60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın neruşum afiyet olsun dimek beyazını yidin yımırtanın sarısınıda kimin yediğini eh biliyoz artıkım

öğlen yemeğinde salata kalmamış bende tavuk sote bir dilim ekmek ve bir kepçede çorba içeceğim

hoşgeldin betülcüm nasılsın bakalım neler yapıyorsun görünmüyordun ne zamandır nasıl diyetle aran. kilo veriyomusun canım

Son düzenleme:
Herkeslere selamlar,nasıllarsınız?Herbiriniz aktif tam gaz zayıflamya doğru gidiyoruz.Pes etmek yok yola devam

Kahvaltım(9:00)

1 bardak şekersiz çay
2 dilim çok tahıllı emek
1 haşlanmış yumurta
2 közlenmiş biber
1 kibrit kutusu kadar peynir
nane,maydonozz,salatalık,domtes...

Ara(11:00)

1 kupa 5i 1 yerde
1 ceviz
3 badem
1 incir
1 kuru kayusu

Karnım tıka basa doyduuu,çok güzel güneşli bir gün valla iççim neşe dolu birde kilolar gidince daha bi neşeli olucam

hoşgeldin betülcüm nasılsın bakalım neler yapıyorsun görünmüyordun ne zamandır nasıl diyetle aran. kilo veriyomusun canım

canım ya bak kalp kalbe karşıymış bende sana yazıyodum.
iyiyim bu ara tuzla belediyesinin spor kulübünde platese başladım.haftada 2 gün yürüyorum 1 saat iki gün plates yapıyorum birde marankinin beden temizliği var biliyomusun bilmem ona başladım detox gibi ama önce saglık için tabi.sen neler yapıyosn

slm kızlar.ben de geldim aranıza yer vardır umarım.
hugocum sen nasılsın

hoşgeldin canım. olmazmı yer iyilik canım spor diyet devam ediyoruz sende geldin iyi oldu burda konsantre olursun yeterki düzenli gel canım herkes zayıflıyo burda

5 kilocuğum kaldı betülcüm. tempolu yürüyüş yapıyorum pilates var callanetics arada yapıyorum birde kol göğüs çalışıyorum burda spor konusunda herkesler epeyce faal yani banada motive oluyo iyi oluyo

neruşun uyanmış olması lazım pilatese başlayacaktı bugün

ben hergün 8-8.30 gibi kalkıyorum ama buraya gelinceye kadar ev işlerini falan kolaylıyorum biraz sonra pc başına geçince kalkana kadar geç oluyo diye önce biraz işleri yapıpı geliyorum hugocukcuğummm bugün da platesimi de yapıp geldimm

Afiyet olsun cınımmmm ayrıca çok güzel düşünmüşsün bence ben de ilk aylar salamam içiyodum ama son 2 aydır falan hep demliyorum içine de birsürü şey koyuyorum böyle daha faydalı tabiii

Afiyet olsun fambığımm her şey çok güzel bence

bende sei bekliyodum. nasıldı pilates iyi gelmiştir hadi bakalım yeni sporun hayırlı olsun bacakları açarken yanma veya hafif acı olmudu nen

geldimmmmmmmmmmmmmbiraz yanma oldu tabii ama ben işte esnek sayılırım çok zorlanmadım bugünnn ama sanırım karın kalça günleri zorlıycak beni ama alışıcammmmm yarın kardiyo günüm yarın yapmıycam bakalım perşembe ne yapıcazzz Bugün öğleden sonra da dambıl çalışıcam inşallahhhh

sağoll farmisyommm

Afiyet olsun...

