60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün tartıya çıktıgımda gözlerime inanamadım yaaa ben ne zaman aldım bu beş kiloyu offfffff offffffff bir gaz verin bana da bende başlayayım artık bu diyeet işine :18::18:

Canım anlıyorum; yani ama bazı alışkanlıklarımız değiştirerek sağlıklı beslenerek zayıflamamız gerekiyor yani yumurtanı ıspanaklı falan yapabilirsin mesela ya da yumurtana domates-soğan-biber falan doğrayıp menemen gibi yapabilirsin ya daa kahvaltıda meyve yiyebilirsin 1 kivi 1 portakal 1-2kk oeynir 1-2 dilim ekmek olabilir mesela ya da 2-3 kuru kayısı 1 bardak süt yine 1-2 dilim ekmek 1-2kk peynir olabilir alışkanlıkları biraz değiştirmemiz lazım bak ne güzel sporunu yapıcaksın şimdii ohhhh kahvaltıda yiyemiyosan dediğin gibi öğle ve akşam bol salata yoğurt yiyebilirsin kahvaltıda da meyve-kuru meyve falan ekleyebilirsin menüne

ayyyy şirkette benimle pek konuşmayan hatta hiç konuşmayan bi bayan var yemeğe gidiyodu şimdi geldi asansör beklerken geldi yanıma aygün sen çok güzel zayıfladınnn yaaaa dedi.bende evet 13 kilo oldu dedim ooo maşşallah dedi asansör kapısı kapanırkende bağırıyo bol bol su iç diye bende içiyorum evet dedim

ben sana demedimmi atlatırsın diye çok sevindim canım gerçekten. aramıza dönmenede sevindim sen yinede şekeri atlattım diye salma kendini şöyle vücudun bi 5-6 ay şekersiz tatlısız yaşamaya alışsın canım

nihahaha çok sevindim nen :86: kepçe kepçe zayıfladın valla

çok yoruldum yemekten sonra duş aldım pazara markete gittim epeyce torba taşıdım sonrada yemekleri hazırladım ancak oturdum azcık dinleneyim daha calleneticsle göğüs çalışacağım

afiyet olsun canım
slm kızlar.ben de geldim aranıza yer vardır umarım.
hugocum sen nasılsın
hoşgeldin canım
çok kalorili olmuş canım kahvaltı domates salatalık peynir falan yesen daha iyi olur bence

amorecim affiyet ossun bebem

ne kadar güzel insanın emeklerinin sonucunu görmesi böyle fark ettiklerinde insan dahada motive oluyor değilmi...
öğle yemeğim
1,5 kepçe mercimek çorba
1 tane tavuk pane
salata
1,5 dilime yakın beyaz ekmek (kepek ekmek kalmamış yemekhanede)

afiyet olsun canım benim....

öğle yemeğim
1,5 kepçe mercimek çorba
1 tane tavuk pane
salata
1,5 dilime yakın beyaz ekmek (kepek ekmek kalmamış yemekhanede)

Afiyet olsun nugiiiiiiiiiiiiiiimmm

ohhh çok sevindimmmm ya işte konuşan böyle konuşsun yaaaaaa diğerleri biraz sussun mümkünseeee

kız ben sana zaten 2 tane yemişsin dimedimkine 2 tane yeseydin keşke didim emme sonunu bulamadığın için çerezlerin yemediğin iyi olmuş didimmmm

e ama yimişşşşş 10 tanecikkkkkkkkkkkk artık neresine yapıştı bilmem

çok yoruldum yemekten sonra duş aldım pazara markete gittim epeyce torba taşıdım sonrada yemekleri hazırladım ancak oturdum azcık dinleneyim daha calleneticsle göğüs çalışacağım

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh misss ben de şimdi kargoya gidicem manava falan da uğrarım tazecik enginar alırımmmmmm salata malzemesi alırımmmmmmmm temiz havada yürümüş olurummm gelirim yimaaamı yirimmm sonra da öğleden sonra dambıl showwwww başlasınnnnnnnnnnn

yemek benim akşamki menümün aynısıydı,
1 adet orta boy tavuk budu fırında,
1 çatal pirinç pilavı,
3 kaşık salata,
200 ml ayran...

yemek benim akşamki menümün aynısıydı,
1 adet orta boy tavuk budu fırında,
1 çatal pirinç pilavı,
3 kaşık salata,
200 ml ayran...

sen şimcik bunlarla doydunmu nen bi dilimde ekmek yeseydin keşke bi çatal pilav neki ağzını doldurmamıştır pirinç pilavı pek tavsiye edilmiyo iştah açar onun yerine bulgur pilavı veya kabuklu veya kepekli pirinç pilavı yememekk lazım uzak dur pirinç pilavından yararına olur

Son düzenleme:
bende yazayım bari ne yiyip içtiğimi

sabah sirkeli su
2 bardak ılık su

1 dilim k ekmeği
1 yumurta peynir,çökelek
çay
türk kahvesi

yeşil çay
2 çubuk kraker
500ml su

öğle
1 dilim k.ekmeği
1 kase yoğurt
6 yemek kaşığı kabak yemeği
türk kahvesi
şimdide soda içtim

arada 1 yeşil çay
1 havuç yiycem
500 ml su

akşam
1 kase yoğurt
3 kuru kayısı
500 ml su

gece 1 elma 1 portakal

uyumadan önce
1 bardak tarçınlı süt
1 bardak sirkeli su

cimcimcim cim cim cimcimim bak az yersen kas kaybedersin evet tartıda kilon düşer ama fazlalıklar kalır vücutta sadece küçülürsün canım hem metabolizmanda yavaşlar. ee sen sporada başladın karbonhidrat lazım böyle bi çatal pilavla olmaz canım kas yakmaya başlarsın o yüzden sen günlük 4-5 dilim esmer ekmek ye veya ekmek yerine geçen 2 kaşık dolusu pilav veya makarna yersin. pilavın bulgur veya kepekli veya kabuklu pirinç olsun makarnanada kepekli makarna olsunki iştah açmasın tok tutsun. pilav makarna yiyorsan ölçüsünü verdim o şekilde günlük ekmek hakkında düşersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…