hakketen gıcıkmışsın deermişimBen gıcık bir insanım ya onları da sevmem...
Sabahları da çaya mesela yarım esmer şeker atıyorum.. Bu da benim kaçamağım oluyo...
Ay bu yüzden mi kilo veremiyorum acaba..
Gerçi tartı da belli değil ama herkes çok kilo verdin diyo...
ycl kuru meyve de yemez ki sanırımmmmmofffffffffffffffffffffffff ycl yi hipnozla bazı besinlere alıştıralım bence
hakketen gıcıkmışsın deermişimilla sevdiğin şeyleri mi yimen lasım kızzz? bende başka zaman olsa bu kuru meyvelerle hiç işim olmaz ama sevmeye çalışıyorum hele siyah çay şekersiz - tatlandırıcızı hiçbişiye benzemiiiiyiii
kg verdin herkes farkında bi tartı farketmemiş galibaaaağğ
arkadaslar adetim yaklasıyor canım okadar çok tatlı birseyler istiyorkki anlatamam nefsime hakim olmaya çalısıyorum ama bu isteğimi nasıl gidericem bilmiyorum sabır diyorum bugünlerde geçecek
canım ben de pazar günü regl oldum ve öncesinde mideme kurt kaçmış gibiydi, sürekli bişiler aranıyodum ama sana tavsiyem sütlü türk kahvesi dışında ağzına tatlı bişi koyma, yoksa gerisi geliyo, kendim bizzat yaşadım bu durumu, şimdi de o yediklerimden kurtulmaya çalışıyorum
hehe
Yok kız sevmeden de yenir tabi de ne gerek var kahve için onu yiyince kahveden de bişi anlamam..
Yani kahveyi içmem daha iyi..
Ama yemen gerekiyor deseler yerim yani midem bulana bulana da olsa..
tımam artık şekerim sana artık bişşi yedirmeye çalışmycımm
arkadaslar adetim yaklasıyor canım okadar çok tatlı birseyler istiyorkki anlatamam nefsime hakim olmaya çalısıyorum ama bu isteğimi nasıl gidericem bilmiyorum sabır diyorum bugünlerde geçecek
şekercim ama inan seni sevdiğimiz için senin iyiliğin için uğraşıyoruz ama iş sende bitiyo şekerim sen bilirisnnnnÇok güldüm amore ya.. Çalış kuşum çalış da ben de iş yok çabalar hep nafile....
şekercim ama inan seni sevdiğimiz için senin iyiliğin için uğraşıyoruz ama iş sende bitiyo şekerim sen bilirisnnnn
teşekkür ederim tavsiyelerin için uygulayacağım
bende herşeyin için sizlere teşekkür ederimmmmne çok teşekkür eden oldu dimi ama eswcimmmm koyman lazım yoksa inanmayız zayıfladığına,illa koyacan,kız neruş sende koyacan motive edicen bizi mecbursun umarım esprilerim anlaşılıyordur valla havaya yapıyorsam keseyim hemen
Ben koyayım mı famir? Hala erimeyen göbeğimi,simitimi görün :)
Ycl, kaç aylık oldu bebeğin?
İlk aylar uykusuzluk zor oluyor.Ben uykusuz duramazdım ama 3-4 saatlik uykuyla durduğum oldu çoğu zaman.
Yavrular sağlıklı olsun da gerisi boş.Kiloyu da veririz,gün gelir deliksiz de uyuruz :)
Ben ara öğünümde 1 yerli muzu kakaolu yedim.Güzel oldu.
Öğle yemeğim;
2 dilim ekmek
1 kuru soğan
3 yk ot yemeği( ısırgan,balık otu,ıspanak)
5-6 yk bezelyeli enginar
150 gram yoğurt
Akşam ne yeriz bilmiyorum henüz.Eşime sorarım ne isterse onu yaparız.
bende herşeyin için sizlere teşekkür ederimmmmne çok teşekkür eden oldu dimi ama eswcimmmm koyman lazım yoksa inanmayız zayıfladığına,illa koyacan,kız neruş sende koyacan motive edicen bizi mecbursun umarım esprilerim anlaşılıyordur valla havaya yapıyorsam keseyim hemen
yok sana inanıyozzayıfladım diyenlere inanmıyoz biz,bide motive edecek resim istiyoruz simitden bendede var bolca,bide kolluklarım var hatta kollarımda
priene senin kızını yirim yirimmmmmmmmmmmm ne şirin ,melek bir kız olmuş,büyümüş maşşlallha onaaa,tü tü tü tü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?