Günaydııııııınnnnn kızlarcıııııııııııııııııııııııımmmm neşeliii,sağlıklı,mutlu,huzurlu birgün diliyorummm ve de yağlarr gitsinnn daha da incelelim innnşallahhhhh
Kalktıııım kahvaltımı yaptıııııııııııııım ilk plates günümde platesimi yaptımmm esneediim esneeediim boyum uzadııııııııııııııııı geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
Kalkınca 1 bardak ılık elma sirkeli su
2 kuru kayısı 1 bardak su
kahvaltım
2 yumrutanın beyazı(2 yumurta pişirdim sahanda ben beyazlarını yedim)
1 kk lıght beyaz peynir
boll maydonoz
yarım büyükk domates
2 salatalık
2 köy biberi
2 dilim çok tahıllı ev ekmeği
şimdi de yeşil çaylı,biberiyeli,kiraz saplı,karanfilli,karabiberli,tarçınlı,zencefilli demleme çayımı yudumluyorummm
hoşgeldin betülcüm nasılsın bakalım neler yapıyorsun görünmüyordun ne zamandır nasıl diyetle aran. kilo veriyomusun canım
slm kızlar.ben de geldim aranıza yer vardır umarım.
hugocum sen nasılsın
yi olmuş betülcüm. bende diyet listemi yapıyorum sporuda öyle canım
günaydın fambıııkkkkkk pambıkk afiyet olsun cicim çerezden 2 tane alsaydın ama iyi etmişin almamaklasen devamını getirirdin onun kesin
neruşun uyanmış olması lazım pilatese başlayacaktı bugün
günaydın kızlar
kalkınca : 07.10 bir bardak su iki kuru kayısı
kahvaltı : 07.30
yarım kupa şekersiz siyah çay
bir küçük domates+nane +maydonoz
1 adet yumurta
1 dilim ekmek
1 tk peynir + çörekotu
işe gelirken yolda 08.00-09.00 arası :
500 ml su
dün nette okuduğum kadarı ile sallama yeşilçay çokta iyi değilmiş evde demleme yapıyordum ama ofiste yapmıyordum. kavanozumu getirdim ayrıca çubuk tarçın ve karanfilde var burada bardağımda demleyip kıskaç gibi süzgeçler var ya bardak içi onlarda süzüyorum çayın yanına bi tane mısır patlagı bi kaç kuru meyve yiycem
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr,hügocummm,yclcimmmm,nugicimmmmmm,cimicimim gelmemiş dahaaaaaaaa
sabah kalktığımda saat 8di geç kaldım yani işearada olur öleeeee di mi ama,kahvaltımı yapmadan çıkmadım ama
hemencik yazayım öyleyse
2 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
1 biber
1 çay kaşığı reçel
2 zeytin
akşamki menüm ise şöyle oldu okulda
1 denge sandviç ekmeği
1 kk light beyaz peynir ve biberden oluşan sandviç yedim
230 ml ayran içtim
akşam 9da eve geldiğimde
1 koca kase lahana salatası yidim(1 yk kadar zeytinyağı döktüm)
5 badem 5de fındık yidim
ev ahalisi toplaşmış çerez kırıp yiyolardı canım çekti pek
bende sei bekliyodum. nasıldı pilates iyi gelmiştir hadi bakalım yeni sporun hayırlı olsunbacakları açarken yanma veya hafif acı olmudu nen
canım afiyet olsun akşam ekmeği keşke 1 dilim yeseydin nacizane fikrim bu yönde. salatayı 7-8 kaşık ye yoğurt ye 3-4 kaşık bence çok faydasını görürsün .
yürüyüşlerine diyecek yok düzenli spor yapmayan biri olarak valla fırsatını bulabilyorsanız hiç aksatmayın
kahvaltı çok zayıf geldi bana hem de çok zayıf olmuş bence kahvaltı altın öğlen gümüş akşam bronz değerinde olmalı
su miktarı güzel
canım eşim sadece bu konuda değil hayatta her konuda şimdiye kadar hep yanımda olmuştur her zaman desteğini ilgisini hissettirir. ve de kıymetini bilmez miyimama o da benim kıymetimi biliyor en çok da buna seviniyorum. çocuk gibi şımartır beni canım aşkım
darısı tez zamanda başına canımcım
afiyet olsun kaptan neruda
Afiyet olsun...
