60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkürler esw :)

priene bende beyendim bikaç ay önce foto koymuştun o zamanla şimdi arasında epey fark var. karnını içeri çekmiiyosun demi

Çekmiyorum hugocuk,niye çekeyim yarışmaya göndermiyorum ya foto :)

harikasın canım bence göbekte çokdegilde kalça vargibiüstünçok ince altdaha geniş am öyleçok batan bişeyyok maşşlahın varrrr

Teşekkür ederim .Göbek bayağı var fotoda o kadar belli olmasa da. Kalça desen enn 98 cminden var o da :)

geçmiş olsun canımm kayısı filan ii de inciri çok tercih etme yaban mersini filan al bideyemeklerden hemen sonra kuru meyveleryemeyin kiloaldırıyomuşşş

Teşekkür ederim .Göbek bayağı var fotoda o kadar belli olmasa da. Kalça desen enn 98 cminden var o da :)

olsuncanım oakdar benimde sadecegöbekte bütün yagalreridi am daha vartabi eeçocuk çıktıolsun okdar

ya ben bilemedim işteeeeeeeee
yok canım ben bidaha siyah almam sanırsam
yatak odası yetti de arttı yani bana :)))))))

hmm, tamam ozaman :)))
şimdiden afiyet olsun sanaa

Benim by by zamanım gelmiş...
Sabah görüşürüz kızlar..

görüşürüz canımmmm

hülyacım demek kilo aldırıyomuş yaa
ben acı veya et yedim mi canım tatlı çekiyo, ben de kuru kayısı atıyodum ağzıma iki tane, yemeyim ozaman bundan soraaa

off onu yeme bunu yeme, napicim ben yaa ((((((((((

priene tebrik ederim canım değişiklik olmaz mı tabiki var hem de çok güzelllllllllllllllllllll bence böyle fotoların koyulmuş olması ama farkında olarak ama olmayarak insanları motive ediyor sağolsun Allah razı olsun benim burada ilk fotosunu gördüğüm zuzum24 idi. ben onu görünce demekki olabiliyormuş diye acayipppppppppppppp gaza gelmiştimmmmmm senin de gaza getireceklerin olabilir. helal olsun sanaaaaaaaaaaa devamı gelsin inşallah

vallacanım murat topogludedi kiloalmayanalraa tavsiye dedi benimde canım yemekten sonra çoktatlı ister nanelisakızlar varya onlaran çigniyorum kutu bitiyo vallasende dene

Son düzenleme:

nihahaha yarışma haaa :81:
neyse ben beyendim seni ama sakın şımarma yeni konsantre oldun sonra yemeciklere saldırma hemi. gerçi sen sağlıklı şeyler pişirip yersin ama olsun çok kaçırma. az kalmış. kio verince bi ay sonra daha hoş olursun. zaten kilo verme durmadan göbek taşlaşmıyo yağlar eridikçe yumuşuyo orası
napalım başka işimizmi var uğraşıp duracağız orasıyla

Vaaaay süpersin canım yaaaa,benide al benideeeee
valla e güzel olurdu kız kıza tatil yapar eğlenirdik hayali bile güzel
en iyisi ben ortalığı gezeyim gezeyim beğendiğim sahil kenarından yazlık alıp da sizleri davet edeyip olmaz mı ?

oh yisin farmisim leylegi havada gördün bakıyomda şak aşka bizim yerimizedegezz

çok şükür bitanem artık gezelim ya kış gitsin gelsin bahar yaz biz de açılalım artık ya

kızlar ben de çıkıyorum, herkese iyi akşamlaaaarrrrrr
yarın görüşürüz, öpüyorum sizleriiiiiiiiiiiiiii

arkadaşlar benim mobilyalarda siyah,güzel ,şık ve spor duruyor ama heleki çalışıyorsanız hiç baş edilmiyor,sabah silsen akşama toz oluyor

akşam yemeğinde 4 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık yeşil mercimek yemeği 1 dilim çok tahıllı ekmek yarım bardak yoğurt ve salata olacakl. çorbam yok yetiştiremedim tarhanamda bitmiş

eswcim 10 yıl sonunda sırf evin havası görüntüsü değişsin diye siyah mobilya aldım artık bakıcı kadının eline koluna kuvvet ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…