bugün çok dengesizdi
sabah bir elma
2 kupa şekersiz çay
öğlen biyere çıkamadım 2 küçük kurabiye yedim
1 tane şekersiz nescafe
akşam çorba yedim
şu ana kadar 1.5 lt su içtim
su içmeye devam ediyorum
spor için tebrikler
menü de süperrrrrrrrrrrr
Canım evet oldukça dengesiz ve sağlıksız olmuş yani bu şekilde çok sağlıksız zayıflarsın kaslardan gider ve Allah korusun hasta olabilirsin. Özellikle sabah kahvaltısı çok önemli bak burada çalışan arkadaşlar da var ama yine de erkenden kalkıp yapıyolar kavaltılarınıkahvaltı en önemliöğün diğer öğünlerde de et-sebzekarbonhidrat-kalsiyum muttlaka alman lazımmm. Bu duruma diyete girmek olarak değil;sağlıklı beslenmek olarak bakarsan inan daha faydalı olur hem kilolardan kurtulur hem de sağlıklı beslenmeyi öğrenmiş olursun;emin ol ben de herşeyi burada öğrendimm ve yola da devam ediyorum inşallah gidecek tüm fazla kilolar, yağlarrr :13:
canlandırıcı bir şeylere ihtiyacım var
dambılları bileklerime bağlayıp yaşıycam sanırım bu gidişle
çok teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canımdoğum günün kutlu olsun farmasi...
farmasi sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim....
famasıcı m sen spor yapıyomuydun zayıflarken:78::78:
çok teşekkür ederim ukalalık gibi olmasın ama bunların hepsini biliyorum sabah erken de kalktım canım istemedi bi su içtim ama uykudan kaynaklanan bir şey değil bu aralar iştahsızlık var sağlıklı beslenmeyi bırak yemek yemeyi bile istemiyorum spora başlayınca geçecek inş.
kahkaha attım görünceeeee
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhh çok zor bir soru sordun bana yaaaaaaaaa yanıtsız bıraksam olur mu ??????
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhh çok zor bir soru sordun bana yaaaaaaaaa yanıtsız bıraksam olur mu ??????
Anlıyorum tatlım;bazen inan hepimizde oluyor ama zorlaman lazım yanien azından bll meyve süt-yoğurt tüketmeye çalış çünkü gerçekten Allah korusun hasta olursun. Bence biran önce spora başla tatlım inan müthiş bir enerji veriyor insana, ve tabii olumlu olmayı da sağlıyor bence biran önce başla senin kurtuluşun spordaa
Lütfen yanıtla bende merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?