60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neruşum nacizane fikrimi diyeyim dün kardiyo yapmışsın bence bugün yapma canım hergün kardiyoya yüklenmek yorar seni. bana kalırsa bugün kol bacak göğüs çalışabilirsin sırtta çalışabilirsin canım bugünde dinlen istersen yarın kardiyo yaparsın. benimde yarın kardiyo günüm canım. birde neruşum biliyosun biz yabancı değiliz epeydirde spor yapıyosun buraya foto koymana engel bişeyin yok benim gibi. eğer foto koyarsan ben sana dahada yardımcı olabilirim görürsem canım. koy sonrada kaldır ne olcakki herpimiz fazlalıklarımızı kusurlarımızı diyoruz zaten demi çekincek bişey yok. bakalım neye daha çok ağırlık vermen gerekiyo ben sana söylerim böylece daha verimli olabiliriz diye düşünüyorum ama yinede sen bilirsin canım

hehe o zaman düzelteyim karnımın altı şişhane üstü kaval nen ama yani üstüde süper yani kaslar var filan tam istediğim gibide altını sormayın nen göbek deliğine kadar üst iyi göbek deliği ve alt nihahaha olmadı daha o da olur demi 2 aya kadar acelem yok nasılsa

esw nasılsın bakem iştahın kontrole girdimi kuzucuğum
girmediyse dereotunu öneririm. yemeklerden önce 1 kaşık taze dere otunu çiğneyerek ye ardından yemek ye çok iştah kapatıyo eğer hala sorun varsa dene derim

yavvrum düzeltmemişsin ki yine altını şişhane yapmışsın nen
şişhane taksime yakındır bööle tepenin üstünde yüksektir haliçe bakarsın yukardan.. altta deeldir kuuuuuuuuuu

pilates zor oldu benim için bugün. niden derseniz saçıma sarımsak maskesi yaptım zeytinyağlı sarılı başım o halde birde pilates yapmak güç oldu nen neyse yemekten sonra duşa giricem acukk kokacak ama nasılsa benden başka duyan olmiyi
bikeresinde koşu bandındayım saçımda maske var kafam sarılı koştukça terledim filan ayy böyle başım dönmeye başladı bayılcaktım nerdeyse terledikçe sarımsağın etkisi artmış iyice bayıltcaktı beni

öğlen yemeğinde körili yağsız tavuk sote 1 dilim çok tahıllı ekmek fesleğenli limonlu yeşil salata var

nerudaaaaaaaaa
afiyet olsun tatlımmmmmmm

Ara öğün
1 küçücük elma
1 fincan yaseminli yeşil çay

afiyet olsun bende yeşil çay içtim ama evden hiç birşey getirmemişim ya ne salağımmm..hatta yeşil çayıda arkadaşımdan aldım...töbe töbeeee

neyse saç dökülmem durduya artıkın kokusunada katlanıyoruz napak niiidek sevmiim ama olsun
bu arada yan taraftaki reklamdaki hatun çok hoş maşallah kaslı kaslı ahanda bende öyle olmak istiyim başka türlü sevmiyim

nerudaaaaaaaaa
afiyet olsun tatlımmmmmmm

afiyet olsun bende yeşil çay içtim ama evden hiç birşey getirmemişim ya ne salağımmm..hatta yeşil çayıda arkadaşımdan aldım...töbe töbeeee

ebruş avatarında sarmaş dolaş görünce aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyiiii

Günaaaydııınnnnnnnnn
canlarım nasılsınız iyisiniz inşallahh. kahvaltımı yaptım 1 saat kadar önce, şöyle ki ;
2 dilim tam tahıllı ekmekcik
domatizler çok yumuşamıştı o yüzden 4 minnak domatizi taze yerine çok az yağla pişirip 2 kaşık tükettim.
1 kk beyaz peynir
1 kupa 5i bi yerde çay
işte bu kadaaak. regl olcam hala kurabiye canavarı gibiyim yaa hep açım hep aççç :86::86:
şimdik 1 bardak çok açık şekersiz çay içiyorum, değişiklik olsun dedik siyah çay içiyore.
1 saat sonra falan mega aralarımdan birini yapıciiimmmm 5i 1 yerde 2 kayısı 5-6 tane siyah üzüm veya 2 cevizle. ya da hepsini birden mi yesem :86::86::86::86:

kızlar excel dosyasında tuttuğum kilo çizelgemi paylaşmak istiyorum.performans degerlendirmeleriniz beni mutlu eder :82::82:

2010 kasım ayı itibarı ileTAHMİNİ BAŞLANGIÇ KG 75,6
OCAK AYINA KADAR VERİLEN KG 3,3 KGS.

2011
OCAK AYINDA VERİLEN TOPLAM KG 2,1
BUGÜNE KADAR VERİLEN TPLM KG 5,4

ŞUBAT AYI VERİLEN TPLM KG 1,4
BUGÜNE KADAR VERİLEN TPLM KG 6,8

Mart AYI VERİLEN TPLM KG 1,5
BUGÜNE KADAR VERİLEN TPLM KG 8,7

sağol balımmmmmmmmmmm
amin hepimizi korusun inşallah :))))))

ne kadar dengeli ve istikrarlı bir istatistik buuuu!
çok tebrikler darısı başıma

benim de saçlarım çok zayıf sarmısak faydalı diye duydumm kociş o zaman yanımdaydı saçıma o maskeyi yaptım akşam adam saçları bi kokladı poff bu ne bee sucuk gibi kokuyon dedii benim maske de rafa kalktı senin kociş ne diyor bu işe kuuu :86::86::86:

ebruş avatarında sarmaş dolaş görünce aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyiiii
benimdeeeeee ama çok güzel bir kare bence ormantik bi kare

ne kadar dengeli ve istikrarlı bir istatistik buuuu!
çok tebrikler darısı başıma

sagol canımcımmm işte ben ayda böle bi kilooo iki kilooo vereyom haftada bi klo veremedm diye aglayanlara da sinir oluyorum dogal olarak

eşim biliyo zaten o zamanlar koklamaz bi ara onada yapıyodum iyi geldi sonra sıkıldı bıraktı ben yapıyorum düzenli çok memnunum zati bi günde çıkıyo kokusu

sagol canımcımmm işte ben ayda böle bi kilooo iki kilooo vereyom haftada bi klo veremedm diye aglayanlara da sinir oluyorum dogal olarak

ben napayım öleyim o zaman sinir olma sen giden yağlarına bak sporunu yap onlarda gidecek yavaş gidecek ve bidaha eğer cozutmazsan geri gelmeyecek heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…