afiyet olsun canım tavuğun derisini alıyorsun değilmi
tabiki cnm pişirmeden alıyorum deriyi. zaten böle nar gibi kızarmadıkça ya da magalda apılmadıkça yiyemem deriyi... :))
ya hiççç sorma nar gibi kızarınca ne lezzetli olur yaaaa
ahhh aaahhh sorma cnm. yrn kocamın menüsü.. fırında bol tereyağlı patatesli nar gibi kızarmış tavuk budu... yanında da pilav ve kola ya da ayran.
ama sabredicem... inş azmimin meyvelerini yazın mağazalarda 36beden olsun lütfen diyerek alıcam :)))
Aşamı da yazıym bu arada,buraya yediklerimizi yazmak çok iyi oluyor ne yediğimi hiç unutmuyorum...Buaraya yazıcam diye de az yiyorum
Akşam(17:30)
3 yemek kaşığı fırın poşetinde etli türlü
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran ve 2 kaşık yoğurtlu makrna
ardından 3 bardak şekersiz açık çay
ahhh aaahhh sorma cnm. yrn kocamın menüsü.. fırında bol tereyağlı patatesli nar gibi kızarmış tavuk budu... yanında da pilav ve kola ya da ayran.
ama sabredicem... inş azmimin meyvelerini yazın mağazalarda 36beden olsun lütfen diyerek alıcam :)))
bende kuruyemiş aldım eskıden bi tabak yerken şimdi 3 kaju 3 badem yedım ama olsun
pazara gıttım 9 sayfa bırıkmıs bakamadım daha
aksam yemegım fırında cıpura balık
bol yesillik
1 dilim ekmek
yogurt yemelimiyim ya gecen hafatada sasırdım ysemmı yemesemı deyuu
simdi siz soleyın ama cabukkkk
henuz 1 bardak sut içtim seşrim bide yatarken yapım canım ssagollCanım bugün nekadar süt-yoğurt tükettiğine bağlı günde 1 bardak süt bir bardak da yoğurt tüketmeye çalışıyoruz istersen yemekten sonra akşam tarçınlı süt iç ya da yemeği şimdi yiyiosan sonra yoort da yiyebilirsin bir kase
neruşş nasıldı kol çalışmaları yoruldumu kolların nen
Hugocuuuuuuuuuuuuuukcuuuuuuuuum yaptımmmmmilk sayfanın tamamını 30 ar kez yaptım 1er kg lik dambıllaaa çok mu yaptım neee kollarım boşlukta gibi şuan biraz titriiiiiii
esw cim fotoğraflarını bizlerle daha ziyade yeni gelen arkadaşlara motivasyon olması açısından paylaşmayı düşünüyor musun ?
Sanki kollarım inceldi miiii sıkılaştıııı mıııııı bişeyler oldu amaaaa hadi hayırlısıama sanki bu göğüs egzersizleri çok etkilemedi oralarda bi ağrı yok pekkk; acaba oralar daha mı zor gelişiyo en çok kollarım ağrıyo şun hepsinde kol kullanılıyo ondan sanırım:78:
Kızlar ben sallama 5i bir yerde içiyorum bu etkili olurmu sizce?Yani poşet çay olması bir sorun teşkil eder mi?Bir şey daha sorucaktım ama unuttum ya o daha önemliydi...Yaşlanıyor muyum neyim yaaa ammmannn:100::100::100:
benim diyetizyenım aynı etkı olur demıştı ben gecen sene sallama yesil çay içerek 13 kilo verdım ve almadım
bizde burda topluyoruz sonbaharda çıkar çok lezzetli olur bizde derin dondurucuda saklarız ama hepiciğini yedim ben kalmadı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?