eswcim yanlış anlama elbette lavaş sorun olmaz ama işte beyaz undan olması dolayısıyla iştah açar. canım bu aralar akşamdan yemeğini hazırlayıp gelsen veya dışarda ızgara olur yanına esmer ekmek getirsen evden süper olur canım acukk dikkat etmen lazım bi haftada düzene girersin merak etme. yeşilçay illa demleme şart değil ben evdeyim demliyorum ama iş yerinde sallama çayda olur canım neden olmasın.
metabolizma hızlandırıcı içeceği diyosun dimi yap tabikide faydası olur
bu arada benim öğleden sonrları sağlıklı yaşam yürüyüyüşü iptal oldu :86:eşim dikkat çekersiniz peşinize biri takılır dedüü ben sana koş diye koşu bandı aldım dedüü evde istersen sabahtan akşama koş dışarda olmaz dedüü bende heyyyyt ben ne dersem o olacak nen istediğim yerde yürürüm dedümm derrrrmişimmmm sen daha iyi bilirsin kocacığım dedüüm :118:
merhaba benimde boyum 1.55 yaşım 25 kilom 61.7 bende burdayım eğer aranıza alırsanız
Canım anlıyorum; yani ama bazı alışkanlıklarımız değiştirerek sağlıklı beslenerek zayıflamamız gerekiyor yani yumurtanı ıspanaklı falan yapabilirsin mesela ya da yumurtana domates-soğan-biber falan doğrayıp menemen gibi yapabilirsinya daa kahvaltıda meyve yiyebilirsin 1 kivi 1 portakal 1-2kk oeynir 1-2 dilim ekmek olabilir mesela ya da 2-3 kuru kayısı 1 bardak süt yine 1-2 dilim ekmek 1-2kk peynir olabilir alışkanlıkları biraz değiştirmemiz lazım bak ne güzel sporunu yapıcaksın şimdii ohhhh kahvaltıda yiyemiyosan dediğin gibi öğle ve akşam bol salata yoğurt yiyebilirsin kahvaltıda da meyve-kuru meyve falan ekleyebilirsin menüne
bu arada benim öğleden sonrları sağlıklı yaşam yürüyüyüşü iptal oldu :86:eşim dikkat çekersiniz peşinize biri takılır dedüü ben sana koş diye koşu bandı aldım dedüü evde istersen sabahtan akşama koş dışarda olmaz dedüü bende heyyyyt ben ne dersem o olacak nen istediğim yerde yürürüm dedümm derrrrmişimmmm sen daha iyi bilirsin kocacığım dedüüm :118:
işte seninki gibi benim de canım sıkkın bi şişkoyum bi çirkinim bi biçimsizim tuhafım sanırım bahar çarptı beni toparlicaz inşalla şişko amore ühüüü :18::18:sağol nugicancan :)))
ya işte bu ara her şey pek bi dengesiz oldu, o yüzden fazla burda olamadım
hastalandım, misafir çok geldi, biz gittik, gündüz işler yoğundu derken koptum biraz ve hakkaten burası büyük sorumluluk
buraya yazmayınca daha rahat yiyorum sanki
ama yazacağım zaman diyorum, bunu nasıl yazarsın yersen diye, o zaman uzak duruyorum mesela
hatta bi ara senin korkundan kahvaltılarım bile çok düzelmişti ama saldım yine
sen beni en iyisi bi daha korkut :)))))
aynen tatlım yaa
kendimi pek bi çirkin hissediyorum
sabah kalktım, yüzüm kocaman geldi aynada kendime, şişmiş gibiydi, sinir oldum kendime
ama düzelicem yani, kurtulmam lazım bu durumdan, sizlerin yardımıyla atlatıcam eminim
yeşil çayı süzgeçli bardakta mı demliyosun
benim de var öyle bi tane bardağım ama süzgeci yok ortalarda, kociş esseden almıştı, kedili medili, pek güzel bişi ama süzgecini bulmam lazım, ben de getireyim bari
zaten benim çekmecelerimi görmeniz lazım, elma, su, yaban mersini, karanfil karabiber,. sallama çaylar, her şey var yani :))))))))))))
heee bide dışarda yürüyüş yapcan diye bide madalya takar sana töbe töbe
heee bide dışarda yürüyüş yapcan diye bide madalya takar sana töbe töbe
kızlar kendimle ilgili bifikrim var
bu akşam buraya ben 40-45 dk koşu bandında yürüdüm diye yazmazsam yarın kimse benle konuşmasın tamam mı?
bişilerin beni zorlaması lazım, bi başlasam gerisini getirirm zaten ama başlamak problem oldu benim için, ben de böyle bi çözüm buldum kendimce, siz ne dersiniz?
bu akşam buraya ben 40-45 dk koşu bandında yürüdüm diye yazmazsam yarın kimse benle konuşmasın tamam mı?
bişilerin beni zorlaması lazım, bi başlasam gerisini getirirm zaten ama başlamak problem oldu benim için, ben de böyle bi çözüm buldum kendimce, siz ne dersiniz?
okey dostiyarın küserim sana o zaman :86:
kız esw biz duramayız yine yazarız sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?