Canım benim naapalım listen böyleeee afiyet olsun ayrıca abartmaaaaaaaçatalın ucuyla almışsınnn nolucak
öğle yemeğim
5 -6 yk türlü yemeği
salata
3.5 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
Öğle yemeğimi yedim geldim...
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 kase göbek salata
aynı şeyi okumaktan sıkıldınız di mi ya...
ama kaçamak yaptım ben çatalın ucuyla kısır yedim..
valla pişman olum çok..
Herkese afiyet olsun..
delüüüüüüüüüüüüü
düşünüyorum fambığımmm yeni gelen arkadaşlarınmotive olması içinöneli tabiii ben de çok motiğve olmuştum fotolardannn lakinn henüz foto koymalıkmertebeye erişemedim bence bennn kendimi foto koymaya layık bulmuyorummmminşallah asıl hedefime biran önce ulaşıncaaa her pozisyonda koyiciiiiiiimmmm
afiyet olsun canımGünaydın herkese,
Kahvaltımı yaptım. Kızım henüz uyanmadı. O uyanınca onun kahvaltısını yaptırırken pilates kaçacak gibi. Kendim yapmam lazım.
Kırk yılın başı bir tost yiyeyim dedim.Eşime haftaiçi her sabah yaparım.Benim ekmek makineye yapışmış biraz hızla kapağını açınca içindeki erimiş peynir makinenin içine yayıldı.Ekmek te fazlaca kızarmıştı :) mecburen annemin dün getirdiği hamurişini yedim. Üstüne tabi ki tahin-pekmez.
Yeşil çayımı içiyorum.
Kilo korumada gibiyim. Sürekli 58,5 :)
günaydın arkadaşlar ben de aksam yediklerimi yazayım misafirim geldi onlara göre yemek yaptım kızartma ve köfte vardı çorba vardı salata birde
ben şunları yedim
5-6 köfte
2-3 patatees kızartmasından
bol salata
1 dilim kepek ekmeği
yatmadan önce elma sirkeli suyu içtim
sabah ise;
1 dilim kepek ekmeği
biraz peynir
2-3 zeytin
ve domates
1 bardak şekersiz çay
kalkınca elma sirkeli suyumu içtim
ben de yimamı yidim
1 kase domates çorba
4 yk kadar pirinçli pırasa
1 dlm kepek ekemği
230 ml ayran
ayran olmasaydı doymazdım sanırım
bende senin bu yazıları okuyunca çok pis motive oldummmmohhh inşallah canım başla tabii dışarıda parlayan güneşi ve daha da ısınacak havalrı düşün ve başlaaaaaaaaaaa kurtulalım şu yağlardan hepberaber inşallahhhhhh
çoook eğleniyorummmmm
düşünüyorum fambığımmm yeni gelen arkadaşlarınmotive olması içinöneli tabiii ben de çok motiğve olmuştum fotolardannn lakinn henüz foto koymalıkmertebeye erişemedim bence bennn kendimi foto koymaya layık bulmuyorummmminşallah asıl hedefime biran önce ulaşıncaaa her pozisyonda koyiciiiiiiimmmm
ben de yimamı yidim
1 kase domates çorba
1 dlm kepek ekemği
230 ml ayran
bende senin bu yazıları okuyunca çok pis motive oldummmmayrıca burda çok egleniyorum kızlar süpersiniz yaaa
ögle yimaami yidim geldim
2 küçük kepçe mercimek çorbası
4/1 rulo köfte ( toplam iki kk genişliğinde ince köfte )
bol salata
2 bardak ayran
bide bugün tramisu vardı dayanamadım yarım kk yidim ama çok hafifti.
ekmek yimedim
ardından bir fincan sütsüz şekersiz kremasız nescafe + 1 hurma
afiyet olsun canımöğlen yemeği yağsız dana etini soğanlı baharatlı salçalı soteledim. yanına bir dilim çok tahıllı ekmek ve limonlu fesleğenli yeşil salata yağsız
afiyet olsun neruşumHerkeseee öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrmisss gibi güneşliii biraz serinnn yağmur sonrasıııı nefiss bir hava varrrr
sabah kalkınca bir bardak ılık elma sirkeli su
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1,5kk lıght beyaz peynir
3 tane minnak yeşil zeytin
1 inncecik dilim hindi salamı
yarımbüyük domates
boll maydonoz
1 köy biberi
2 dilim çok tahıllı ev ekmeği
şimdi dee demele karışım çayımı içiyorummmm
plates yaptım bugün deeeeeee ama karın hareketleri epey zorladıııı alışıciiiimmm inşallahhhh
afiyet olsun canım çatalın ucuyla yenen şey ne olacakki ya takdığın şeye bakÖğle yemeğimi yedim geldim...
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 kase göbek salata
aynı şeyi okumaktan sıkıldınız di mi ya...
ama kaçamak yaptım ben çatalın ucuyla kısır yedim..
valla pişman olum çok..
