60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende beğendim,beli incecik,kollalarda güzel süper görünüyor,bencede şımarma sakın devam et bırakma sakınnnnnnn
he hügocum başka ne işimiz var dimi uğraş dur,Allahım yaaaaaaaaaaaaaaaa

arkadaşlar benim mobilyalarda siyah,güzel ,şık ve spor duruyor ama heleki çalışıyorsanız hiç baş edilmiyor,sabah silsen akşama toz oluyor

evet ya çok toz belli ediyo bide su damlasa izi kalıyo belli oluyo sinir oluyorum. eşim bikaç yere damlatmış su veya meyvesuyu filan izi kalmış sinir oluyorum gördükçe çıkmıyoda

evet ya çok toz belli ediyo bide su damlasa izi kalıyo belli oluyo sinir oluyorum. eşim bikaç yere damlatmış su veya meyvesuyu filan izi kalmış sinir oluyorum gördükçe çıkmıyoda

titiz insanlara göre değil,bende gördükçe takıyorum kafayı,kıızm elini koyuyo izi kalıyo sankiaçık renkte olsa böyle olurdum belki bilmiyorum,2-3 saat sonra bile tozlandığını görmek rahatsız ediyo beni

Farmasicim resimlerini yeni gördüm bu arada,değişikliğe hayran kaldım...Maşallah allah esirgesin azmini süper sıkılaşmışsın...Akşama tatlı yiycektim vazcaydımmmm

bende kaçarrrrrrrrrrrrrrrr
akşam okuda
1 kk light beyaz peynir
1 kepekli sandviç ekmeğinden oluşan bir sandviç yicem
yanında da 230 ml ayran içicimmmmmmmmmmmmmmmmm
eve gidinecede vakit bulusam salata yerim yoksa cumburlop yatağa giricimmmmmmm

öpüyorum hepiniziiiiiiiii

tihihihihihhi aşık mısın yoksa sen spora

evet evet evet :86: istediğim ancak spora aşık olmakla olacak bişey napayım aşık olmak istedim oldum. hayatımda ilk defa bişeyin karşısında eğildim o da spor oldu :86:
eşim gelsin yemek yiyelim 45 dakika koşucam erken gelirse. gelmezsede dans edicem
morfin verdiler ancak bunu yapabilirim. ağırlık kaldıracak gücüm yok hırpaladı dişş

yarın geç kalma emi bebek

oyyyy çok geçmiş olsun canım tekrar.. ne durumda dişlerin, napıldı en son?

kızlar bugün benim doğum günüm tam 34 yaşımdayım artık

bunlar da eşimin doğum günü hediyesi mutfak köşe takımlarım .
herşeyimizi hemen hemen paylaşıyoruz bunları da paylaşmak geldi içimden canlarrr

selam gecce, spor olarak yürüyüş yapmak istiyorum akşamları ama eşim bana eşlik etmiyor, yalnızda çıkmamı istemiyor. yediklerime dikkat ediyorum ama spor yapmak istiyorum

Ohh afiyet olsun prıenecim ayrıca fotolar süperr kolların falan nekadar güzel incecik benim kollar dolmaaaama dambılllarla sım sıkı yapıcam inşallahhh onlarıııııı sen armut tiplisin ben kum saatiyim benim orta kısım ince üst kollar ve basen geniş ama daha minnak bir kum saati oluyorum yavaş yavaşşş

süperrrrrr durmak yok prıenecimyola devammmm süperrrsinnn beraber kurtulucaz bu fazlalıkların hepsinden inşallahhh:13:

afiyet olsun canım gayet güzel bence

Hoşgeldin tatlımmminşallah hepberaber kurtulucazz tüm fazlalıklardannnn:13::13:

ben hep düşünüyorum hiç aklımdan çıkmıyo hatta spordan başka bişey düşünmüyorum olurmuu :86: :86: :118: :119:

Ben de senin kadar düşünmesem de yine de bu ara daha bi çok düşünüyorummmm (dambıl mı yapsam bugün yok bugün yürüyim yarın sabah plates yapar akşamüzeri de dambılla çalışırımmm ya daa koşu bandında yüyüken bir yandan dambıl indirip kaldırımmm ben eeee ya daaa:26::26::26: )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…