neruşum alışırsın pilatese. iki hafta sonra daha rahat yaparsın sabret devam et canım hem değişik bir spor geldi şimdi vücuduna epey fark olur canım
canım vala inşallh gönlüne göre olu ne diyi .. sporu bu kadar yapınaca bırakmakta kotu oluyo biliyorum sen az da olsa yaparsın bu istekle..inan varya belkı ben beceriksizim işim bitmiyo yardımcı kadın gelmesıne ragmen mesela aksam yemek vs mutfak derken saat oldu 9. kızla ilgilenmedim tam 11 e kadar babası ve ben oynadık saklambaç yakalamcı. oyuncak yapboz vsvs. 11de bende ölüyorum yorgunluktan kzıı uyuttum saat11 30 kalktım uyku hazırlıgı diş firçala cıldımı temızle kremle vs saat 12 yanıma kociş geldi pi posta da o yordu benipilates bitti tam maksi plustu çok hızlıydı.
bebek olunca o uyuduğunda spor yaparım veya olmadı akşam eşim gelince ilgilenir ben yine yaparım sporu. yani bi şekilde oturturum. sporsuz olmaz yani ben duramam sporcular uzun süre spor yapanlar bırakınca pekçok hastalık oluyo. benim kayınpeder astsubah çok spor yapmış şimdi 60 yaşında çita gibi hep yürür bana derki sporu sakın bırakma bırakırsan hasta olursun der hep. bende bi ara 6 ay bırakmşıtım göbeğim erimemişti sinir olmuş ümidimi kesmiştim. anam heryanım ödem oldu şişti uykudan uyanamadım. o yüzden artıkın çok geç benim için spor hep olacak hayatımda. istedikten sonra insana muhakkak spor yapacak süre bulur. gerekirse sabah 6 da yaparım yine yaparım. spor yapmamak için bahane olmaz. muhakkak çocukların uyudğu zaman olur o zaman yapılır. birde çocuğumu çok kucağa alıştırmayacağım. ilk aylar zaten genelde uyuyo çocuklar. huysuz olsa bile eşim sporuma saygı duyar ben spor yaparken ilgilenir çocukla
spor yapmamak için bahane yok herkes spora ehehe :86:
Herkeseee öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrmisss gibi güneşliii biraz serinnn yağmur sonrasıııı nefiss bir hava varrrr
sabah kalkınca bir bardak ılık elma sirkeli su
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1,5kk lıght beyaz peynir
3 tane minnak yeşil zeytin
1 inncecik dilim hindi salamı
yarımbüyük domates
boll maydonoz
1 köy biberi
2 dilim çok tahıllı ev ekmeği
şimdi dee demele karışım çayımı içiyorummmm
plates yaptım bugün deeeeeee ama karın hareketleri epey zorladıııı alışıciiiimmm inşallahhhh
afiyet olsun fambık çerezlerde yerini almış yine
afiyet olsun ycl cim
hangi hayvana aşık oldun yineaşık oldumm beeenn
benim acelem var hayata karşı. ders alması gereken insanlar var. onları bekletmemek adına böyleyim birazda
Oyyyyyyyyy canım benim olur mu daha ne işte 45dk yapmışsın çok güzelll tebrik ediyorum arkası da böyle güzel gelsin inşallahhhhhh:13::13:
afiyet olsun tatlım
ohhh platesler yapılmış kilolar verilmişş tebrik ederim canım benim hepberaber kurtulalım inşallahhh arkası da böyle güzel gelsinnn
Hepinize afiyet olsun kızlarcımm tüm menülerr çokk güzellllll(fambığın kuruyemişleri hariççççç gece gece gene nerelerine yapıştı onlar kimbilirrr )
Heee benim de ağriiiiiiiiikollarım ağrıyoo biraz biraz da bacaklarım ama bugün de yaptım plates dün esnemeydi çünkü; vücudum hareketlere alışsın diye yaptım ama epey zorlandım karnımkalçam yanıd epeyyy bazılarını bitiremedim hatta hem karnı çek hem hareketi yappp of epey zorlanıyorum ama yapıcammm azimle devammmm gidecekk bu yağlarr gidecekkkkk
Herkeseee öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrmisss gibi güneşliii biraz serinnn yağmur sonrasıııı nefiss bir hava varrrr
sabah kalkınca bir bardak ılık elma sirkeli su
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1,5kk lıght beyaz peynir
3 tane minnak yeşil zeytin
1 inncecik dilim hindi salamı
yarımbüyük domates
boll maydonoz
1 köy biberi
2 dilim çok tahıllı ev ekmeği