Afiyet olsun Neruş... Platesin hayırlı uğurlu olsun...
günaydın neruşum afiyet olsun dimek beyazını yidin yımırtanınsarısınıda kimin yediğini eh biliyoz artıkım
Herkeslere selamlar,nasıllarsınız?Herbiriniz aktif tam gaz zayıflamya doğru gidiyoruz.Pes etmek yok yola devam
Kahvaltım(9:00)
1 bardak şekersiz çay
2 dilim çok tahıllı emek
1 haşlanmış yumurta
2 közlenmiş biber
1 kibrit kutusu kadar peynir
nane,maydonozz,salatalık,domtes...
Ara(11:00)
1 kupa 5i 1 yerde
1 ceviz
3 badem
1 incir
1 kuru kayusu
Karnım tıka basa doyduuu,çok güzel güneşli bir gün valla iççim neşe dolu birde kilolar gidince daha bi neşeli olucam
:
Afiyet olsun fambığımm her şey çok güzel bence
16:
benim site sürekli düşüyo kızlarrrrrrrr,yazamıyorum pek,herkese gecikmiş bir afiyet olsunnnnnnnnnnn.cimicimicim iş yerinde biriyle tartışmışsın canını sıkma,sabah sabah benide kadının biri deli etti ama takmıyorum benişime gücüme bakıyorummmm
arada 1 elma yidimmmmmmm,şimdide yemeğe gidicemmmmm.öpüyorum hepinizi
selam kizlar..nasilsiniz....son günlerim cok yogun gecti..bakamadim buraya...dr.da ilk randevumu iptal etmek zorunda kalmistim o yüzden hemen yazamadim..5 gün önce gittim dr.ra...testler yapildi..coook sükür bende atlattim sekeri...dr.hic bir sorun yok dedi..cok mutlu oldum...
hugocuk nasilsin canim...ben artik bitter cikolta bile yiyemiyorum..cikolatadan tamamen tiksindim..bu diyet sayesinde cikolataciklarimdanda oldum..saka saka..böylesi daha iyi...
sağol tatluşummmmmm,özledim seni gıyzzzzzzzzzzzzzzzplatese başlamışın hayırlı olsunnnnn,yağlar gitsin inşallha,offf bende bi 60 olsamda başlasam artıkkkk
merhaba arkadaşlar.
sabah kahvaltıdan önce yine pekmezimi içtim ve karma çayımı içtim
kahvaltıda 2 dilim ekmekten kaşarlı sucuklu tost yaptım
1 tane yağda yumurta pişirdim
1 bardak süt içtim.
az önce 1 elma yedim
sanırım 4-5 bardak su içtim.
birazdan limonlu yeşil çayımı içeceğim.
Sizce kahvaltım biraz fazla mı olmuş ?
ama öbür türlü az yediğimde çok çabuk acıkıyorum(
bugün yürüyüş yapmak niyetindeydim
ama çok yorgunum. hava değişikliği yüzünden burnuma kadar uçukladı dağıldım resmen.
biraz iyi hissedersem kendimi sahil boyu bebek arabasını iterek hızlı hızlı yürüyeceğim oğlumla.
ögle yimaamı yidim geldim
sabah ögle arası aralarımda toplam:
1 kuru kayısı - 1 hurma - yarım dilim ekmek - 3-4 çubuk kraker - bir mısır-pirinç patlagı diski- iki fincan yeşilçay ve 1lt su içtim
ögle yemegimde ekmeksiz olmasına ragmen çok doyurucu idi babammm pardonnayrannn sagolsun
2 küçük kepçe ezogelin çorba
2 küçük kepçe az kıymalı ıspanak ( no pirinççç )
2 yk yoort
bir bardak ayran
bol yeşil salata yidimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?