Sorma ya Famir.. Onu yiyince de bunalım yaptım da kaynana ısrarını kıramadım işte..
Bide tek kat yufka vardı üzerinde... Hamur kısmısı çok az falan diye ısrar etti mecbur kaldım..
Ama bütün gece de pişmanlık duydum yani..
Ben de seni öpüyorum canım sağol..
hugocuk sen aklında 2000 yaşa...bende akşam yemeklerini yememeye başladım ya annem bilir beni asla ısrar etmez...ama kayınvalidem yemezsem surat asar..bende ne desem diye düşünüyordum...doktor dersem inanır ısrar da etmez canıda sıkılmaz...tama buldum
DOKTOR BOZMA DEDİ...KİM BU DOKTOR DESE HUGOCUK DERİM
YOK YOK DİYETİSYEN DEDİ DERİM...
sağol balım bugün eşim alıcak izinli bugün izin almış işyerinden.
geçmiş olsun canım günaydın domatiz diyen dillerini yerim seninGünaydın kızlar..
Güne başağrısıyla günaydın dediğim için hiç iyi değilim..
dün akşamdan başlayayım...
eve gidince hep beraber dışarı çıktık tam 2 saat çok tempolu olmasa da 1 saati yokuş yukarı olarak yürüdük... Sporum bu oldu başka bişi yapmadım..
yolda da 1 adet galeta yedim ara öğün olarak..
sonra akşam
3 yk kabak yemeği
2 yk pırasa
2 yk yoğurt
3 yk haşlanmış kabak ve brokoli
ve 1 kk kadar tek kat yufkalı ıspanaklı börek yedim..
ekmek yemedim ama
uzun zaman sonra sofradan aç kalktım..
sonra da yeşil çay içip yattım..
o börek beni bitirdi resmen..
sabah da.
1 kk beyaz peynir
1 domatiz
1 çarliston
1 dilim denge ekmek
2 ceviz
1 bardak çay
doydum neyseki bu sefer...
ohhhhh
günaydın canım afiyet olsun bende bazen geç kalcak gibi oluyosam hemen domates salatalık peynir koyuyorum çantamaherkese günaydıııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaar
bugün hava düne göre biraz daha serin ama ben giyindim, süslendim işe geldim
böyle bi süslenesim geldi nedensee :)))))))
kociş de pek beğendi, daha bi mutlu oldum :))))))))
dün akşam meto hızlandırıcı çay yaptım bende ( bundan sonra MHÇ diye bahsedicem kendisinden :))))
akşam yatmadan 1 portakalla onu içtim
sabah da aç karna önce onu içtim, sonra 1 bardak suyla 1 kuru kayısı yedim
kahvaltı olarak da süslenmekten zaman kalmadığı için 1 elma doğranmış 1 kase tarçınlı k-flakes yedim
ay öyle bi anlattım ki, duyan da ahım şahım bişi yedim sanacak
ha bide dün akşam yine uzaya gidecektim ama alet 20, dkdan sonra öyle gıcırdamaya başladı ki bırakmak zorunda kaldım, halbuki baya baya çalıştığını hissediyodum vücudumun, nabzım da yüksekti ama kısmet değimiş, yarım kaldı
bugün akşam dambıl çalışcam ben de
bugün yoğun olucam, ağrım olur diye çalışmadım dün
günaydın kızlar bende zayıflamak istiyorum
prienecim bak ben bile senin desteğinle pilatese başladım ve sen olmasaydın belkide yapamazdım ilk iki hafta çok zorlandım. ama bazen yorgunluk oluyo vücutta ara vermeler olabiliyo benimde bazen bir hafta sporu boşladığım oluyo ama sonra başlıyorum yine. hem psikolojik olarak sanırım insan bunalıyo. yani kilo verme derdi olmasa bence daha istekli spor yapılır o zaman ama şimdi hem kilo verme derdi var hem toparlanma şekillenme filan insan yoruluyo. sende tamam ara verdin ama yine başlarsın. eski resminle dünkü koydukların arasında çok fark var göbek epeyce gitmiş dahada gitsin kalmasın demi güzelliğini gölgelemesin canım ha gayret o da eridimydi tamamdır. birde canım sen kardiyoda yap haftada üç veya dört gün. yürüyüş iyi ama malum bebeğin var. sende aç müzikleri kıznla beraber dans et. hem o da sevecektir beraber ana kız karşılıklı yormadan nefes nefese kalmadan oyna canım. hem kızında eşlik eder güzel olur. şahsen ben ilerde eğer koşu bandına vakit bulamazsam çocuktan böyle yapayım diye düşünüyorum napalım yapmak lazım bi şekilde sporsuz olmuyo bu şeklde alternatifler geşliştirmemiz lazım
benimde kayınvalidemler bizde 2 haftadır,dün tavuk çorba,pilav,bide güvecin tavuklu olanından yapmış,yemicen salata yicem diyince burnunu kıvırdıyemeklerini beğenmediğim düşünüyor,ama napim canım onu kırmıcam diye akşam akşam nası yiyim onları azcık azcık eşimin tabağından aldım sadece
Hugocuk sağolasın. Dediklerinde çok haklısın. Tembellik yapıyorum. Kızım uyuduğunda bisiklet çevirebilirim aslında ama nete bağlanıp kalıyorum.
Elinize sağlık, hepsi çok lezzetli görünüyor ama kilo verebilmem için bu saatte maalesef sadece salata yemem lazım deyiver sen de. Hoş belki bunları demene rağmen burun kıvırıyor olabilir ama o zaman da yapacak bir şey yok tabi :)
fambık ben sana özelden mesaj atmıştım kız görmedinmi :86:
biliyo kilo vermek için yemediğimi,ama yinede alınıyor.herkes yemek yerken ben neden oturup salata yiyeyim dimi,akşam yorgun argın gelmişim zaten,valla alınsada umrumda değil,varsın beğenmediğmi düşünsün
hoşbuldum nugya
mesajlarınıza bakıyorumda hepiniz ne kadar azimlisiniz. Sizin bu halinizden destek almak yaz gelmeden formuma kavuşmak istiyorum. Evde yediklerime dikkat ediyorum ama eşim abur cubur yediriyor bana, ona göre gayet iyi görünüyorum, bana destek olmuyor.
sağol ecrinim32 , inşallah veririm yoksa yeni kıyafetler almak zorunda kalıcam
kızlar cimcimesude nerelerdeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?