ama çok doydum .salatam vardı ama bitiremedim gitmedi.zorladım ama olmadı.afiyet olsun canım salatayı bol yeseydin 3 kaşık almışın sanki kilo yapıcı bişey
evet ama pilav çok yağlıydı.birde akşamda yemiştim azıcık pirinci az yemeye çalışıyorum bulgur olsaydı yerdim ama yoktu.ekmek aldım ama ellemedim bile çünkü doymuştum...işte okadar çok uyardınızki beni pirinç konusunda çok severim ama hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum.çıkaramasamda tadımlık sadece....sen şimcik bunlarla doydunmu nenbi dilimde ekmek yeseydin keşke bi çatal pilav neki ağzını doldurmamıştır pirinç pilavı pek tavsiye edilmiyo iştah açar onun yerine bulgur pilavı veya kabuklu veya kepekli pirinç pilavı yememekk lazım uzak dur pirinç pilavından yararına olur
çok haklısın diyecek söz yok....cimcimcim cim cim cimcimim bak az yersen kas kaybedersin evet tartıda kilon düşer ama fazlalıklar kalır vücutta sadece küçülürsün canım hem metabolizmanda yavaşlar. ee sen sporada başladın karbonhidrat lazım böyle bi çatal pilavla olmaz canım kas yakmaya başlarsın o yüzden sen günlük 4-5 dilim esmer ekmek ye veya ekmek yerine geçen 2 kaşık dolusu pilav veya makarna yersin. pilavın bulgur veya kepekli veya kabuklu pirinç olsun makarnanada kepekli makarna olsunki iştah açmasın tok tutsun. pilav makarna yiyorsan ölçüsünü verdim o şekilde günlük ekmek hakkında düşersin
isteyerek değil böyle oluyor...
canım ya SENDE BENİM GİBİ iyice azaltmışsın
afiyet olsun
at bakalım havanıbu kadar spor dıyet bende kas olurum tabbiiii.. bende olcam işte vercem bende delircem bölee ama
öğlen bir kacamak yaptıımmm:84::84:
4 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık nohur yemeği
2 kasık yeşil fasulye
domets salatalık vee vee 2 adet minnak sigara böreği tanrım tabiki kaçamak sigara böreği oluyo ama olsun aksama ekmek yemeyı verırım olurmu:82::82:
canım ben diyetisyene gidiyorum 6 ayda 16 kilo verdim. sporsa düzenli yapıyorum 3 yıldır. elbette yardımcı olurum. şeker ve tatlı hiç yemiyorum light ürünler yapay tatlandırıcıda kullanmıyorum çay kahve şekersiz. onun dışında sebze yemeği et yemeği süt yoğurt miktarlarıyla hergün yiyorum
afiyet olsun canım benim bence süper....çıtırlarrr geldimm
ara öğün
bi kuru incir yedim
öğlen
5 tane fırında mantar
1 dilim ekmek
yağsız ayran
söğüş domates -biber
nasıl sizceeee
afiyet olsun canım benim bence süper....
kızlar merhabalarr
ancak gelebildim aranıza
hugocum sürem dolmadığı için mesaj atamıyorum canım ama çok teşekkür ederim
dediğin gibi yapıcam bundan sonra, daha çok burda omaya çalışıcam
kızlar hepinizden de yardım istiyorum, bu aralar bi motivasyon sorunu yaşıyorum, bana destek olun lütfeeeennn
bugün yediklerimi yazayım size
sabah nesfitle kahvaltı
meyve ile ara yapamadım ama saat 11,30 gibi 3 tane kuru kayısı yedim
saat 1e doğru da öğlen yemeği olarak
ızgara tavuk ( tavuklar küp küptü ve 7-8 tane vardı )
yanındaki 4-5 yk salata
1 yk pilav
1,5 dilim denge büyüklüğünde incecik lavaş yedim bide
eleştirilere açığım, lavaş da tavuk da fazla gibi geldi bana ama siz ne dersiniz kızlar?
bu arada ben de biraz geçmişi okuyayım bi yandan da şimdiyi takip edeyim :)
canım hayır çok değiller gayet yerinde yemişsin.afiyet olsun...bal şeker olsun....kızlar merhabalarr
ancak gelebildim aranıza
kızlar hepinizden de yardım istiyorum, bu aralar bi motivasyon sorunu yaşıyorum, bana destek olun lütfeeeennn
sabah nesfitle kahvaltı
yanındaki 4-5 yk salata
1 yk pilav
eleştirilere açığım, lavaş da tavuk da fazla gibi geldi bana ama siz ne dersiniz kızlar?
saol canım cvp için.süpersin valla.hele spor konusunda.ben ancak yürüyorum yarım saat.oda çok az zaten.en fazla 45 dk oluyo.sen hangi sporu yapıyosun.tatlı banım sıkıntım heralde.ekmeği kısabilirim ama tatlı için baya uğraşmam gerek.sizi uzaktan takip ediyorum:))) saol tekrar canım
yok fazla değilde lavaş beyaz undansa iştah açar bu aralar pek beyaz un patates pirinç pilavı beyaz makarna şekker tatlı filan tüüketmeki iştahın dengelensin canım. birde yeşilçayda iç o da dengelemene yardımcı olur konuştuğumuz gibi sporda çok faydlı olacaktır canım
canım hayır çok değiller gayet yerinde yemişsin.afiyet olsun...bal şeker olsun....
