60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sistemli yoğun bir sporla taş gibi olmak mümkün kilo veriliyorsa elbette yumuşama oluyo ama kilo verme bittikten sonra egzersiz koşu ağırlıkla çalışma ve pilatesle olunur taş gibi. ama önce kendinizi dinleyin çokta abartmayınki benim gibi sonradan tırlatmayın. 83 kilo iken ben bu kadar takmıyodum sonradan oldu

bende alıcam bu bisikletten tebrik edıyorum senı cnm evde varsa kıymetını bıl yap valla yapmıyosan ban yolla kızzz

Ay aldım büyük br hevesle ama kullanamıyorum ki..
evde bebek olunca herşey zor oluyor valla..
Kendime ayırabileceğim yarım saat bile bulamıyorum...
Büyüdükçe de daha da zorlaşıyor sanki...

hamileykende diyetiyene gidicem canım yağ oranım çok yükselmezmiş eğer listesine uyarsam en fazla 10 kilo dedi. çoğu doğumda gider dedi. ilk 6 ay yürüyüş olacak artı hamile pilatesi öyle anlaştık diyetisyenle. ama ben bikaç ay daha en azından istemiyorum belki kışa girerken olur allah nasip ederse

Ben de katılıyorum prieneye...
ben kilo verme çabalarım sonuç vermeye başladığında bi baktım hamile kalmışım..
Hamilelik dönemi değil de sonrasında depresyona girdim kilolarım yüzünden...
Şimdi yeni yeni kurtuluyorum depresyondan..

İdeal kilona ulaşınca yaptığın spor şekillenmeye gidecek büyük oranda.O karındaki yağlar erir erimez orası dümdüz olacak.

Mutlaka gidersin hugocuk. Ben senin çok fit bir hamile olacağını biliyorum.
Zaten 6-7 kilosu doğumdan hemen sonra gidiyor. Kalan 3-4 kilo da bir iki aya kalmaz gider.
Benim gibi 20 küsur kilo almadıktan sonra hiç sorun değil.

Benim de bisikletim var ama ancak salonda binebilirim canım sıkılmadan. Ona da kızım izin vermez,tırmanır tepesine kafayı gözü yarar Allah korusun...

Şimdi işyerinden biri geldi buraya..
kilo verdin bayağ sen kaç kilon kaldı ki dedi..
ohhh
iyi geldi valla...

sağol prienecim desteğin için. ilk altı ay hamilelikte yürüyüş yaparım sıkılmam ama son üç ay çok zor geçecek benim için o zaman yürüyüşte yapamayacak duruma gelebilirmişim bebeğin ağırlığından işte o zaman naparım bilmiyorum. hatta diyetisyen gülerek sende ebru şallı gibi erken doğum yapmada gerisi önemli değil dedi. o da diyor zaten spora takıksın normal değil diyor. keşke beraber çalışsak senle spor yapardım diyor.
ya bide ben hiç sütyen takmadan göğüslerim taş gibi olsun istiyorum karnım kaslı dümdüz istiyorum sırtım öyle. bacaklar oldu zaten işte benim bu yüzden işim hiç bitmiyo ve sanırımda ömür boyu aksilik çıkmazsa bitmeyecek canım işim

Benim de bisikletim var ama ancak salonda binebilirim canım sıkılmadan. Ona da kızım izin vermez,tırmanır tepesine kafayı gözü yarar Allah korusun...

Ay priene ben de 25 kiloya yakın aldım.. sonra da işte böyle uğraşıyoruz...
İşte aynı sorun... benimki daha üstüne çıkamaz ama altına girer tutunmaya çalışır falan kafa göz yarar valla...

ben kadın tutucaktım anlaşamadık kadınla bilemiyoruım o parayı ona verceeme kendim yaparm temizliği hemde spor olur dedim
bende hazır çocuk mocuk yokken sporumu yapayım haftaiçi kocada yok bazen özlüyorum ama bazen diyorum ki amaan böyle iyi. kocam cok dagınıktır. coraplar iç çamaşırları pantolon gömlek herşey heryerde o geldiği zaman böyle iyi iyi
çörek otunu kızlar iyi dediler. benim annişte peynirle yerdi kahvaltıda alışkınım tadı da güzelll

bide ben üç yıldır spor yaptığımdan eğer uzun süre mesela iki hafta koşmayayım uykudan uyanamıyorum bacaklarım çok ama çok ağrıyo heryanım ödem oluyo o yüzden hamilelikte ne olur bilmiyorum. kiloyu geçtim veririmde spor yapamayacak olursam felaket olurum işte o zaman. heryanım ağrıyacak bacaklarım şişecek ödemden uykudan kafam kalkmayacak. birde spor yapmadan çok kötü hissediyorum kendimi psikolojik olarakta çökerim kesin. spor yapmayınca sinirli ters huysuz oluyorum kendimi zavallı azik hissediyorum. diyorumya normal değil uç seviyedeyim dikkat edin benim gibi olmayın hayatım mutluluğum spora bağlı benim ve bu da hiç iyi değil dikkat edin kendinize

