60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neruşum alışırsın pilatese. iki hafta sonra daha rahat yaparsın sabret devam et canım hem değişik bir spor geldi şimdi vücuduna epey fark olur canım

inşallah hugocukcuğum esnemede sorun yok dün hiç zorlanmadım ama karın hareketleri epey zorladı kalçaları da güzel yaptım ama karın epey zorladı bakalım azimle devam aslında bugün kardiyo günümdü ama alışayım diye yaptım platesi akşama da kardiyo yapıcam inşallah, yarın daa plates ve dambılll kollarım zaten ağrıyo bugün biraz dünkü dambıl showdan sonra

canım vala inşallh gönlüne göre olu ne diyi .. sporu bu kadar yapınaca bırakmakta kotu oluyo biliyorum sen az da olsa yaparsın bu istekle..inan varya belkı ben beceriksizim işim bitmiyo yardımcı kadın gelmesıne ragmen mesela aksam yemek vs mutfak derken saat oldu 9. kızla ilgilenmedim tam 11 e kadar babası ve ben oynadık saklambaç yakalamcı. oyuncak yapboz vsvs. 11de bende ölüyorum yorgunluktan kzıı uyuttum saat11 30 kalktım uyku hazırlıgı diş firçala cıldımı temızle kremle vs saat 12 yanıma kociş geldi pi posta da o yordu beni:78::78::78:duş vs gün bitt saat 1.30

benim acelem var hayata karşı. ders alması gereken insanlar var. onları bekletmemek adına böyleyim birazda

afiyet olsun topişşşşşşşşşş
afiyet olsun fambık çerezlerde yerini almış yine

afiyet olsun ycl cim

he yine yidimm,öfffff ben niye böleyim nugiiiiiiiiiiiii

aşık oldumm beeenn
hangi hayvana aşık oldun yine

sağol canım benim yaa
yaptım ve o kadar mutlu oldum ki anlatamam :)))
rahatladım resmen
karnımın küçüldüğünü hissettim :)))))

sen de alışırsın pilatese gün geçtikçe
ben de çok zorlanmıştım ama alıştıydım, sonra bıraktım ama
yeniden başlıcam inşallah :)))

bu arada afiyet olsun, her zamanki gibi süper bi kahvaltı :))

aynennn katılıyorum ayran olayı deli bişi

ahh o kcişler aah saat kaçtan çok yorgunumdan anlamazlaaar allahtan ben haftaiçi rahatım

alışıcaaaaaaaaaam alışıcaaaaaaaaaaaaaaaaam alışıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:86::86::86::86::86::86::86::86::86:

ya ben di miiiiiiiii valla bukadar spor yapıyosammmm platesi de başarırım asıl başlamaktı mesele artık allah sağlık sıhhat versin inşallahhh bırakmam spora tam gaz devammmgidecekkk bu yağlarrrrrrr kurtulucam tüm fazlalıklardaaaaaaaaaaaaaaaaaan

aşık oldumm beeenn

Kimeee bir plates topuna mııııyoksa bir 3kg lik dambıla mııı:86::86::86:yoksaa yoksaaaaa bir beyaz elbiseye miiiii

kızlar ben yemeğe gidiyorum
sizlerede afiyet olsun
hugocum şimdiden geçmiş olsun canım

neruşum yeni gelen arkadaşlara motive olması açısından fotolarını peyleşmayı düşünüyormusun

sanırım soruma cevap alamicimmmm,bu soru esw içinde geçerliii,cevabı merakla bekleniyorben yemeğe gidiyom hadi görüşürük:80:

afiyet olsun topişşşşşşşşşş

he yine yidimm,öfffff ben niye böleyim nugiiiiiiiiiiiii

hangi hayvana aşık oldun yine

delüüüüüüüüüüüüü

ohhh inşallah canım başla tabii dışarıda parlayan güneşi ve daha da ısınacak havalrı düşün ve başlaaaaaaaaaaa kurtulalım şu yağlardan hepberaber inşallahhhhhh

aynennn katılıyorum ayran olayı deli bişi

ahh o kcişler aah saat kaçtan çok yorgunumdan anlamazlaaar allahtan ben haftaiçi rahatım

çoook eğleniyorummmmm

neruşum yeni gelen arkadaşlara motive olması açısından fotolarını peyleşmayı düşünüyormusun

düşünüyorum fambığımmm yeni gelen arkadaşlarınmotive olması içinöneli tabiii ben de çok motiğve olmuştum fotolardannn lakinn henüz foto koymalıkmertebeye erişemedim bence bennn kendimi foto koymaya layık bulmuyorummmm inşallah asıl hedefime biran önce ulaşıncaaa her pozisyonda koyiciiiiiiimmmm

Öğle yemeğimi yedim geldim...
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 kase göbek salata
aynı şeyi okumaktan sıkıldınız di mi ya...

ama kaçamak yaptım ben çatalın ucuyla kısır yedim..
valla pişman olum çok..

Herkese afiyet olsun..

Canım benim naapalım listen böyleeee afiyet olsun ayrıca abartmaaaaaaa çatalın ucuyla almışsınnn nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…