60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım salatayı bol yeseydin 3 kaşık almışın sanki kilo yapıcı bişey
ama çok doydum .salatam vardı ama bitiremedim gitmedi.zorladım ama olmadı.
evet ama pilav çok yağlıydı.birde akşamda yemiştim azıcık pirinci az yemeye çalışıyorum bulgur olsaydı yerdim ama yoktu.ekmek aldım ama ellemedim bile çünkü doymuştum...işte okadar çok uyardınızki beni pirinç konusunda çok severim ama hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum.çıkaramasamda tadımlık sadece....
çok haklısın diyecek söz yok....

canım ya SENDE BENİM GİBİ iyice azaltmışsın

afiyet olsun
isteyerek değil böyle oluyor...

olmaz akşam yemeğini de. öğün atlanarak dengeleme yanlış. kaçamak yapmasan olurdu ama olsun kilo olmaz zaten spor yaparsın tamamdır

herkeslere afiyet olsun. Tebrik ediyorum hugocuk. Ben de sizlerin sayesinde sağlıklı ve zorlanmadan veriyorum kilolarımı kızlar...
Ben de 1 kiko daha gitti 63 oldum. Hatta 62leri görebiliyorum artık.
Bugün sabah egzersiz yaptım, sonra da bi bahaneyle yürüyüş yaptım bayaa. Kendimi süper hissediyorum. Öyle çoook kilo vermememe rağmen etrafımdakiler zayıflamışsın diyolar bile. pantolonlar bol gelmeye başlafı bile... Hatta eşim bile çok fark var sende dedi... Çok mutluyum kızlar sayenizde hepsi.

saol canım cvp için.süpersin valla.hele spor konusunda.ben ancak yürüyorum yarım saat.oda çok az zaten.en fazla 45 dk oluyo.sen hangi sporu yapıyosun.tatlı banım sıkıntım heralde.ekmeği kısabilirim ama tatlı için baya uğraşmam gerek.sizi uzaktan takip ediyorum:))) saol tekrar canım

kızlar merhabalarr
ancak gelebildim aranıza
hugocum sürem dolmadığı için mesaj atamıyorum canım ama çok teşekkür ederim
dediğin gibi yapıcam bundan sonra, daha çok burda omaya çalışıcam

kızlar hepinizden de yardım istiyorum, bu aralar bi motivasyon sorunu yaşıyorum, bana destek olun lütfeeeennn

bugün yediklerimi yazayım size
sabah nesfitle kahvaltı
meyve ile ara yapamadım ama saat 11,30 gibi 3 tane kuru kayısı yedim
saat 1e doğru da öğlen yemeği olarak

ızgara tavuk ( tavuklar küp küptü ve 7-8 tane vardı )
yanındaki 4-5 yk salata
1 yk pilav
1,5 dilim denge büyüklüğünde incecik lavaş yedim bide

eleştirilere açığım, lavaş da tavuk da fazla gibi geldi bana ama siz ne dersiniz kızlar?

bu arada ben de biraz geçmişi okuyayım bi yandan da şimdiyi takip edeyim :)

yok fazla değilde lavaş beyaz undansa iştah açar bu aralar pek beyaz un patates pirinç pilavı beyaz makarna şekker tatlı filan tüüketmeki iştahın dengelensin canım. birde yeşilçayda iç o da dengelemene yardımcı olur konuştuğumuz gibi sporda çok faydlı olacaktır canım

canım hayır çok değiller gayet yerinde yemişsin.afiyet olsun...bal şeker olsun....

canım ekmeği kısma diye bişey yok sadece beyaz ekmek yemiyoruz esmer ekmekleri tercih ediyoruz. ama sanırım sorunun tatlı. ve bu yüzden bu sorunu çözmelisin ve bunu çözmeden çok zorlanırısın. bir ileri iki geri durumu yaşama canım

Arkadaşlar herkese afiyet,bal olsun...ama yaramasın:79::79::79::79:Öğle yemeğimi de canım istemesede yedim

Öğle (12:00)

Yarım tabak makarna üstüne 2 kaşık yoğurt ve bol nane ve maydonoz eşliğinde...Fena değildi...

