60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde kayınvalidemler bizde 2 haftadır,dün tavuk çorba,pilav,bide güvecin tavuklu olanından yapmış,yemicen salata yicem diyince burnunu kıvırdıyemeklerini beğenmediğim düşünüyor,ama napim canım onu kırmıcam diye akşam akşam nası yiyim onları azcık azcık eşimin tabağından aldım sadece

ehehe sorma sivri aklım arada işe yarar ama bazende böyle kafam duruyo sanki
bende bayramda eltiler filan vardı o zaman ilk ayımdı diyette eltide çok ısrar ettiydi eşimde ye dedi baklavalarla arkamda gezdiler doktor bozma dedi dedim. insülin direncinden kurtulmam lazım yoksa olmaz dedim öylelikle sustular ısrar etmediler. onlar yerken ben başka odaya gittiğim zamanlar bilenem oldu kimse görmesin diye.
şimdide diyorlar artık insülin direnci geçmedimi hala yemiyosun tatlı diyorlar artık ye arada bieşy olmaz diyorlar bende evet geçti ama tekrar olmasın diye yemiyorum diyorum benim insülin direnci milletin derdi oldu valla evde gidiyo bi insülin direncidir sorma ehehe bilende yok ne olduğunu bazılar diyor bende yoktur insülin direnci diye ses etmiyorum çünkü belirgin bir rahatsızlık vermiyor bakıyorum hamurişine tatlıya düşkün filan kilosu var bende yoktur indülin direnci diyorlar gülüyorum artık çağın rahatsızlığı bu. colalar tatlılar hamur işleri beyaz un olduğu müddetçe hayatımızda olacak bu illet başa çıkmak lazım demi

amorecim sırt çantana acukk ağırlık koy tak sırtına öyle yap çok etkili oluyo veya canım pilatese başlasan aslında o da olur birgün eliptik bisikletle kardiyo diğer gün pilates yapsan süper olur. ebru şallının sitesinde pilates videoları var ordan yaparsın akşamları internetten canım

geçmiş olsun canım günaydın domatiz diyen dillerini yerim senin afiyet olsunn
günaydın canım afiyet olsun bende bazen geç kalcak gibi oluyosam hemen domates salatalık peynir koyuyorum çantama
günaydın kızlar bende zayıflamak istiyorum

hoşgeldin canım

Hugocuk sağolasın. Dediklerinde çok haklısın. Tembellik yapıyorum. Kızım uyuduğunda bisiklet çevirebilirim aslında ama nete bağlanıp kalıyorum.

Elinize sağlık, hepsi çok lezzetli görünüyor ama kilo verebilmem için bu saatte maalesef sadece salata yemem lazım deyiver sen de. Hoş belki bunları demene rağmen burun kıvırıyor olabilir ama o zaman da yapacak bir şey yok tabi :)

hoşbuldum nugya

mesajlarınıza bakıyorumda hepiniz ne kadar azimlisiniz. Sizin bu halinizden destek almak yaz gelmeden formuma kavuşmak istiyorum. Evde yediklerime dikkat ediyorum ama eşim abur cubur yediriyor bana, ona göre gayet iyi görünüyorum, bana destek olmuyor.

biliyo kilo vermek için yemediğimi,ama yinede alınıyor.herkes yemek yerken ben neden oturup salata yiyeyim dimi,akşam yorgun argın gelmişim zaten,valla alınsada umrumda değil,varsın beğenmediğmi düşünsün

Benimki daha bi değişik..
Geçen yaz o da diyetisyene gidip bayağ bi kilo verdi..
şimdi bana ben yedim bişi olmadı diyetisyenimde arada yiyebilrsin dedi.. sen de ye.. deyip baskı yapıyo..
Biraz ısrarcı bir kişiliğe sahiptir sağolsun..
Dün akşam onun dediğini yaptım ama bütün gece de surat astım yani..

hoşgeldin canım inş sende istediğin kiloya ulaşırsın

slm arkadaşlar. evleneli 6 ay oldu 10 kilo aldım. 53 kilodan 63 e kadar çıktım. şimdi 62 kilodayım ,eski kiloma dönücem inşallah. bugün itibariyle dikkat emeye başlıyorum.

pilates karın egzersizlerini yaptım kalça bacak yapmadım ama callanetics videosundan karın egzersizlerini yapıyorum şimdi amaher hareket 100 kere oluyo callanetizste o yüzden boynum ağrıdı acık mola verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…