60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

priene cik gayet iyi görünüyorsun valla...
vucut yapın güzel maşallah...
Ben 58 kilo olsam senin gibi iyi görünemem..

Son düzenleme:
priene cik gayet iyi görünüyorsun valla...
vucut yapın güzel maşallah...
Ben 58 kilo olsam senin gibi iyi görünemem..

prienecim valla süper olmuşsun göbüşin çok az kalmışşşonun dışında harikasın valla,çıtır anne seniiii

Teşekkürler arkadaşlar.
Önden bakınca tam armutum ama hala :) Göbekte 3-3,5 kg fazla yağ var ve yumuşacıık.2 avucumu tamamiyle doldurup taşacak kadar yağ var. Amaaa umudum var gidecek bunlar da.

Herlkese merhabalar,eve yeni düştüm daa,acayip yorucu bir gündü 23 nisan la uğraştım gün boyu.Sıpalar laftan anlasa hiç yorulmuycamda..Şimdi de benim yumurcak gelir oyyyyy

Kahvaltım:

(7.00)2 dilim tam tahıllı ekmekle tost ve 1 kupa 5i bir yerde

(10:00)Ara bir elma ve 1 kupa 5.i1 yerde

Öğle(12:00)

dilim tam tahıllı ekmek arasına beyaz peynir ve domates+Ayran..

Akşa(17:00)Daha yiycem nasib olursa

4 kaşık etli sebze yemeği(fırın poşetinde yağsız)
1 kase yoort
ve 1 dilim kepek ekmeği

öncelikle herkese merhabalar evlenmeden önce 47 kiloydum yani altı yıl önce son bir yıla kadar da 53 kilonun üzerine çıkmamıştım bu arada boyum 1.64 ama son bir yılda iki düşük yaptım ve sıkıntı ve stres bide hormonlar yüzünden 65 kiloya kadar çıktım.beni görenler tanıyamıyordu çünkü hiç kilo problemi yaşamamıştım ve diyet yapmamıştım.bir aydır diyet yapıyorum ve tabiii yürüyüş ve mekik br ayda sdece 3 kilo verebildim şu anda 61,5 kiloyum ama daha 10 kilo daha vermem gerekiyor.buradaki sinerjinin bana bi faydası olur diye düşünüyorum.benide aranıza alırmısınız.
bugün yediklerim
aç karına kuru kaysı incir ve erik birer tane ve bir bardak ılıksu(bunu her sabah yapıyorum.)
sabah 1 dilim kepek ekmek
beyaz peynir
4 tane zeytin
domates salatalık ve şekersiz çay
ara öğün yarım greyfurt
öğle 1 kase yoğurt ve yağsız yeşil salata

tamam canımcım rızası yoksa koyma zaten.
menün çok güzel afiyet olsun

merhaba forumun çıtırları nasılsınız bakalım ?

priene nasılsın ne zamandır seninle denk gelemiyorum .
sen neredeydin memleket olarak canım?

merhaba forumun çıtırları nasılsınız bakalım ?

miribaaa
sabah okulda olduğum için sadece 1 kaşarlı pogaça ve ufak meyvesuyu ile geçiştirmek zorunda kaldım. geç kalmıştım hazırlayacak vaktim olmadı.
öğlen
4-5 kaşık soya soslu mantar sote
5-6 kaşık makarna, ama penne olduğu için bir kaşığa çok gelmiyor zaten her birinin boyutu büyük.
yarım kase cacık
şimdiye kadar 1,5 lt su içtim birazdan da beşi bi yerde çayı bol limonla içiciiimm
herkese afiyet olsun bağyanlar öpüyorummmm

Hoşgeldin :)

priene nasılsın ne zamandır seninle denk gelemiyorum .
sen neredeydin memleket olarak canım?

İyiyim farmasi sağolasın, sen nasılsın?
Bursadayım.
Akşama misafirlerim var, bir yandan hazırlık yapıyorum arada da bakıyorum buraya.
mm

çok hoş bir merhaba oldu hocahanım nasılsınız? memleketinize yaz gelmiş çok güzel ya

Hoşgeldin :)

İyiyim farmasi sağolasın, sen nasılsın?
Bursadayım.
Akşama misafirlerim var, bir yandan hazırlık yapıyorum arada da bakıyorum buraya.
mm

canım benim kolay gelsin ya ben seni neden hep izmirli sanıyordum ki Allah Allah .
neyse Bursa da çok güzel tophaneden Bursa çok güzel görünüyor

selam hoşgeldin...
ben kendi adıma konuşayım ben iyiyim..diğer çıtırlar nasıl bilmiyorum.sen nasılsın..

iyi olmana sevindim hep iyi ol inşallah canımcım .Ben de çok iyiyim bitanem bugün de baya güzel kuduruk bir gün geçirdim

Merhaba farmasi...
seni görünce aklıma su geliyor..
bugün an itibariyle 2 litre suyumu içtim..
daha içmesem mi?

ne güzelllllllllllllllllllllll
sen bilirsin için almıyorsa içme ama gece yatana kadar gene en az 1 lt daha içersin sanırım değil mi?

hay allah
napsak ki
evet aslında ben sizi kandırıyorum, ben aslında tombalak tosbaanın tekiyimmm

canım öncelikle kolay gelsin
3 saatte yetiştirirsin merak etme canım
ayrıca fotolarda çok iyi görünüyosun
daha önceki fotolarını da hatırlıyorum,, karın kısmın daha genişti sanki baya toparlamışsın, iyi olmuş, devamı da gelir inşallah :))))))

hoşgeldi n canım ve de aafiyet olsun

canım hoşgeldinn
sabah kahvaltın ve aran iyi ama öğle menüsü az geldi bana
et, sebze veya bakliyat olmalı bence öğlen ve akşam yemeklerinde

tamam canımcım rızası yoksa koyma zaten.
menün çok güzel afiyet olsun

teşekkür ederim canım

canım sabah dışarda yemen gerektiğinde simit alırsan daha iyi olur, poğaçalar simitten daha yağlı çünkü bide seninki kaşarlıymış
ama diğerler güzel, afiyet olsun

ben de akşama kahvaltı yapıcam, kociş öyle istedi
en son pazar günü kahvaltı yaptık ama onda da biraz tartışmıştık, pek tadı olmadıydı yani, kahvaltı yapmak istediğin isöyleyince işime geldi açıkçası
evi falan süpürmem gerek, her yer toz içinde, çıldırcam zaten bu yüzden (((

bide yatak odası siyah, görmeniz lazım, bi hparmak toz var sanki 1 aydır tozu alınmıyo gibi, bida siyah mobilya mı benden uzak olsun mümkünseee

kocişe tatlı yapıcam bide, etimek tatlısı ama kendim yemicem, ben yeterince yedim zaten kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…