60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle yemeğim
5 -6 yk türlü yemeği
salata
3.5 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

afiyet olsun nugişşşşşşşşşşş

afiyet olsunnn canımmmmmmm,Allah Allah ediğide kısır yani,olur okadar,süpersin süperrrrrrrrrrr.sporla birlikte harika sonuçlar alacaksın

sen eski fotonla yenisini koy biz motive oluruz kendi çapımızda,yalnız 7 yıl önceki e topiş hallerini koma 3 ay önceki halin ve şimdiki ossunnnbu işler önemli biliyosun ki,vizyon ve misyonumuz bu

ben de yimamı yidim

1 kase domates çorba
4 yk kadar pirinçli pırasa
1 dlm kepek ekemği
230 ml ayran

ayran olmasaydı doymazdım sanırım

afiyet olsun canım

afiyet olsun

bende senin bu yazıları okuyunca çok pis motive oldummmm ayrıca burda çok egleniyorum kızlar süpersiniz yaaa
ögle yimaami yidim geldim
2 küçük kepçe mercimek çorbası
4/1 rulo köfte ( toplam iki kk genişliğinde ince köfte )
bol salata
2 bardak ayran
bide bugün tramisu vardı dayanamadım yarım kk yidim ama çok hafifti.
ekmek yimedim
ardından bir fincan sütsüz şekersiz kremasız nescafe + 1 hurma

ben de yimamı yidim

1 kase domates çorba
1 dlm kepek ekemği
230 ml ayran

Afyet olsun canım..

Afiyet olsun cicim..
Ben 12 gündür kahve içmedim.. Çayı da sadece sabahları 1 bardak içiyorum..
Çok ilginç böyle de yaşanıyormuş ama hayattan çok zevk aldığım da söylenemez tabi..
neyse ki geçecek bu günler...

öğlen yemeği yağsız dana etini soğanlı baharatlı salçalı soteledim. yanına bir dilim çok tahıllı ekmek ve limonlu fesleğenli yeşil salata yağsız
afiyet olsun canım
afiyet olsun neruşum
afiyet olsun canım çatalın ucuyla yenen şey ne olacakki ya takdığın şeye bak

afiyet olsun amorecimm

Kızlar benide alın aranıza şu an 61,50 kiloyum 1 haftadır diyet yapıyorum ilk başlangıçta tartılmadığım için kaç kilo verdim bilemiyorum.Ben sahahları 1 kase diyet sütle beRABER NESFİT yiyorum bugün öğlen yemeğimde 4 kaşık k.fasülye 2 dilim beyaz ekmek yedim hedefim 55 leri görmek ayrıca tavsiyelere açığım her daim

canım neden içmiyosun çay kahve

öğle yemeğim
5 -6 yk türlü yemeği
salata
3.5 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

afiyet olsunnn beeebeeeemmmm

heeeeeee timama zaten 3 ay önce de foto çektim yaaaaben okadar planlı davranamadım cınımmmm önce çekeyim şimdiçekeyim yapamadımmm pantolonları koysammmm olma mı hacıııııı msiyon vizyon sıfır bende

afiyet olsuuuuuuuuuuuuun yarım kk nedir yahuuu hem de tiiiraaamisuuu bi çatal sayılır o afiyet olsunnn ezieyet lüzüm yokkk

ben de yimamı yidim

1 kase domates çorba
1 dlm kepek ekemği
230 ml ayran

afiyet olsun fambikuskusuuuummmmm

afiyet olsun canım

afiyet olsun neruşum

afiyet olsun canım çatalın ucuyla yenen şey ne olacakki ya takdığın şeye bak

afiyet olsun amorecimm

sağol nugimmmmmmcimmmmm

Yemeklerini yiyen herkese afiyet olsun.
Ben de birazdan yiyeceğim.

