onun yerine sen spor yapmadım yazınca biz sana çemkirelim saçını çekelim çelme takıp düşürelim hem de eglenceli olur he
bu kadarıda biraz abartılı değilmi..biz ne yapalım bir sürü erkeğin arasında çalışıyoruz işe gelip giderken yürüyoruz..
e sizde ormanda yürüyecek değildiniz herhaldeeee
kızlar kendimle ilgili bifikrim var
bu akşam buraya ben 40-45 dk koşu bandında yürüdüm diye yazmazsam yarın kimse benle konuşmasın tamam mı?
bişilerin beni zorlaması lazım, bi başlasam gerisini getirirm zaten ama başlamak problem oldu benim için, ben de böyle bi çözüm buldum kendimce, siz ne dersiniz?
onun yerine sen spor yapmadım yazınca biz sana çemkirelim saçını çekelim çelme takıp düşürelim hem de eglenceli olur he
bu kadarıda biraz abartılı değilmi..biz ne yapalım bir sürü erkeğin arasında çalışıyoruz işe gelip giderken yürüyoruz..
e sizde ormanda yürüyecek değildiniz herhaldeeee
canım benim çok teşekkür ederim ama yazmayın kız, şu ilk adımı atayım en azından
yoksa saldım çayıra mevlam kayıra moduna gircem diye korkuyorumm((((
öğle yemeğim
5yk kıymalı karnıbahar yemeği
4yk yoort
1 dilimçok tahıllı ev ekmeği
1 borcam kapaaaa salata (fambııııkkkk--nugiiii :118: )
1 türk kahvesi,
1 adet portakal,
500 ml su.,
siz ne dersiniz demişsin..
cevap veriyorum
çok yanlış bir tutum insanların sana küsmesiyle kızmasıyla bir yola varılmaz..bunun için sporda yapılmaz...
hedeflerin olmalı gözünün önüne hayallerini getirmelisin.onları düşünerek spor yapmalısın.
ben eşimle gidiyorum spora o başladı diye başladım yine başlayacaktım ama nisan ayı gelsinde falan diyordum..şuan eşim bırakmayı düşünüyor sporu ama ben kesinlikle bırakmayı düşünmüyorum..demekki ben eşim için başlamadım kendi isteğim ve vucudumun ihtiyacı olduğu için başlamışım...unutma canım gözünün önünde hayalin olmalı..
benim var mesela bunu düşün ve sporunu yap
öğle yemeğim
4yk yoort
1 türk kahvesi,
1 adet portakal,
500 ml su.,
öğle yemeğim
4yk yoort
Prıeneciiimm canım benimm ben sana nasıl fırça atayım sen zaten çok bilinçlisinnnama hepimizde zaman zaman isteksizlik oluyor amaa havaların ısındığını görmek, olmayan kıyafetlerin içine girebilmek ve daha da miniklerine girebileceğimizi hayal etmek ve buna inanmak ve bu yolda en önemli adımı spor yapmak nekadar önemliiiiii sen platesin nekadar faydalı olduğunu deneyerek yaşayıp bilenlerdensin benden çok daha iyi biliyorsun yanii bak biz yarından itibaren hugocukla başlıyoruz bence sen buradan fazla ayrılma burada olmak paylaşmak da çok motive ediyor biliyosun,sen de başla bizimle o zaman eminim daha motive edici olacak ve yapmaya başlayıp rahatladığını inceldiğini gördükçe de bırakamıycaksın bence menülerini düzenli yazmaya bizimle olmaya devam et ben buranın mucizesine kesinlikle inanıyorum yaşıyorum da zaten benim gibi tembel tekerlek bile spor yapıyorsa burası,hugocuk ve sizler sayesindedir şükürler olsunnn sen de bence yarın başla bizimle herşey zaten başlayana kadar insan başlayınca bırakamıyo sporu taam bak misafirlerin falan da gitmiş tekrar dön güzelce aramıza ve yarın platesle başla yoksa vallaaaa artık meccbuuurennn fırçalıyciiiimmm
afiyet olsun prienecim geçer canım zamanla merak etme belli bi süre devam eder sonra eskiye dönersin yine
sanırım priene konsantrasyon sorunu yaşıyor misafirleri filan vardı derken koptu gitti bizden aramıza dönerse yine eski pilatesçi priene olur kesin toparlar kendini
Şimdi iyi canım, çok sağol..
6. hastalıkmış işte.. Geçti gitti ama huysuzluğu kaldı geriye..
harala gürele by by zamanım gelmiş neredeyse kızlar..
Hadi yarın görüşürüz o zaman..
ben şimdi çıkmadan bi elma yiyeceğim ara öğüncük olarak..
kızlar kendimle ilgili bifikrim var
bu akşam buraya ben 40-45 dk koşu bandında yürüdüm diye yazmazsam yarın kimse benle konuşmasın tamam mı?
bişilerin beni zorlaması lazım, bi başlasam gerisini getirirm zaten ama başlamak problem oldu benim için, ben de böyle bi çözüm buldum kendimce, siz ne dersiniz?
bak şimdi özletti deyince ben kukilatam aklıma geldi ne yapıyoki acaba şimdi :26:özledik valla
nerudaaaaaaa
afiyet olsun
canımı portakal istettin
afiyet olsun şekerim
Afiyyyyet olsunnn
Merhaba,
Sabah pilates yaptım. Karın,kalça,sırt,kol... Her yerimi çalıştırdım :)
Bugün dışarıya çıkmıştım. Eve dönmem 14:30u buldu. Çok acıkmıştım, ot yemeğimin yanında ekmek yerine cevizli lokum yedim (hamurişi,tuzlu).Keşke 1 dilim ekmek yeseymişim onun yerine.Dozunu kaçırdım biraz hamurişinin.125 gram yoğurt ve kuru soğan da yedim.
Akşama bezelyeli enginar yapacağım.
:) Canım nerudacım, çok sağol. Ben de Pilates yaptım bugün ben de. Yarın da yapacağım inşallah, özlemişim.
Teşekkür ederim, döneceğim...
Aynen öyle oldu hugocuk. Toparlamam lazım, çok güzel hissettiriyor fit fit gezmek :)
Çok geçmiş olsun. Çok korkuyor insan minişler ateşlenince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?