60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben hep yiyorum o salatayı ve narekşiliyaparsanız harika oluyo incecince kesip azcık sıcak suda durusa tam iyioluyo
afiyet olsun canım buarada

canım ben akşamları çok erken yatıyorum yani taş çatlasın 11de ,genelliklede 10da yatıyorum kızımın uyuma saati geldiğinde birlikte uymak istiyor çünkü u nedenle bende erken uymak zorunda kalıyorum.
akşamları okula gittiğim dönemlerde kepekli sandviç yiyoruz az peynir ve ayranla ama okula gitmeyeceksem yada erken geleceksem okuldan salata,meyve ve süt içiyorum,bazen birkaç kuruyemiş ekliyorum.başka türlü kilo vermeiyorum çünkü yaklaşık 1,5 ay boyunca az da olsa bişeyler yiyordum yemek olarak ama baktım veremiyorum bıraktım bende

hülyacım callanetics egzersizleri var pilates gibi ama daha yumuşak. o da çok fayda ediyo. internetten araştır istersen önce memnun kalan çok. ben bacak egzersizlerinii yapmıyorum hemde daha yeni başladım bacak için pilates yapıyorum esneme için sadece bende bacak için zaten sadece esneme gerekli o yüzden sadece callaneticsin videosunda karın için olanları yapıyorum ama şu var pilates karın egzersizlerine göre callanetics karın egzersizleri çok daha etkili sıkılaşma için canım o yüzden düzenli yapacağım karın egzersizlerinide

canım tbrk ederim bak azda çıkmışsın spor herzaman spordur hiç üzülme

canım bu salatayı nasıl yapıyosun yaa?

canım arkadaşlar farklı tarifler vermişler ama ben hiç yumuşatmıyorum.orta incelikte kesiyorum,içine domates,taze kırmızı biber ve maydanoz 3lüsü çok yakışıyor.büyük bir kase yaptığım için 1 yk zeytinyağı ve narekşisi koyuyorum azcıkta tuz,süper oluyor ,marul salatasına göre daha doyurucu ve bağırsakları çok çalıştıryor canım

yaa kız bişey anlatacammm
bu yıl kasım ayında okula bir rehber öğretmen alındı.boyu 1.60 var.kilosu 37 ilk geldiğinde kızın sadece zayıflığı konuşuldu.çırpı gibi....bütün öğrenciler bize gelip ne kadar zayıf aceba kaç kilo bu hoca dediler..sonra gözümüz alıştı tabi....
en son dün dayanamamış artık diyetisyene gitmiş...diyetisyen raporla verilen devletin ödediği bir ilaç vermiş.senin metabolizman normal bir insanınkinin 3 katıdaha fazla çalışıyor demiş..belli yemesi gereken şeyleri söylemiş....
nasıl mutlu bir görseniz bu sabah biz zayıflamak için nasıl çaba sarfediyorsak oda kilo almak için çaba içerisinde...zayıflık onu çirkinleştirmiş artık..üzüldüm onada..çünkü hemen hemen aynı psikolojideyiz......
gerçi allaha şükür yinede normal kilodayım anormal bir görüntüm yok..onunki biraz anormale kaçıyor..yani görüyorumki hiç bir erkeğin dikkati çekmez...biz balık balık çekiyoruz vallaha...odaya girince müfetişler hayran hayran bakıyor.......bugünde çokmu süslenmişim neeeee

sagolcanım bakarım biara

canım tbrk ederim bak azda çıkmışsın spor herzaman spordur hiç üzülme

sağol canım ya
evet biraz fazla çıkıyodum tartıda şu günlerde ama sanırım tekrar düzene giricem :)))

hmm, caım çekti kızzz
tamam yapayım ben de, ara sıra, bağırsaklara çok iyi geldiğini biliyorum lahananın, suyunu falan içmeye çalışmıştım bi kaç yıl önce kabızlık probleminden dolayı ama içememiştim, berbat bi tadı var çünkü ama afiyetle yenebilecek bi tarif, çok sağol canım :))

yaa işte, böyleleri de var, bence yine halimize şükretmeliyiz, zargana gibi de olmayalım ama dimi :)
ayrıca maşallah canım sana ama sakın kocişinin yanında söyleme kız bunları, kan çıkar wallahi

aynısı bizdede var kilo almak istiyo alamıyo çok kötü gözüküyo. onlarda alma derdindeler.
bu arada o hayran hayran bakan müfettişleri kocan duymasın valla

benim uzaya gitmem yürüyüş kadar etkili kabul edilmedi sanırım, o yüzden kimse benle konuşmuyo
ama ben istedim bunu,neyse ben de kendi halimde takılırım bugün :)))

