pilates karın egzersizlerini yaptım kalça bacak yapmadım ama callanetics videosundan karın egzersizlerini yapıyorum şimdi amaher hareket 100 kere oluyo callanetizste o yüzden boynum ağrıdı acık mola verdim
ben de kıyafetlerime sığamıyorum artık ama inat ettim kilo vericem diye;almıyorum yenilerini.
tamam hugocumm sporda değişiklik iyidir bide onu denimm nolcekkkamorecim sırt çantana acukk ağırlık koy tak sırtına öyle yap çok etkili oluyo veya canım pilatese başlasan aslında o da olur birgün eliptik bisikletle kardiyo diğer gün pilates yapsan süper olur. ebru şallının sitesinde pilates videoları var ordan yaparsın akşamları internetten canım
Günaydın kızlar..
Güne başağrısıyla günaydın dediğim için hiç iyi değilim..
dün akşamdan başlayayım...
eve gidince hep beraber dışarı çıktık tam 2 saat çok tempolu olmasa da 1 saati yokuş yukarı olarak yürüdük... Sporum bu oldu başka bişi yapmadım..
yolda da 1 adet galeta yedim ara öğün olarak..
sonra akşam
3 yk kabak yemeği
2 yk pırasa
2 yk yoğurt
3 yk haşlanmış kabak ve brokoli
ve 1 kk kadar tek kat yufkalı ıspanaklı börek yedim..
ekmek yemedim ama
uzun zaman sonra sofradan aç kalktım..
sonra da yeşil çay içip yattım..
o börek beni bitirdi resmen..
sabah da.
1 kk beyaz peynir
1 domatiz
1 çarliston
1 dilim denge ekmek
2 ceviz
1 bardak çay
doydum neyseki bu sefer...
ohhhhh
sen eliptik bisiklette çalışıyosun ben koşu bandında ikiside bacak kaslarını geliştirir kas oranını arttırır canım. ben kasının artıığına eminim inanmazsan diyetisyene git nen:86:
belkisi yok yılmak pes etmek yok. bende 6 aydır uğraşıyorum. ilk ay 10 kilom gitti geri kalan 5 ayda 6 kilom gitti anladikoskolay olmuyo yani zaman lazım. haaa eğer istersen tartıda rakamlar aşarı çekilsin diye yediklerini kısarsın kasların gider tatrtıda rakamlar düşüverir yağcıklarında kalıverir. gerçek zayıflama malesef böyle oluyo canım. yağların kalsın kasların erisin istermisin sırf ağırlığım az olsun tartıda kilo vermiş gözükeyim diye hee istermisin
herkese günaydıııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaar
bugün hava düne göre biraz daha serin ama ben giyindim, süslendim işe geldim
böyle bi süslenesim geldi nedensee :)))))))
kociş de pek beğendi, daha bi mutlu oldum :))))))))
dün akşam meto hızlandırıcı çay yaptım bende ( bundan sonra MHÇ diye bahsedicem kendisinden :))))
akşam yatmadan 1 portakalla onu içtim
sabah da aç karna önce onu içtim, sonra 1 bardak suyla 1 kuru kayısı yedim
kahvaltı olarak da süslenmekten zaman kalmadığı için 1 elma doğranmış 1 kase tarçınlı k-flakes yedim
ay öyle bi anlattım ki, duyan da ahım şahım bişi yedim sanacak
ha bide dün akşam yine uzaya gidecektim ama alet 20, dkdan sonra öyle gıcırdamaya başladı ki bırakmak zorunda kaldım, halbuki baya baya çalıştığını hissediyodum vücudumun, nabzım da yüksekti ama kısmet değimiş, yarım kaldı
bugün akşam dambıl çalışcam ben de
bugün yoğun olucam, ağrım olur diye çalışmadım dün
canım en büyük hata kendimizi başkaları ile kıyaslayıp moral bozmak sanıırm bende tam 3 haftadır 63.7idim rahatsızladığım dönemde listeme tam uyamadım sonrasında yine dikkat etmeye başlaynca dün tartıldım 5 günde 200 grm gitmiş.vücut alışıyor,korumaya alıyor,ne oluyorsa oluyo gitmiyor işte,yediklerinde değişiklik yapmaya çalış,nugi mesala akşamlaraı karbonhidratı kesti 1 aydır oda azda olsa kilo vermeye yeniden başladı,sende gün içinde yediklerinin yerlerini değiştir,çerezlerini kıs,sporunu artır birazcık,ne bileyim şaşırt biraz bünyeni.ama moral bozma emeklerimize yazık deği mi
arkadaşlar herkese günaydın.