şimdi pilates yapıcam öğleden sonra dişçiye gidicem morfini yiyince gelince spor yapamam kafam kazan gibi oluyo şimdi yapmam lazım o yüzden

gny kızlar
azcık okudunda
hugocuk neden buakdar takıksınki spora ben anlamadım kendini biraz rahatlat bu konuda bak haimilikte düşünüyosun yapmazsam filan diyosun allah korusun hep yatman bile gerekeblir bunalrı düşünmen lazım valla çocuklda spor çk zor gerçekten vebüyükdükçe dahada zorlaşıyo vakit kalmıyokendine zaten eminim suanda çok güzelsin bukadar spor diyerek kendini nedne üzüyosun

Son düzenleme:
kızlar herkese günaydııın
ya ben dün yürüyüş yapamadım ama uygun nabızda 45 dk uzaya gittim, o onun yerine sayılır mı????????
kociş izin vermedi gıcık şey, neymiş hastaymışım, aslında hasta değilim ama her tarafım tutulmuş, ağrıyo sırtım falan, ben de işte spor yaparsam belki faydası olur dedim ama kızdı bana, zar zor uzay yürüyüşü için izin aldım, 2 gün daha yapma, bişi olmaz diyo bana ama benim içim rahat değilki, zaten kaç gündür yapamıyorum ama şunu söyliyim, yaptıktan sora acaip mutlu hissettim kendimi :))))))

sabah kahvaltımı da yazayım hemencik

önce aç karna elma sirkeli su
1,5 dilim denge ekmek
1 salatalık
1 havuç
1 kk beyaz peynir
1 kupa yeşil çay
bol limonlu bi pasta tabağı maydanoz
2 çk bal yedim

herkese merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrr;
uzun suredır yokum işten ayrıldıktan sonra memlekete geldım esım sehır dısına gıdıyor santıyeye yanlız kalamıyorum ewde boylece dıyet ve spora ara verdım bıraz dıkkat edıyorum kılo almadım cok sukur gıdınce tekrar baslarım gorusuruz kızlar hepınızı cok ozledım muck

kardıyo da mı aletle canm ya

Valla süpermişsin,ben yeşil çayı bazen içyorum ama günde 2 bardak 5i 1 yerde içmeye çalışıyorum.(doğadanın var ya)

bende ondan aldım 5i bi yerde iç iç biş olmaz

eşimde çocuk yapma vakti geldi dedi geçen akşam ama benim gözüm hiçbişey görmüyo malesef
kac yasındasın hugocuk sen

ecg07 boyum 170 yağ oranım düşük benim o yüzden en düşük 62 olabilirim. zati yağ oranı kadınlarda en düşük yüzde 20 olmalı benim yüzde 22 zaten
boyun var sekerim ya iyisin ne gusel bu kadar spor da yapıyosun fazlan yoktur ya takıntı olmuş o zamn sende

Ay aldım büyük br hevesle ama kullanamıyorum ki..
evde bebek olunca herşey zor oluyor valla..
Kendime ayırabileceğim yarım saat bile bulamıyorum...
Büyüdükçe de daha da zorlaşıyor sanki...

cocukla cok zor ya bazı seyle ama alıcam inşallah

hugocuk ben hamilelikte 24 kilo aldım son üç ayımadada tamam zorlnma ağrı oluyo ama inan ben doğuma bıle yuruyerek gıttım sezeryana arabaya bınmedım yane o kadar yuruyodum gezıyodum carsı pazar kesinlikle hamılelık gıdısatın ıyıyse ve problem yoksa devam edıyosun normal hayata.. spor yapan ıyı aslındaama calışmadığınadan ölye biliymusun ben 8-4 calısıyorum ve inan kızım var ve spora vakıt bulmam 2 saat zor oluyo işlerim bitse kız oynayalım bnele ılgılen diyo bebbegın olsun hayatın %100 değişcek dusuncen sımdı spor istiyosun vaktın var ama cocuk varken cook zor..

[

Merhaba babystar..
Hoşgeldin ve güle güle demek lazım sanırım...
Tekrar gel aramıza.. kaldığın yerden devam et..

arkadaşlar uzun zamandır yediklerime gerçekten çok dikkat ediyorum2.5-3 lt suyumu muhakkak içiyorum ama neden kilo yerinden oynamıyor.kilo kaldı61.7 de şimdi saatler ileri alındıya akşam üstü vaktim çoğaldı yürüyüşe başlıyorum evde yapabildiğim kadarıyla egzersizlerimi yapmaya çalısıyorum ama gitmiyor sabırla bekliyorum hamile kalmayı düşünüyorum ve zayıf olarak kalmak istiyorum

ay paltesidenedim bugün ilkdefa çok zorladı 10dakkasını kaçırmışımama 35dakkasınıyaptım ama topla lastik olması lazım bakmam lazım

aynen katılıyorum arkadasa cocuk varken hayatında plan dıye bısey kalmıyo hersey ona gore ayarlanıyo kendıne vakıt kalmıyo helede benım gıbı calısan bır anneyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…