60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hakketen gıcıkmışsın deermişim illa sevdiğin şeyleri mi yimen lasım kızzz? bende başka zaman olsa bu kuru meyvelerle hiç işim olmaz ama sevmeye çalışıyorum hele siyah çay şekersiz - tatlandırıcızı hiçbişiye benzemiiiiyiii
kg verdin herkes farkında bi tartı farketmemiş galibaaaağğ

arkadaslar adetim yaklasıyor canım okadar çok tatlı birseyler istiyorkki anlatamam nefsime hakim olmaya çalısıyorum ama bu isteğimi nasıl gidericem bilmiyorum sabır diyorum bugünlerde geçecek

hehe
Yok kız sevmeden de yenir tabi de ne gerek var kahve için onu yiyince kahveden de bişi anlamam..
Yani kahveyi içmem daha iyi..
Ama yemen gerekiyor deseler yerim yani midem bulana bulana da olsa..

arkadaslar adetim yaklasıyor canım okadar çok tatlı birseyler istiyorkki anlatamam nefsime hakim olmaya çalısıyorum ama bu isteğimi nasıl gidericem bilmiyorum sabır diyorum bugünlerde geçecek

canım ben de pazar günü regl oldum ve öncesinde mideme kurt kaçmış gibiydi, sürekli bişiler aranıyodum ama sana tavsiyem sütlü türk kahvesi dışında ağzına tatlı bişi koyma, yoksa gerisi geliyo, kendim bizzat yaşadım bu durumu, şimdi de o yediklerimden kurtulmaya çalışıyorum

teşekkür ederim tavsiyelerin için uygulayacağım

hehe
Yok kız sevmeden de yenir tabi de ne gerek var kahve için onu yiyince kahveden de bişi anlamam..
Yani kahveyi içmem daha iyi..
Ama yemen gerekiyor deseler yerim yani midem bulana bulana da olsa..

tımam artık şekerim sana artık bişşi yedirmeye çalışmycımm

canım esw de söylemiş ama evet Sütlü ya da tarçınlı ya da ikisini beraber koyarak türk kahvesi içebilirsin yani 1 bardaks üte 1çk kahve 1çk tarçın gibi...ayrıcaa muz üzerine tarçın serp yee süper olur ve tarçın kan şekerini denegede ttuyo bol bol tarçın ye canım benimm

Çok güldüm amore ya.. Çalış kuşum çalış da ben de iş yok çabalar hep nafile....
şekercim ama inan seni sevdiğimiz için senin iyiliğin için uğraşıyoruz ama iş sende bitiyo şekerim sen bilirisnnnn

Ycl, kaç aylık oldu bebeğin?
İlk aylar uykusuzluk zor oluyor.Ben uykusuz duramazdım ama 3-4 saatlik uykuyla durduğum oldu çoğu zaman.
Yavrular sağlıklı olsun da gerisi boş.Kiloyu da veririz,gün gelir deliksiz de uyuruz :)

Ben ara öğünümde 1 yerli muzu kakaolu yedim.Güzel oldu.

Öğle yemeğim;
2 dilim ekmek
1 kuru soğan
3 yk ot yemeği( ısırgan,balık otu,ıspanak)
5-6 yk bezelyeli enginar
150 gram yoğurt

Akşam ne yeriz bilmiyorum henüz.Eşime sorarım ne isterse onu yaparız.

bende herşeyin için sizlere teşekkür ederimmmmne çok teşekkür eden oldu dimi amaeswcimmmm koyman lazım yoksa inanmayız zayıfladığına,illa koyacan,kız neruş sende koyacan motive edicen bizi mecbursunumarım esprilerim anlaşılıyordur valla havaya yapıyorsam keseyim hemen

Ben koyayım mı famir? Hala erimeyen göbeğimi,simitimi görün :)

Ben koyayım mı famir? Hala erimeyen göbeğimi,simitimi görün :)

yok sana inanıyozzayıfladım diyenlere inanmıyoz biz,bide motive edecek resim istiyoruz simitden bendede var bolca,bide kolluklarım var hatta kollarımda
priene senin kızını yirim yirimmmmmmmmmmmm ne şirin ,melek bir kız olmuş,büyümüş maşşlallha onaaa,tü tü tü tü

Afiyet olsun canım...
Benim oğlum 10 aylık oldu...

Ycl maşallah yavruna. Benimki 20 aylık oldu bugün. Ama sanki dün 10 aylıktı. Yakında yürür ne güzel.

Teşekkürler teyzesi :) Çok şükür bizi hep neşelendiren,yüzü gülen bir kızım var. Az önce uyudu.

Kayınvalidemler,eşimin dayısı falan İstanbul'a gidiyorlar.Bursadan geçerken bize uğrayacaklarmış akşam yemeği için. 3 saatim var çabucak bir iki yemek hazırlamam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…