60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pilates bitti tam maksi plustu çok hızlıydı.
bebek olunca o uyuduğunda spor yaparım veya olmadı akşam eşim gelince ilgilenir ben yine yaparım sporu. yani bi şekilde oturturum. sporsuz olmaz yani ben duramam sporcular uzun süre spor yapanlar bırakınca pekçok hastalık oluyo. benim kayınpeder astsubah çok spor yapmış şimdi 60 yaşında çita gibi hep yürür bana derki sporu sakın bırakma bırakırsan hasta olursun der hep. bende bi ara 6 ay bırakmşıtım göbeğim erimemişti sinir olmuş ümidimi kesmiştim. anam heryanım ödem oldu şişti uykudan uyanamadım. o yüzden artıkın çok geç benim için spor hep olacak hayatımda. istedikten sonra insana muhakkak spor yapacak süre bulur. gerekirse sabah 6 da yaparım yine yaparım. spor yapmamak için bahane olmaz. muhakkak çocukların uyudğu zaman olur o zaman yapılır. birde çocuğumu çok kucağa alıştırmayacağım. ilk aylar zaten genelde uyuyo çocuklar. huysuz olsa bile eşim sporuma saygı duyar ben spor yaparken ilgilenir çocukla
spor yapmamak için bahane yok herkes spora ehehe :86:

benim uzaya gitmem yürüyüş kadar etkili kabul edilmedi sanırım, o yüzden kimse benle konuşmuyo
ama ben istedim bunu,neyse ben de kendi halimde takılırım bugün :)))

Umarım gönlüne göre olur Hugocuk..

birde göbek için pilatese ek olarak callaneticsin karın egzersizlerini tavsiye ederim çok sıkılaştırıyo dün yaptım ben bugün sıkılığı hissettim. prienecim özellikle sana tavsiye ederim çok faydalı canım. sadece karın egzersizlerini yapsan callaneticsin zaten pilateste var çok güzel ooolur. ve karnından sorunu olan gevşek veya sarkık veya yumuşak veya yağlı yani karından sorunlu herkese tavsiye ederim ben memnun kaldım

benim uzaya gitmem yürüyüş kadar etkili kabul edilmedi sanırım, o yüzden kimse benle konuşmuyo

Hayır ya... Sonuçta spor yapmışsın.. Arkadaşlar ne düşünür bilmem ama bence yapmış olman önemli..
Ben konuşuyorum senle.. arada gözden kaçmış demekki yazdıkların..

durr kız ya pilates çok hızlıydı kendime gelemedim daha
sporun etkisizi olurmu o da kardiyo işte kabul görmezmi nen

Hayır ya... Sonuçta spor yapmışsın.. Arkadaşlar ne düşünür bilmem ama bence yapmış olman önemli..
Ben konuşuyorum senle.. arada gözden kaçmış demekki yazdıkların..

teşekkür ederim canımm
kimse bişi yazmayınca ben de merak ettim
yeterli görmediyseniz bari onu yazın kızlaaarr :84::84:

Umarım gönlüne göre olur Hugocuk..

amin canım. inşallah öyle olur. zaten küçüklükten eğer erkek olursa dövüş sporlarına yoollamayı düşünüyorum. kız olursada ufaktan beraber spor yaparız diyorum hem oyun olur onada hemde ufaktan gelişir vücüdu annesi gibi sorun yaşamasın ilerde diye.
bak nerudaya çocukken bale yapmış şimdi bacaklarını tam açıp oturabiliyo spora çabuk alıştı bünyesi. o yüzden yapsın spor hatta beden eğitimi sporcu filan olsun çocukluktan alıştıracağım allah nasip eder sağlık sorunu çıkmaz ise tabiki.

teşekkür ederim canımm

all işte bitane daha benim gibi spor delisi var işte. yaw yetmezmi hiç. sende bana benzeyeceksin bu gidişle

nihahahaha sen pilatesmi yaptın nen aferim sana. merak etme alışırsın zamanla
sagol canım işte bugün kız uyuyodu yaptım yapmaya çalışasa cam o karın için olan şey ne hugo benim karnımda sorun sadece
teşekkür ederim canımm

kız olur mu spor niye sayılmasın ben yapıyorum sporolmazmı

all işte bitane daha benim gibi spor delisi var işte. yaw yetmezmi hiç. sende bana benzeyeceksin bu gidişle

