60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Ben gerçekten ukalalık etmek istemedim. Yanlış anlaşılmak istemem. Sadece cahillikten değil sıkıntıdan böyle bişey olduğunu anlatmaya çalıştım. Yanlış anlaşılıp herhangi bir olumsuz duyguya mahal verdiysem gerçekten özür dilerim. İyi geceler

herkese günaydınlar
benim için pek aydın başlamadı gün. şokkklardayımmm
tam iki haftadır tartılmadım bugün tartıldım vee ben kilo vermeyi beklerden + 200 deyim :95::95::95:
tamamen kilo verme olayından kopmak üzereyim moralim çok bozuk
hiç bi aşırı kaçamağım hatta önceki haftalara nazaran çok masum kaçamaklarım oldu öyle olsa bile son bi kaç gündür hiç kaçamak yapmadım gayet iyiydi sporumu da yaptım hareketliydim peki neden hiç gitmemmiş ????
hadi onu bırak gelmiş yaa
sen gel bu moralle öglen yiyceklerini hazırla kahvaltını yap ..koptum ben kızlar
mayıs ayının onundan beri giden 200 gram vay bee çok mutlu olmalıyım ne çok gitmişşşşşşş

Son düzenleyen: Moderatör:
bu hafta hiç spor yapmışmıydın canım

günaydın kızlar
sabah kahvaltım: 1 dilim çok tahıllı ekmek bir dilim peynir salça sosu bir çay kaşığı tahinpekmez

bu hafta hiç spor yapmışmıydın canım

eliptikle yapıyorum işte hugocum bu hafta son iki gündür temizlik yaptıgım için spora zaman kalmamıştı ama onlarda yorucu şeylerdi yaa kilo vermem lazımdı çok mu stres yaptım acaba tartı mevzuunda da kilo aldım üstüne yaa:84::84::84:

amorecim bu işe yeni başladın sen. ben altı aydır uğraşıyorum. hiç unutmam geçen bi ay iki kilo yağ vermişim ve şkş kşlo kas yapmışım böyle olunca kilo yine eşitlenmiş oldu anladınmı. vücut ağırlığınnı takmayacaksın sen fazlalıklarına bakacaksın. tartıya çıktığın zaman tüm vücudunun ağırlığı o. iç organların dahil. sen sağlıklı beslen sporunu yap yavaş yavaş gidecek merak etme. ama dediğim gibi yavaş yavaş gidiyo unutma

sen spora başlamışsın kas oranında oynamalar başlamış ve bu da tartıya yansımış. kas miktarında artış olmuş. kaçamakta öyle görmedim abartı bişey.
aslında sevinmen lazım canım kas miktarın artıyo yağın azalıyo.
bak ben çok sporla haşır neşir oldum her zaman hiç kilo vermeden tam 14 kilo sadece yağ vermiştim bir yılda. yağım azaldı kasım arttı o yüzden kilomda değişiklik pek olmadı hatta eskisinden daha kilolu oldum ama artan kas miktarıydı. şimdide diyete başladığım ilk gün ölçüm yapılmıştı kiloma göre yağ oranım azdı o yüzden mesela 62 en son inebileceğim kilo. ne kadar kas o kadar kalori yakmak demek. ne kadar kaslanırsan o kadar metabolizma hızı demek.
bak ben şimdi değil ama diyet bittikten sonra kas miktarını arttırmak için ağırlıkla çalışacağım ömür boyu sebebi ise hem genç kalmak hem metabolizmayı hızlandırmak hem sağlık hem güzellik vs.. çok şey için. önemli olan yağ miktarıdır veya lokal yağlanmadır. bunlar dert edilmelidir tartıdaki ağırlık hiç önemli değildir

gercekten ya hatırlayamadım sen spor yapmışmıydın hugocuk cok fazla spor yapıyoya

Lütfen yanıtla bende merak ettim
sevgili kızlar benim durumumu kaptan neruda çok şık biçimde yanıtlamış kendisine çok teşekkür ediyorum.
bir de buradan da görebilirsiniz umarım buradaki bilgiler de sizlere yardımcı olur
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-4023.html

nerudam pançom çok sağolasın canım arkadaşlara yanıt verdiğin için çok öptüm bitanemmmmmmmmm

günaydın fambıkım nasılsın bakalım
bugün pilates yapıcimm öğleden sonrada callanetics karın egzersizleri olucak artı iç bacak çalışıcım akşam eşim gelincede onun yardımı ile ters mekik çekerim artık ve ayrıcada kendimde ters mekik çekmeye çalışıcam alışmam lazım ve ayrıcada sırt için dumbel egzersizi olucak belki birazda dans olur. çokmuş gibi gelmesin bölgesel olduğu için uzun sürmüyo 1 saat sürer belki acıkta dans ederim eğer vakit olursa. yarın koşarım ağırlıkla

