evet canım bende yiyordum lahana salatası bak iyi aklıma getirdin akşam birazda lahana yedim meyveden önce.....
ben çok severim lahana salatasını birde biraz elma sirkesi ve çok az zeytinyağı koyarsan yumuşacık oluyor lahana çok daha güzel bence tavsiye ederim...sendemi akşam yemeyi yemiyorsun...
evet canım bende yiyordum lahana salatası bak iyi aklıma getirdin akşam birazda lahana yedim meyveden önce.....
ben çok severim lahana salatasını birde biraz elma sirkesi ve çok az zeytinyağı koyarsan yumuşacık oluyor lahana çok daha güzel bence tavsiye ederim...sendemi akşam yemeyi yemiyorsun...
iyi bari, yeterli olmasına sevindim :))))))))
ne bilem ya, kimse bişi demeyince yediklerime falan dedim heralde yeterli gelmedi, o yüzden benle konuşmuyolar
bu arada düne göre 700 gr eksik çıktım tartıda, çok mutlu oldum, sanırım reglin şişkinlği gidiyo, e ben de düzene giriyorum tabi :))))))))
sağol hülyacım ya
ya biliyorum sen de yapıyosun
ama ben de uzun zamandır bi motivasyon eksikliği var, dün arkadaşlara 45 dk yürüyüş yapmazsam benle konuşmayın bugünlük demiştim e yürüyüş yapamadım kociş yüzünden, anca uzaya gidebildim oy yüzden de merak ettim, yeterli gelmedi mi acep diye
ara öğünümü de yaptım
20 dk önce bi elma
şimde 5-6 yaban mersini attım ağzıma
öğleyin de bulgur pilavı, inegöl köfte ve salata yicem belki yoğurt da eklerim menüye, şimdiyil karar vermedim daha ona :))
canım bu salatayı nasıl yapıyosun yaa?
iyi bari, yeterli olmasına sevindim :))))))))
ne bilem ya, kimse bişi demeyince yediklerime falan dedim heralde yeterli gelmedi, o yüzden benle konuşmuyolar
bu arada düne göre 700 gr eksik çıktım tartıda, çok mutlu oldum, sanırım reglin şişkinlği gidiyo, e ben de düzene giriyorum tabi :))))))))
sağol hülyacım ya
ya biliyorum sen de yapıyosun
ama ben de uzun zamandır bi motivasyon eksikliği var, dün arkadaşlara 45 dk yürüyüş yapmazsam benle konuşmayın bugünlük demiştim e yürüyüş yapamadım kociş yüzünden, anca uzaya gidebildim oy yüzden de merak ettim, yeterli gelmedi mi acep diye
ara öğünümü de yaptım
20 dk önce bi elma
şimde 5-6 yaban mersini attım ağzıma
öğleyin de bulgur pilavı, inegöl köfte ve salata yicem belki yoğurt da eklerim menüye, şimdiyil karar vermedim daha ona :))
hülyacım callanetics egzersizleri var pilates gibi ama daha yumuşak. o da çok fayda ediyo. internetten araştır istersen önce memnun kalan çok. ben bacak egzersizlerinii yapmıyorum hemde daha yeni başladım bacak için pilates yapıyorum esneme için sadece bende bacak için zaten sadece esneme gerekli o yüzden sadece callaneticsin videosunda karın için olanları yapıyorum ama şu var pilates karın egzersizlerine göre callanetics karın egzersizleri çok daha etkili sıkılaşma için canım o yüzden düzenli yapacağım karın egzersizlerinide
canım tbrk ederim bak azda çıkmışsın spor herzaman spordur hiç üzülme
canım arkadaşlar farklı tarifler vermişler ama ben hiç yumuşatmıyorum.orta incelikte kesiyorum,içine domates,taze kırmızı biber ve maydanoz 3lüsü çok yakışıyor.büyük bir kase yaptığım için 1 yk zeytinyağı ve narekşisi koyuyorum azcıkta tuz,süper oluyor ,marul salatasına göre daha doyurucu ve bağırsakları çok çalıştıryor canım
yaa kız bişey anlatacammm
bu yıl kasım ayında okula bir rehber öğretmen alındı.boyu 1.60 var.kilosu 37 ilk geldiğinde kızın sadece zayıflığı konuşuldu.çırpı gibi....bütün öğrenciler bize gelip ne kadar zayıf aceba kaç kilo bu hoca dediler..sonra gözümüz alıştı tabi....