iyi bari, yeterli olmasına sevindim :))))))))
ne bilem ya, kimse bişi demeyince yediklerime falan dedim heralde yeterli gelmedi, o yüzden benle konuşmuyolar

bu arada düne göre 700 gr eksik çıktım tartıda, çok mutlu oldum, sanırım reglin şişkinlği gidiyo, e ben de düzene giriyorum tabi :))))))))

sagol canım işte bugün kız uyuyodu yaptım yapmaya çalışasa cam o karın için olan şey ne hugo benim karnımda sorun sadece

kız olur mu spor niye sayılmasın ben yapıyorum sporolmazmı

sağol hülyacım ya
ya biliyorum sen de yapıyosun
ama ben de uzun zamandır bi motivasyon eksikliği var, dün arkadaşlara 45 dk yürüyüş yapmazsam benle konuşmayın bugünlük demiştim e yürüyüş yapamadım kociş yüzünden, anca uzaya gidebildim oy yüzden de merak ettim, yeterli gelmedi mi acep diye

ara öğünümü de yaptım
20 dk önce bi elma
şimde 5-6 yaban mersini attım ağzıma

öğleyin de bulgur pilavı, inegöl köfte ve salata yicem belki yoğurt da eklerim menüye, şimdiyil karar vermedim daha ona :))

Son düzenleme:
vay muhabbet koyu maşşlahhhhhhhhhhspor ve taş gibi olmak bana da çok zor gibi geliyo,göbüşüm küçldü ama kulak memesi kıvamında bir yumuşaklığa sahibimo karnımı her beden pantalona sığdırabilirim sanırım okadar yumuşakki her şekle giriyor,offfffffff bir 60 olsamda bende başlasam platese yaw,sadece yürüyüşle olmayacak bu
arada 1 elma yedim bu arada
öğle menümde
domates çorba
kıymalı pırasa ve 1 dlm ekmek olacak
gelincede 230 l ayran içicimmm(ayran harika bişey yahu acayip tok tutuyor insanı )

günaydın arkadaşlar.....
bugün okulda müfettişler var teftiş geçiriyoruz..boyuna bişeyler sorup istiyorlar herkes gergin..inşallah öğle yemeğine çıkabilirim...

akşam
1 kase yoğurt keten tohumlu
1 nescafe
yarım elma,1 portakal
1de galeta yedim

sabah
sirkeli su
2 bardak ılık su

1 dilim k ekmeği
1 yumurta
çökelek
çay
türk kahvesi

arada yeşil çay
su

günaydın canımmm

afiyet olsun canım,akşam az yeme kararı almıştın sanıırm bu nedenle menün böyle.bende son 1 haftadır akşamları lahana salatası yiyorum aynı aysberg tadında oluyor ,acayip doyurucu bişey ve wc derdin kalmıyor.tavsiye ederim

aynen canım kilo verme döneminde karında sarkma veya yumuşama oluyo dediğin gibi her beden pantolona oluyo yumuşacıkk pilatese başlamadan önce benimde öyleydi ama şimcik toplandı çok şükür dahada gitsin iyice sıkılaşır acuk daha yağ var alt karında ve sanırım en zor bölge orası oluyo genel olarak karın eritmek zor ama alt karın daha zor. ben önceleri alt karnı takmıyordım üsttede vardı çünkü fakat üst eridi alt göze batıyo şimdi. napalım çalışmaya devam durmak yok demi dümdüz sıkı kaslı olsun valla benim dümdüz olması için bir ay garantide gerisini bilmiyorum mübarek milim milim gidiyo

evet canım bende yiyordum lahana salatası bak iyi aklıma getirdin akşam birazda lahana yedim meyveden önce.....
ben çok severim lahana salatasını birde biraz elma sirkesi ve çok az zeytinyağı koyarsan yumuşacık oluyor lahana çok daha güzel bence tavsiye ederim...sendemi akşam yemeyi yemiyorsun...

canım bu salatayı nasıl yapıyosun yaa?

benim karnım pilatesten önce yumuşaktı herşeye oluyodu hiç belli olmuyodu ama pilates topladı çıkardı ortaya sanki sen çok sevinme bak burda ne var dedi bana öyle eskisi gibi herşeye olmuyo pilates iki ayda karnımı aşarıdan yukarıya kaldırdı çekti topladı koydu önüme kardiyoyu bırakmamam lazım pilatese callanetics egzersizlerinede devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…