60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok güzeller farmasicim güle güle kullan ve mutlu,huzurlu,sevdiklerinle beraber olduğun sağlıklı bir ömür diliyorum sana

her zaman olduğu gibi çok naziksin , incesin kaptan nerutosummmmmmmmmmmmm.
aynı duygularla karşılık veriyorum sana cincanımmmmmmmmmmm

aynı duyguları yaşıyoruz neruşum benimde bazen kafam karışıyo omu bu mu diye

ben karar verdim şidmikoşu bandıma gidiciiiim ve arada dambıllada arka kol çalışıcam yürüken 30 30 yaparım ara ara arka kollara taktım ben gidecek onlar sımsıkı olacak başka yolu yokkkk

kızlar ben şu diyeti uyguluyorum tavsiye ederim size
öyle, kas kaybı su kaybı değil benimkisi gayet dengeli oldu. tokkende açkende aynı kilom.

sabahları tam tahıllı gevrek 1 kase yağsız süt ile.
üzerine 1 bardak yeşil çay ya da ısırgon otu çayı

öğle yemeğine doğru 1 elma 1 muz( siz ne meyve seviyosanız artık)

öğlen ızgara tavuk yada bol salata yanında yoğurt

ara öğünde 1 porsiyon meyve

akşam tekrar tahıllı gevrek

sonra acıkınca salata veya meyve

ama salatalık süper bi diyet sebzesi. aralarda da sürekli yiyebilrisnz.

akşamlarıda 30 - 45 dk yürüyorum normal tempoda.ve eve çıkıp pilates topumla savaşıyorum
egzersiz yapmayı sevmeyenler pilates topu edinsin yumuşak ve çok keyfli:)
o yüzden onla bişiler yaparkende bi sürü kalori harcıyosnuz.
1 haftada 2 kilo verdim...

sevgiler

prienecim gözümden kaçtı sanma çok sesküü bi anne olmuşsun canımm göbüşte bişi değil oda bu azimle gider erir kaçamaz senden
farmasicim dogum günün kutlu olsun nice senelere saglıkla mutlulukla inşalla
akşam yimeemi yazayım mesai biter gachayim ben
3-4 yk pırasa - yagsız pişti -
3-4 yk kapuska - yagsız pişti-
1 el ayası kadar tavuk
1 dilim ekmek bi tk peynir
5 badem bir kayısı
toplamda 2,5 litre su
1 türk bir nescafe ( şekersiz sütsüz kremasız )
3 yeşilçay
akşam eve gidince de salata yiycem yarın sabah tartı günüm dua edin çok çıkmıiim nooolurrr

Canım afiyet olsunnnn veee yarın için de dualarım seninle inşallah güzel şeyler görürsün tartıdaaa inşallah hepberaber sabırla azimle kurtulucaz tatlım tüm fazla kilolardan yağlardannnn:13:

herkese selam.

kahvaltı öncesi yine karma çayımı içtim
2 tatlı kaşığı pekmezimi içtim.

bugün sabah kahvaltım ;

1 dilim ekmek
3-4 çatal peynir
4-5 tane zeytin
1 bardak süt
1 lokma da bal sürdüm

öğlen 1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt yedim.

bugün bol su içtim 1,5 litre şu vakite kadar.
yatana kadar 1 litre daha tüketirim.

şu an elma yiyorum.
akşamda ;

1 tabak bamya yiyeceğim.

bugün sabah kahvaltıdan sonra oğlumla 1 saat tempolu yürüyüş yaptım.

öğle yemeğimden sonra arkadaşıma oturmaya gittim.
malesef 1 tane kurabiye yedim
küçük bir poğaça yedim (((
aslında yemek istemiyordum ama hazırlık yapmış kırmamak için yedim.

bir daha asla gün öncesinden haber vermeyeceğim arkadaşlarıma.
yoksa rejimim böyle bozulacak............

sabah kahvaltım (10:00) haşlanmış yumurta, 1kk peynir, 1domates, 1,5dilim ekmek, meyve çayı
ara (14:00) yeşil çay, bir elma
öğle yemeği (15:00) 5kaşık kıymalı türlü üzerine 2yk yoğurt, 1dilim ekmek
ara(18:00) 1fincan leblebi
akşamı da 20:00 gibi nefsit düşünüyorum...

merhaba kizlar offffffff giremiorum nete kac gundur deli etti pc beni yaa girmio sabahtan beri simdi girebildim deli oldum valla virusmu ne girdi diorum tarattim hic bisi yok net acilio donuo kapanio sonra butun pc donuo nese diyetime devam ediorum bikac kacamaklarimda oldu bugunde callanecticse basladim guzeldi az bisi zorlandim kesin yarin heryerim tutulur reglimde yaklasio hepten agirlastim kizlar menumu yazamicam yine donar die korkuorum donmassa yazarim bunu yazdikdan sonra hepiniz opuldunuzzzzzzzzzz:78:

doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yaşlara ve günlere canım

Son düzenleme:
Canım afiyet olsunnnn veee yarın için de dualarım seninle inşallah güzel şeyler görürsün tartıdaaa inşallah hepberaber sabırla azimle kurtulucaz tatlım tüm fazla kilolardan yağlardannnn:13:

saolll bebeemm birtanesin sen yaaa
eve geldim rokalı salatamı yaptım kociş paso telf ediyo ondan fırsat buldukça yiyorum sora salonu temizliycem halim kalırsa - umarım kalır - eliptik yapçemmm

çok teşekkürler canımcımmmmmmm
bu koç tamı tamına 34 yaşında

su içmeye devam ediyorum
henüz tam olarak diyete giremedim
spora bi başlasam hepsi kolayca gidecek

Son düzenleme:
bugün çok dengesizdi
sabah bir elma
2 kupa şekersiz çay
öğlen biyere çıkamadım 2 küçük kurabiye yedim
1 tane şekersiz nescafe
akşam çorba yedim
şu ana kadar 1.5 lt su içtim
su içmeye devam ediyorum

kızlar eşim yemeğe davet etti 1 saat öncesinden tamam dedim. Sonra eve gelince hazırlandık yolda sizler ne yiyeceksiniz ben yemek yemiyeceğim ona göre dedim herkes yemek yemiyecek oldu benle birlikte valla sefam olsun dedim hatrınıza gidiyordum böylesi süper oldu dedim, gitsem de tatlı olarak farmasinin şanına yaraşır künefe yiyecektim baktım fırsat bu fırsat eve gidiyorum dedim biraz şehir turu sonra arabanın yönünü eve çeviriverdim ohhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeee dünya varmış

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm

1 saat koşu bandımda uygun hızda yürüdüm, yürürken de ara ara dambılla kol çalıştımmmm; boll ter döktümmmm yürümem bitince de yine dambılla iç bacak ve kol çalıştım accuk daha dambılları bileklerime bağlayıp yaşıycam sanırım bu gidişle

Şimdi deee mate ve yeşil çay karşımımı yuyudmluyorum birazdan yemek yiycem, akşam ekmek hakkımı saat 6 gibi yemiştim; akşam yemeğinde deeee

5-6yk z.yağlııı taze fasulyee

1 kase de kopkoyu ve boll salatalıklı cacık oluceekkk (ben cacığı koyu severim deeeeeee )

spor için tebrikler
menü de süperrrrrrrrrrrr

kızlar bu aralar bende bi uyuşukluk bi isteksizlik var bahar depresyonu falan mı kendini çok kötü hissediyorum offfff içimden hiçbişey yapmak gelmiyor öyle yatakta oturup kitap okuyasım var:97::97::97::97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…