60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya hiççç sorma nar gibi kızarınca ne lezzetli olur yaaaa

ahhh aaahhh sorma cnm. yrn kocamın menüsü.. fırında bol tereyağlı patatesli nar gibi kızarmış tavuk budu... yanında da pilav ve kola ya da ayran.
ama sabredicem... inş azmimin meyvelerini yazın mağazalarda 36beden olsun lütfen diyerek alıcam :)))

Aşamı da yazıym bu arada,buraya yediklerimizi yazmak çok iyi oluyor ne yediğimi hiç unutmuyorum...Buaraya yazıcam diye de az yiyorum

Akşam(17:30)

3 yemek kaşığı fırın poşetinde etli türlü

1 dilim kepekli ekmek

1 bardak ayran ve 2 kaşık yoğurtlu makrna

ardından 3 bardak şekersiz açık çay

İşte buuuuuuuuuuuuu sabır,azimmm ve sağlıklı beslenmeyle sporlaaaaaa halledicezzz bu işi hepberaber kurtulucaz tüm fazla kilolardan YAĞLARDAN inşallahhhhh canım benimmmm:92::92::13::13:

Di miii burası bir sorumluluk yüklüyor insana:13: afiyet olsun canım

bende kuruyemiş aldım eskıden bi tabak yerken şimdi 3 kaju 3 badem yedım ama olsun
pazara gıttım 9 sayfa bırıkmıs bakamadım daha
aksam yemegım fırında cıpura balık
bol yesillik
1 dilim ekmek

yogurt yemelimiyim ya gecen hafatada sasırdım ysemmı yemesemı deyuu
simdi siz soleyın ama cabukkkk

Ben bugünkü menümü yazayımmmm

sabah kalkınca

ılık elma sirkeli su

2 kuru kayısı bir bardak su

kahvaltım

2 yumurtanın beyazı

1kk lıght beyaz peynir

yarım büyük domates

2 salatalık

boll maydonoz

2 diliçok tahıllı ev ekmeği

1.ara: 1 elma 5 badem

öğle yemeği

5 yk kıymalı karnıbahar

1 dilim çok tahıllı ekmek

1 kase yoort

1 bk yeşil salata

2.ara: 3 kudüs hurması

3. ara: 1 elma 1 dilim çok tahıllı ekmek

akşam yemeği (henüz yemedim)

4yk kıymalı bezelye

1 kase yoort

1 pt yeşil salata

Şimdiye kadar 2 fincan demelem yeşil çay 2lt su içtim yemekten sonra da 1 yeşil çay içeriiim ayrıca saah plates yaptım birazdan ağırlıkla göğüs-kol-sırt çalışıciiiiiiimmmm

Canım bugün nekadar süt-yoğurt tükettiğine bağlı günde 1 bardak süt bir bardak da yoğurt tüketmeye çalışıyoruz istersen yemekten sonra akşam tarçınlı süt iç ya da yemeği şimdi yiyiosan sonra yoort da yiyebilirsin bir kase

henuz 1 bardak sut içtim seşrim bide yatarken yapım canım ssagoll

neruşş nasıldı kol çalışmaları yoruldumu kolların nen

Hugocuuuuuuuuuuuuuukcuuuuuuuuum yaptımmmmmilk sayfanın tamamını 30 ar kez yaptım 1er kg lik dambıllaaa çok mu yaptım neee kollarım boşlukta gibi şuan biraz titriiiiiii

Hugocuuuuuuuuuuuuuukcuuuuuuuuum yaptımmmmmilk sayfanın tamamını 30 ar kez yaptım 1er kg lik dambıllaaa çok mu yaptım neee kollarım boşlukta gibi şuan biraz titriiiiiii

Sanki kollarım inceldi miiii sıkılaştıııı mıııııı bişeyler oldu amaaaa hadi hayırlısı ama sanki bu göğüs egzersizleri çok etkilemedi oralarda bi ağrı yok pekkk; acaba oralar daha mı zor gelişiyo en çok kollarım ağrıyo şun hepsinde kol kullanılıyo ondan sanırım:78:

esw cim fotoğraflarını bizlerle daha ziyade yeni gelen arkadaşlara motivasyon olması açısından paylaşmayı düşünüyor musun ?

canım daha önce de niyetlenmiştim ama kociş izin vermiyoki, yoksa koyarım ben ama işte, ondan gizli de koymak istemiyorumm

bu arada koşu bandında yürüyemedim, kociş izin vermedi hastayım diye ben de 45 dk uzaya gittim nabzımı kontrol ede ede

sonra da 1 saat mutfakta yemek hazırladım, yemeği biraz geç yedik işte, bu akşamın sıkıntısı o oldu, hemen yazayım ama

3 yk bulgur pilavı
1 kk tavuk
1 küp patates
3 küp havuç
6 tane domates ve biber soslu fırında mantar ( kendiminkine tereyağ ve kaşar koymadım tabiki)
salata
ekmek yok tabiki

canım epey verimli olmuş anlattığına göre. kollar için ama göğüs için daha fazla ağırlık gerekiyor ben kollar için birer kiloluk cola şişesi kullanıyorum göğüs içinse üçer kiloluk ağırlıkla çalışıyorum ancak etkiliyo canım. göğüs için arttırırsın ağırlığı canım

Kızlar ben sallama 5i bir yerde içiyorum bu etkili olurmu sizce?Yani poşet çay olması bir sorun teşkil eder mi?Bir şey daha sorucaktım ama unuttum ya o daha önemliydi...Yaşlanıyor muyum neyim yaaa ammmannn:100::100::100:

benim diyetizyenım aynı etkı olur demıştı ben gecen sene sallama yesil çay içerek 13 kilo verdım ve almadım

kızlar ben geldim ama gitmek için
iş çıkışı pazara ugradım bizim burda semt pazarı kuruluyo ama ben yetişemiyordum saatleri ileri alınca hava kararmadıı için yetiştimmmm
bol bol mevsimlik sebze meyve aldım süper oldu ama evim çok yakın değil pazara elimde ve sırt çantamdaki ıvır zıvır 15 kilo vardı kesinn.. nefes nefese geldim eve ölmüştüm yorgunluktann..
yoldaa ve evde bi parmak kadar minnak 1 er muz yidimmm hani yerli muzlardan miss gibi
sekiz olmuştu eve geldiğim işe koyuldum evimi son 2 haftasonu çalıştığım için bişiler götüyordu artık anladınız siz onu tam iki saat temizlik yaptım totişi bi kere bile komadım yere.. bugun aslında spor günümdü ama spor yerine bunu yaptım iyi de oldu .. antre-mutfak-tuvalet banyo-kedi odası heryeri sildim süpürdüm salon kaldı bitek bitti ama bende bittim sadece ayakta yapılan işler bile 30 dk da 105 kalori yakıyormuş ben paso ileri geri saga sola dönn git gel hareketliydim demek ki 2 saatte 400 kalori filan yakmışım fena değil

bizde burda topluyoruz sonbaharda çıkar çok lezzetli olur bizde derin dondurucuda saklarız ama hepiciğini yedim ben kalmadı hiç

ne güzell hugoşş çok şanslısın canım istanbulda benim evde daga bakıyo ama ben cesaret edip ordan topladıım mantarları yiyemem en iyisi anacıımın uzmanlıı ile toplanan bana gelen mantarlar offf miss gibi kokarlar yaa
bu arada bir bardak ılık tarçınlı süt içtim yatıyorum artıkın iyi geceler herkeseee

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…