nugişş kepçecibaşım kaslı bacakları beyenmiyordemek eşin ben olsaydım bide bacak kaslarımı kaybettirecektin bana hee
beyaz undu canım
yemeği dışardan yiyince böyle oldu malesef
onu yemesem bu sefer çok çabuk acıkacaktım, çok ince diye yedim ama haklısın, şu ara biraz uzak dursam iyi olacak sanırım
yeşil çayı evde demliyorum ama işyerinde olmuyo malesef, sallama içiyorum ben de o yüzden
bide bu akşamdan itibaren şu meto hızlandırıcı çaya başlayayaım bari yeniden, ne dersin canımcım,i iyi olur dimi ?
sağol canım, ama şu aralar yediklerimden dolayı lavaş fazla geldi işte
kızlar akşama mantar sote yapayım diyorum, kociş fırında kaşarlı istedi, ona öyle yapıcam, kendime birazını sotelicem, yanına salata falan yesem belki bide çorba yaparsam 1 kepçe de çorba içerim, 1 dilim ekmekle olur dimi?
ohh süpersin tatlım maşallah tebrik ediyorummm arkası da böyle güzel gelsin sağlıkla inşallahhhhherkeslere afiyet olsun. Tebrik ediyorum hugocuk. Ben de sizlerin sayesinde sağlıklı ve zorlanmadan veriyorum kilolarımı kızlar...
Ben de 1 kiko daha gitti 63 oldum. Hatta 62leri görebiliyorum artık.
Bugün sabah egzersiz yaptım, sonra da bi bahaneyle yürüyüş yaptım bayaa. Kendimi süper hissediyorum. Öyle çoook kilo vermememe rağmen etrafımdakiler zayıflamışsın diyolar bile. pantolonlar bol gelmeye başlafı bile... Hatta eşim bile çok fark var sende dedi... Çok mutluyum kızlar sayenizde hepsi.
kızlar merhabalarr
ancak gelebildim aranıza
sabah nesfitle kahvaltı
yanındaki 4-5 yk salata
1 yk pilav
tenküü beybiiiamorecim affiyet ossun bebem
beyaz undu canım
yemeği dışardan yiyince böyle oldu malesef
onu yemesem bu sefer çok çabuk acıkacaktım, çok ince diye yedim ama haklısın, şu ara biraz uzak dursam iyi olacak sanırım
yeşil çayı evde demliyorum ama işyerinde olmuyo malesef, sallama içiyorum ben de o yüzden
bide bu akşamdan itibaren şu meto hızlandırıcı çaya başlayayaım bari yeniden, ne dersin canımcım,i iyi olur dimi ?
sağol canım, ama şu aralar yediklerimden dolayı lavaş fazla geldi işte
kızlar akşama mantar sote yapayım diyorum, kociş fırında kaşarlı istedi, ona öyle yapıcam, kendime birazını sotelicem, yanına salata falan yesem belki bide çorba yaparsam 1 kepçe de çorba içerim, 1 dilim ekmekle olur dimi?
herkeslere afiyet olsun. Tebrik ediyorum hugocuk. Ben de sizlerin sayesinde sağlıklı ve zorlanmadan veriyorum kilolarımı kızlar...
Bugün sabah egzersiz yaptım, sonra da bi bahaneyle yürüyüş yaptım bayaa. Kendimi süper hissediyorum. Öyle çoook kilo vermememe rağmen etrafımdakiler zayıflamışsın diyolar bile. pantolonlar bol gelmeye başlafı bile... Hatta eşim bile çok fark var sende dedi... Çok mutluyum kızlar sayenizde hepsi.
herkeslere afiyet olsun. Tebrik ediyorum hugocuk. Ben de sizlerin sayesinde sağlıklı ve zorlanmadan veriyorum kilolarımı kızlar...
olur esw cim akşam için gayette güzel olur
ohh süpersin tatlım maşallah tebrik ediyorummm arkası da böyle güzel gelsin sağlıkla inşallahhhh:13::13:
tıckerını birazdan yollarım tatlımmm
canım benimm afiyet olsun ve bence de daha çok burda oll daha önceleri daha çok bizimleydin bence bu koruma ve az kalanalrı verme sürecinde biraz motivasyonun düştü sen en iyi hep bizimle ols hem tekrar toparlarsın kolaycacık bir sorumluluk oluyor çünküüü:13::13: ama bence öğünlerin güzell de lavaş beyaz undan mııı
tenküü beybiii
cancanım bende bu ara bi odaklanma sorunu yaşıyorum sanki kendime bakıyorum aynada yaa diyorum sanki hiç kilo vermemişim verdiğim kilolar kilolu olduğumu ortaya çıkarmış gibi canım çok piss tatlı çekiyor sıkılıyorum diyetten ama yine de tutuyorum kendimi burası olmasa bitmiştim
ben bugün yeşilçay sallama yapmıyorum artık. hava almaz yeşilçay kavanozumu ofiste masamın üstünde görünmeyen bir yere gizledim oradan sıcak suyumun içine bir tutam atıyorum karanfil ve bir çubuk tarçın sallıyorum yada bir damla limon suyu sıkıyorum o yapraklar suda açıldkça ben keyifleniyorum
aaa şekerim öyle kuru kuru klo verdim yok donları sütyenleri senin için sallıyoruz şimdidee şadoooooooooooooooovv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?