sagolasın böböööömmoooooooo süper bir öğle yemeği arada da karbonhidrat almışsın öğlen çorba da var ekmek olmaması iyi olmuş bence de veee gayettt güzellll afiyet olsunnnnnnnn cicimmmmmm
neruda ;
doğru söylüyorsun ama bilmiyorum bugünlük öyle oldu.
Bir de hayatta yeşillik yiyemem kahvaltıda
salata yerim ama kahvaltı yanında maydonoz biber vs. mümkün değil...
ben bu gidişatla biraz zor kilo veririm değil mi(
neyse tekrar motive olayım .
hazırlanıp yürüyüşüme çıkacağım..
ne 2 tanesi toplamda 10 tane yidim ya kız görmedin mibeni çözdün nugişimmmm valla
cnm ben şimdi yediklerimi yazmasam çünkü detox yapıyorum hani normal ögün degil.detox bitince yazarım olurmuki
selam kizlar..nasilsiniz....son günlerim cok yogun gecti..bakamadim buraya...dr.da ilk randevumu iptal etmek zorunda kalmistim o yüzden hemen yazamadim..5 gün önce gittim dr.ra...testler yapildi..coook sükür bende atlattim sekeri...dr.hic bir sorun yok dedi..cok mutlu oldum...
hugocuk nasilsin canim...ben artik bitter cikolta bile yiyemiyorum..cikolatadan tamamen tiksindim..bu diyet sayesinde cikolataciklarimdanda oldum..saka saka..böylesi daha iyi...
ayyyy şirkette benimle pek konuşmayan hatta hiç konuşmayan bi bayan var yemeğe gidiyodu şimdi geldi asansör beklerken geldi yanıma aygün sen çok güzel zayıfladınnn yaaaa dedi.bende evet 13 kilo oldu dedim ooo maşşallah dedi asansör kapısı kapanırkende bağırıyo bol bol su iç diyebende içiyorum evet dedim
afiyet olsun canımHerkeslere selamlar,nasıllarsınız?Herbiriniz aktif tam gaz zayıflamya doğru gidiyoruz.Pes etmek yok yola devam
Kahvaltım(9:00)
1 bardak şekersiz çay
2 dilim çok tahıllı emek
1 haşlanmış yumurta
2 közlenmiş biber
1 kibrit kutusu kadar peynir
nane,maydonozz,salatalık,domtes...
Ara(11:00)
1 kupa 5i 1 yerde
1 ceviz
3 badem
1 incir
1 kuru kayusu
Karnım tıka basa doyduuu,çok güzel güneşli bir gün valla iççim neşe dolu birde kilolar gidince daha bi neşeli olucam
hoşgeldin canımslm kızlar.ben de geldim aranıza yer vardır umarım.
hugocum sen nasılsın
çok kalorili olmuş canım kahvaltı domates salatalık peynir falan yesen daha iyi olur bencemerhaba arkadaşlar.
sabah kahvaltıdan önce yine pekmezimi içtim ve karma çayımı içtim
kahvaltıda 2 dilim ekmekten kaşarlı sucuklu tost yaptım
1 tane yağda yumurta pişirdim
1 bardak süt içtim.
az önce 1 elma yedim
sanırım 4-5 bardak su içtim.
birazdan limonlu yeşil çayımı içeceğim.
Sizce kahvaltım biraz fazla mı olmuş ?
ama öbür türlü az yediğimde çok çabuk acıkıyorum(
bugün yürüyüş yapmak niyetindeydim
ama çok yorgunum. hava değişikliği yüzünden burnuma kadar uçukladı dağıldım resmen.
biraz iyi hissedersem kendimi sahil boyu bebek arabasını iterek hızlı hızlı yürüyeceğim oğlumla.
ögle yimaamı yidim geldim
sabah ögle arası aralarımda toplam:
1 kuru kayısı - 1 hurma - yarım dilim ekmek - 3-4 çubuk kraker - bir mısır-pirinç patlagı diski- iki fincan yeşilçay ve 1lt su içtim
ögle yemegimde ekmeksiz olmasına ragmen çok doyurucu idi babammm pardonnayrannn sagolsun
2 küçük kepçe ezogelin çorba
2 küçük kepçe az kıymalı ıspanak ( no pirinççç )
2 yk yoort
bir bardak ayran
bol yeşil salata yidimm
nihahaha çok sevindim nen:86: kepçe kepçe zayıfladın valla
ne kadar güzel insanın emeklerinin sonucunu görmesi böyle fark ettiklerinde insan dahada motive oluyor değilmi...ayyyy şirkette benimle pek konuşmayan hatta hiç konuşmayan bi bayan var yemeğe gidiyodu şimdi geldi asansör beklerken geldi yanıma aygün sen çok güzel zayıfladınnn yaaaa dedi.bende evet 13 kilo oldu dedim ooo maşşallah dedi asansör kapısı kapanırkende bağırıyo bol bol su iç diyebende içiyorum evet dedim
öğle yemeğim
1,5 kepçe mercimek çorba
1 tane tavuk pane
salata
1,5 dilime yakın beyaz ekmek (kepek ekmek kalmamış yemekhanede)
öğle yemeğim
1,5 kepçe mercimek çorba
1 tane tavuk pane
salata
1,5 dilime yakın beyaz ekmek (kepek ekmek kalmamış yemekhanede)
ayyyy şirkette benimle pek konuşmayan hatta hiç konuşmayan bi bayan var yemeğe gidiyodu şimdi geldi asansör beklerken geldi yanıma aygün sen çok güzel zayıfladınnn yaaaa dedi.bende evet 13 kilo oldu dedim ooo maşşallah dedi asansör kapısı kapanırkende bağırıyo bol bol su iç diyebende içiyorum evet dedim
kız ben sana zaten 2 tane yemişsin dimedimkine 2 tane yeseydin keşke didim emme sonunu bulamadığın için çerezlerinyemediğin iyi olmuş didimmmm
çok yoruldumyemekten sonra duş aldım pazara markete gittim epeyce torba taşıdım sonrada yemekleri hazırladım ancak oturdum azcık dinleneyim daha calleneticsle göğüs çalışacağım
yemek benim akşamki menümün aynısıydı,
1 adet orta boy tavuk budu fırında,
1 çatal pirinç pilavı,
3 kaşık salata,
200 ml ayran...
yemek benim akşamki menümün aynısıydı,
1 adet orta boy tavuk budu fırında,
1 çatal pirinç pilavı,
3 kaşık salata,
200 ml ayran...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?