60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar bu arada günde 1 kez İmmuzinc vitamin+mineral katkılı hap almaya başladım bugün.
önceden de kullanıyordum ama bir dönem ara verdim sebepsiz.
bu hapı alınca kendimi daha zinde hissediyorum

bu hapı bağışıklık sistemimin artması için kullanmaya başlamıştım
faydasını da gördüm.
Belki aramızda kullanan arkadaşlar vardır.

bak bak bak kaçırmış yine. nen dün resimlerini beyendik diye rahatladınmı nen yaw sporun güzel bari şekeri bırak nen tatlıyı bırakta yağlarının yakılmasına engel olma kızz o kadar pilates yapıyosun bari haftada bi kes bitter çikolata ye hergün şeker kullanma tatlıyı bırak şimdilik sen güzel pekmezli tatlılar yapıyosun onları ye normal tatlı yeme kız göbişin erisin tamamen fıstık

öğlen 1 çatal kısır yedim diye bunalıma giriyo,akşam gidiyo börek yiyo yaaaAl sana bir aslan dahaşu nefsimizi yola getirmeyi bir öğrenebilsek...afiyet olsun yclcim abartı birşey yok harika gidiyorsun,öpüyorum seni

fambık çok güzel açıklamış. neeen uzman oldun hee çok beyendim seni
evet bendede durmuştu sporda bazı değişiklikler uyguladım faydası oldu

Sorma ya Famir.. Onu yiyince de bunalım yaptım da kaynana ısrarını kıramadım işte..
Bide tek kat yufka vardı üzerinde... Hamur kısmısı çok az falan diye ısrar etti mecbur kaldım..
Ama bütün gece de pişmanlık duydum yani..
Ben de seni öpüyorum canım sağol..

Amore ve Neruda, çook teşekkürler yorumlarınıza.
Nerudacım kum saati olmak en iyisi. Ben yok edeceğim o armutu, pek te sevmem zatenn...

Geçmiş olsun. Ne kötü ağrıyla uyanmak.Bazen migrenim tuttuğunda ağrıyla yatıp ağrıyla uyanırım
Yediklerin çok dengeli.

Günaydııınn...

En azından bu sabah ölçüyle yedim tahin- pekmezi. Sporu çook boşladım hugocuk bildiğin gibi değil. Bu nedenle yerimde sayıyorum.

afiyet olsun canım,kahvaltın gayet güzelakşam için yediklerin fazla olmuş ama herzaman olmadığı için problem yaşamazsın umarım,hem emziriyorsun dengelemen daha kolay olur

Dünküler tartıya yansımadı bugün neyse ki :)

Aaa az daha unutuyordum dün farmasi'nin doğum günüymüş. Oğullarınla,eşinle ve tüm sevdiklerinle nice nice yıllar diliyorum. Güle güle kullan hediyelerini.

Farmasi dün doğum gününmüş ...
doğum günün kutlu olsun canım..
sevdiklerinle sağlıklı uzun ömürler dilerim..

tatlım bikaç ay listene düzenli uy canım bende öyle yapmıştım ilk üç ay iç kaçamak yapmadım. üstelik bayrama denk geldi ve ben bir gram kaçamak yapmadım herkes önümde tatlı yiyor hamurişi filan inan hiç yapmadım. sende böyle yap sonraki aylar belki yaparsın şimdi değişime alışsın vücudun. kayınvaliden ısrar edersede doktor bozma dedi dersin anlar

sağol priene bende genelde almamaya çalışıyorum fırından alıyorum ekmeğimi dilimlettiriyorum öyle yiyorum.

afiyet olsun canım birde hızlı yürümüştün galiba yanlış hatırlamıyorsam ondandır hamlamıştır kolların

prienecim bak ben bile senin desteğinle pilatese başladım ve sen olmasaydın belkide yapamazdım ilk iki hafta çok zorlandım. ama bazen yorgunluk oluyo vücutta ara vermeler olabiliyo benimde bazen bir hafta sporu boşladığım oluyo ama sonra başlıyorum yine. hem psikolojik olarak sanırım insan bunalıyo. yani kilo verme derdi olmasa bence daha istekli spor yapılır o zaman ama şimdi hem kilo verme derdi var hem toparlanma şekillenme filan insan yoruluyo. sende tamam ara verdin ama yine başlarsın. eski resminle dünkü koydukların arasında çok fark var göbek epeyce gitmiş dahada gitsin kalmasın demi güzelliğini gölgelemesin canım ha gayret o da eridimydi tamamdır. birde canım sen kardiyoda yap haftada üç veya dört gün. yürüyüş iyi ama malum bebeğin var. sende aç müzikleri kıznla beraber dans et. hem o da sevecektir beraber ana kız karşılıklı yormadan nefes nefese kalmadan oyna canım. hem kızında eşlik eder güzel olur. şahsen ben ilerde eğer koşu bandına vakit bulamazsam çocuktan böyle yapayım diye düşünüyorum napalım yapmak lazım bi şekilde sporsuz olmuyo bu şeklde alternatifler geşliştirmemiz lazım

hugocuk sen aklında 2000 yaşa...bende akşam yemeklerini yememeye başladım ya annem bilir beni asla ısrar etmez...ama kayınvalidem yemezsem surat asar..bende ne desem diye düşünüyordum...doktor dersem inanır ısrar da etmez canıda sıkılmaz...tama buldum
DOKTOR BOZMA DEDİ...KİM BU DOKTOR DESE HUGOCUK DERİM
YOK YOK DİYETİSYEN DEDİ DERİM...

fambukçumm haklsınn bende işe gelirken yolda nerede hata ediyorum diye çok düşündümmm. neruşum iyi bilir onunla çok paylaştım onun tavsiyesi ile ekmegi son bi kaç gündür azaltmıştım günde 4 dilime indirdim..çerezi günde 5 adet bademle kısıtlamıştım bol sebze ve protein destegi günde iki bardak süt ya da yoort tüketiyordum ama gerçekten çıkamıyorum içinden
belki de ara vermeliyim

teşekkür ederim spor arkadaşım yok sporu bırakmıycam o kadar para saydık her ay taksit ödüyoz evin bi köşesinde toz tutturmam ona. harbiden çok mu kas yapıyo eliptik
çok öpüyorum seni sagolasın bebeem

esw cim nugicimm çok teşekkürler hayatım desteğiniz beni hala bu konuda kararlı yapan inan bana. kaslanmışım deyip geçmeye çalışcam hugoccum spor bakanım da bu konuda beni teşvik etti teşekkür ederim hepinize
ama yine de çok istemiştim kilo verreyim de benim için don sütyen sallayın diye ilk defa böle bişi oldu zor geliyor anlaytın beni nooluur

anladıkos canım öyle güzel anlatmış sın ki anlamamak için yani neyse anladım ben onu
bitanesinnn sen bitanesiniz siz beee . peki şimdi bu adi metoşu nasıl ateşlerim ? bişiler yapim ki oda benim gibi şok olsunnn inadı kırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…