60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr ara öğünnn

1 salatalık
1 ceviz içi
6 badem

2 lt suyu bitirdimmm nasıl sizceeee

akşam da
mercimek çorbası
zeytinyağlı pırasa
salata yicemmm

Çok güzel canım benceee afiyet olsunnn

tamam canım sağolasın
merak etme yapmadan gelmicem balımmm

kızlar ben çıkıyorum, hepinize iyi akşamlaaaar
kocamaaaan öpüyorum sizleri

kukuletayı bende çok özledim

priene pilates yapmış iyi demekki motivAasyonunu topluyo

neruşum kol çalışmasını yaptınmı. ben bugün göğüs çalıştım yarında sırt çalışıciim
bundan sonra böyle öğleden sonraları vakit buldukça lokal egzersizlerim olacak artıkın

esw cim fotoğraflarını bizlerle daha ziyade yeni gelen arkadaşlara motivasyon olması açısından paylaşmayı düşünüyor musun ?

akşam yemeğinde 1 kepçe çorba 1 dilim çavdar ekmeği 4 kaşık yeşil mercimek yemeği yarım bardak yoğurt 3 kaşık bulgur ve marullu sirkeli bol kuru soğanlı domates salatası olacak

canımcım keşke bende de bir yürüme bandı olsa
eşime söylesem almaz da bana ...

hugocukcuğum şimdi bi dışarı çıkıcam kargo manava falan işlerim var gelince de dambıl showww başlıyoooooooooooooor

neruşcan sırtında yağlanma varmı kuzucum

olma mıııııııııııııı ben işte o hareketlerden kol-göğüs-sırt sana söylediğim hareketleri yapayım diyorum haftada 2 gün plates günleri akşam üstü onları yapayım diyorum hugocukcuğum 3 gün hatta plates de 3 gün kardiyo da 3 gün olacak çünkü

pilates sırt egzersizleri iyi gelir o zaman birde sana kollar için verdiğim linkte ırda sırt programı var. orda bi harekette dumbelle yapıyor eğilmiş dumbeli kaldırıyorya göğüse kadar işte o da evde yapılacak mükemmel egzersizdir sırt için. diğerlerinde sopa lazım zati. ama pilates artı o dumbelli egzersizi yaptınmı tamamdır kuzu

ögleden sonra aralarda :
1 kuru kayısı 4 çilek yedimmm
15.30 7-8 kaşık pırasa yimee bir dilim ekmek

şimdi de 3 parça tavuk iki üç adet dag mantarı yiyorum iyi doydummm bugünn
toplamda 2 litre su
3 fincna yeşilçay
1 fincna türk kavesi içtim

dağ mantarımı bende isterim

dağ mantarımı bende isterim
evet şekercan memlekette mantar sezonunda annem en sevdiğim cinslerden toplayıp yollamıştı taze taze.. şimdiye kadar derindondurucuda saklıyordum son bi kaç tanesini yidim kalmadı başka şekerim :26::26:

mesai bitti şekerlerrr
birazdan iş çıkış markete gidicem sora eve gidip evi temizlicem bugun spor günümdü ama evde piss temizlik yapmam lazım yarın spor yaparım artıkın :26::26:

evet şekercan memlekette mantar sezonunda annem en sevdiğim cinslerden toplayıp yollamıştı taze taze.. şimdiye kadar derindondurucuda saklıyordum son bi kaç tanesini yidim kalmadı başka şekerim :26::26:

bizde burda topluyoruz sonbaharda çıkar çok lezzetli olur bizde derin dondurucuda saklarız ama hepiciğini yedim ben kalmadı hiç

tebrik ederim canım benim süpers...sallansın donlar südyenler:92::92::92::92::92:

bizde burda topluyoruz sonbaharda çıkar çok lezzetli olur bizde derin dondurucuda saklarız ama hepiciğini yedim ben kalmadı hiç

herkese çok tşkkrler :))) :92::92::92::92:
bugğn öğlen 12-1 gibi sütlü kahve içtim. kendisi için yaptığı peynirli omletten de 2lokma sarı ekmek eşlğinde kaçamak yaptım. sonrasında yarım saat felan yürüdüm oğlumun arabasını ite ite :) eve geldiğimde uyudum biraz oğlumla birlikte. şimdi de öğlen yemeğimi yeni yiyorum. gece gene uyumamayı düşünüyorum. sınavlar yaklaştı da...

öğlen yemeğim:
2 tavuk pirzola tavada kendi suyuyla (yağının bikısmını süzerek) pişirdim.
1domates
1,5dilm kepek ekmeği

afiyet olsun canım tavuğun derisini alıyorsun değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…