Canım farmasi çıkmış sanırım ama şöyle söyliyim onun ev de kondisyon bisikleti var koruma döneminde bile ara ara şubat tatilinde falan kullandı bisikletini;ayrıca kilo verme döneminde de yaz tatilind eözellikle evde haftada 3-4 gün dans etmiş ve yine kullanmış kondisyon bisikletini.Kendisi sporun çok gerekli ve faydalı olduğunu düşünür ama aynı zamanda çok da hareketli bir insan olduğundan bziler kadar yoğu spor yapmamış.Ama herkese tavsiye eder yapılmasını ama kararında ve abartmadan
Ben mesela hafatada 3 gün 45dk ile 1 saat arası koşu bandında nabzıma uygun hzıda yürüyorum ve ara günlerde de fazlalarım azaldığından sarkmalar olmasın diye dambıl çalışmaya başladım. Hugocuk da mesela baştan beri haftada 3 gün 45dk ile 1 saat arası yürüyor diyetisyeni platese başlayabilirsin dediği için yine sarkamalar olmasın vücut toparlansın diye platese de başladı ve ara günlerde de plates yapıyor
Yani bu işin özeti şu uzmanların önerdiği kilo verme sürecinde özellikle kardiyo sporlarını yapılması yani yürüyüş-yüzme-bisiklet v.bve bunu haftada en az 3 gün en fazla 5 gün 45dk ile 1 saat arası nabız hızımıza uygun şekilde yapmamız gerekiyor. yani spor yapmak kilo verme sürecinde elbette çok etkili en önemlisi de kas kaybetmeden yağlardan zayıflayarak fit birgörüntü olmasını istiyosak sağlığımız el verdiği şekilde ve abartmadan spor yapmamız lazımmmYani tabii belki sen bunların pekçoğunu biliyosundur şimdi de ben ukalalık yapmış olmıyım ama yeni gelen arkadaşlar spor konusunda sorular soruyolar ben de bahaneyle herkes için durumumuzu özetliyim dedimmm
bu hafta hiç spor yapmışmıydın canımherkese günaydınlar
benim için pek aydın başlamadı gün. şokkklardayımmm
tam iki haftadır tartılmadım bugün tartıldım vee ben kilo vermeyi beklerden + 200 deyim :95::95::95:
tamamen kilo verme olayından kopmak üzereyim moralim çok bozuk
hiç bi aşırı kaçamağım hatta önceki haftalara nazaran çok masum kaçamaklarım oldu öyle olsa bile son bi kaç gündür hiç kaçamak yapmadım gayet iyiydi sporumu da yaptım hareketliydim peki neden hiç gitmemmiş ????
hadi onu bırak gelmiş yaa
sen gel bu moralle öglen yiyceklerini hazırla kahvaltını yap ..koptum ben kızlar
mayıs ayının onundan beri giden 200 gram vay bee çok mutlu olmalıyım ne çok gitmişşşşşşş
bu hafta hiç spor yapmışmıydın canım
eliptikle yapıyorum işte hugocum bu hafta son iki gündür temizlik yaptıgım için spora zaman kalmamıştı ama onlarda yorucu şeylerdi yaa kilo vermem lazımdı çok mu stres yaptım acaba tartı mevzuunda da kilo aldım üstüne yaa:84::84::84:
gercekten ya hatırlayamadım sen spor yapmışmıydın hugocuk cok fazla spor yapıyoya
sevgili kızlar benim durumumu kaptan neruda çok şık biçimde yanıtlamış kendisine çok teşekkür ediyorum.Lütfen yanıtla bende merak ettim
Canım farmasi çıkmış sanırım ama şöyle söyliyim onun ev de kondisyon bisikleti var koruma döneminde bile ara ara şubat tatilinde falan kullandı bisikletini;ayrıca kilo verme döneminde de yaz tatilind eözellikle evde haftada 3-4 gün dans etmiş ve yine kullanmış kondisyon bisikletini.Kendisi sporun çok gerekli ve faydalı olduğunu düşünür ama aynı zamanda çok da hareketli bir insan olduğundan bziler kadar yoğu spor yapmamış.Ama herkese tavsiye eder yapılmasını ama kararında ve abartmadan