Ara(14:00)

1 fincan türk kahvesi ve küçük bir parça bitter çikolata...

nugişş kepçecibaşım kaslı bacakları beyenmiyor demek eşin ben olsaydım bide bacak kaslarımı kaybettirecektin bana hee

beyaz undu canım
yemeği dışardan yiyince böyle oldu malesef
onu yemesem bu sefer çok çabuk acıkacaktım, çok ince diye yedim ama haklısın, şu ara biraz uzak dursam iyi olacak sanırım
yeşil çayı evde demliyorum ama işyerinde olmuyo malesef, sallama içiyorum ben de o yüzden

bide bu akşamdan itibaren şu meto hızlandırıcı çaya başlayayaım bari yeniden, ne dersin canımcım,i iyi olur dimi ?

canım hayır çok değiller gayet yerinde yemişsin.afiyet olsun...bal şeker olsun....

sağol canım, ama şu aralar yediklerimden dolayı lavaş fazla geldi işte

kızlar akşama mantar sote yapayım diyorum, kociş fırında kaşarlı istedi, ona öyle yapıcam, kendime birazını sotelicem, yanına salata falan yesem belki bide çorba yaparsam 1 kepçe de çorba içerim, 1 dilim ekmekle olur dimi?

olur esw cim akşam için gayette güzel olur

ohh süpersin tatlım maşallah tebrik ediyorummm arkası da böyle güzel gelsin sağlıkla inşallahhhh:13::13:

tıckerını birazdan yollarım tatlımmm

canım benimm afiyet olsun ve bence de daha çok burda oll daha önceleri daha çok bizimleydin bence bu koruma ve az kalanalrı verme sürecinde biraz motivasyonun düştü sen en iyi hep bizimle ols hem tekrar toparlarsın kolaycacık bir sorumluluk oluyor çünküüü:13::13: ama bence öğünlerin güzell de lavaş beyaz undan mııı

amorecim affiyet ossun bebem
tenküü beybiii

cancanım bende bu ara bi odaklanma sorunu yaşıyorum sanki kendime bakıyorum aynada yaa diyorum sanki hiç kilo vermemişim verdiğim kilolar kilolu olduğumu ortaya çıkarmış gibi canım çok piss tatlı çekiyor sıkılıyorum diyetten ama yine de tutuyorum kendimi burası olmasa bitmiştim
ben bugün yeşilçay sallama yapmıyorum artık. hava almaz yeşilçay kavanozumu ofiste masamın üstünde görünmeyen bir yere gizledim oradan sıcak suyumun içine bir tutam atıyorum karanfil ve bir çubuk tarçın sallıyorum yada bir damla limon suyu sıkıyorum o yapraklar suda açıldkça ben keyifleniyorum

aaa şekerim öyle kuru kuru klo verdim yok donları sütyenleri senin için sallıyoruz şimdidee şadoooooooooooooooovv

tebrik ederim canım benim süpers...sallansın donlar südyenler:92::92::92::92::92:

eswcim yanlış anlama elbette lavaş sorun olmaz ama işte beyaz undan olması dolayısıyla iştah açar. canım bu aralar akşamdan yemeğini hazırlayıp gelsen veya dışarda ızgara olur yanına esmer ekmek getirsen evden süper olur canım acukk dikkat etmen lazım bi haftada düzene girersin merak etme. yeşilçay illa demleme şart değil ben evdeyim demliyorum ama iş yerinde sallama çayda olur canım neden olmasın.
metabolizma hızlandırıcı içeceği diyosun dimi yap tabikide faydası olur

olur esw cim akşam için gayette güzel olur

sağol nugicancan :)))

ya işte bu ara her şey pek bi dengesiz oldu, o yüzden fazla burda olamadım
hastalandım, misafir çok geldi, biz gittik, gündüz işler yoğundu derken koptum biraz ve hakkaten burası büyük sorumluluk
buraya yazmayınca daha rahat yiyorum sanki
ama yazacağım zaman diyorum, bunu nasıl yazarsın yersen diye, o zaman uzak duruyorum mesela

hatta bi ara senin korkundan kahvaltılarım bile çok düzelmişti ama saldım yine
sen beni en iyisi bi daha korkut :)))))

aynen tatlım yaa
kendimi pek bi çirkin hissediyorum
sabah kalktım, yüzüm kocaman geldi aynada kendime, şişmiş gibiydi, sinir oldum kendime
ama düzelicem yani, kurtulmam lazım bu durumdan, sizlerin yardımıyla atlatıcam eminim

yeşil çayı süzgeçli bardakta mı demliyosun
benim de var öyle bi tane bardağım ama süzgeci yok ortalarda, kociş esseden almıştı, kedili medili, pek güzel bişi ama süzgecini bulmam lazım, ben de getireyim bari
zaten benim çekmecelerimi görmeniz lazım, elma, su, yaban mersini, karanfil karabiber,. sallama çaylar, her şey var yani :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…