en son dün dayanamamış artık diyetisyene gitmiş...diyetisyen raporla verilen devletin ödediği bir ilaç vermiş.senin metabolizman normal bir insanınkinin 3 katıdaha fazla çalışıyor demiş..belli yemesi gereken şeyleri söylemiş....
nasıl mutlu bir görseniz bu sabah biz zayıflamak için nasıl çaba sarfediyorsak oda kilo almak için çaba içerisinde...zayıflık onu çirkinleştirmiş artık..üzüldüm onada..çünkü hemen hemen aynı psikolojideyiz......
gerçi allaha şükür yinede normal kilodayım anormal bir görüntüm yok..onunki biraz anormale kaçıyor..yani görüyorumki hiç bir erkeğin dikkati çekmez...biz balık balık çekiyoruz vallaha...odaya girince müfetişler hayran hayran bakıyor.......bugünde çokmu süslenmişim neeeee
yaa kız bişey anlatacammm
bu yıl kasım ayında okula bir rehber öğretmen alındı.boyu 1.60 var.kilosu 37 ilk geldiğinde kızın sadece zayıflığı konuşuldu.çırpı gibi....bütün öğrenciler bize gelip ne kadar zayıf aceba kaç kilo bu hoca dediler..sonra gözümüz alıştı tabi....
en son dün dayanamamış artık diyetisyene gitmiş...diyetisyen raporla verilen devletin ödediği bir ilaç vermiş.senin metabolizman normal bir insanınkinin 3 katıdaha fazla çalışıyor demiş..belli yemesi gereken şeyleri söylemiş....
nasıl mutlu bir görseniz bu sabah biz zayıflamak için nasıl çaba sarfediyorsak oda kilo almak için çaba içerisinde...zayıflık onu çirkinleştirmiş artık..üzüldüm onada..çünkü hemen hemen aynı psikolojideyiz......
gerçi allaha şükür yinede normal kilodayım anormal bir görüntüm yok..onunki biraz anormale kaçıyor..yani görüyorumki hiç bir erkeğin dikkati çekmez...biz balık balık çekiyoruz vallaha...odaya girince müfetişler hayran hayran bakıyor.......bugünde çokmu süslenmişim neeeee
benim uzaya gitmem yürüyüş kadar etkili kabul edilmedi sanırım, o yüzden kimse benle konuşmuyo
ama ben istedim bunu,neyse ben de kendi halimde takılırım bugün :)))
kızlar herkese günaydııın
ya ben dün yürüyüş yapamadım ama uygun nabızda 45 dk uzaya gittim, o onun yerine sayılır mı????????
kociş izin vermedi gıcık şey, neymiş hastaymışım, aslında hasta değilim ama her tarafım tutulmuş, ağrıyo sırtım falan, ben de işte spor yaparsam belki faydası olur dedim ama kızdı bana, zar zor uzay yürüyüşü için izin aldım, 2 gün daha yapma, bişi olmaz diyo bana ama benim içim rahat değilki, zaten kaç gündür yapamıyorum ama şunu söyliyim, yaptıktan sora acaip mutlu hissettim kendimi :))))))
sabah kahvaltımı da yazayım hemencik
önce aç karna elma sirkeli su
1,5 dilim denge ekmek
1 salatalık
1 havuç
1 kk beyaz peynir
1 kupa yeşil çay
bol limonlu bi pasta tabağı maydanoz
2 çk bal yedim
ay paltesidenedim bugün ilkdefa çok zorladı 10dakkasını kaçırmışımama 35dakkasınıyaptım ama topla lastik olması lazım bakmam lazım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nsılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz.offffffffffff dün hiç girmedim foruma bir problem var ama anlamdım gitti
hemencik akşam menümü yazayımm
öğle yemeğinde sonra
1muz
akşam okulda
1 elma yedim
eve gidince
lahana salatası
1 kk light beyaz peynir
6 badem,2 fındık,8 fıstık yedim(yine dadandım kuruyemişlere)
sabah kahvaltım ise şöyle oldu
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
1 domates
1 ddlm denge ekmek
2 adet kepekli poğaçamdan (1,5 dlm ekmek hamuru kadar vardır)
1 çay kaşığı reçel
nane yidimmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlar
akşam
7 yk bezelye yemeği
1 kepçe tavuk çorbası
salata
sonra
bir elma yedim
sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
biraz roka-maydanoz
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
Günaydın cici kızlar...