Hugocuk istersen mutlaka vakit ayıyırsın. Ben geçen sene kızımı anakucağına koyup yanıma alıyprdum öyle pilates yaptım. Bu yıl bazen benimle yapıyor,bazen engel oluyor ama bir şekilde idare ediyorum.
Çocuğu kucağa alıştırmayacağım demişsin ama pek doğru değil bu dediğin. Hele ilk aylarda bebeğin anne kucağına,annesin sıcaklığını hissetmesne çok ihtiyacı var. Her yönden gelişimi için,annenin sütü ve sağlığı için de gerekli.
Alıştırmayayım diyerek daha huysuz ve mutsuz bir bebek sahibi olunabilir.
Bebekler yürümeye başladıktan sonra sen istesen bile kucakta durmuyorlar zaten.
İstediğin kadar kucağına al,doya doya öp kokla. Anne ve bebek için de en güzeli bu.
Annelik iç güdülerim,okuduğum bebek kitapları ve doktorlardan duyduklarımla yazdım bunları.

Benim bebeğim 4 ay sadece memede sustu onun haricinde hep ağladı...
uyurken bile sadece kucağımda uyudu...
Ben 4 ay hep kotukta oturarark uyudum neredeyse..
böbreklerinde kalsiyum fazlasından taş oluşmuş.. Bu acı da onu 4 ay kıvrandırdı..
Ana kucağında falan oturduğunu hiç hatırlamam.. Kullanmadık hiç aldığım gibi duruyor..
4 ay sonra biraz iyileşti o zaman da ben işe başladım...
İşten eve döndüğünde bebeğinle vakit geçirmek ilk önceliği oluyor insanın... Gece uyumamalarımız devam ettiğinden halim de olmuyordu zaten... 2-3 saatlik uykularla ayakta durmaya çalıştım hep..
Neyse gene de onun sağlıklı olması herşeyden önemli tabi..
Yoksa hamileliğe kadar ben de sporsuz duramaz, hasta olurdum..
İşte şimdi biraz biraz toparlamaya çalışıyorum..
Uyuduktan sonra yapmak istiyorum ama halim kalmamış oluyor falan filan işte..

sagol ycl cim
neden kahve içmiyorsun ? diyetisyen mi yasakladı ? ya aslında bende bırakmıştım ama ayran içince uykum geliyo ee içmessem de doymuyorum mecburen içiyorum yoksa yeşilçayda da var kafein

Çayı diyetisyen içme dedi.. zaten şekersiz içmem de yasak şekerli içsem o da hiç olmuyor..
Kahveyi de şekersiz içemem o yüzden...
Ama zaten sadece yeşil çay ve su iç dedi..

bende şekersiz içemiyorum kahveyi o yüzden yanında ya hurma ya incir ya kayısı tatlı bişi yiyorum

bende şekersiz içemiyorum kahveyi o yüzden yanında ya hurma ya incir ya kayısı tatlı bişi yiyorum

Ben gıcık bir insanım ya onları da sevmem...
Sabahları da çaya mesela yarım esmer şeker atıyorum.. Bu da benim kaçamağım oluyo...
Ay bu yüzden mi kilo veremiyorum acaba..
Gerçi tartı da belli değil ama herkes çok kilo verdin diyo...

Son düzenleme:
bende öğle yemeğimi yedim yiyeli baya oldu ama dairede ancak fırsat bulabildim
benim öğlenleri yemek aram 1 saat olduğu için ya aksamdan kalan varsa yiyoruz yada pratik birseyler yapıyorum eşim ben sucuk istiyoeum dedi ona sucuk yaptım kızım ve ben aksamdan kalan çorbayı içtik ve salata yedim yarım dilim kepek ekmeği

ycl kuru meyve de yemez ki sanırımmmmm offfffffffffffffffffffffff ycl yi hipnozla bazı besinlere alıştıralım bence

sanırım soruma cevap alamicimmmm,bu soru esw içinde geçerliii,cevabı merakla bekleniyorben yemeğe gidiyom hadi görüşürük:80:

kızzz neyi uğraşıyon bakim sen bizleeeeeeeee, haaaaaaa
koymıcam işte bana ne bana ne

bu arada yemeğimi yidim ben de

1 dilim denge ekmek
3-4 yk bulgur pilavı
4 tane inegöl köfte ( yağsız pişirdim )
salata
2 kuru kayısı ( canım tatlı çekti de )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…