yemek benim akşamki menümün aynısıydı,
1 adet orta boy tavuk budu fırında,
1 çatal pirinç pilavı,
3 kaşık salata,
200 ml ayran...
akşam yemeği az kızzz boşver konseri filan yağ değilde kas yakma sonra akşamda yemeciğini ye 5 kaşık yanına salata yoğurt filan olur acele etme acele eder kasların giderse yağların daha çok göze batar canım sadece küçülürsün ama yağların aynen dururbende yazayım bari ne yiyip içtiğimi
sabah sirkeli su
2 bardak ılık su
1 dilim k ekmeği
1 yumurta peynir,çökelek
çay
türk kahvesi
yeşil çay
2 çubuk kraker
500ml su
öğle
1 dilim k.ekmeği
1 kase yoğurt
6 yemek kaşığı kabak yemeği
türk kahvesi
şimdide soda içtim
arada 1 yeşil çay
1 havuç yiycem
500 ml su
akşam
1 kase yoğurt
3 kuru kayısı
500 ml su
gece 1 elma 1 portakal
uyumadan önce
1 bardak tarçınlı süt
1 bardak sirkeli su
bende yazayım bari ne yiyip içtiğimi
sabah sirkeli su
2 bardak ılık su
1 dilim k ekmeği
1 yumurta peynir,çökelek
çay
türk kahvesi
yeşil çay
2 çubuk kraker
500ml su
öğle
1 dilim k.ekmeği
1 kase yoğurt
6 yemek kaşığı kabak yemeği
türk kahvesi
şimdide soda içtim
arada 1 yeşil çay
1 havuç yiycem
500 ml su
akşam
1 kase yoğurt
3 kuru kayısı
500 ml su
gece 1 elma 1 portakal
uyumadan önce
1 bardak tarçınlı süt
1 bardak sirkeli su
akşam yemeği az kızzz boşver konseri filan yağ değilde kas yakma sonra akşamda yemeciğini ye 5 kaşık yanına salata yoğurt filan olur acele etme acele eder kasların giderse yağların daha çok göze batar canım sadece küçülürsün ama yağların aynen durur
afiyet olsun eebruli
tanrımmmmm olamazzzzzzzzzzz
sanırım cimcimciğimin iştahı hiç yok ama olmaz canım yoksa gidiverir kasların kalır yağların. ben diyetisyene gidiyorum ama mesela neruşa bakın çok güzel besleniyo sporunu yapıyo çok kilo verdi hemde zorlanmadan. onun yediklerine özellikle yeni gelen arkadaşlar dikkat etsin bakın hiçbir eksik yok eti sebzesi ara öğünü meyvesi herşeyi var. hatta ara öğününde ekmek bile yiyor bazen ama sporu var yedikleri az değil e zayıflıyor işte bu
abcak kaslarım süper olmuş nendelirdim sadece kas olmuş neeennnnnnnn nihahaha çok sevindim
heh işte zamanında benimde düşündüğüm yanlış buydu canım. az yiyip ve artı spor yağ yerine kas yaktırır canım malesef. proteini az yersen kas yaktırır malesef böyle. dikkatliolmamız lazım. kısmamalıyız yemeciklerden. kasların erimesin sen yinede yanlış bişey yapma canım hem etrafındakilerde sana zayıflamışsın diyor tartıda rakamlar oynamıyo fazla muhakkak o zaman yağ gidiyo sende. boşver sen düzenli devam et canım. yani nebileyim bende zamanında kas kaybettim çok kötü oldum göbek kaldı heryan eridi göbek gitmediama yağlarım erisin diye de spor yapıyorum....
teşekkür ederim hayatım mersiiii.
noldu hugocuk..bişeymi geldi başımıza
deli kız... heyecandan yazamamış bile...
tebrik ediyorum seni...:92::92::92::92::92::92:
donları sütyenleri senin için sallıyorum...
deli kız... heyecandan yazamamış bile...
tebrik ediyorum seni...:92::92::92::92::92::92:
donları sütyenleri senin için sallıyorum...
abcak kaslarım süper olmuş nendelirdim sadece kas olmuş neeennnnnnnn nihahaha çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?