Herkese afiyet olsun..
bende senin bu yazıları okuyunca çok pis motive oldummmmayrıca burda çok egleniyorum kızlar süpersiniz yaaa
bol salata
2 bardak ayran
ekmek yimedim
Afyet olsun canım..
Afiyet olsun cicim..
Ben 12 gündür kahve içmedim.. Çayı da sadece sabahları 1 bardak içiyorum..
Çok ilginç böyle de yaşanıyormuş ama hayattan çok zevk aldığım da söylenemez tabi..
neyse ki geçecek bu günler...
canım neden içmiyosun çay kahve
öğle yemeğim
5 -6 yk türlü yemeği
salata
3.5 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
afiyet olsun nugişşşşşşşşşşş
afiyet olsunnn canımmmmmmm,Allah Allah ediğide kısır yani,olur okadar,süpersin süperrrrrrrrrrr.sporla birlikte harika sonuçlar alacaksın
sen eski fotonla yenisini koy biz motive oluruz kendi çapımızda,yalnız 7 yıl önceki e topiş hallerini koma 3 ay önceki halin ve şimdiki ossunnnbu işler önemli biliyosun ki,vizyon ve misyonumuz bu
bol salata
2 bardak ayran
ekmek yimedim
ben de yimamı yidim
1 kase domates çorba
1 dlm kepek ekemği
230 ml ayran
afiyet olsun canım
afiyet olsun neruşum
afiyet olsun canım çatalın ucuyla yenen şey ne olacakki ya takdığın şeye bak
afiyet olsun amorecimm
pilates bitti tam maksi plustu çok hızlıydı.
bebek olunca o uyuduğunda spor yaparım veya olmadı akşam eşim gelince ilgilenir ben yine yaparım sporu. yani bi şekilde oturturum. sporsuz olmaz yani ben duramam sporcular uzun süre spor yapanlar bırakınca pekçok hastalık oluyo. benim kayınpeder astsubah çok spor yapmış şimdi 60 yaşında çita gibi hep yürür bana derki sporu sakın bırakma bırakırsan hasta olursun der hep. bende bi ara 6 ay bırakmşıtım göbeğim erimemişti sinir olmuş ümidimi kesmiştim. anam heryanım ödem oldu şişti uykudan uyanamadım. o yüzden artıkın çok geç benim için spor hep olacak hayatımda. istedikten sonra insana muhakkak spor yapacak süre bulur. gerekirse sabah 6 da yaparım yine yaparım. spor yapmamak için bahane olmaz. muhakkak çocukların uyudğu zaman olur o zaman yapılır. birde çocuğumu çok kucağa alıştırmayacağım. ilk aylar zaten genelde uyuyo çocuklar. huysuz olsa bile eşim sporuma saygı duyar ben spor yaparken ilgilenir çocukla
spor yapmamak için bahane yok herkes spora ehehe :86:
Yemeklerini yiyen herkese afiyet olsun.
Ben de birazdan yiyeceğim.
Hugocuk istersen mutlaka vakit ayıyırsın. Ben geçen sene kızımı anakucağına koyup yanıma alıyprdum öyle pilates yaptım. Bu yıl bazen benimle yapıyor,bazen engel oluyor ama bir şekilde idare ediyorum.
Çocuğu kucağa alıştırmayacağım demişsin ama pek doğru değil bu dediğin. Hele ilk aylarda bebeğin anne kucağına,annesin sıcaklığını hissetmesne çok ihtiyacı var. Her yönden gelişimi için,annenin sütü ve sağlığı için de gerekli.
Alıştırmayayım diyerek daha huysuz ve mutsuz bir bebek sahibi olunabilir.
Bebekler yürümeye başladıktan sonra sen istesen bile kucakta durmuyorlar zaten.
İstediğin kadar kucağına al,doya doya öp kokla. Anne ve bebek için de en güzeli bu.
Annelik iç güdülerim,okuduğum bebek kitapları ve doktorlardan duyduklarımla yazdım bunları.
sagol ycl cimAfyet olsun canım..
Afiyet olsun cicim..
Ben 12 gündür kahve içmedim.. Çayı da sadece sabahları 1 bardak içiyorum..
Çok ilginç böyle de yaşanıyormuş ama hayattan çok zevk aldığım da söylenemez tabi..
neyse ki geçecek bu günler...
Çayı diyetisyen içme dedi.. zaten şekersiz içmem de yasak şekerli içsem o da hiç olmuyor..
Kahveyi de şekersiz içemem o yüzden...
Ama zaten sadece yeşil çay ve su iç dedi..
bende şekersiz içemiyorum kahveyi o yüzden yanında ya hurma ya incir ya kayısı tatlı bişi yiyorum
bende şekersiz içemiyorum kahveyi o yüzden yanında ya hurma ya incir ya kayısı tatlı bişi yiyorum
sanırım soruma cevap alamicimmmm,bu soru esw içinde geçerliii,cevabı merakla bekleniyorben yemeğe gidiyom hadi görüşürük:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?