birinize günaydın diyorum öbürünüz geliyo. ayol taksit taksit gelmeyin nen toptan gelin
günaydın ycl şimdi ben bu mesajı yazarken biri daha gelir en iyisi toptan hepiciğinize günaydınlar diyeyim sağlıklı mutlu bol konsantrasyonlu kaçamaksız gün geçirelim bugünde

kollarım göğüs kaslarım halen acıyii hareketlerim yavaşladı acukk eşimde diyor bahar yorgunluğu var sende diye :86:

günaydın arkadaşlar vallaha bugün çamur gibiyim.hiç gücüm yok..
akşam biraz fazlamı spor yaptım neeee...
20 dk koşu bandında koştum.sonra 20 dk sitem,20 dk mekik falan yaptırdsı hoca..en sonda da ben dumble ile çalıştım....gecede uyku tutmadı..şuan sadece eve gitmeyi düşünüyorum akşam modundayım yanii akşam yediklerimi yazayım

1 kase mercimek çorbası
4 badem
1 türk kahvesi
1 elma

sonra spordan gelince tarçınlı süt,1 havuç
elma sirkesi

sabah
elma sirkesi
2 bardak su

1 dilim ekmek peynir çökelek domates salatalık çay
şimdide türk kahvemmm

günaydın ebruli nasılsın teftiş bittimi kızzz

yok canım henüz gelemediler birazdan gelicekler...teftiş devam inşallah bugün bitiriler..yarın sabah için izin alıcam sabah yokum..benim tahlil sonuçlarım gelmiş istanbuldan onları doktora götürecem endokroloji uzmanına gitmiştim ya..istediği tüm tetkikleri yaptırdım..yarına bir ultrason kaldı birde istanbuldan gelen sonuç onları alıp bendeki tahlil sonuçlarıyla birlikte geçicem bakalım ne diycek..merak ediyorum....gerçi bu tahlileri burda özel hastanede çok iyi bir doktor varmöış aslında onada götürmeyi düşünüyorum...hele bi yarın olsun bakıcam artık...bugün bende teftiş edilirim inşallah yoksa sbaha kalırsa izin almam imkansız.

gunaydın kızlar..
ya moralım cok bozuk.. bu karbonhıdrat dıyetı mahvettı benı
bazıları ıyı kılo vermıs ama yaramadı bana tatlı krızlerı fena vurdu bı baktım elımde ıkı profıterol ve kocaman cıkolatalı pasta
65.8 e kadar dusmustum gecen ay bugun tartıldım 67.7
tekrar duzenlı beslenmeye dondum bende ama moralım cok bozuk napmalıyım sızce
ıkı ayda sadece 3.5 kılo vermıs oldum ya cok az degılmı mıllet ayda 5 kılo verıyor
off kopmak ıstemıyorummm yardım edınnn
boyum 1.73 kılom 67.7 offffff 62 ye kac ayda duserım acaba

günaydıııınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr,nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmm.bende iyiyim çok şükürrrrrrrr,yalnız şu saatlerin erken alınmaısna alışamadı vücudum henüzzz

sabah kahvaltım acele oldu azcık
2 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
maydanoz
2de fıstık yidim

akşamki okulda yediğim sandviçin dışında akşam eve gelince
1kk kadar tavuk eti
5yk kadar tavuk çorbası
lahana salata yidimm

arada bide fındık fıstık oooooooooooooooooo,yidim,sayısını söylemiyim yine abarttım netcem bilmiyorum

günaydın kızlarrr
akşam yemeğim
1 kepçe sadece suyundan tavuk çorbası
6 yk bezelye yemeği
salata
sabah
20 dk önce kahvaltımı yaptım ama patlıyacak gibiyim ben birden karnım şişti benim nedne acaba:44:
domates-salatalık
yumurta
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
maydanoz

hugocumm yeni başladın demişsin ama altı ay olmasada ben de 3 aydır uğraşıyorum. her ay ya en fazla iki kilo genelde 1,5 civarı kilo veriyorum. ben senin gibi öyle kaslandıracak aşırı bir spor yapmıyorum ki. bilemiyorumm. belki diyet psikolojisine çok girdim belki bu kadar çok kasmamalıyım belki bir süre koruma dönemine girip sonra yeniden başlamalıyım bu verdiğim kilolar 2-3 senedir benimleydi ama şimdi geldik daha eski kilolara belki inat döneminde. bilemiyorum belki belki belkkiiiii

cnm ayda 5 kilo verenleri bosver onlar hizla geri alirlar onu. ne kadar yavas kilo verirsen o kadar kalici olur verdgin kilo. diyetisyenler de boyle soyluyo zaten

afiyet olsun canımm,nugicim bende 2 dlm denge ekmek yedim sabah çok geldiğini hissettim biliyosun dengeler ince ama yinede fazla geldi,midemiz küçülüyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…