Tamam sen öyle diyosan öyledirrr,ve 6 ay haaaa ben susuym ağlanmıym en iyisi ühü ühü
Benim by by zamanım gelmiş...
Sabah görüşürüz kızlar..
ne mobilyası ne siyahı nolii
priene bende beyendim bikaç ay önce foto koymuştun o zamanla şimdi arasında epey fark var. karnını içeri çekmiiyosun demi
harikasın canım bence göbekte çokdegilde kalça vargibiüstünçok ince altdaha geniş am öyleçok batan bişeyyok maşşlahın varrrr
ya ben normalde yemiyorum nerdeyse 1 yıldır yemedim incir kayısı ceviz falan. çenem açılmıyodu, ameliyat geçirdim 1 aydır açabiliyorum ağzımı ki anca yiyebiliyorum bunları
hatta sıcak suda beklettim kayısıyla incirleri ki iyice yumuşasınlar ağrıtmasınlar çenemi diye. ara öğünü meyve ve çayla geçiştiriyodum
şimdi ben sütlü türk kavesi ve yanında bir muzu ezdim tarçın birazda ceviz yiyverdimmmm oh iyigeldiyawwwwwww
Teşekkürler esw :)
Çekmiyorum hugocuk,niye çekeyim yarışmaya göndermiyorum ya foto :)
Teşekkür ederim .Göbek bayağı var fotoda o kadar belli olmasa da. Kalça desen enn 98 cminden var o da :)
siyah mobilya çok toz oluyor diye konuşuyorduk öle işte.bu arada yeni foto koydum orda eşimle balayındayız saçlarım siyahhh...
canım ya gerçekten öyle benimde mobilyalarım siyah...zor ama çok şık ben bile bile istedim pişman değilim...ama zor siyah mobilya ile uğraşmak benim bütün mobilya siyah yatak odası yemek odası oturma odası televizyon sehpası..ama olsun seviyorum ben
canım hoşgeldinn
sabah kahvaltın ve aran iyi ama öğle menüsü az geldi bana
et, sebze veya bakliyat olmalı bence öğlen ve akşam yemekklerinde
esw evet cnm bugün öğle yemeğini az yedim.iştahım kalmadı salatayı çok severim oyüzde sadece salata ve yoğurt yedim ama akşama tavuk but yicemmm ve salata yineee.
Benim by by zamanım gelmiş...
Sabah görüşürüz kızlar..
Bunu beğendim,türk kahvesine şeker koydunmu bu arada?
ya ben bilemedim işteeeeeeeee
yok canım ben bidaha siyah almam sanırsam
yatak odası yetti de arttı yani bana :)))))))
hmm, tamam ozaman :)))
şimdiden afiyet olsun sanaa
görüşürüz canımmmm
hülyacım demek kilo aldırıyomuş yaa
ben acı veya et yedim mi canım tatlı çekiyo, ben de kuru kayısı atıyodum ağzıma iki tane, yemeyim ozaman bundan soraaa
off onu yeme bunu yeme, napicim ben yaa((((((((((
nihahaha yarışma haaa :81:Teşekkürler esw :)
Çekmiyorum hugocuk,niye çekeyim yarışmaya göndermiyorum ya foto :)
Teşekkür ederim .Göbek bayağı var fotoda o kadar belli olmasa da. Kalça desen enn 98 cminden var o da :)
valla e güzel olurdu kız kıza tatil yapar eğlenirdik hayali bile güzelVaaaay süpersin canım yaaaa,benide al benideeeee
oh yisin farmisim leylegi havada gördün bakıyomda şak aşka bizim yerimizedegezz
kızlar ben de çıkıyorum, herkese iyi akşamlaaaarrrrrr
yarın görüşürüz, öpüyorum sizleriiiiiiiiiiiiiii
valla e güzel olurdu kız kıza tatil yapar eğlenirdik hayali bile güzel
en iyisi ben ortalığı gezeyim gezeyim beğendiğim sahil kenarından yazlık alıp da sizleri davet edeyip olmaz mı ?
Bu fikri daha çok beğendim,kocişleri ve çocukları almayız ama,ha haaa benimki kafayı yer kesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?