günaydın kızlar
akşam
7 yk bezelye yemeği
1 kepçe tavuk çorbası
salata
sonra
bir elma yedim
sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
biraz roka-maydanoz
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
günaydın kızlar
akşam
7 yk bezelye yemeği
1 kepçe tavuk çorbası
salata
sonra
bir elma yedim
sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
biraz roka-maydanoz
Günaydın cici kızlar...
Ben de anlatayım dün akşamdan başlayıp..
akşam:
3 yk ıspanak yemeği
1 dilim denge ekmek
1 pt salata
1 yk haşlanmış karnabahar
1 yk haşlanmış Brokoli
(Şimdi bunlar salatadan mı sayılır yoksa sebze yemeğinden mi Bilemedim ben o yüzden yemeği az yedim)
2 yk yoğurt
sonra da 30 dk. eliptik bisikletle çalıştım
Altını çizerim spor yaptım sonunda... Ama bacaklarım fena ağrıyor...
sonra da 1 fincan demleme yeşil çay içtim 10 tane de fındık yedim..
sabah:
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber
2 ceviz
1 bardak çay
sabahtan akşam 5e kadar çocuğa bakıyorum kollarım kopuyo 5 dakika gelsee çocukla ilgilense diye yemeğini yiyor 6da tenis dersine gidiyo 8 gibi dersi bitiyo 9 a kadarda kendisi vuruyo geliyo duş alıyo bu arada çocuk hala bende sonrada bebeğim uyuyo 9,30 da kocamda 10 da uyuyo zaten kim kimin halinden anlıyo çıkart çıkarabilirisen:) ben çocuğu doğurdum herkes sporunu yapıyo benim spor yapacak zamanım yok...
biliyorum canım ama sabah sabah kim soyup yer o portakalı sıkıverdim dolapta çürüyo durup durup yenmeyi bekleyince.)
sabahtan akşam 5e kadar çocuğa bakıyorum kollarım kopuyo 5 dakika gelsee çocukla ilgilense diye yemeğini yiyor 6da tenis dersine gidiyo 8 gibi dersi bitiyo 9 a kadarda kendisi vuruyo geliyo duş alıyo bu arada çocuk hala bende sonrada bebeğim uyuyo 9,30 da kocamda 10 da uyuyo zaten kim kimin halinden anlıyo çıkart çıkarabilirisen:) ben çocuğu doğurdum herkes sporunu yapıyo benim spor yapacak zamanım yok...
Günaydın ve afiyet olsun canım.. Benim eksiğim sanırım sabahları nane, maydonoz falan yememem..,
oo spor arkadaşım sonunda ismini hakkını vermeye başlamışsın tebrik ederimGünaydın cici kızlar...
akşam:
3 yk ıspanak yemeği
1 dilim denge ekmek
1 pt salata
1 yk haşlanmış Brokoli
(Şimdi bunlar salatadan mı sayılır yoksa sebze yemeğinden mi Bilemedim ben o yüzden yemeği az yedim)
2 yk yoğurt
sabah:
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber
2 ceviz
1 bardak çay
delircemmmçok zormuş kilo vermek çok sürüyo yaa birde egzersiz sadece kilo vermekle bitseydi keşke birde taş gibi olma sorunu varrr offf delircemm aynaya baktıkça kendimi kilolu görüyorum kesin sorun var bende :86: herkesin fazlalıklarını görüyorum kilo vereyim derken tırlattıımm
Günaydın herkese,
Kahvaltımı yaptım. Kızım henüz uyanmadı. O uyanınca onun kahvaltısını yaptırırken pilates kaçacak gibi. Kendim yapmam lazım.
Kırk yılın başı bir tost yiyeyim dedim.Eşime haftaiçi her sabah yaparım.Benim ekmek makineye yapışmış biraz hızla kapağını açınca içindeki erimiş peynir makinenin içine yayıldı.Ekmek te fazlaca kızarmıştı :) mecburen annemin dün getirdiği hamurişini yedim. Üstüne tabi ki tahin-pekmez.
Yeşil çayımı içiyorum.
Kilo korumada gibiyim. Sürekli 58,5 :)
Eşim bugün 69,4 çıktı tartıda.Minimumu gördü.
O da benim gibi hergün tartılıyor.
Yeter artık verme daha fazla diyorum ama 69 da bırakacak galiba.
Bugün eğitimi varmış öff bir dolu abur cubur olur aralarda diyor. Kendisine hazırladığım ara öğünleri alıp gitti ama birkaç kurabiye falan yer kesin minimumu görme şerefine :)
sanırım ben de tırlattım kendimi çok şişman görüyorum ama benim ki normal sen nie öle görüyorsun daha dün demiyormuydum auuw çok kaslı bacaklar yapmışım amannn tanrım diye kız?delircemmmçok zormuş kilo vermek çok sürüyo yaa birde egzersiz sadece kilo vermekle bitseydi keşke birde taş gibi olma sorunu varrr offf delircemm aynaya baktıkça kendimi kilolu görüyorum kesin sorun var bende :86: herkesin fazlalıklarını görüyorum kilo vereyim derken tırlattıımm
:)
Taş olmak acayip sabır istiyor.
