60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın cici kızlar...
Ben de anlatayım dün akşamdan başlayıp..
akşam:
3 yk ıspanak yemeği
1 dilim denge ekmek
1 pt salata
1 yk haşlanmış karnabahar
1 yk haşlanmış Brokoli
(Şimdi bunlar salatadan mı sayılır yoksa sebze yemeğinden mi Bilemedim ben o yüzden yemeği az yedim)
2 yk yoğurt

sonra da 30 dk. eliptik bisikletle çalıştım

Altını çizerim spor yaptım sonunda... Ama bacaklarım fena ağrıyor...

sonra da 1 fincan demleme yeşil çay içtim 10 tane de fındık yedim..

sabah:
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber
2 ceviz
1 bardak çay

Son düzenleme:
günaydın kızlar
akşam
7 yk bezelye yemeği
1 kepçe tavuk çorbası
salata
sonra
bir elma yedim
sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
biraz roka-maydanoz
1,5 dilim tam tahıllı ekmek

afiyet olsunnnnnnnnn canım,sporun içinde tebrikederimbende altını çizerim hemide pembiş pembiş

anlıyorum canım. gün içinde hiç fırsatın olmuyormu spor için
demekki spor yapmayan koca daha iyiymiş

Günaydın herkese,
Kahvaltımı yaptım. Kızım henüz uyanmadı. O uyanınca onun kahvaltısını yaptırırken pilates kaçacak gibi. Kendim yapmam lazım.

Kırk yılın başı bir tost yiyeyim dedim.Eşime haftaiçi her sabah yaparım.Benim ekmek makineye yapışmış biraz hızla kapağını açınca içindeki erimiş peynir makinenin içine yayıldı.Ekmek te fazlaca kızarmıştı :) mecburen annemin dün getirdiği hamurişini yedim. Üstüne tabi ki tahin-pekmez.

Yeşil çayımı içiyorum.

Kilo korumada gibiyim. Sürekli 58,5 :)

delircemmm çok zormuş kilo vermek çok sürüyo yaa birde egzersiz sadece kilo vermekle bitseydi keşke birde taş gibi olma sorunu varrr offf delircemm aynaya baktıkça kendimi kilolu görüyorum kesin sorun var bende :86: herkesin fazlalıklarını görüyorum kilo vereyim derken tırlattıımm

Eşim bugün 69,4 çıktı tartıda.Minimumu gördü.

O da benim gibi hergün tartılıyor.

Yeter artık verme daha fazla diyorum ama 69 da bırakacak galiba.

Bugün eğitimi varmış öff bir dolu abur cubur olur aralarda diyor. Kendisine hazırladığım ara öğünleri alıp gitti ama birkaç kurabiye falan yer kesin minimumu görme şerefine :)

biliyorum canım ama sabah sabah kim soyup yer o portakalı sıkıverdim dolapta çürüyo durup durup yenmeyi bekleyince.)

vallla ben yerdim sabah kahvaltısında uzak dogulular hep meyve yiyorlar valla çokta iyi fikir

canım senin kocan da amma bencilmiş.. cocugu yalnız mı yaptın ki bi başına büyütüyorsun ? söylemiyormusun ona bana az yardımcı ol diye. psikolojin bozulur böyle gidersen

Günaydın ve afiyet olsun canım.. Benim eksiğim sanırım sabahları nane, maydonoz falan yememem..,

şekercim ycl cim valla tavsiye ederim peynir le birlikte özellikle maydonoz ve domates ile nane harika oluyor

oo spor arkadaşım sonunda ismini hakkını vermeye başlamışsın tebrik ederim
benim de dün spor günümdü ama iki saat boyunca evi temizledim git gel çok hareket ettim onu spordan saydım gün aşırı 35 dk eliptik yapıyorum normalde

:)
Taş olmak acayip sabır istiyor.
Bana da artık kilo verme diyenler oluyor ama ben fazlalıklarımı görüyorum.
Hugocuk sen o kadar spora taş olmazsan ben hiçten olamam, deme öyle...

Bence iyi gidiyorsun pirene..
duraklama dönemi yaşıyorsun ama bol kaçamaklı gidiyordun, sporu da çok yapamadın.. Kilo almamış olman çok iyi bence.. Verdiğin kilolar geri gelmemesine uçup gitmiş diye düşünüyorum..
Kocanla beraber yapmanız da süper..
benim kocam da hevesleniyor, sonra bırakıyor.. Aslında beraber yapsak kolay olurdu..

sanırım ben de tırlattım kendimi çok şişman görüyorum ama benim ki normal sen nie öle görüyorsun daha dün demiyormuydum auuw çok kaslı bacaklar yapmışım amannn tanrım diye kız?
ayın 20 sinden beri tartılmadım çok kaçamaklı filanda dğeildi diyetim haftasonları hariç ama sanki hiç kilo verememişim gibi geliyor. bu kadar tartıya arama vermekte iyi değil yaa :26::26::26:

günaydın arkadaşlar ben de aksam yediklerimi yazayım misafirim geldi onlara göre yemek yaptım kızartma ve köfte vardı çorba vardı salata birde
ben şunları yedim
5-6 köfte
2-3 patatees kızartmasından
bol salata
1 dilim kepek ekmeği
yatmadan önce elma sirkeli suyu içtim
sabah ise;
1 dilim kepek ekmeği
biraz peynir
2-3 zeytin
ve domates
1 bardak şekersiz çay
kalkınca elma sirkeli suyumu içtim

