bak bak bak kaçırmış yine. nen dün resimlerini beyendik diye rahatladınmı nenGünaydıınn,
Akşam misafirler de vardı, biraz fazla kaçırdım.
1,5 kepçe ayran aşı çorbası
3 yk bulgur pilavı
1 yk patates salatası
12 adet inegöl köfte
10-12 tane patates kızartması
2 yk ot (radika)
Üstüne az şekerli Türk kahvesi
Arada 1 elma yedim.
Kahvaltım;
1 dilim ekmek
6 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 domates
3 tk keçiboynuzu pekmezi
2 tk tahin
1 demlik yeşil çay :)
İçiyorum hala...
günaydın kızlar
sabah kahvaltım: 1 dilim çok tahıllı ekmek bir dilim peynir salça sosu bir çay kaşığı tahinpekmez
Günaydın kızlar..
Güne başağrısıyla günaydın dediğim için hiç iyi değilim..
dün akşamdan başlayayım...
eve gidince hep beraber dışarı çıktık tam 2 saat çok tempolu olmasa da 1 saati yokuş yukarı olarak yürüdük... Sporum bu oldu başka bişi yapmadım..
yolda da 1 adet galeta yedim ara öğün olarak..
sonra akşam
3 yk kabak yemeği
2 yk pırasa
2 yk yoğurt
3 yk haşlanmış kabak ve brokoli
ve 1 kk kadar tek kat yufkalı ıspanaklı börek yedim..
ekmek yemedim ama
uzun zaman sonra sofradan aç kalktım..
sonra da yeşil çay içip yattım..
o börek beni bitirdi resmen..
sabah da.
1 kk beyaz peynir
1 domatiz
1 çarliston
1 dilim denge ekmek
2 ceviz
1 bardak çay
doydum neyseki bu sefer...
ohhhhh
canım en büyük hata kendimizi başkaları ile kıyaslayıp moral bozmak sanıırm bende tam 3 haftadır 63.7idim rahatsızladığım dönemde listeme tam uyamadım sonrasında yine dikkat etmeye başlaynca dün tartıldım 5 günde 200 grm gitmiş.vücut alışıyor,korumaya alıyor,ne oluyorsa oluyo gitmiyor işte,yediklerinde değişiklik yapmaya çalış,nugi mesala akşamlaraı karbonhidratı kesti 1 aydır oda azda olsa kilo vermeye yeniden başladı,sende gün içinde yediklerinin yerlerini değiştir,çerezlerini kıs,sporunu artır birazcık,ne bileyim şaşırt biraz bünyeni.ama moral bozma emeklerimize yazık deği mi
fambık çok güzel açıklamış. neeen uzman oldun hee çok beyendim seni
evet bendede durmuştu sporda bazı değişiklikler uyguladım faydası oldu
öğlen 1 çatal kısır yedim diye bunalıma giriyo,akşam gidiyo börek yiyo yaaaAl sana bir aslan daha şu nefsimizi yola getirmeyi bir öğrenebilsek...afiyet olsun yclcim abartı birşey yok harika gidiyorsun,öpüyorum seni
Günaydın kızlar..
Güne başağrısıyla günaydın dediğim için hiç iyi değilim..
dün akşamdan başlayayım...
eve gidince hep beraber dışarı çıktık tam 2 saat çok tempolu olmasa da 1 saati yokuş yukarı olarak yürüdük... Sporum bu oldu başka bişi yapmadım..
yolda da 1 adet galeta yedim ara öğün olarak..
sonra akşam
3 yk kabak yemeği
2 yk pırasa
2 yk yoğurt
3 yk haşlanmış kabak ve brokoli
ve 1 kk kadar tek kat yufkalı ıspanaklı börek yedim..
ekmek yemedim ama
uzun zaman sonra sofradan aç kalktım..
sonra da yeşil çay içip yattım..
o börek beni bitirdi resmen..
sabah da.
