kızlarrr ara öğünnn
1 salatalık
1 ceviz içi
6 badem
2 lt suyu bitirdimmmnasıl sizceeee
akşam da
mercimek çorbası
zeytinyağlı pırasa
salata yicemmm
tamam yani ilk motivasyon için bana uyarrr akşam git eveeeee güzelce sporunu yappppp yapmadan gelmeeee
yaaaaaaaaaa napıyo ki aceeebaa gelicek sanırım 10-11 nisan gibiinşallahhh
ebruuuuuuuuuuuuuuuuuu:80::80::80::80::80:sağollllll
sağol tatlımmmm:13:
oooooooooooooooo prıenem gelmiş hoşgelmişşş ohhhhhhhhh platesini de yapmışşşş hadi bakalımmmm artık platesler başladıııııııııı sımsıkı oluciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzz fit fıstıklar oluciiiizzz hepberaber inşallahhhhhh:13:
Çok güzel canım benceee afiyet olsunnn
kızlar kendimle ilgili bifikrim var
bu akşam buraya ben 40-45 dk koşu bandında yürüdüm diye yazmazsam yarın kimse benle konuşmasın tamam mı?
bişilerin beni zorlaması lazım, bi başlasam gerisini getirirm zaten ama başlamak problem oldu benim için, ben de böyle bi çözüm buldum kendimce, siz ne dersiniz?
kukuletayı bende çok özledim
priene pilates yapmış iyi demekki motivAasyonunu topluyo
neruşum kol çalışmasını yaptınmı. ben bugün göğüs çalıştım yarında sırt çalışıciim
bundan sonra böyle öğleden sonraları vakit buldukça lokal egzersizlerim olacak artıkın
canımcım keşke bende de bir yürüme bandı olsa
eşime söylesem almaz da bana ...
neruşcan sırtında yağlanma varmı kuzucum
olma mıııııııııııııı ben işte o hareketlerden kol-göğüs-sırt sana söylediğim hareketleri yapayım diyorum haftada 2 gün plates günleri akşam üstü onları yapayım diyorum hugocukcuğum 3 gün hatta plates de 3 gün kardiyo da 3 gün olacak çünkü
ögleden sonra aralarda :
1 kuru kayısı 4 çilek yedimmm
15.30 7-8 kaşık pırasa yimee bir dilim ekmek
şimdi de 3 parça tavuk iki üç adet dag mantarı yiyorum iyi doydummm bugünn
toplamda 2 litre su
3 fincna yeşilçay
1 fincna türk kavesi içtim
afiyet olsun fambığımmmmmmmm ben de senni özledimmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin devrimciciiim tebrik ediyorum tatlım çok çok geçmiş olsun bir daha olmasın inşallahhhhh
hosbulduk canim cok sagol....insallah olmaz artik .. ama tabiki ipi elden birakmamak lazim...ben yine cikmam lazim .hepinizi öptüm..
evet şekercan memlekette mantar sezonunda annem en sevdiğim cinslerden toplayıp yollamıştı taze taze.. şimdiye kadar derindondurucuda saklıyordum son bi kaç tanesini yidim kalmadı başka şekerim :26::26:dağ mantarımıbende isterim
evet şekercan memlekette mantar sezonunda annem en sevdiğim cinslerden toplayıp yollamıştı taze taze.. şimdiye kadar derindondurucuda saklıyordum son bi kaç tanesini yidim kalmadı başka şekerim :26::26:
ohh süpersin tatlım maşallah tebrik ediyorummm arkası da böyle güzel gelsin sağlıkla inşallahhhh:13::13:
tıckerını birazdan yollarım tatlımmm
canım benimm afiyet olsun ve bence de daha çok burda oll daha önceleri daha çok bizimleydin bence bu koruma ve az kalanalrı verme sürecinde biraz motivasyonun düştü sen en iyi hep bizimle ols hem tekrar toparlarsın kolaycacık bir sorumluluk oluyor çünküüü:13::13: ama bence öğünlerin güzell de lavaş beyaz undan mııı
tenküü beybiii
cancanım bende bu ara bi odaklanma sorunu yaşıyorum sanki kendime bakıyorum aynada yaa diyorum sanki hiç kilo vermemişim verdiğim kilolar kilolu olduğumu ortaya çıkarmış gibi canım çok piss tatlı çekiyor sıkılıyorum diyetten ama yine de tutuyorum kendimi burası olmasa bitmiştim
ben bugün yeşilçay sallama yapmıyorum artık. hava almaz yeşilçay kavanozumu ofiste masamın üstünde görünmeyen bir yere gizledim oradan sıcak suyumun içine bir tutam atıyorum karanfil ve bir çubuk tarçın sallıyorum yada bir damla limon suyu sıkıyorum o yapraklar suda açıldkça ben keyifleniyorum
aaa şekerim öyle kuru kuru klo verdim yok donları sütyenleri senin için sallıyoruz şimdidee şadoooooooooooooooovv
tebrik ederim canım benim süpers...sallansın donlar südyenler:92::92: :92::92::92:
bizde burda topluyoruz sonbaharda çıkar çok lezzetli olur bizde derin dondurucuda saklarız ama hepiciğini yedim ben kalmadı hiç
afiyet olsun canım tavuğun derisini alıyorsun değilmiherkese çok tşkkrler :))):92::92::92::92:
bugğn öğlen 12-1 gibi sütlü kahve içtim. kendisi için yaptığı peynirli omletten de 2lokma sarı ekmek eşlğinde kaçamak yaptım. sonrasında yarım saat felan yürüdüm oğlumun arabasını ite ite :) eve geldiğimde uyudum biraz oğlumla birlikte. şimdi de öğlen yemeğimi yeni yiyorum. gece gene uyumamayı düşünüyorum. sınavlar yaklaştı da...
öğlen yemeğim:
2 tavuk pirzola tavada kendi suyuyla (yağının bikısmını süzerek) pişirdim.
1domates
1,5dilm kepek ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?