nihahaha yarışma haaa :81:
neyse ben beyendim seni ama sakın şımarma yeni konsantre oldun sonra yemeciklere saldırma hemi. gerçi sen sağlıklı şeyler pişirip yersin ama olsun çok kaçırma. az kalmış. kio verince bi ay sonra daha hoş olursun. zaten kilo verme durmadan göbek taşlaşmıyo yağlar eridikçe yumuşuyo orası
napalım başka işimizmi var uğraşıp duracağız orasıyla
arkadaşlar benim mobilyalarda siyah,güzel ,şık ve spor duruyor ama heleki çalışıyorsanız hiç baş edilmiyor,sabah silsen akşama toz oluyor
valla e güzel olurdu kız kıza tatil yapar eğlenirdik hayali bile güzel
en iyisi ben ortalığı gezeyim gezeyim beğendiğim sahil kenarından yazlık alıp da sizleri davet edeyip olmaz mı ?
Bu fikri daha çok beğendim,kocişleri ve çocukları almayız ama,ha haaa benimki kafayı yer kesin...
kız kocalar gelmesinnnnnnnnnnnnn ama çocuklar olmadan olur mu onlar evin neşesi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz doğururken ya da taşırkende mi zorlanmadın Allah seniiiiiiiiiiiii
Selam kızlar bu foruma ilk yazışım, bende 65 kiloyum 57 kilo olmak istiyorum
evet ya çok toz belli ediyo bide su damlasa izi kalıyo belli oluyo sinir oluyorum. eşim bikaç yere damlatmış su veya meyvesuyu filan izi kalmış sinir oluyorum gördükçe çıkmıyoda
kız kocalar gelmesinnnnnnnnnnnnn ama çocuklar olmadan olur mu onlar evin neşesi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz doğururken ya da taşırkende mi zorlanmadın Allah seniiiiiiiiiiiii
Ay napim yaaa,taşırken hiç zorlanmadım ama doğururken ölüyordum...2 gün hastanede bağırdım en son sezaryanla doğdu bizim ufaklık...Babasıyla takılmayı çok seviyor benimki.Erkek zaten...Alışverişten nefret ediyor...Maç izlemek ve top oynamak en 1. favorileri oğluşumun...Eminim sıkılır benleeeAma karar verdim bir kız alıcam bir yerden markette falan bulursam hemen alıcammmmAaaaaa bu ne canım hep maç
hoşgeldinn
spor yapıyor musun ya da düşünüyor musun?
ben hep düşünüyorum hiç aklımdan çıkmıyo hatta spordan başka bişey düşünmüyorum olurmuu :86: :86: :118: :119:
tihihihihihhi aşık mısın yoksa sen spora
bende kaçarrrrrrrrrrrrrrrr
akşam okuda
1 kk light beyaz peynir
1 kepekli sandviç ekmeğinden oluşan bir sandviç yicem
yanında da 230 ml ayran içicimmmmmmmmmmmmmmmmm
eve gidinecede vakit bulusam salata yerim yoksa cumburlop yatağa giricimmmmmmm
öpüyorum hepiniziiiiiiiii
evet evet evet :86: istediğim ancak spora aşık olmakla olacak bişey napayım aşık olmak istedim oldum. hayatımda ilk defa bişeyin karşısında eğildim o da spor oldu :86:
eşim gelsin yemek yiyelim 45 dakika koşucam erken gelirse. gelmezsede dans edicem
morfin verdiler ancak bunu yapabilirim. ağırlık kaldıracak gücüm yok hırpaladı dişş
oyyyy çok geçmiş olsun canım tekrar.. ne durumda dişlerin, napıldı en son?
kızlar bugün benim doğum günüm tam 34 yaşımdayım artık
bunlar da eşimin doğum günü hediyesi mutfak köşe takımlarım .
herşeyimizi hemen hemen paylaşıyoruz bunları da paylaşmak geldi içimden canlarrr
Eki Görüntüle 169960
Eki Görüntüle 169959
Eki Görüntüle 169961
Eki Görüntüle 169962
Ycl, kaç aylık oldu bebeğin?
İlk aylar uykusuzluk zor oluyor.Ben uykusuz duramazdım ama 3-4 saatlik uykuyla durduğum oldu çoğu zaman.
Yavrular sağlıklı olsun da gerisi boş.Kiloyu da veririz,gün gelir deliksiz de uyuruz :)
Ben ara öğünümde 1 yerli muzu kakaolu yedim.Güzel oldu.
