60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım evet oldukça dengesiz ve sağlıksız olmuş yani bu şekilde çok sağlıksız zayıflarsın kaslardan gider ve Allah korusun hasta olabilirsin. Özellikle sabah kahvaltısı çok önemli bak burada çalışan arkadaşlar da var ama yine de erkenden kalkıp yapıyolar kavaltılarını kahvaltı en önemliöğün diğer öğünlerde de et-sebzekarbonhidrat-kalsiyum muttlaka alman lazımmm. Bu duruma diyete girmek olarak değil;sağlıklı beslenmek olarak bakarsan inan daha faydalı olur hem kilolardan kurtulur hem de sağlıklı beslenmeyi öğrenmiş olursun;emin ol ben de herşeyi burada öğrendimm ve yola da devam ediyorum inşallah gidecek tüm fazla kilolar, yağlarrr:13:

çok teşekkür ederim ukalalık gibi olmasın ama bunların hepsini biliyorum sabah erken de kalktım canım istemedi bi su içtim ama uykudan kaynaklanan bir şey değil bu aralar iştahsızlık var sağlıklı beslenmeyi bırak yemek yemeyi bile istemiyorum spora başlayınca geçecek inş.

şu vakitler bi geçse
müdür bey sınıfları denetleyecekmiş offff yaaa benim işimden anlamaz etmez ben ona desem boş.
bakalım yarın neler olacak :26::26::26::26:

Anlıyorum tatlım;bazen inan hepimizde oluyor ama zorlaman lazım yanien azından bll meyve süt-yoğurt tüketmeye çalış çünkü gerçekten Allah korusun hasta olursun. Bence biran önce spora başla tatlım inan müthiş bir enerji veriyor insana, ve tabii olumlu olmayı da sağlıyor bence biran önce başla senin kurtuluşun spordaa

kahkaha attım görünceeeee

buara pek bir sıkı fıkıyız allah ayırmasın dambıllarımlaayağlar gidene kadar ben sımsıkı olana kadar onlar benimleeeeeeeeeeee

herkese iyi akşamlar
çay içiyorum şimdi :))

akşam yemeğimi saat 8:30 gibi yedim
kociş kahvaltı istemişti ama sonra vazgeçti, ben de ona tatlı yaparken 2 kk ev poğaçası yemiştim, saat 6:30 gibi, sonra benim de canım bişi istemedi ama bşiler yedim yine

1/2 çay bardağı bulguru ıslattım sıcak suda
sonra tere, roka, yeşil soğan ve taze naneden salata yaptım, 1 yk z.yağ ekledim ve de nar ekşisi koydum, hepsinden salata yaptım onu yedim
bide yanında 1 kase yoğrut yedim
ekmek yemedim ama

merhaba kızlar bende diyete başladımda hergün kahve içmeden duramıyorum şekerli sütlü bi bardak ama sorun olurmu sizce etkiler acaba??

ben geldimm ama gitmek içinn
az önce temizliğim bitti salonu sildim süpürdüm tozz aldım at biblomum kulacıkları kırılmışş tv sehpamı silerken farkettimm
ilk şoku atlattıktan sonra onu japonla yapıştırdımm şimdi daha iyiyim
sonra bilgisayar-ütü - çamaşır odasını sildim süpürdüm. kocişi salondan kovduum için orda sigara içiyordu. küllüğü boşaltmadığı ve duman gitsin diye camı açtığı için rüzgar külleri dagıtmışş orayı sildimm süpürdümmm
bi baktım çok yorulmuşum bugün de spor yok ama artık temizcecik evimm zaten epey hareket oluyo hani saglı sollu vileda hareketi var ya bol bol yaptım yani
ardından da bir portakalı 3 yk yogurda bulayıp hüplettimmm ...
sevdiğim yabancı dizinin yeni bölümü amerikada yayınlanmış ve nete düşmüşşş.. ben temizlik yaparkene torrente attım oda inmiş onu izliyimn sora cuppp yatakkkk
iyi geceler herkeseee

şu an spor salonuna girsem iki saatten önce çıkmam ama oraya girebilmem için bir adım atmak lazım ve onu da ilk ek ders parası yatınca yapıcam

yaşasın yeni kararlar

Son düzenleme:
Lütfen yanıtla bende merak ettim

Canım farmasi çıkmış sanırım ama şöyle söyliyim onun ev de kondisyon bisikleti var koruma döneminde bile ara ara şubat tatilinde falan kullandı bisikletini;ayrıca kilo verme döneminde de yaz tatilind eözellikle evde haftada 3-4 gün dans etmiş ve yine kullanmış kondisyon bisikletini.Kendisi sporun çok gerekli ve faydalı olduğunu düşünür ama aynı zamanda çok da hareketli bir insan olduğundan bziler kadar yoğu spor yapmamış.Ama herkese tavsiye eder yapılmasını ama kararında ve abartmadan

Ben mesela hafatada 3 gün 45dk ile 1 saat arası koşu bandında nabzıma uygun hzıda yürüyorum ve ara günlerde de fazlalarım azaldığından sarkmalar olmasın diye dambıl çalışmaya başladım. Hugocuk da mesela baştan beri haftada 3 gün 45dk ile 1 saat arası yürüyor diyetisyeni platese başlayabilirsin dediği için yine sarkamalar olmasın vücut toparlansın diye platese de başladı ve ara günlerde de plates yapıyor

Yani bu işin özeti şu uzmanların önerdiği kilo verme sürecinde özellikle kardiyo sporlarını yapılması yani yürüyüş-yüzme-bisiklet v.bve bunu haftada en az 3 gün en fazla 5 gün 45dk ile 1 saat arası nabız hızımıza uygun şekilde yapmamız gerekiyor. yani spor yapmak kilo verme sürecinde elbette çok etkili en önemlisi de kas kaybetmeden yağlardan zayıflayarak fit birgörüntü olmasını istiyosak sağlığımız el verdiği şekilde ve abartmadan spor yapmamız lazımmm Yani tabii belki sen bunların pekçoğunu biliyosundur şimdi de ben ukalalık yapmış olmıyım ama yeni gelen arkadaşlar spor konusunda sorular soruyolar ben de bahaneyle herkes için durumumuzu özetliyim dedimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…