:)
Taş olmak acayip sabır istiyor.
Bana da artık kilo verme diyenler oluyor ama ben fazlalıklarımı görüyorum.
Hugocuk sen o kadar spora taş olmazsan ben hiçten olamam, deme öyle...

tatlım karnım taş gibi değil. bacaklarım öyle dış kollar öyle ama işte karnım taş gibi değil. yağda var sardım spora inşallah bir aya netice alırım. sırtımın üstü çok iyi göğüs bitimine kadar kaslı yağsız ama belime kadar acık yağ var oralara ağırlık vericem kardiyo callenetics pilates ağırlık artı dansta olucak 1 aya netice bekliyorum inşallah bu sefer biter artık
ya kilo vardikçede yumuşama oluyo taş gibi olunmuyo sanırım eridikçe gevşiyo
ama iyi değilim biliyorum kesin sorun var bende herkesin fazlalıkları gözüme batıyo bide aynaya baktıkça kilolu görüyorum kendimi kesin tırlattım :86:

canım biliyomusun bende aynen 3 te okuladn geldım alısveriş ve kıştan beri ilk kez pazara gıttık bundan sonra gıderım artık yeşillik vs ldım.
arabayla geldım tabı ben. evde balıkları hazırlayıp fırına koydum ve yerlestırme faslı basladı yeşilleri yıkadım dolaba hazır hazır kapaklı kapta koydum yemegı yedık ve mutfagı topladım ee balık kokusu camasır suyula sıldım tezgahı falan ve saat 9 olmuştu eşime daha popomu koymadım ya dedım öğleden beri dedim aynen bende senın gibi yakındım ya ne ben persembe bahar temızlığı yapcam kadın gelcek bende yanında donucem işte

afıyet olsun canımm corek otu ne yapıyodu ya

günayın arkadaşlar off heryanım ağrıyo kaslara yüklendim heryanım ağrıyo şimdi
sabah kahvaltım: 1 dilim peynir salça sosu 1 dilim çok tahıllı ekmek 1 yumurta
günaydınnn okadar sporla bende tutulurum canm ıyı ışte ne guzel

günaydın cnm bende bu ara kuruyemıse taktım dıyorum eskıden tbakla yerdım sımdı sayıyla uff uffff:84::84:

ben izin vermem valla ne o ole kölemiyi isyan et kız gıtmasın tenıse falan eşimde spor salonuna gıtcem dıyo oldu deım ben okuldan gelıcem ev iş cocuk 3 lüsünde kaybolcam sen salonda kılo vercen gıdemezsın evde yap dedım:95::95::95: ben nasıl evde yapıyorum yok öle yıpratma kendını sekerımm

günaydın kızlar
akşam
7 yk bezelye yemeği
1 kepçe tavuk çorbası
salata
sonra
bir elma yedim
sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
biraz roka-maydanoz
1,5 dilim tam tahıllı ekmek

afiyet olsun sekerimmm

bende alıcam bu bisikletten tebrik edıyorum senı cnm evde varsa kıymetını bıl yap valla yapmıyosan ban yolla kızzz

anlıyorum canım. gün içinde hiç fırsatın olmuyormu spor için
demekki spor yapmayan koca daha iyiymiş
evt daha ıy bu kocalar bazen böle olabılıyyyyy

aaa hugocuk havaya gırme sekerım boyun kac bılmem ama daha var verıcek kılo suan balık etlısın senn gıtcek kılolar ayneya bakınca kılolu görmen normalll

eşimde çocuk yapma vakti geldi dedi geçen akşam ama benim gözüm hiçbişey görmüyo malesef

Ay ay benim için hayal... taş falan olmak...

Ben de 1 saat falan yaparım sandım ama tükendim valla.. Yeter herhalde yarım saat.. daha fazlasına dayanamam sanırım..
Bu arada yarısını oturarak, yarısını ayakta yaptım.. Hep ayakta yapabilsem süper olar aslında..
belki zamanla alışıur vucut o da olur ..

Eski kıyafetlerim üzerime olmaya başlayınca,görenler de ne kadar kilo vermişsin fazla dedikçe saldım bayağı :)
Akşamları kaçamaksız beslenerek kilomu koruyorum sanırım.

Eşimle sadece akşam yemeklerimizi beraber yiyebiliyoruz haftaiçi. Haftasonu eşim pek diyet falan takmıyor, bol kaçamak yapıyor.
Benimki 1 defa heveslendi ve asla bırakmıyor :)

ecg07 boyum 170 yağ oranım düşük benim o yüzden en düşük 62 olabilirim. zati yağ oranı kadınlarda en düşük yüzde 20 olmalı benim yüzde 22 zaten

eşimde çocuk yapma vakti geldi dedi geçen akşam ama benim gözüm hiçbişey görmüyo malesef

Hugocuk kendini hazır hissetmiyorsan sakın hemen çocuk yapma.O kadar emek verdin kilo vermek için.Hamile kalınca pıt pıt kilo aldığını görünce depresyona falan girmenden korkarım.
Kilo korumaya geç,bir süre istediğin kiloda olmanın keyfini çıkar bence.
Sizin kararınız tabi ama nacizane fikrim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…