ben de akşama kahvaltı yapıcam, kociş öyle istedi
en son pazar günü kahvaltı yaptık ama onda da biraz tartışmıştık, pek tadı olmadıydı yani, kahvaltı yapmak istediğin isöyleyince işime geldi açıkçası
evi falan süpürmem gerek, her yer toz içinde, çıldırcam zaten bu yüzden(((
bide yatak odası siyah, görmeniz lazım, bi hparmak toz var sanki 1 aydır tozu alınmıyo gibi, bida siyah mobilya mı benden uzak olsun mümkünseee
kocişe tatlı yapıcam bide, etimek tatlısı ama kendim yemicem, ben yeterince yedim zaten kaç gündür
Teşekkürler arkadaşlar.
Önden bakınca tam armutum ama hala :) Göbekte 3-3,5 kg fazla yağ var ve yumuşacıık.2 avucumu tamamiyle doldurup taşacak kadar yağ var. Amaaa umudum var gidecek bunlar da.
Kızlaaaarrr akşama ara öğün olarak pudinkli bisküvili pastanın üzerine çilek öle döktüm bir dilim yesem nolur yaaaaakaçgündür tatlıdan mahrum kaldım...Madurum yani madurrr
Yorgunluk dışında iyi diyelim iyi olalım,yorgunluğuda küçücük bir dilim bitterin ağzımda erimesiyle savdım gitti...Sen baya iyi gözüküyosun...[/COLOR]
Kızlaaaarrr akşama ara öğün olarak pudinkli bisküvili pastanın üzerine çilek öle döktüm bir dilim yesem nolur yaaaaakaçgündür tatlıdan mahrum kaldım...Madurum yani madurrr
benim mega aramdan daha fazla kalorili olamaz heralde
hamdolsun çok çok iyiyim gezme sezonunu da açtım baya keyfim yerine geldi.
bugün de okulda günübirlik Ankara 'ya gezi yapma kararı aldık Nisan ayında .
mayısta 3 gece 4 gündüz Trabzon gezisi.
yaza nasipse istanbul
sonbahara da Ramazan sonu bir sahil kenarı gezisi planı var ufukta. evin gezi işleri organizatörü ve bakanı benim
canım ya gerçekten öyle benimde mobilyalarım siyah...zor ama çok şık ben bile bile istedim pişman değilim...ama zor siyah mobilya ile uğraşmak benim bütün mobilya siyah yatak odası yemek odası oturma odası televizyon sehpası..ama olsun seviyorum ben
Benim by by zamanım gelmiş...
Sabah görüşürüz kızlar..
hamdolsun çok çok iyiyim gezme sezonunu da açtım baya keyfim yerine geldi.
bugün de okulda günübirlik Ankara 'ya gezi yapma kararı aldık Nisan ayında .
mayısta 3 gece 4 gündüz Trabzon gezisi.
yaza nasipse istanbul
sonbahara da Ramazan sonu bir sahil kenarı gezisi planı var ufukta. evin gezi işleri organizatörü ve bakanı benim
olmaz nenbiz altı aydır mahrumuz senin daha iki üç gün olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?