Ben mesela hafatada 3 gün 45dk ile 1 saat arası koşu bandında nabzıma uygun hzıda yürüyorum ve ara günlerde de fazlalarım azaldığından sarkmalar olmasın diye dambıl çalışmaya başladım. Hugocuk da mesela baştan beri haftada 3 gün 45dk ile 1 saat arası yürüyor diyetisyeni platese başlayabilirsin dediği için yine sarkamalar olmasın vücut toparlansın diye platese de başladı ve ara günlerde de plates yapıyor
Yani bu işin özeti şu uzmanların önerdiği kilo verme sürecinde özellikle kardiyo sporlarını yapılması yani yürüyüş-yüzme-bisiklet v.bve bunu haftada en az 3 gün en fazla 5 gün 45dk ile 1 saat arası nabız hızımıza uygun şekilde yapmamız gerekiyor. yani spor yapmak kilo verme sürecinde elbette çok etkili en önemlisi de kas kaybetmeden yağlardan zayıflayarak fit birgörüntü olmasını istiyosak sağlığımız el verdiği şekilde ve abartmadan spor yapmamız lazımmmYani tabii belki sen bunların pekçoğunu biliyosundur şimdi de ben ukalalık yapmış olmıyım ama yeni gelen arkadaşlar spor konusunda sorular soruyolar ben de bahaneyle herkes için durumumuzu özetliyim dedimmm
günaydın ebruli nasılsın teftiş bittimi kızzz
amorecim bu işe yeni başladın sen. ben altı aydır uğraşıyorum. hiç unutmam geçen bi ay iki kilo yağ vermişim ve şkş kşlo kas yapmışım böyle olunca kilo yine eşitlenmiş oldu anladınmı. vücut ağırlığınnı takmayacaksın sen fazlalıklarına bakacaksın. tartıya çıktığın zaman tüm vücudunun ağırlığı o. iç organların dahil. sen sağlıklı beslen sporunu yap yavaş yavaş gidecek merak etme. ama dediğim gibi yavaş yavaş gidiyo unutma
sen spora başlamışsın kas oranında oynamalar başlamış ve bu da tartıya yansımış. kas miktarında artış olmuş. kaçamakta öyle görmedim abartı bişey.
aslında sevinmen lazım canım kas miktarın artıyo yağın azalıyo.
bak ben çok sporla haşır neşir oldum her zaman hiç kilo vermeden tam 14 kilo sadece yağ vermiştim bir yılda. yağım azaldı kasım arttı o yüzden kilomda değişiklik pek olmadı hatta eskisinden daha kilolu oldum ama artan kas miktarıydı. şimdide diyete başladığım ilk gün ölçüm yapılmıştı kiloma göre yağ oranım azdı o yüzden mesela 62 en son inebileceğim kilo. ne kadar kas o kadar kalori yakmak demek. ne kadar kaslanırsan o kadar metabolizma hızı demek.
bak ben şimdi değil ama diyet bittikten sonra kas miktarını arttırmak için ağırlıkla çalışacağım ömür boyu sebebi ise hem genç kalmak hem metabolizmayı hızlandırmak hem sağlık hem güzellik vs.. çok şey için. önemli olan yağ miktarıdır veya lokal yağlanmadır. bunlar dert edilmelidir tartıdaki ağırlık hiç önemli değildir
gunaydın kızlar..
ya moralım cok bozuk.. bu karbonhıdrat dıyetı mahvettı benı
bazıları ıyı kılo vermıs ama yaramadı bana tatlı krızlerı fena vurdubı baktım elımde ıkı profıterol ve kocaman cıkolatalı pasta
65.8 e kadar dusmustum gecen ay bugun tartıldım 67.7
tekrar duzenlı beslenmeye dondum bende ama moralım cok bozuk napmalıyım sızce
ıkı ayda sadece 3.5 kılo vermıs oldum ya cok az degılmı mıllet ayda 5 kılo verıyor
off kopmak ıstemıyorummm yardım edınnn
boyum 1.73 kılom 67.7 offffff 62 ye kac ayda duserım acaba
günaydın kızlarrr
akşam yemeğim
1 kepçe sadece suyundan tavuk çorbası
6 yk bezelye yemeği
salata
sabah
20 dk önce kahvaltımı yaptım ama patlıyacak gibiyim ben birden karnım şişti benim nedne acaba:44:
domates-salatalık
yumurta
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
maydanoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?