1 kk beyaz peynir
1 domatiz
1 çarliston
1 dilim denge ekmek
2 ceviz
1 bardak çay
doydum neyseki bu sefer...
ohhhhh
herkese günaydıııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaar
bugün hava düne göre biraz daha serin ama ben giyindim, süslendim işe geldim
böyle bi süslenesim geldi nedensee :)))))))
kociş de pek beğendi, daha bi mutlu oldum :))))))))
dün akşam meto hızlandırıcı çay yaptım bende ( bundan sonra MHÇ diye bahsedicem kendisinden :))))
akşam yatmadan 1 portakalla onu içtim
sabah da aç karna önce onu içtim, sonra 1 bardak suyla 1 kuru kayısı yedim
kahvaltı olarak da süslenmekten zaman kalmadığı için 1 elma doğranmış 1 kase tarçınlı k-flakes yedim
ay öyle bi anlattım ki, duyan da ahım şahım bişi yedim sanacak
ha bide dün akşam yine uzaya gidecektim ama alet 20, dkdan sonra öyle gıcırdamaya başladı ki bırakmak zorunda kaldım, halbuki baya baya çalıştığını hissediyodum vücudumun, nabzım da yüksekti ama kısmet değimiş, yarım kaldı
bugün akşam dambıl çalışcam ben de
bugün yoğun olucam, ağrım olur diye çalışmadım dün
bak bak bak kaçırmış yine. nen dün resimlerini beyendik diye rahatladınmı nenyaw sporun güzel bari şekeri bırak nen tatlıyı bırakta yağlarının yakılmasına engel olma kızz o kadar pilates yapıyosun bari haftada bi kes bitter çikolata ye hergün şeker kullanma tatlıyı bırak şimdilik sen güzel pekmezli tatlılar yapıyosun onları ye normal tatlı yeme kız göbişin erisin tamamen fıstık
afiyet olsun canım,kahvaltın gayet güzelakşam için yediklerin fazla olmuş ama herzaman olmadığı için problem yaşamazsın umarım,hem emziriyorsun dengelemen daha kolay olur
Sorma ya Famir.. Onu yiyince de bunalım yaptım da kaynana ısrarını kıramadım işte..
Bide tek kat yufka vardı üzerinde... Hamur kısmısı çok az falan diye ısrar etti mecbur kaldım..
Ama bütün gece de pişmanlık duydum yani..
Ben de seni öpüyorum canım sağol..
sağol priene bende genelde almamaya çalışıyorum fırından alıyorum ekmeğimi dilimlettiriyorum öyle yiyorum.Nugya, famir afiyet olsun.
Ben o paketli ekmekleri almıyorum mecbur kalmadıkça. İçinde glikoz şurubu,bir dolu koruyucu falan var.İçindekiler kısmına bir bakın.
Bazen köy ekmeği alıyorum bazen kepek,çavdar ya da karışık tahıllı.
arkadaşlar herkese günaydın.
sabah kahvaltıdan önce
karma ( yeşil çay+mate yaprağı+funda yaprağı+biberiye+kekik ) çayımı içtim
2 tatlı kaşığı pekmezimi içtim.
kahvaltıda ;
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
2 dilim ekmek
biraz peynir
4-5 tane zeytin
2 lokma da bal sürdüm..
