ay paltesidenedim bugün ilkdefa çok zorladı 10dakkasını kaçırmışımama 35dakkasınıyaptım ama topla lastik olması lazım bakmam lazım
pilates bitti tam maksi plustu çok hızlıydı.
bebek olunca o uyuduğunda spor yaparım veya olmadı akşam eşim gelince ilgilenir ben yine yaparım sporu. yani bi şekilde oturturum. sporsuz olmaz yani ben duramam sporcular uzun süre spor yapanlar bırakınca pekçok hastalık oluyo. benim kayınpeder astsubah çok spor yapmış şimdi 60 yaşında çita gibi hep yürür bana derki sporu sakın bırakma bırakırsan hasta olursun der hep. bende bi ara 6 ay bırakmşıtım göbeğim erimemişti sinir olmuş ümidimi kesmiştim. anam heryanım ödem oldu şişti uykudan uyanamadım. o yüzden artıkın çok geç benim için spor hep olacak hayatımda. istedikten sonra insana muhakkak spor yapacak süre bulur. gerekirse sabah 6 da yaparım yine yaparım. spor yapmamak için bahane olmaz. muhakkak çocukların uyudğu zaman olur o zaman yapılır. birde çocuğumu çok kucağa alıştırmayacağım. ilk aylar zaten genelde uyuyo çocuklar. huysuz olsa bile eşim sporuma saygı duyar ben spor yaparken ilgilenir çocukla
spor yapmamak için bahane yok herkes spora ehehe :86:
benim uzaya gitmem yürüyüş kadar etkili kabul edilmedi sanırım, o yüzden kimse benle konuşmuyo
ama ben istedim bunu,neyse ben de kendi halimde takılırım bugün :)))
benim uzaya gitmem yürüyüş kadar etkili kabul edilmedi sanırım, o yüzden kimse benle konuşmuyo
ama ben istedim bunu,neyse ben de kendi halimde takılırım bugün :)))
Hayır ya... Sonuçta spor yapmışsın.. Arkadaşlar ne düşünür bilmem ama bence yapmış olman önemli..
Ben konuşuyorum senle.. arada gözden kaçmış demekki yazdıkların..
Umarım gönlüne göre olur Hugocuk..
teşekkür ederim canımm
kimse bişi yazmayınca ben de merak ettim
yeterli görmediyseniz bari onu yazın kızlaaarr :84::84:
sagol canım işte bugün kız uyuyodu yaptım yapmaya çalışasa cam o karın için olan şey ne hugo benim karnımda sorun sadecenihahahaha sen pilatesmi yaptın nenaferim sana. merak etme alışırsın zamanla
teşekkür ederim canımm
kimse bişi yazmayınca ben de merak ettim
yeterli görmediyseniz bari onu yazın kızlaaarr :84::84:
all işte bitane daha benim gibi spor delisi var işte. yaw yetmezmi hiç. sende bana benzeyeceksin bu gidişle
sagol canım işte bugün kız uyuyodu yaptım yapmaya çalışasa cam o karın için olan şey ne hugo benim karnımda sorun sadece
kız olur mu spor niye sayılmasın ben yapıyorum sporolmazmı
günaydın arkadaşlar.....
bugün okulda müfettişler var teftiş geçiriyoruz..boyuna bişeyler sorup istiyorlar herkes gergin..inşallah öğle yemeğine çıkabilirim...
akşam
1 kase yoğurt keten tohumlu
1 nescafe
yarım elma,1 portakal
1de galeta yedim
sabah
sirkeli su
2 bardak ılık su
1 dilim k ekmeği
1 yumurta
çökelek
çay
türk kahvesi
arada yeşil çay
su
günaydın arkadaşlar.....
bugün okulda müfettişler var teftiş geçiriyoruz..boyuna bişeyler sorup istiyorlar herkes gergin..inşallah öğle yemeğine çıkabilirim...
akşam
1 kase yoğurt keten tohumlu
1 nescafe
yarım elma,1 portakal
1de galeta yedim
sabah
sirkeli su
2 bardak ılık su
1 dilim k ekmeği
1 yumurta
çökelek
çay
türk kahvesi
arada yeşil çay
su
aynen canım kilo verme döneminde karında sarkma veya yumuşama oluyo dediğin gibi her beden pantolona oluyo yumuşacıkkvay muhabbet koyu maşşlahhhhhhhhhhspor ve taş gibi olmak bana da çok zor gibi geliyo,göbüşüm küçldü ama kulak memesi kıvamında bir yumuşaklığa sahibim o karnımı her beden pantalona sığdırabilirim sanırım okadar yumuşakki her şekle giriyor,offfffffff bir 60 olsamda bende başlasam platese yaw,sadece yürüyüşle olmayacak bu
arada 1 elma yedim bu arada
öğle menümde
domates çorba
kıymalı pırasa ve 1 dlm ekmek olacak
gelincede 230 l ayran içicimmm(ayran harika bişey yahu acayip tok tutuyor insanı)
afiyet olsun canım,akşam az yeme kararı almıştın sanıırm bu nedenle menün böyle.bende son 1 haftadır akşamları lahana salatası yiyorum aynı aysberg tadında oluyor ,acayip doyurucu bişey ve wc derdin kalmıyor.tavsiye ederim
afiyet olsun canım,akşam az yeme kararı almıştın sanıırm bu nedenle menün böyle.bende son 1 haftadır akşamları lahana salatası yiyorum aynı aysberg tadında oluyor ,acayip doyurucu bişey ve wc derdin kalmıyor.tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?