bende alıcam bu bisikletten tebrik edıyorum senı cnm evde varsa kıymetını bıl yap valla yapmıyosan ban yolla kızzz
Hugocuk kendini hazır hissetmiyorsan sakın hemen çocuk yapma.O kadar emek verdin kilo vermek için.Hamile kalınca pıt pıt kilo aldığını görünce depresyona falan girmenden korkarım.
Kilo korumaya geç,bir süre istediğin kiloda olmanın keyfini çıkar bence.
Sizin kararınız tabi ama nacizane fikrim bu.
Hugocuk kendini hazır hissetmiyorsan sakın hemen çocuk yapma.O kadar emek verdin kilo vermek için.Hamile kalınca pıt pıt kilo aldığını görünce depresyona falan girmenden korkarım.
Kilo korumaya geç,bir süre istediğin kiloda olmanın keyfini çıkar bence.
Sizin kararınız tabi ama nacizane fikrim bu.
tatlım karnım taş gibi değil. bacaklarım öyle dış kollar öyle ama işte karnım taş gibi değil. yağda var sardım spora inşallah bir aya netice alırım. sırtımın üstü çok iyi göğüs bitimine kadar kaslı yağsız ama belime kadar acık yağ var oralara ağırlık vericem kardiyo callenetics pilates ağırlık artı dansta olucak 1 aya netice bekliyorum inşallah bu sefer biter artık
ya kilo vardikçede yumuşama oluyo taş gibi olunmuyo sanırım eridikçe gevşiyo
ama iyi değilim biliyorum kesin sorun var bende herkesin fazlalıkları gözüme batıyo bide aynaya baktıkça kilolu görüyorum kendimi kesin tırlattım :86:
hamileykende diyetiyene gidicem canım yağ oranım çok yükselmezmiş eğer listesine uyarsam en fazla 10 kilo dedi. çoğu doğumda gider dedi. ilk 6 ay yürüyüş olacak artı hamile pilatesi öyle anlaştık diyetisyenle. ama ben bikaç ay daha en azından istemiyorum belki kışa girerken olur allah nasip ederse
Benim de bisikletim var ama ancak salonda binebilirim canım sıkılmadan. Ona da kızım izin vermez,tırmanır tepesine kafayı gözü yarar Allah korusun...
canım biliyomusun bende aynen 3 te okuladn geldım alısveriş ve kıştan beri ilk kez pazara gıttık bundan sonra gıderım artık yeşillik vs ldım.
arabayla geldım tabı ben. evde balıkları hazırlayıp fırına koydum ve yerlestırme faslı basladı yeşilleri yıkadım dolaba hazır hazır kapaklı kapta koydum yemegı yedık ve mutfagı topladım ee balık kokusu camasır suyula sıldım tezgahı falan ve saat 9 olmuştu eşime daha popomu koymadım ya dedım öğleden beri dedim aynen bende senın gibi yakındım ya ne ben persembe bahar temızlığı yapcam kadın gelcek bende yanında donucem işte
afıyet olsun canımmcorek otu ne yapıyodu ya
olma mıııııııııııııı ben işte o hareketlerden kol-göğüs-sırt sana söylediğim hareketleri yapayım diyorum haftada 2 gün plates günleri akşam üstü onları yapayım diyorum hugocukcuğum 3 gün hatta plates de 3 gün kardiyo da 3 gün olacak çünkü
Valla süpermişsin,ben yeşil çayı bazen içyorum ama günde 2 bardak 5i 1 yerde içmeye çalışıyorum.(doğadanın var ya)
kac yasındasın hugocuk seneşimde çocuk yapma vakti geldi dedi geçen akşam ama benim gözüm hiçbişey görmüyo malesef
boyun var sekerim ya iyisin ne gusel bu kadar spor da yapıyosun fazlan yoktur ya takıntı olmuş o zamn sendeecg07 boyum 170 yağ oranım düşük benim o yüzden en düşük 62 olabilirim. zati yağ oranı kadınlarda en düşük yüzde 20 olmalı benim yüzde 22 zaten
Ay aldım büyük br hevesle ama kullanamıyorum ki..
evde bebek olunca herşey zor oluyor valla..
Kendime ayırabileceğim yarım saat bile bulamıyorum...
Büyüdükçe de daha da zorlaşıyor sanki...
sağol prienecim desteğin için. ilk altı ay hamilelikte yürüyüş yaparım sıkılmam ama son üç ay çok zor geçecek benim için o zaman yürüyüşte yapamayacak duruma gelebilirmişim bebeğin ağırlığından işte o zaman naparım bilmiyorum. hatta diyetisyen gülerek sende ebru şallı gibi erken doğum yapmada gerisi önemli değil dedi. o da diyor zaten spora takıksın normal değil diyor. keşke beraber çalışsak senle spor yapardım diyor.
ya bide ben hiç sütyen takmadan göğüslerim taş gibi olsun istiyorum karnım kaslı dümdüz istiyorum sırtım öyle. bacaklar oldu zaten işte benim bu yüzden işim hiç bitmiyo ve sanırımda ömür boyu aksilik çıkmazsa bitmeyecek canım işim
herkese merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrr;
uzun suredır yokum işten ayrıldıktan sonra memlekete geldım esım sehır dısına gıdıyor santıyeye yanlız kalamıyorum ewde boylece dıyet ve spora ara verdım bıraz dıkkat edıyorum kılo almadım cok sukur gıdınce tekrar baslarım gorusuruz kızlar hepınızı cok ozledım muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?