sabah kahvaltıdan önce
karma ( yeşil çay+mate yaprağı+funda yaprağı+biberiye+kekik ) çayımı içtim
2 tatlı kaşığı pekmezimi içtim.
kahvaltıda ;
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
2 dilim ekmek
biraz peynir
4-5 tane zeytin
2 lokma da bal sürdüm..
üzerine 500 ml su içtim.
bugün yataktan çok yorgun kalktım.
bebek arabasını iterek yürümek omuzlarımı yoruyor.
hiç kollarımı hareket ettiremiyorum.
bakalım günün ilerleyen saatlerinde kendimi iyi hissedersem yine yürüyüşümü yapmak istiyorum.
günaydıııınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr,nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmm.bende iyiyim çok şükürrrrrrrr,yalnız şu saatlerin erken alınmaısna alışamadı vücudum henüzzz
sabah kahvaltım acele oldu azcık
2 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
maydanoz
2de fıstık yidim
akşamki okulda yediğim sandviçin dışında akşam eve gelince
1kk kadar tavuk eti
5yk kadar tavuk çorbası
lahana salata yidimm
arada bide fındık fıstık oooooooooooooooooo,yidim,sayısını söylemiyim yine abarttım netcem bilmiyorum
günaydın kızlarrr
akşam yemeğim
1 kepçe sadece suyundan tavuk çorbası
6 yk bezelye yemeği
salata
sabah
20 dk önce kahvaltımı yaptım ama patlıyacak gibiyim ben birden karnım şişti benim nedne acaba:44:
domates-salatalık
yumurta
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
maydanoz
günaydın arkadaslar ben sabah tartıya çıktım 61.7 iken birde ne göreyim kendimi 60.8 oluvermişim çok sevindirik oluvedim
dün yürüyüşe başladım inş devamıda gelir
akşam
5 yk bezelye yemeği
salata
ve 1 dilim kepek ekmeği yedim
sabah kalkar kalkmaz önce
sirkeli suyumu içtim
2-3 bardak su içtim
1kk kadar peynir
2 tane zeytin
1tane domates
yarım dilim kepek ekmeği
1 tane yumurta
şekersiz çay oda ancak yarım bardak oldu işe geç kalıyordum
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Ben gerçekten ukalalık etmek istemedim. Yanlış anlaşılmak istemem. Sadece cahillikten değil sıkıntıdan böyle bişey olduğunu anlatmaya çalıştım. Yanlış anlaşılıp herhangi bir olumsuz duyguya mahal verdiysem gerçekten özür dilerim. İyi geceler
hülya bendede top yok bulamadım bende koltukların yastıklarıyla yapıyorum zati genelde topsuz oluyo karın egzersizleri o yüzden çokta gerek görmüyorum şimdilik
anladım canım bende öyle yapayımozman sagol
iki haftaya daha rahat yaparsın canım ama her seferinde muhakkak zorlanma oluyo yani bu yüzden etkili canım zaten alışıncada sonuçları gördükçe bırakamıyosun kendin istiyosun yapmak
sagol canım valla benimkız izin verirse yaparım da vermeyince zor
neruşum cicikuşum pilates yaptınmı bugün nen
Günaaaaaaaaaaaydın pekmezli,tam buğday unlu kurabiyelerimmmmmm
neşe doluuuu,sağlıklı,mutlu,huzurluu veee yağların gittiği kilolardan kurtulduğumzu bir gün diliyorummmm hepimizeeee:13::13:
sabah kalkınca ılık elma sirkeli su
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1 dilim çok tahıllı ev ekmeee (hala bitmedi topcuklarımne bereketli ekmekmiş maşallah )
2kk lıght beyaz peynir
3 minnak yeşil zeytin
boll maydonoz
1 köy biberi
şimdi deee demleme karışım çayımı yudumluyorummmmmmm
Günaaaaaaaaaaaydın pekmezli,tam buğday unlu kurabiyelerimmmmmm