Oyyyyyyyyy canım benim olur mu daha ne işte 45dk yapmışsın çok güzelll tebrik ediyorum arkası da böyle güzel gelsin inşallahhhhhh:13::13:

afiyet olsun tatlım

ay paltesidenedim bugün ilkdefa çok zorladı 10dakkasını kaçırmışımama 35dakkasınıyaptım ama topla lastik olması lazım bakmam lazım

ohhh platesler yapılmış kilolar verilmişş tebrik ederim canım benim hepberaber kurtulalım inşallahhh arkası da böyle güzel gelsinnn

günaydın kızlar
akşam
7 yk bezelye yemeği
1 kepçe tavuk çorbası
salata
sonra
bir elma yedim
sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
biraz roka-maydanoz
1,5 dilim tam tahıllı ekmek

Hepinize afiyet olsun kızlarcımm tüm menülerr çokk güzellllll (fambığın kuruyemişleri hariççççç gece gece gene nerelerine yapıştı onlar kimbilirrr )

günayın arkadaşlar off heryanım ağrıyo kaslara yüklendim heryanım ağrıyo şimdi
sabah kahvaltım: 1 dilim peynir salça sosu 1 dilim çok tahıllı ekmek 1 yumurta

Heee benim de ağriiiiiiiii kollarım ağrıyoo biraz biraz da bacaklarım ama bugün de yaptım plates dün esnemeydi çünkü; vücudum hareketlere alışsın diye yaptım ama epey zorlandım karnımkalçam yanıd epeyyy bazılarını bitiremedim hatta hem karnı çek hem hareketi yappp of epey zorlanıyorum ama yapıcammm azimle devammmm gidecekk bu yağlarr gidecekkkkk

öğlen yemeği yağsız dana etini soğanlı baharatlı salçalı soteledim. yanına bir dilim çok tahıllı ekmek ve limonlu fesleğenli yeşil salata yağsız

günayın arkadaşlar off heryanım ağrıyo kaslara yüklendim heryanım ağrıyo şimdi
sabah kahvaltım: 1 dilim peynir salça sosu 1 dilim çok tahıllı ekmek 1 yumurta
afiyet olsun balım
bende domates soslu omlet, üzümlü cevizli ekmek 3 dilim, peynir, zeytin, portakal suyu..
afiyet olsun canım
şuan 70 kilodan67 kiloya indim 2 ayda ama diyet yapmıyorum çünkü bebeğim var emziriyorum ama sizinle az yemeye çalışıcam..

güzel canım yinede tebrik ederim seni

neruşum alışırsın pilatese. iki hafta sonra daha rahat yaparsın sabret devam et canım hem değişik bir spor geldi şimdi vücuduna epey fark olur canım

Herkeseee öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrmisss gibi güneşliii biraz serinnn yağmur sonrasıııı nefiss bir hava varrrr

sabah kalkınca bir bardak ılık elma sirkeli su

2 kuru kayısı 500ml su

kahvaltım

1,5kk lıght beyaz peynir

3 tane minnak yeşil zeytin

1 inncecik dilim hindi salamı

yarımbüyük domates

boll maydonoz

1 köy biberi

2 dilim çok tahıllı ev ekmeği

şimdi dee demele karışım çayımı içiyorummmm

plates yaptım bugün deeeeeee ama karın hareketleri epey zorladıııı alışıciiiimmm inşallahhhh

ben sırt için ayrıcana ters mekik çekmeye başlayacağım kızlar sırt için o da çok etkili. belki bugün düşçiden sonra eğer acım olmaz ise yaparım. eğer olursada akşam yere yatarım eşim kollarımdan tutar ters şekilde kaldırır indirir beni.

bu arada özel mesajlarda dikkatimi çeken iştah açılması var kızlar. amman dikkat edin bahar sendromuna yakalanmayın iştah bahardan dolayı açılıyo

kızlar av mevsimi filmini mutlaka izleyin,şiddetle tavsiye ediyorummmm
ben izledim güzel bir filmdi..

yaa işte, böyleleri de var, bence yine halimize şükretmeliyiz, zargana gibi de olmayalım ama dimi :)
ayrıca maşallah canım sana ama sakın kocişinin yanında söyleme kız bunları, kan çıkar wallahi [/QUOTE]

yok sölememmmmmmmmm

aynısı bizdede var kilo almak istiyo alamıyo çok kötü gözüküyo. onlarda alma derdindeler.
bu arada o hayran hayran bakan müfettişleri kocan duymasın valla

evet canım duymasın

afiyet olsun fambık çerezlerde yerini almış yine
eşim sende bahar yorgunluğu oldu diyor. ben sardım spora akşam hiç halim kalmıyo. yaptığım spordanda anlamıyo tabiki

afiyet olsun ycl cim

neruşum karın egzersizleri şimdi sana zor gelir ama dediğim gibi alışacaksın canım. sadece kardiyo ile malesef karın toplanmıyo hem kardiyo hem pilates lazım. sen azimlisindir elinden hiçbişey kurtulmaz. o kadar spor yapıyosun bunuda başarırsın nen 2 hafta düzenli yap sonra bak nasıl açılacaksın hem değişimi göreceksin

ben pilatese ilk başladığımda beni priene desteklediydi çok zorlanmıştım çünkü priene bana sabret alışırsın dedi sağolsun belkide yapamayacaktım ama desteği ile çok şükür alıştım sende alışırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…