60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam yemeği az kızzz boşver konseri filan yağ değilde kas yakma sonra akşamda yemeciğini ye 5 kaşık yanına salata yoğurt filan olur acele etme acele eder kasların giderse yağların daha çok göze batar canım sadece küçülürsün ama yağların aynen durur

afiyet olsun eebruli

Kızlar herkese afiyet olsun...
Ben hala yemek yemedim.. İşim çok başım kalabalık..
Bi fırsat bulursam... yiyeceğim..

sanırım cimcimciğimin iştahı hiç yok ama olmaz canım yoksa gidiverir kasların kalır yağların. ben diyetisyene gidiyorum ama mesela neruşa bakın çok güzel besleniyo sporunu yapıyo çok kilo verdi hemde zorlanmadan. onun yediklerine özellikle yeni gelen arkadaşlar dikkat etsin bakın hiçbir eksik yok eti sebzesi ara öğünü meyvesi herşeyi var. hatta ara öğününde ekmek bile yiyor bazen ama sporu var yedikleri az değil e zayıflıyor işte bu

ama yağlarım erisin diye de spor yapıyorum....

afiyet olsun eebruli

teşekkür ederim hayatım mersiiii.

noldu hugocuk..bişeymi geldi başımıza

abcak kaslarım süper olmuş nen delirdim sadece kas olmuş neeennnnnnnn nihahaha çok sevindim

sayende cicimmmm senden öğrendim pekçok şeyiiii:13::13:

ama yağlarım erisin diye de spor yapıyorum....

teşekkür ederim hayatım mersiiii.

noldu hugocuk..bişeymi geldi başımıza
heh işte zamanında benimde düşündüğüm yanlış buydu canım. az yiyip ve artı spor yağ yerine kas yaktırır canım malesef. proteini az yersen kas yaktırır malesef böyle. dikkatliolmamız lazım. kısmamalıyız yemeciklerden. kasların erimesin sen yinede yanlış bişey yapma canım hem etrafındakilerde sana zayıflamışsın diyor tartıda rakamlar oynamıyo fazla muhakkak o zaman yağ gidiyo sende. boşver sen düzenli devam et canım. yani nebileyim bende zamanında kas kaybettim çok kötü oldum göbek kaldı heryan eridi göbek gitmedi

deli kız... heyecandan yazamamış bile...
tebrik ediyorum seni...:92::92::92::92::92::92:
donları sütyenleri senin için sallıyorum...

teşekkür ederim aslında şortları şekmek lazım ama eşimde beni çeker o zaman :86: zati dikkat çeker böyle iyi upuzun kaslı bacaklar göze batardı demi

deli kız... heyecandan yazamamış bile...
tebrik ediyorum seni...:92::92::92::92::92::92:
donları sütyenleri senin için sallıyorum...

teşekkür ederim aslında şortları şekmek lazım ama eşimde beni çeker o zaman :86: zati dikkat çeker böyle iyi upuzun kaslı bacaklar göze batardı demi

çıtırlarrr geldimm

ara öğün
bi kuru incir yedim

öğlen
5 tane fırında mantar
1 dilim ekmek
yağsız ayran
söğüş domates -biber

nasıl sizceeee

abcak kaslarım süper olmuş nen delirdim sadece kas olmuş neeennnnnnnn nihahaha çok sevindim

at bakalım havanı bu kadar spor dıyet bende kas olurum tabbiiii.. bende olcam işte vercem bende delircem bölee ama

öğlen bir kacamak yaptıımmm:84::84:

4 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık nohur yemeği
2 kasık yeşil fasulye
domets salatalık vee vee 2 adet minnak sigara böreği tanrım tabiki kaçamak sigara böreği oluyo ama olsun aksama ekmek yemeyı verırım olurmu:82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…