neşe doluuuu,sağlıklı,mutlu,huzurluu veee yağların gittiği kilolardan kurtulduğumzu bir gün diliyorummmm hepimizeeee:13::13:
sabah kalkınca ılık elma sirkeli su
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1 dilim çok tahıllı ev ekmeee (hala bitmedi topcuklarımne bereketli ekmekmiş maşallah )
2kk lıght beyaz peynir
3 minnak yeşil zeytin
boll maydonoz
1 köy biberi
şimdi deee demleme karışım çayımı yudumluyorummmmmmm
hee bende ne zamandır esw yi taciz etmiyordum aklıma getirdin bi ıslık çalim fiyuuvvt fıssstık hepsi senün nüüüamoreciğimin dediği gibi fiiuuuvvvv fuuuiiiit(böylemiydi ki onun ıslığı) işte offf fıstığa bak gibisinden yaniiii
tişörtü kaldırıyorum üst karnım kasları belirgin süper gözüküyo aşarı indiriorum hoop alt karında yağ varıyyykk altı şişane üstü kaval
Canım benim moral bozmak vazgeçmek yokk gerçi yazdım sana ama burda da kayıt altına alayım didimmm
Bu yağlar kilolar gidecekkk er ya da geçççç ama gideceklerrrrr biz onlardan daha azimli ve inatçıyızzzz onları biz böyle şımarttık çıkardık tepemizeee amaa hadlerini bilecekler indirmesini de bilirz evelallahhh
Sabırla,azimle başarıcaz canım benim bu işi:13::13: hugocuğuma ve tüm arkadaşlara katılıyorum bence de kas oranın artıyor ayrıca uzun zamandır sneinle olan kilolar direniyorlr ama nafileeebiz azimle göndericez onları bahar mevsimi de bizi etkiliyo şişlik oluyor doğadaki değişim vücudumuza yansıyor vücut kendini koruyor ani değişikliklere karşı ama gidecekkkk zaman-sabır-azim-inanç bu iş tamamdır tatlım Allahın izniyle
Amaa ben yine de herşeye rağmen sabahın köründe uyanıp sağlıklı kahvaltını yaptığın için,yanında sağlıklı yiyeceklerini getirdiğinnn için ve yola devam ettiğin için salııyorum senin için hadi bakalım hobaaaaaaaaaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92: inşallah giden kilolar için de sallıycazz canım benim bolll bollllll :13:
Afiyet olsun tatlımmmm börek de inceymişş küçükmüş yürümüşsün de hadiii görmeyelimonu baariii
İşte buuu yaaaaaaaaa yirim seni yirimmmm bıcır bıcır nasıl da anlatmışşş kuşcukları gibi
amoreciğimin dediği gibi fiiuuuvvvv fuuuiiiit(böylemiydi ki onun ıslığı) işte offf fıstığa bak gibisinden yaniiii
Afiyet olsun canımmm ve Allah nazarlardan korusunnnn
oyyy fambığıma bak sennnnn akıllı bıdığım benimmmmm:125: yirimmmmmm
Afiyet olun tatlım her şey çok güzel bencebahar mevsimi bizi zorluyorr yorgunluk oluyor ama durmak yok yola devammmm kurtulucaz tüm yağlardan fazlalıklardannnnn hepberaber inşallah:13:
afiyet olsun fambuk kuşuuuuuuneyse ki kuruyemiş 2 fıstığa düşmüş bu da bi gelişme
Afiyet olsun nugiiiiimmmbu bezelye kaç tencereydi aceebaaa
Canımmmmmmmmm tebrik ediyorummma rkası da böyle güzel gelsin sağlıkla inşallah hepberaber kurtulalım tüm fazla yağlardan kilolardannnn:13::92::92::92:
Yok tatlım olur mu yazarken bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor çok iyi anlıyorum hiçbir ukalalık yok kesinlikleeeben de çok anlatmışım da ondan dedim asıl ben yapmış olmıyım diyeee canım benim nekadar ince düşünmüşsün inan hiçbir sorun yokkkk karşılıklı bıcırdıyoruz iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?