Ben de anlatayım dün akşamdan başlayıp..
akşam:
3 yk ıspanak yemeği
1 dilim denge ekmek
1 pt salata
1 yk haşlanmış karnabahar
1 yk haşlanmış Brokoli
(Şimdi bunlar salatadan mı sayılır yoksa sebze yemeğinden mi Bilemedim ben o yüzden yemeği az yedim)
2 yk yoğurt
sonra da 30 dk. eliptik bisikletle çalıştım
Altını çizerim spor yaptım sonunda... Ama bacaklarım fena ağrıyor...
sonra da 1 fincan demleme yeşil çay içtim 10 tane de fındık yedim..
sabah:
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber
2 ceviz
1 bardak çay
yagmurlu bir istanbul sabahından günaydınlarrrr
06:45 te kalktım iki kayısı 1 bardak su içtim
07.30 da kahvaltı
1 dilim ekmek
2 küçük domates
1 yumurta
nane + maydonoz
1 kk peynir + çörekotu
1 bardak siyah çay yanında şeker niyetine kuru incir
günayın arkadaşlar off heryanım ağrıyokaslara yüklendim heryanım ağrıyo şimdi
sabah kahvaltım: 1 dilim peynir salça sosu 1 dilim çok tahıllı ekmek 1 yumurta
afiyet olsun balımgünayın arkadaşlar off heryanım ağrıyokaslara yüklendim heryanım ağrıyo şimdi
sabah kahvaltım: 1 dilim peynir salça sosu 1 dilim çok tahıllı ekmek 1 yumurta
afiyet olsun canımbende domates soslu omlet, üzümlü cevizli ekmek 3 dilim, peynir, zeytin, portakal suyu..
şuan 70 kilodan67 kiloya indim 2 ayda ama diyet yapmıyorum çünkü bebeğim var emziriyorum ama sizinle az yemeye çalışıcam..
ben izledim güzel bir filmdi..kızlar av mevsimi filmini mutlaka izleyin,şiddetle tavsiye ediyorummmm
aynısı bizdede var kilo almak istiyo alamıyo çok kötü gözüküyo. onlarda alma derdindeler.
bu arada o hayran hayran bakan müfettişleri kocan duymasın valla
afiyet olsun fambık çerezlerde yerini almış yinegünaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nsılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz.offffffffffff dün hiç girmedim foruma bir problem var ama anlamdım gitti
hemencik akşam menümü yazayımm
öğle yemeğinde sonra
1muz
akşam okulda
1 elma yedim
eve gidince
lahana salatası
1 kk light beyaz peynir
6 badem,2 fındık,8 fıstık yedim(yine dadandım kuruyemişlere)
sabah kahvaltım ise şöyle oldu
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
1 domates
1 ddlm denge ekmek
2 adet kepekli poğaçamdan (1,5 dlm ekmek hamuru kadar vardır)
1 çay kaşığı reçel
nane yidimmmmmmmmmmmmm
eşim sende bahar yorgunluğu oldu diyor. ben sardım spora akşam hiç halim kalmıyo. yaptığım spordanda anlamıyo tabiki
Günaydın cici kızlar...
Ben de anlatayım dün akşamdan başlayıp..
akşam:
3 yk ıspanak yemeği
1 dilim denge ekmek
1 pt salata
1 yk haşlanmış karnabahar
1 yk haşlanmış Brokoli
(Şimdi bunlar salatadan mı sayılır yoksa sebze yemeğinden mi Bilemedim ben o yüzden yemeği az yedim)
2 yk yoğurt
sonra da 30 dk. eliptik bisikletle çalıştım
Altını çizerim spor yaptım sonunda... Ama bacaklarım fena ağrıyor...
sonra da 1 fincan demleme yeşil çay içtim 10 tane de fındık yedim..
sabah:
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber
2 ceviz
1 bardak çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?