şimdi dee demele karışım çayımı içiyorummmm
plates yaptım bugün deeeeeee ama karın hareketleri epey zorladıııı alışıciiiimmm inşallahhhh
aynennn katılıyorum ayran olayı deli bişivay muhabbet koyu maşşlahhhhhhhhhhspor ve taş gibi olmak bana da çok zor gibi geliyo,göbüşüm küçldü ama kulak memesi kıvamında bir yumuşaklığa sahibim o karnımı her beden pantalona sığdırabilirim sanırım okadar yumuşakki her şekle giriyor,offfffffff bir 60 olsamda bende başlasam platese yaw,sadece yürüyüşle olmayacak bu
arada 1 elma yedim bu arada
öğle menümde
domates çorba
kıymalı pırasa ve 1 dlm ekmek olacak
gelincede 230 l ayran içicimmm(ayran harika bişey yahu acayip tok tutuyor insanı)
canım vala inşallh gönlüne göre olu ne diyi .. sporu bu kadar yapınaca bırakmakta kotu oluyo biliyorum sen az da olsa yaparsın bu istekle..inan varya belkı ben beceriksizim işim bitmiyo yardımcı kadın gelmesıne ragmen mesela aksam yemek vs mutfak derken saat oldu 9. kızla ilgilenmedim tam 11 e kadar babası ve ben oynadık saklambaç yakalamcı. oyuncak yapboz vsvs. 11de bende ölüyorum yorgunluktan kzıı uyuttum saat11 30 kalktım uyku hazırlıgı diş firçala cıldımı temızle kremle vs saat 12 yanıma kociş geldi pi posta da o yordu beni:78::78::78:duş vs gün bitt saat 1.30
neruşum karın egzersizleri şimdi sana zor gelir ama dediğim gibi alışacaksın canım. sadece kardiyo ile malesef karın toplanmıyo hem kardiyo hem pilates lazım. sen azimlisindir elinden hiçbişey kurtulmaz. o kadar spor yapıyosun bunuda başarırsın nen2 hafta düzenli yap sonra bak nasıl açılacaksın hem değişimi göreceksin
aşık oldumm beeenn
alışıcaaaaaaaaaam alışıcaaaaaaaaaaaaaaaaam alışıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:86::86::86::86::86::86::86::86::86:
ya ben di miiiiiiiii valla bukadar spor yapıyosammmm platesi de başarırım asıl başlamaktı mesele artık allah sağlık sıhhat versin inşallahhh bırakmam spora tam gaz devammmgidecekkk bu yağlarrrrrrr kurtulucam tüm fazlalıklardaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Kimeee bir plates topuna mııııyoksa bir 3kg lik dambıla mııı:86::86::86:yoksaa yoksaaaaa bir beyaz elbiseye miiiii
afiyet olsun topişşşşşşşşşş
he yine yidimm,öfffff ben niye böleyim nugiiiiiiiiiiiii
hangi hayvana aşık oldun yine
sağol canım benim yaa
yaptım ve o kadar mutlu oldum ki anlatamam :)))
rahatladım resmen
karnımın küçüldüğünü hissettim :)))))
sen de alışırsın pilatese gün geçtikçe
ben de çok zorlanmıştım ama alıştıydım, sonra bıraktım ama
yeniden başlıcam inşallah :)))
bu arada afiyet olsun, her zamanki gibi süper bi kahvaltı :))
aynennn katılıyorum ayran olayı deli bişi
ahh o kcişler aah saat kaçtan çok yorgunumdan anlamazlaaarallahtan ben haftaiçi rahatım
canım vala inşallh gönlüne göre olu ne diyi .. sporu bu kadar yapınaca bırakmakta kotu oluyo biliyorum sen az da olsa yaparsın bu istekle..inan varya belkı ben beceriksizim işim bitmiyo yardımcı kadın gelmesıne ragmen mesela aksam yemek vs mutfak derken saat oldu 9. kızla ilgilenmedim tam 11 e kadar babası ve ben oynadık saklambaç yakalamcı. oyuncak yapboz vsvs. 11de bende ölüyorum yorgunluktan kzıı uyuttum saat11 30 kalktım uyku hazırlıgı diş firçala cıldımı temızle kremle vs saat 12 yanıma kociş geldi pi posta da o yordu beni:78::78::78:duş vs gün bitt saat 1.30
neruşum yeni gelen arkadaşlara motive olması açısından fotolarını peyleşmayı düşünüyormusun
Öğle yemeğimi yedim geldim...
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 kase göbek salata
aynı şeyi okumaktan sıkıldınız di mi ya...
ama kaçamak yaptım ben çatalın ucuyla kısır yedim..
valla pişman olum çok..
Herkese afiyet olsun..
öğle yemeğim
5 -6 yk türlü yemeği
salata
3.5 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?