Bana da artık kilo verme diyenler oluyor ama ben fazlalıklarımı görüyorum.
Hugocuk sen o kadar spora taş olmazsan ben hiçten olamam, deme öyle...
kızlar ben geldim ama gitmek için
iş çıkışı pazara ugradım bizim burda semt pazarı kuruluyo ama ben yetişemiyordum saatleri ileri alınca hava kararmadıı için yetiştimmmm
bol bol mevsimlik sebze meyve aldım süper oldu ama evim çok yakın değil pazara elimde ve sırt çantamdaki ıvır zıvır 15 kilo vardı kesinn.. nefes nefese geldim eve ölmüştüm yorgunluktann..
yoldaa ve evde bi parmak kadar minnak 1 er muz yidimmm hani yerli muzlardan miss gibi
sekiz olmuştu eve geldiğim işe koyuldum evimi son 2 haftasonu çalıştığım için bişiler götüyordu artık anladınız siz onutam iki saat temizlik yaptım totişi bi kere bile komadım yere.. bugun aslında spor günümdü ama spor yerine bunu yaptım iyi de oldu .. antre-mutfak-tuvalet banyo-kedi odası heryeri sildim süpürdüm salon kaldı bitek bitti ama bende bittim sadece ayakta yapılan işler bile 30 dk da 105 kalori yakıyormuş ben paso ileri geri saga sola dönn git gel hareketliydim demek ki 2 saatte 400 kalori filan yakmışım fena değil
afıyet olsun canımmyagmurlu bir istanbul sabahından günaydınlarrrr
06:45 te kalktım iki kayısı 1 bardak su içtim
07.30 da kahvaltı
1 dilim ekmek
2 küçük domates
1 yumurta
nane + maydonoz
1 kk peynir + çörekotu
1 bardak siyah çay yanında şeker niyetine kuru incir
günaydınnngünayın arkadaşlar off heryanım ağrıyokaslara yüklendim heryanım ağrıyo şimdi
sabah kahvaltım: 1 dilim peynir salça sosu 1 dilim çok tahıllı ekmek 1 yumurta
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nsılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz.offffffffffff dün hiç girmedim foruma bir problem var ama anlamdım gitti
hemencik akşam menümü yazayımm
öğle yemeğinde sonra
1muz
akşam okulda
1 elma yedim
eve gidince
lahana salatası
1 kk light beyaz peynir
6 badem,2 fındık,8 fıstık yedim(yine dadandım kuruyemişlere)
sabah kahvaltım ise şöyle oldu
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
1 domates
1 ddlm denge ekmek
2 adet kepekli poğaçamdan (1,5 dlm ekmek hamuru kadar vardır)
1 çay kaşığı reçel
nane yidimmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlar
akşam
7 yk bezelye yemeği
1 kepçe tavuk çorbası
salata
sonra
bir elma yedim
sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
biraz roka-maydanoz
Günaydın cici kızlar...
akşam:
3 yk ıspanak yemeği
1 dilim denge ekmek
1 pt salata
1 yk haşlanmış Brokoli
2 yk yoğurt
sabah:
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber
2 ceviz
1 bardak çay
evt daha ıy bu kocalar bazen böle olabılıyyyyyanlıyorum canım. gün içinde hiç fırsatın olmuyormu spor için
demekki spor yapmayan koca daha iyiymiş
delircemmmçok zormuş kilo vermek çok sürüyo yaa birde egzersiz sadece kilo vermekle bitseydi keşke birde taş gibi olma sorunu varrr offf delircemm aynaya baktıkça kendimi kilolu görüyorum kesin sorun var bende :86: herkesin fazlalıklarını görüyorum kilo vereyim derken tırlattıımm
oo spor arkadaşım sonunda ismini hakkını vermeye başlamışsın tebrik ederim
benim de dün spor günümdü ama iki saat boyunca evi temizledim git gel çok hareket ettim onu spordan saydım gün aşırı 35 dk eliptik yapıyorum normalde
Bence iyi gidiyorsun pirene..
duraklama dönemi yaşıyorsun ama bol kaçamaklı gidiyordun, sporu da çok yapamadın.. Kilo almamış olman çok iyi bence.. Verdiğin kilolar geri gelmemesine uçup gitmiş diye düşünüyorum..
Kocanla beraber yapmanız da süper..
benim kocam da hevesleniyor, sonra bırakıyor.. Aslında beraber yapsak kolay olurdu..
eşimde çocuk yapma vakti geldi dedi geçen akşam ama benim gözüm hiçbişey görmüyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?