Öğle yemeğim;
2 dilim ekmek
1 kuru soğan
3 yk ot yemeği( ısırgan,balık otu,ıspanak)
5-6 yk bezelyeli enginar
150 gram yoğurt
Akşam ne yeriz bilmiyorum henüz.Eşime sorarım ne isterse onu yaparız.
Herlkese merhabalar,eve yeni düştüm daa,acayip yorucu bir gündü 23 nisan la uğraştım gün boyu.Sıpalar laftan anlasa hiç yorulmuycamda..Şimdi de benim yumurcak gelir oyyyyy
Kahvaltım:
(7.00)2 dilim tam tahıllı ekmekle tost ve 1 kupa 5i bir yerde
(10:00)Ara bir elma ve 1 kupa 5.i1 yerde
Öğle(12:00)
dilim tam tahıllı ekmek arasına beyaz peynir ve domates+Ayran..
Akşa(17:00)Daha yiycem nasib olursa
4 kaşık etli sebze yemeği(fırın poşetinde yağsız)
1 kase yoort
ve 1 dilim kepek ekmeği
öncelikle herkese merhabalar evlenmeden önce 47 kiloydum yani altı yıl önce son bir yıla kadar da 53 kilonun üzerine çıkmamıştım bu arada boyum 1.64 ama son bir yılda iki düşük yaptım ve sıkıntı ve stres bide hormonlar yüzünden 65 kiloya kadar çıktım.beni görenler tanıyamıyordu çünkü hiç kilo problemi yaşamamıştım ve diyet yapmamıştım.bir aydır diyet yapıyorum ve tabiii yürüyüş ve mekik br ayda sdece 3 kilo verebildim şu anda 61,5 kiloyum ama daha 10 kilo daha vermem gerekiyor.buradaki sinerjinin bana bi faydası olur diye düşünüyorum.benide aranıza alırmısınız.
bugün yediklerim
aç karına kuru kaysı incir ve erik birer tane ve bir bardak ılıksu(bunu her sabah yapıyorum.)
sabah 1 dilim kepek ekmek
beyaz peynir
4 tane zeytin
domates salatalık ve şekersiz çay
ara öğün yarım greyfurt
öğle 1 kase yoğurt ve yağsız yeşil salata
ben hep düşünüyorum hiç aklımdan çıkmıyo hatta spordan başka bişey düşünmüyorum olurmuu :86: :86: :118: :119:
ilahi öldürdün beni burada gülmekten Rabbim de seni güldürsün emiiiiiiiiiiiiiiiAy napim yaaa,taşırken hiç zorlanmadım ama doğururken ölüyordum...2 gün hastanede bağırdım en son sezaryanla doğdu bizim ufaklık...Babasıyla takılmayı çok seviyor benimki.Erkek zaten...Alışverişten nefret ediyor...Maç izlemek ve top oynamak en 1. favorileri oğluşumun...Eminim sıkılır benleeeAma karar verdim bir kız alıcam bir yerden markette falan bulursam hemen alıcammmmAaaaaa bu ne canım hep maç
ohh ne iyi işte benimkiler de 2 oğlan oynasınlar beraberce kızzzzzzzzzzzzz
marketten kız alma fikri de güzelllllllllllllll
çevremdekiler bana 3. yü yap kız olur belki diyorlar ben de onlara yok o da bence erkek olur gibi geliyor öyle hissediyorum diyorum hele de adımı aldığım anneanneme çekersem kesin oğlum olur 5 oğlandan sonra annemi bulmuş
kayınvalidemin de eşim ve erkek kardeşinden önce 2 tane oğlu ölmüş kızı yok.
artık adıma mı çekerim gelin kayınvalide toprağından mı olur bilemem.
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim canım darısı tez zamanda başına bugün okulda elmamı yerken hocahanım hala zayıflayacak mısınız diyorlar yok dedim bitti zayıflamayın çok güzelsiniz böyle ne giyseniz yakışıyor hariikasınız diyorlarFarmasicim resimlerini yeni gördüm bu arada,değişikliğe hayran kaldım...Maşallah allah esirgesin azminisüper sıkılaşmışsın...Akşama tatlı yiycektim vazcaydımmmm
ay ne güzelmiş bunlarrrr güle güle oturun mutlu güzeeel bir yaş geçirmeni dilerim ailenle ve sevdiklerinleeeee
Sağol hakkımda hissettikleriniz misliyle sizlere dönsün canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?