60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada benim öğleden sonrları sağlıklı yaşam yürüyüyüşü iptal oldu :86: eşim dikkat çekersiniz peşinize biri takılır dedüü ben sana koş diye koşu bandı aldım dedüü evde istersen sabahtan akşama koş dışarda olmaz dedüü bende heyyyyt ben ne dersem o olacak nen istediğim yerde yürürüm dedümm derrrrmişimmmm sen daha iyi bilirsin kocacığım dedüüm :118:

yok canım niye yanlış anlayayım olur mu öyle şey
ya bugünlük böyle oldu, normalde ben eve gidiyorum zaten öğle yemeği için, ev yakın çünkü işyerine, evde de yemek varsa yemek yiyorum, yoksa kahvaltı tarzı yiyorum
tamam canım bundan sonra daha dikkatli olurum, mhçimi ( meto hız. çay ) yapayım ben de bu akşam, 1 hafta bi içeyim bakalım, eminim daha iyi hissederim kendimi :)))))))

nerudacım
yanlız şöyle bişey var sabah tostu yumurtayı yedim ama şu saat oldu ne ekmek ne de doyurucu hiçbir şey yemedim.
sadece elma - bitki çayı - yoğurt ve bol su içtim..
akşam da 1 dilim ekmek ancak tüketiyorum.
ama artık daha dikkatli olacağım.

Kızlar öyle güzel yürüyüş yaptım ki yanaklarım pespembe oldu nasıl ter attım
bebek arabasını iterek tempolu 1 saat yürüdüm
sonra markete gittik oğlumla markette de engel olamadım koşar adım yaptım alışverişimi.

şimdi de limonlu adaçayı içeceğim..

heee bide dışarda yürüyüş yapcan diye bide madalya takar sana töbe töbe

işte seninki gibi benim de canım sıkkın bi şişkoyum bi çirkinim bi biçimsizim tuhafım sanırım bahar çarptı beni toparlicaz inşalla şişko amore ühüüü :18::18:
evet çayı bardakta demliyorum o süzgeçte var baktım yapraklar onun içinde hapis kalıyo artık kullanmıyorum onu salıyorum onları sıcak suya balık gibi yüzüyorlar özzgürcee ben de böle saglıklı bişi içtiimi anlıyorum onlara baktıkça

kızlar kendimle ilgili bifikrim var
bu akşam buraya ben 40-45 dk koşu bandında yürüdüm diye yazmazsam yarın kimse benle konuşmasın tamam mı?
bişilerin beni zorlaması lazım, bi başlasam gerisini getirirm zaten ama başlamak problem oldu benim için, ben de böyle bi çözüm buldum kendimce, siz ne dersiniz?

okey dosti yarın küserim sana o zaman :86:

kız esw biz duramayız yine yazarız sana

onun yerine sen spor yapmadım yazınca biz sana çemkirelim saçını çekelim çelme takıp düşürelim hem de eglenceli olur he

bu kadarıda biraz abartılı değilmi..biz ne yapalım bir sürü erkeğin arasında çalışıyoruz işe gelip giderken yürüyoruz..
e sizde ormanda yürüyecek değildiniz herhaldeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…