60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

onun yerine sen spor yapmadım yazınca biz sana çemkirelim saçını çekelim çelme takıp düşürelim hem de eglenceli olur he

tamam onları da yapın ama bi yaptırımı olsun, dalga da geçebilirsiniz yani benle, ama konuşmazsanız o zaman dank eder sanırım artık, ama inşallah gerek kalmıcak da ben yine de önlemimi alayım diyorum :)))

siz ne dersiniz demişsin..
cevap veriyorum
çok yanlış bir tutum insanların sana küsmesiyle kızmasıyla bir yola varılmaz..bunun için sporda yapılmaz...
hedeflerin olmalı gözünün önüne hayallerini getirmelisin.onları düşünerek spor yapmalısın.
ben eşimle gidiyorum spora o başladı diye başladım yine başlayacaktım ama nisan ayı gelsinde falan diyordum..şuan eşim bırakmayı düşünüyor sporu ama ben kesinlikle bırakmayı düşünmüyorum..demekki ben eşim için başlamadım kendi isteğim ve vucudumun ihtiyacı olduğu için başlamışım...unutma canım gözünün önünde hayalin olmalı..
benim var mesela bunu düşün ve sporunu yap

onun yerine sen spor yapmadım yazınca biz sana çemkirelim saçını çekelim çelme takıp düşürelim hem de eglenceli olur he

bu kadarıda biraz abartılı değilmi..biz ne yapalım bir sürü erkeğin arasında çalışıyoruz işe gelip giderken yürüyoruz..
e sizde ormanda yürüyecek değildiniz herhaldeeee

canım benim çok teşekkür ederim ama yazmayın kız, şu ilk adımı atayım en azından
yoksa saldım çayıra mevlam kayıra moduna gircem diye korkuyorumm ((((

:86::90:

öğle yemeğim

5yk kıymalı karnıbahar yemeği

4yk yoort

1 dilimçok tahıllı ev ekmeği

1 borcam kapaaaa salata (fambııııkkkk--nugiiii :118: )

canım haklısın
ben kendim için yapıyorum zaten sporu
şimdiye kadar da böyle bişi aklıma bile gelmedi çünkü rahatça yapıyodum ama dedim ya bi motivsyon sorunu var şu aralar diye, o yüzden böyle bi fikir geldi aklıma
bi kez başlasam gerisini getiririm zaten, sadece başlangıç için düşündüm bunu, yoksa her seferinde böyle olsun diye düşünmedim
bide kilo verdiğim için her istediğimi de giyebiliyorum şu anda, üzerime olmayan bi kıyafetim falan da kalmadı, ama sporsuz olmuyo işte, şekillenmem lazım biraz daha, bide spor sağlık için de çok gerekli, o yüzden de bırkamayı düşünmüyorum sporumu ama işte tek sorun şu aralar başlayamam, yoksa sen haklısın, başkası için spor yapılmaz, yapılsa bile hemen bıkarsın, ben sadece başlayabilmem için yardımınızı istedim

Merhaba,
Sabah pilates yaptım. Karın,kalça,sırt,kol... Her yerimi çalıştırdım :)

Bugün dışarıya çıkmıştım. Eve dönmem 14:30u buldu. Çok acıkmıştım, ot yemeğimin yanında ekmek yerine cevizli lokum yedim (hamurişi,tuzlu).Keşke 1 dilim ekmek yeseymişim onun yerine.Dozunu kaçırdım biraz hamurişinin.125 gram yoğurt ve kuru soğan da yedim.

Akşama bezelyeli enginar yapacağım.

:) Canım nerudacım, çok sağol. Ben de Pilates yaptım bugün ben de. Yarın da yapacağım inşallah, özlemişim.

afiyet olsun prienecim geçer canım zamanla merak etme belli bi süre devam eder sonra eskiye dönersin yine

Teşekkür ederim, döneceğim...

sanırım priene konsantrasyon sorunu yaşıyor misafirleri filan vardı derken koptu gitti bizden aramıza dönerse yine eski pilatesçi priene olur kesin toparlar kendini

Aynen öyle oldu hugocuk. Toparlamam lazım, çok güzel hissettiriyor fit fit gezmek :)

Şimdi iyi canım, çok sağol..
6. hastalıkmış işte.. Geçti gitti ama huysuzluğu kaldı geriye..

Çok geçmiş olsun. Çok korkuyor insan minişler ateşlenince.

sabah kalkar kalkmaz elma sirkeli ballı suyumu içiyorum
bugünkü kahvaltım yarım dilim kepek ekmeği 1kk beyaz peynir 3-4 zeytin 1 adet domates yedim daha sonra leslie sansone yaptım iş yerindede bol bol suyumu içiyorum öğlen eşimle kızıma menemen yapmıştım ondan 3-4 yk yedim yarım dilim kepek ekmeğiyle ara öğünde 1 tane elma yedim aksam ne yediğimide yarın sabah yazarım

kızlarrr ara öğünnn

1 salatalık
1 ceviz içi
6 badem

2 lt suyu bitirdimmm nasıl sizceeee

akşam da
mercimek çorbası
zeytinyağlı pırasa
salata yicemmm

harala gürele by by zamanım gelmiş neredeyse kızlar..
Hadi yarın görüşürüz o zaman..
ben şimdi çıkmadan bi elma yiyeceğim ara öğüncük olarak..

harala gürele by by zamanım gelmiş neredeyse kızlar..
Hadi yarın görüşürüz o zaman..
ben şimdi çıkmadan bi elma yiyeceğim ara öğüncük olarak..

güle güle canım
ve de afiyet olsun

sen elma diyince aklıma geldi, ben de 45 dk önce elma ile aramı yapmıştım, yazmayı unuttum

tamam yani ilk motivasyon için bana uyarrr akşam git eveeeee güzelce sporunu yappppp yapmadan gelmeeee

bak şimdi özletti deyince ben kukilatam aklıma geldi ne yapıyoki acaba şimdi :26:özledik valla

yaaaaaaaaaa napıyo ki aceeebaa gelicek sanırım 10-11 nisan gibiinşallahhh

nerudaaaaaaa
afiyet olsun

canımı portakal istettin
afiyet olsun şekerim

ebruuuuuuuuuuuuuuuuuu:80::80::80::80::80:sağollllll

Afiyyyyet olsunnn

sağol tatlımmmm:13:

oooooooooooooooo prıenem gelmiş hoşgelmişşş ohhhhhhhhh platesini de yapmışşşş hadi bakalımmmm artık platesler başladıııııııııı sımsıkı oluciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzz fit fıstıklar oluciiiizzz hepberaber inşallahhhhhh:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…