60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

5i 1yerde çay, 2 kuru kayısı, 2 ceviz ve 2 kuru incirle MEGA ARA mı yapmış bulunuyorum haha ara değil öğün mübarek! regl olucam bugün yarın, tatlı istiyorum
imdaaaak

canım ya gerçekten öyle benimde mobilyalarım siyah...zor ama çok şık ben bile bile istedim pişman değilim...ama zor siyah mobilya ile uğraşmak benim bütün mobilya siyah yatak odası yemek odası oturma odası televizyon sehpası..ama olsun seviyorum ben

canım hoşgeldinn
sabah kahvaltın ve aran iyi ama öğle menüsü az geldi bana
et, sebze veya bakliyat olmalı bence öğlen ve akşam yemekklerinde

esw evet cnm bugün öğle yemeğini az yedim.iştahım kalmadı salatayı çok severim oyüzde sadece salata ve yoğurt yedim ama akşama tavuk but yicemmm ve salata yineee.

Son düzenleme:
priene bende beyendim bikaç ay önce foto koymuştun o zamanla şimdi arasında epey fark var. karnını içeri çekmiiyosun demi

Kızlaaaarrr akşama ara öğün olarak pudinkli bisküvili pastanın üzerine çilek öle döktüm bir dilim yesem nolur yaaaaakaçgündür tatlıdan mahrum kaldım...Madurum yani madurrr

Teşekkürler arkadaşlar.
Önden bakınca tam armutum ama hala :) Göbekte 3-3,5 kg fazla yağ var ve yumuşacıık.2 avucumu tamamiyle doldurup taşacak kadar yağ var. Amaaa umudum var gidecek bunlar da.

harikasın canım bence göbekte çokdegilde kalça vargibiüstünçok ince altdaha geniş am öyleçok batan bişeyyok maşşlahın varrrr

Kızlaaaarrr akşama ara öğün olarak pudinkli bisküvili pastanın üzerine çilek öle döktüm bir dilim yesem nolur yaaaaakaçgündür tatlıdan mahrum kaldım...Madurum yani madurrr

benim mega aramdan daha fazla kalorili olamaz heralde

Yorgunluk dışında iyi diyelim iyi olalım,yorgunluğuda küçücük bir dilim bitterin ağzımda erimesiyle savdım gitti...Sen baya iyi gözüküyosun...[/COLOR]

hamdolsun çok çok iyiyim gezme sezonunu da açtım baya keyfim yerine geldi.

bugün de okulda günübirlik Ankara 'ya gezi yapma kararı aldık Nisan ayında .
mayısta 3 gece 4 gündüz Trabzon gezisi.
yaza nasipse istanbul
sonbahara da Ramazan sonu bir sahil kenarı gezisi planı var ufukta. evin gezi işleri organizatörü ve bakanı benim

olmaz nen biz altı aydır mahrumuz senin daha iki üç gün olmuş

Vaaaay süpersin canım yaaaa,benide al benideeeee

ne mobilyası ne siyahı nolii

oh yisin farmisim leylegi havada gördün bakıyomda şak aşka bizim yerimizedegezz

sen yeme canım bana gönder
bak ben pazar gününden beri tatlı yemiyorum çikolatalar hariç
otelde yediğim o kadar şerbetli sütlü tatlılar yaş pastalardan sonra ne kilo almışım ne de vermişim korumayı da 2.5 -3 aydır başarıyorum Rabbime sonsuz şükürler olsun sen en iyisi bana yolla nasılsa bana birşey olmaz

şimdi ben sütlü türk kavesi ve yanında bir muzu ezdim tarçın birazda ceviz yiyverdimmmm oh iyigeldiyawwwwwww

ya ben normalde yemiyorum nerdeyse 1 yıldır yemedim incir kayısı ceviz falan. çenem açılmıyodu, ameliyat geçirdim 1 aydır açabiliyorum ağzımı ki anca yiyebiliyorum bunları
hatta sıcak suda beklettim kayısıyla incirleri ki iyice yumuşasınlar ağrıtmasınlar çenemi diye. ara öğünü meyve ve çayla geçiştiriyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…