Afiyet olsun Neruş... Platesin hayırlı uğurlu olsun...

sağoll yclciiimd arısı başınızaaa

günaydın neruşum afiyet olsun dimek beyazını yidin yımırtanın sarısınıda kimin yediğini eh biliyoz artıkım

hee aynen bildiğin gibiiii

afiyet olsun tatlımmm her şey çok güzel bence

benim site sürekli düşüyo kızlarrrrrrrr,yazamıyorum pek,herkese gecikmiş bir afiyet olsunnnnnnnnnnn.cimicimicim iş yerinde biriyle tartışmışsın canını sıkma,sabah sabah benide kadının biri deli etti ama takmıyorum benişime gücüme bakıyorummmm

arada 1 elma yidimmmmmmm,şimdide yemeğe gidicemmmmm.öpüyorum hepinizi

selam kizlar..nasilsiniz....son günlerim cok yogun gecti..bakamadim buraya...dr.da ilk randevumu iptal etmek zorunda kalmistim o yüzden hemen yazamadim..5 gün önce gittim dr.ra...testler yapildi..coook sükür bende atlattim sekeri...dr.hic bir sorun yok dedi..cok mutlu oldum...

hugocuk nasilsin canim...ben artik bitter cikolta bile yiyemiyorum..cikolatadan tamamen tiksindim..bu diyet sayesinde cikolataciklarimdanda oldum..saka saka..böylesi daha iyi...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.

sabah kahvaltıdan önce yine pekmezimi içtim ve karma çayımı içtim

kahvaltıda 2 dilim ekmekten kaşarlı sucuklu tost yaptım
1 tane yağda yumurta pişirdim
1 bardak süt içtim.

az önce 1 elma yedim
sanırım 4-5 bardak su içtim.
birazdan limonlu yeşil çayımı içeceğim.

Sizce kahvaltım biraz fazla mı olmuş ?
ama öbür türlü az yediğimde çok çabuk acıkıyorum (

bugün yürüyüş yapmak niyetindeydim
ama çok yorgunum. hava değişikliği yüzünden burnuma kadar uçukladı dağıldım resmen.
biraz iyi hissedersem kendimi sahil boyu bebek arabasını iterek hızlı hızlı yürüyeceğim oğlumla.

ögle yimaamı yidim geldim
sabah ögle arası aralarımda toplam:
1 kuru kayısı - 1 hurma - yarım dilim ekmek - 3-4 çubuk kraker - bir mısır-pirinç patlagı diski - iki fincan yeşilçay ve 1lt su içtim

ögle yemegimde ekmeksiz olmasına ragmen çok doyurucu idi babammm pardonn ayrannn sagolsun
2 küçük kepçe ezogelin çorba
2 küçük kepçe az kıymalı ıspanak ( no pirinççç )
2 yk yoort
bir bardak ayran
bol yeşil salata yidimm

afiyet olsun fambığımmmmmmmm ben de senni özledimmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin devrimciciiim tebrik ediyorum tatlım çok çok geçmiş olsun bir daha olmasın inşallahhhhh

sağol tatluşummmmmm,özledim seni gıyzzzzzzzzzzzzzzzplatese başlamışın hayırlı olsunnnnn,yağlar gitsin inşallha,offf bende bi 60 olsamda başlasam artıkkkk

canım benim inşallahhhhh send e başla beraber yapalımmmm ben de seni çok özledim ama hala görüşemiyoruuuuzz hasretim tavan yaptııııı

canım kahvaltın boll kalorili ve yağlı olmuş hem kaşar,hem sucuk hem yumurtaa ve yeşillik falan yokkk yani bol yeşillik maydonoz lıght peynirle yapılmış tost olabilir mesela ya da 1 tk z.yağı ile yapılmış yumurta ve yanında 1kk peynir 1-2 dilim ekmek boll yeşillik olsa daha olur hem tost hem yumurta bir arada çok olmuş canımmm biraz ama afiyet olsun yine de

oooooooo süper bir öğle yemeği arada da karbonhidrat almışsın öğlen çorba da var ekmek olmaması iyi olmuş bence de veee gayettt güzellll afiyet olsunnnnnnnn cicimmmmmm

neruda ;
doğru söylüyorsun ama bilmiyorum bugünlük öyle oldu.
Bir de hayatta yeşillik yiyemem kahvaltıda
salata yerim ama kahvaltı yanında maydonoz biber vs. mümkün değil...
ben bu gidişatla biraz zor kilo veririm değil mi (

neyse tekrar motive olayım .
hazırlanıp yürüyüşüme çıkacağım..

öğle yemeğim
1,5 kepçe mercimek çorba
1 tane tavuk pane
salata
1,5 dilime yakın beyaz ekmek (kepek ekmek kalmamış yemekhanede)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…