendine bakıyorsun bakıyorum da dedi.. ben tane ile yiyorum adam avuç avuç götürüyo fırça attım onlar benim git sen kendine al marketten dedim
evet canım sana yolladığım linklerdeki egzersizler kol göğüs ve bacaklar için canım. ben 3 yıl düzenli kol göğüs çalıştım o yüzden kollarım kaslı ve sıkıdır ancak kolay olmuyor elbette zaman lazım kol kasları ve bacak kasları uzun zamanda belirginleşip şekilleniyor sende düzenli olarak haftada iki kere yapsan şekillenir canım özellikle iç kollarda sarkma varsa kolarını ahvaya kaldırdığında sarkam veya yumuşama oluyorsa eğer bu egzersizler çok iyi gelecek toplayıp şekillendirecektir ancak dediğim gibi düzenli yap asla bırakma canım yaz geliyo kısa kollu tişörtlerden bulüzlerden sarkmış veya şekilsiz kollar olmasın demi
Merhaba gizem hoşgeldinYa kızlar 1 haftadır hiç bozmadan güzel rejimimi yapıyordum, 4 kilo vermiştim 66'ya düşmüştüm cuma günü... Diyeti hiç bozmamama rağmen pazar akşamı regl oldum ve akabinde tekrar 67 kilo çıkmaya başladım tartıda! Çok moralim bozuldu yaa, ben kilo mu aldım yoksa regl döneminde şişlik/ödem falan öyle bir şey mi oluyor, o yüzden mi 67 oldum yine? :'( Hiç dikkat ettiniz mi, size de oldu mu böyle bir şey? Motivasyonumu yitirmek istemiyorum :'(
günaydın canım afiyet olsun
Günaydın....Afiyet olsun hepiciğinize.....
elbette olur canım ama muhakkak günde iki bardak süt veya yoğurt tüketki calsiyum eksikliği olmasın o zaman kilo vermede zorlaşıyoay canm bu kocişler varya tabak tabak yerlergr gr alırlar biz gram gram yeriz fazla fazla alırız adlet mi bu ya:84::84:
erkeklerin yağ oranı bizden daha azdır canım kas oranı farklı onlarda kas miktarı daha fazladır o yüzden böyle
evt cnm ya yapıcam bende şey sorcam sana ara öğün 10 30 da 2 kuru incir ve 30 dk öncesi yeşil çay içtim süt içmedim cok oluyo dıye sence cok mu azmı nasıl ne eklıyım ben sütü öğleden sonra içsem diye düşünmüştüm..olumu
ohhhhhhhh süpersin azmine hayranım gerçekten.ne güzel hergün düzenli sporunu yapıyorsun.biz evde olsakta çocuktan dolayı yapamıyoruz.yapmamıza engel oluyor.evde olup diyet yapmak çok zor ben yapamıyorum.evde olduğum güznler hiç birşey yemiyorum.yada maşşallah iyi yiyorum.bir düzeni oturtamıyorum ama işe gelince öyle değil.yapabiliyorum.sen harikasın bu konuda emin ol.
günaydın kızlar
kakınca 3bardak su
1portakal
4kaşık nesfit
3kaşık yogurt
1ceviz tarçın karıştırdım yedim şimdi çayımı içiyorum
Ya kızlar 1 haftadır hiç bozmadan güzel rejimimi yapıyordum, 4 kilo vermiştim 66'ya düşmüştüm cuma günü... Diyeti hiç bozmamama rağmen pazar akşamı regl oldum ve akabinde tekrar 67 kilo çıkmaya başladım tartıda! Çok moralim bozuldu yaa, ben kilo mu aldım yoksa regl döneminde şişlik/ödem falan öyle bir şey mi oluyor, o yüzden mi 67 oldum yine? :'( Hiç dikkat ettiniz mi, size de oldu mu böyle bir şey? Motivasyonumu yitirmek istemiyorum :'(
Günaydııııııınnnnn kızlarcıııııııııııııııııııııııımmmm neşeliii,sağlıklı,mutlu,huzurlu birgün diliyorummm ve de yağlarr gitsinnn daha da incelelim innnşallahhhhh
Kalktıııım kahvaltımı yaptıııııııııııııım ilk plates günümde platesimi yaptımmm esneediim esneeediim boyum uzadııııııııııııııııı geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
Kalkınca 1 bardak ılık elma sirkeli su
2 kuru kayısı 1 bardak su
kahvaltım
2 yumrutanın beyazı(2 yumurta pişirdim sahanda ben beyazlarını yedim)
1 kk lıght beyaz peynir
boll maydonoz
yarım büyükk domates
2 salatalık
2 köy biberi
2 dilim çok tahıllı ev ekmeği
şimdi de yeşil çaylı,biberiyeli,kiraz saplı,karanfilli,karabiberli,tarçınlı,zencefilli demleme çayımı yudumluyorummm
buralardayım canım ya vakitmi kalıyo çocukdan evişleri takipedemiyorum çoknerelerdeydin kız görünmüyordun
ben dün epey yorucu spor yaptım kasta çalıştım tartıda akşam 68 gösterdi. spor sonrası veya regl döneminde oluyo böyle oynamalar takmamak lazım
buralardayım canım ya vakitmi kalıyo çocukdan evişleri takipedemiyorum çok
canım senin o tartı yanlıştı galiba bideakşam tartılmışsın fazla çıkarsın ki
canım afiyet olsun akşam ekmeği keşke 1 dilim yeseydin nacizane fikrim bu yönde. salatayı 7-8 kaşık ye yoğurt ye 3-4 kaşık bence çok faydasını görürsün .arkadaşlar dün akşamki menüm:
1 adet fırında tavuk budu (küçüktü yanlız),
1 çatal pirin pilavı,
2 dilim ekmek,
4 -5çatal salata,
gene ekmek fazla oldu ama pilav yemektense ekmeği tercih ettim.