üzerine 500 ml su içtim.
bugün yataktan çok yorgun kalktım.
bebek arabasını iterek yürümek omuzlarımı yoruyor.
hiç kollarımı hareket ettiremiyorum.
bakalım günün ilerleyen saatlerinde kendimi iyi hissedersem yine yürüyüşümü yapmak istiyorum.
afiyet olsun bebem sağlıklı menülerinle içimi açtın nen:86:
dereotunu söylemiştim aldınmı nen
tatlım bikaç ay listene düzenli uy canım bende öyle yapmıştım ilk üç ay iç kaçamak yapmadım. üstelik bayrama denk geldi ve ben bir gram kaçamak yapmadım herkes önümde tatlı yiyor hamurişi filan inan hiç yapmadım. sende böyle yap sonraki aylar belki yaparsın şimdi değişime alışsın vücudun. kayınvaliden ısrar edersede doktor bozma dedi dersin anlar
günaydın kızlar
ben taşınıyorum bu hafta ya pek giremiyorum bugün de iş yerindeyim ya ancak girebildim..
fambukçumm haklsınn bende işe gelirken yolda nerede hata ediyorum diye çok düşündümmm. neruşum iyi bilir onunla çok paylaştım onun tavsiyesi ile ekmegi son bi kaç gündür azaltmıştım günde 4 dilime indirdim..çerezi günde 5 adet bademle kısıtlamıştım bol sebze ve protein destegi günde iki bardak süt ya da yoort tüketiyordum ama gerçekten çıkamıyorum içindencanım en büyük hata kendimizi başkaları ile kıyaslayıp moral bozmak sanıırm bende tam 3 haftadır 63.7idim rahatsızladığım dönemde listeme tam uyamadım sonrasında yine dikkat etmeye başlaynca dün tartıldım 5 günde 200 grm gitmiş.vücut alışıyor,korumaya alıyor,ne oluyorsa oluyo gitmiyor işte,yediklerinde değişiklik yapmaya çalış,nugi mesala akşamlaraı karbonhidratı kesti 1 aydır oda azda olsa kilo vermeye yeniden başladı,sende gün içinde yediklerinin yerlerini değiştir,çerezlerini kıs,sporunu artır birazcık,ne bileyim şaşırt biraz bünyeni.ama moral bozma emeklerimize yazık deği mi
Günaydın arkadaşım... Moralini bozma.. Ben hugocuk gibi düşünüyorum.. Eliptik çok kas yaptıran bi alet.. Ayakta çalışırken bütün kasların çalışıyo.. Bence yağların kas olmuştur.. Tam şimdi erime zamanıdır ve bırakırsan herşey başa döner.. Bence devam etmelisin...
Sen olmazsan ben nasıl spor yapacağım hem..[/B]
canım bozma moralini
bak hugocuk da söylemiş, kasın arttığı için öyle görünüyo olabilirsin
bid ebazı dönemler böyle olabiliyo, sakın moralini bozma
gidecek o kilolar, gidecek, tamam mı?
üzülmek yok onlar için, sen de onları üzücen merak etme tatlım
günaydın amorecim niye bozuluyoki bozulmasın o duyguyu ben çok yaşadım ve tartıda çoğu kez almış görünüyordum illaki hep vericez diye bişey yokki canım elbette arada aynı kiloda yada almışda görünücez.ben çok yaşadım bu durumu gerçekten ama hiçde moralimi bozmadım şöyle düşün hergün kilomu aldık hayır zamanla peki hergünmü kilo vericez hayır elbette duraklama dönemi ve alma dönemi olacak sabır canım sabrettikten sonra herşey olur.
sen eliptik bisiklette çalışıyosun ben koşu bandında ikiside bacak kaslarını geliştirir kas oranını arttırır canım. ben kasının artıığına eminim inanmazsan diyetisyene git nen:86:
belkisi yok yılmak pes etmek yok. bende 6 aydır uğraşıyorum. ilk ay 10 kilom gitti geri kalan 5 ayda 6 kilom gitti anladikoskolay olmuyo yani zaman lazım. haaa eğer istersen tartıda rakamlar aşarı çekilsin diye yediklerini kısarsın kasların gider tatrtıda rakamlar düşüverir yağcıklarında kalıverir. gerçek zayıflama malesef böyle oluyo canım. yağların kalsın kasların erisin istermisin sırf ağırlığım az olsun tartıda kilo vermiş gözükeyim diye hee istermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?