priene cik gayet iyi görünüyorsun valla...
vucut yapın güzel maşallah...
Ben 58 kilo olsam senin gibi iyi görünemem..
prienecim valla süper olmuşsun göbüşin çok az kalmışşşonun dışında harikasın valla,çıtır anne seniiii
canım daha önce de niyetlenmiştim ama kociş izin vermiyoki, yoksa koyarım ben ama işte, ondan gizli de koymak istemiyorumm
bu arada koşu bandında yürüyemedim, kociş izin vermedi hastayım diye ben de 45 dk uzaya gittim nabzımı kontrol ede ede
sonra da 1 saat mutfakta yemek hazırladım, yemeği biraz geç yedik işte, bu akşamın sıkıntısı o oldu, hemen yazayım ama
3 yk bulgur pilavı
1 kk tavuk
1 küp patates
3 küp havuç
6 tane domates ve biber soslu fırında mantar ( kendiminkine tereyağ ve kaşar koymadım tabiki)
salata
ekmek yok tabiki
merhaba forumun çıtırları nasılsınız bakalım ?
öncelikle herkese merhabalar evlenmeden önce 47 kiloydum yani altı yıl önce son bir yıla kadar da 53 kilonun üzerine çıkmamıştım bu arada boyum 1.64 ama son bir yılda iki düşük yaptım ve sıkıntı ve stres bide hormonlar yüzünden 65 kiloya kadar çıktım.beni görenler tanıyamıyordu çünkü hiç kilo problemi yaşamamıştım ve diyet yapmamıştım.bir aydır diyet yapıyorum ve tabiii yürüyüş ve mekik br ayda sdece 3 kilo verebildim şu anda 61,5 kiloyum ama daha 10 kilo daha vermem gerekiyor.buradaki sinerjinin bana bi faydası olur diye düşünüyorum.benide aranıza alırmısınız.
bugün yediklerim
aç karına kuru kaysı incir ve erik birer tane ve bir bardak ılıksu(bunu her sabah yapıyorum.)
sabah 1 dilim kepek ekmek
beyaz peynir
4 tane zeytin
domates salatalık ve şekersiz çay
ara öğün yarım greyfurt
öğle 1 kase yoğurt ve yağsız yeşil salata
priene nasılsın ne zamandır seninle denk gelemiyorum .
sen neredeydin memleket olarak canım?
miribaaa
sabah okulda olduğum için sadece 1 kaşarlı pogaça ve ufak meyvesuyu ile geçiştirmek zorunda kaldım. geç kalmıştım hazırlayacak vaktim olmadı.
öğlen
4-5 kaşık soya soslu mantar sote
5-6 kaşık makarna, ama penne olduğu için bir kaşığa çok gelmiyor zaten her birinin boyutu büyük.
yarım kase cacık
şimdiye kadar 1,5 lt su içtim birazdan da beşi bi yerde çayı bol limonla içiciiimm
herkese afiyet olsun bağyanlar öpüyorummmm
Hoşgeldin :)
İyiyim farmasi sağolasın, sen nasılsın?
Bursadayım.
Akşama misafirlerim var, bir yandan hazırlık yapıyorum arada da bakıyorum buraya.
mm
selam hoşgeldin...
ben kendi adıma konuşayım ben iyiyim..diğer çıtırlar nasıl bilmiyorum.sen nasılsın..
Merhaba farmasi...
seni görünce aklıma su geliyor..
bugün an itibariyle 2 litre suyumu içtim..
daha içmesem mi?
bende herşeyin için sizlere teşekkür ederimmmmne çok teşekkür eden oldu dimi ama eswcimmmm koyman lazım yoksa inanmayız zayıfladığına,illa koyacan,kız neruş sende koyacan motive edicen bizi mecbursun umarım esprilerim anlaşılıyordur valla havaya yapıyorsam keseyim hemen
Ycl maşallah yavruna. Benimki 20 aylık oldu bugün. Ama sanki dün 10 aylıktı. Yakında yürür ne güzel.
Teşekkürler teyzesi :) Çok şükür bizi hep neşelendiren,yüzü gülen bir kızım var. Az önce uyudu.
Kayınvalidemler,eşimin dayısı falan İstanbul'a gidiyorlar.Bursadan geçerken bize uğrayacaklarmış akşam yemeği için. 3 saatim var çabucak bir iki yemek hazırlamam lazım.
Herlkese merhabalar,eve yeni düştüm daa,acayip yorucu bir gündü 23 nisan la uğraştım gün boyu.Sıpalar laftan anlasa hiç yorulmuycamda..Şimdi de benim yumurcak gelir oyyyyy
Kahvaltım:
(7.00)2 dilim tam tahıllı ekmekle tost ve 1 kupa 5i bir yerde
(10:00)Ara bir elma ve 1 kupa 5.i1 yerde
Öğle(12:00)
dilim tam tahıllı ekmek arasına beyaz peynir ve domates+Ayran..
Akşa(17:00)Daha yiycem nasib olursa
4 kaşık etli sebze yemeği(fırın poşetinde yağsız)
1 kase yoort
ve 1 dilim kepek ekmeği
öncelikle herkese merhabalar evlenmeden önce 47 kiloydum yani altı yıl önce son bir yıla kadar da 53 kilonun üzerine çıkmamıştım bu arada boyum 1.64 ama son bir yılda iki düşük yaptım ve sıkıntı ve stres bide hormonlar yüzünden 65 kiloya kadar çıktım.beni görenler tanıyamıyordu çünkü hiç kilo problemi yaşamamıştım ve diyet yapmamıştım.bir aydır diyet yapıyorum ve tabiii yürüyüş ve mekik br ayda sdece 3 kilo verebildim şu anda 61,5 kiloyum ama daha 10 kilo daha vermem gerekiyor.buradaki sinerjinin bana bi faydası olur diye düşünüyorum.benide aranıza alırmısınız.
bugün yediklerim
aç karına kuru kaysı incir ve erik birer tane ve bir bardak ılıksu(bunu her sabah yapıyorum.)
sabah 1 dilim kepek ekmek
beyaz peynir
4 tane zeytin
domates salatalık ve şekersiz çay
ara öğün yarım greyfurt
öğle 1 kase yoğurt ve yağsız yeşil salata
tamam canımcım rızası yoksa koyma zaten.
menün çok güzel afiyet olsun
miribaaa
sabah okulda olduğum için sadece 1 kaşarlı pogaça ve ufak meyvesuyu ile geçiştirmek zorunda kaldım. geç kalmıştım hazırlayacak vaktim olmadı.
öğlen
4-5 kaşık soya soslu mantar sote
5-6 kaşık makarna, ama penne olduğu için bir kaşığa çok gelmiyor zaten her birinin boyutu büyük.
yarım kase cacık
şimdiye kadar 1,5 lt su içtim birazdan da beşi bi yerde çayı bol limonla içiciiimm
herkese afiyet olsun bağyanlar öpüyorummmm
ne güzelllllllllllllllllllllll
sen bilirsin için almıyorsa içme ama gece yatana kadar gene en az 1 lt daha içersin sanırım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?