60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pilates karın egzersizlerini yaptım kalça bacak yapmadım ama callanetics videosundan karın egzersizlerini yapıyorum şimdi amaher hareket 100 kere oluyo callanetizste o yüzden boynum ağrıdı acık mola verdim

oh bende yaptım platesimi dünkinden daha iyidim tamyapamasamda ay çok yordu yarın top varmış bendede top yokyaee

ben de kıyafetlerime sığamıyorum artık ama inat ettim kilo vericem diye;almıyorum yenilerini.

kaderimiz aynı chemes, bende 5 aydır evliyim 8 kilo aldım. eşim sağolsun :)

bir ara biraz verdim tekrar aldım, boyum uzun diye pek belli olmuyor ama ben hissediyorum fazlalıklarımı.

tamam hugocumm sporda değişiklik iyidir bide onu denimm nolcekkk
ahh ahh beni bu güzel havalar mahvetti

hülya bendede top yok bulamadım bende koltukların yastıklarıyla yapıyorum zati genelde topsuz oluyo karın egzersizleri o yüzden çokta gerek görmüyorum şimdilik

Afiyet olsun tatlımmmm börek de inceymişş küçükmüş yürümüşsün de hadiii görmeyelimonu baariii

İşte buuu yaaaaaaaaa yirim seni yirimmmm bıcır bıcır nasıl da anlatmışşş kuşcukları gibi

amoreciğimin dediği gibi fiiuuuvvvv fuuuiiiit(böylemiydi ki onun ıslığı ) işte offf fıstığa bak gibisinden yaniiii

Afiyet olsun canımmm ve Allah nazarlardan korusunnnn

oyyy fambığıma bak sennnnn akıllı bıdığım benimmmmm :125: yirimmmmmm

Afiyet olun tatlım her şey çok güzel bence bahar mevsimi bizi zorluyorr yorgunluk oluyor ama durmak yok yola devammmm kurtulucaz tüm yağlardan fazlalıklardannnnn hepberaber inşallah:13:

afiyet olsun fambuk kuşuuuuuu neyse ki kuruyemiş 2 fıstığa düşmüş bu da bi gelişme

Afiyet olsun nugiiiiimmm bu bezelye kaç tencereydi aceebaaa

Canımmmmmmmmm tebrik ediyorummma rkası da böyle güzel gelsin sağlıkla inşallah hepberaber kurtulalım tüm fazla yağlardan kilolardannnn:13::92::92::92:

Yok tatlım olur mu yazarken bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor çok iyi anlıyorum hiçbir ukalalık yok kesinlikleee ben de çok anlatmışım da ondan dedim asıl ben yapmış olmıyım diyeee canım benim nekadar ince düşünmüşsün inan hiçbir sorun yokkkk karşılıklı bıcırdıyoruz iştee

tişörtü kaldırıyorum üst karnım kasları belirgin süper gözüküyo aşarı indiriorum hoop alt karında yağ var ıyyykk altı şişane üstü kaval

Canım benim moral bozmak vazgeçmek yokk gerçi yazdım sana ama burda da kayıt altına alayım didimmm

Bu yağlar kilolar gidecekkk er ya da geçççç ama gideceklerrrrr biz onlardan daha azimli ve inatçıyızzzz onları biz böyle şımarttık çıkardık tepemizeee amaa hadlerini bilecekler indirmesini de bilirz evelallahhh

Sabırla,azimle başarıcaz canım benim bu işi:13::13: hugocuğuma ve tüm arkadaşlara katılıyorum bence de kas oranın artıyor ayrıca uzun zamandır sneinle olan kilolar direniyorlr ama nafileee biz azimle göndericez onları bahar mevsimi de bizi etkiliyo şişlik oluyor doğadaki değişim vücudumuza yansıyor vücut kendini koruyor ani değişikliklere karşı ama gidecekkkk zaman-sabır-azim-inançbu iş tamamdır tatlım Allahın izniyle

Amaa ben yine de herşeye rağmen sabahın köründe uyanıp sağlıklı kahvaltını yaptığın için,yanında sağlıklı yiyeceklerini getirdiğinnn için ve yola devam ettiğin için salııyorum senin için hadi bakalım hobaaaaaaaaaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92: inşallah giden kilolar için de sallıycazz canım benim bolll bollllll:13:

iki haftaya daha rahat yaparsın canım ama her seferinde muhakkak zorlanma oluyo yani bu yüzden etkili canım zaten alışıncada sonuçları gördükçe bırakamıyosun kendin istiyosun yapmak

sagol canım valla benimkız izin verirse yaparım da vermeyince zor

neruşum cicikuşum pilates yaptınmı bugün nen

hugocuuuuuuuuum ben dün sabah yapmıştım aslında bugündü günüm ama dün alışayım diye yapmıştım ayrıca dün akşam üzeri 1 saat koşu bandında yürüdüm yüyürken dambıl da çalıştım bitince iç bacak ve kol çalıştım yineee bugün gülemiyorum bile her yanımdan ağrılar fışkırıyooo ama iyi bişey demek ki çalışıyo her bir yanımmmm (büyük şeeerrr çalışiiiiiiiiiiiii ) bugün yapadım plates ama akşamakrdiyomu ve dambıllarımı yapıciiiiiiim bu dambılları yakında ben kollarıma bağlar gezerimmmm sanırımmm çok bütünleştik kendileriyle içimdeki naim süleymanoğlu ortaya çıktı incelecek bu kollarrrr sımsıkı olacak dambılll showa devammmmmmm

Günaaaaaaaaaaaydın pekmezli,tam buğday unlu kurabiyelerimmmmmm

neşe doluuuu,sağlıklı,mutlu,huzurluu veee yağların gittiği kilolardan kurtulduğumzu bir gün diliyorummmm hepimizeeee:13::13:

sabah kalkınca ılık elma sirkeli su

2 kuru kayısı 500ml su

kahvaltım

1 dilim çok tahıllı ev ekmeee (hala bitmedi topcuklarım ne bereketli ekmekmiş maşallah )

2kk lıght beyaz peynir

3 minnak yeşil zeytin

boll maydonoz

1 köy biberi

şimdi deee demleme karışım çayımı yudumluyorummmmmmm

Afiyet olsun neruş..

afiyet bal şaker olsun can

amoreciğimin dediği gibi fiiuuuvvvv fuuuiiiit(böylemiydi ki onun ıslığı ) işte offf fıstığa bak gibisinden yaniiii
hee bende ne zamandır esw yi taciz etmiyordum aklıma getirdin bi ıslık çalim fiyuuvvt fıssstık hepsi senün nüüü

tişörtü kaldırıyorum üst karnım kasları belirgin süper gözüküyo aşarı indiriorum hoop alt karında yağ var ıyyykk altı şişane üstü kaval

kız o altı kaval üstü şişhaneydi. ben kasımpaşada büyüdüm şişhane yukarda iyibilirim yani

neruşumm canımmmmm
kelimeler kifayetsiz kalıır ne diyecemi bilemiyrımm çok duygulandımmm ayrcaı don sütyen olayı beni daa da bi fena etti
sagoalsın bebeem iyi ki varsınn iyi ki varsınızzz eeveeet gidicek yaglar kilolarr hiyeyttt bu yaglar karşısında kim var bilmiyollaar... yedi bela amore - motore var nnenn burda hiyeytt

sağol balımmmmmmmmmmm
amin hepimizi korusun inşallah :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…