akşam iş çıkışı 5 km yürüyüş yaptım vede daha sonra eve kadar çok yavaş bir şekilde eşimle 1,5 km daha yürüdüm.3 lt su içtim bütün gün,
akşam küçük bir kaçamak yaptım 3 adet ikram bisküvü yedim.
bu sabah kahvaltı hiç yapmak istemiyordu canım,
2 çatal ucu çökelek 1 dilimde kepek ekmek yedim..
1 bardak ılık su 500ml de su içtim bu saate kadar...
gecen gün aldım eve gelip kavanoza boşalttım ve hiçç içemedenkavanozu kırdım yenisini alıcam ama
cnm bana yolladıgın adreslermiki bunlar
benim kocişte bazen destek bazen köstek. baktı ben 1 kilo verdım ve azımlıyım yaza tatile sensız cıkıcam kızıı alıcam bu göbekle götürmem seni yanımda dedikçe oda azalttı bazı seylerı yeşil çay içimmi bende diyo
eşnin böle ihtiyacın varmı demesı mükemmel sekerim ya kıymetını bil. benim eşim bazen destek bazen köstek aldığıma bile karısır zamn zamn kendine bakıyosun der kendıme kuruyemiş alıyorum ve tane tane yiyoruz ya ee o 1 tabak dolduruyo yıyo bende benim o diyorum haksızmıyım
gecmiş olsun ayy bu cocuklar böle böle büyüyolar Allh dermansız dert vermesın rabbım... nasıl korkutuyolar bi anda hep dua edrım aalhım kimseyi cocuguyla terbıye etme dıye
kırmızı yerdeki porsıyon miktarı nedır ki kacar tane acaba
canım eşim sadece bu konuda değil hayatta her konuda şimdiye kadar hep yanımda olmuştur her zaman desteğini ilgisini hissettirir. ve de kıymetini bilmez miyimiyim cnm sagol sen nasılsın bakıyorum 27 beden kotlar ve ohh oh tssörtler darısı bana motıvasyonum ıyı cocuklara cıkolata verıyorum kendım hıiiçç yemedımm.. ayrıca forumu tenefuslerde takıp edıyorum cevaplar sonra sonra olıyyy o nedenle
tabiki canm calıscam bende inşallah zaten ufak tefek yapıyorum da yınede sizdenemışsiniz ya daha iy benım için tesekurler
afiyet olsun kaptan nerudaGünaydııııııınnnnn kızlarcıııııııııııııııııııııııımmmm neşeliii,sağlıklı,mutlu,huzurlu birgün diliyorummm ve de yağlarr gitsinnn daha da incelelim innnşallahhhhh
Kalktıııım kahvaltımı yaptıııııııııııııım ilk plates günümde platesimi yaptımmm esneediim esneeediim boyum uzadııııııııııııııııı geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
kahvaltım
1 kk lıght beyaz peynir
boll maydonoz
yarım büyükk domates
2 salatalık
2 köy biberi
şimdi de yeşil çaylı,biberiyeli,kiraz saplı,karanfilli,karabiberli,tarçınlı,zencefilli demleme çayımı yudumluyorummm
günaydın kızlar
kakınca 3bardak su
1portakal
4kaşık nesfit
3kaşık yogurt
Günaydııııııınnnnn kızlarcıııııııııııııııııııııııımmmm neşeliii,sağlıklı,mutlu,huzurlu birgün diliyorummm ve de yağlarr gitsinnn daha da incelelim innnşallahhhhh
kahvaltım
1 kk lıght beyaz peynir
boll maydonoz
yarım büyükk domates
2 salatalık
2 köy biberi
günaydın kızlar
kakınca 3bardak su
1portakal
4kaşık nesfit
3kaşık yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?