hugocuuuuuuuuum ben dün sabah yapmıştım aslında bugündü günüm ama dün alışayım diye yapmıştım ayrıca dün akşam üzeri 1 saat koşu bandında yürüdüm yüyürken dambıl da çalıştım bitince iç bacak ve kol çalıştım yineee bugün gülemiyorum bile her yanımdan ağrılar fışkırıyooo ama iyi bişey demek ki çalışıyo her bir yanımmmm (büyük şeeerrr çalışiiiiiiiiiiiii) bugün yapadım plates ama akşamakrdiyomu ve dambıllarımı yapıciiiiiiim bu dambılları yakında ben kollarıma bağlar gezerimmmm sanırımmm çok bütünleştik kendileriyle içimdeki naim süleymanoğlu ortaya çıktı incelecek bu kollarrrr sımsıkı olacak dambılll showa devammmmmmm
yavvrum düzeltmemişsin ki yine altını şişhane yapmışsın nenhehe o zaman düzelteyim karnımın altı şişhane üstü kaval nenama yani üstüde süper yani kaslar var filan tam istediğim gibide altını sormayın nen göbek deliğine kadar üst iyi göbek deliği ve alt nihahaha olmadı daha o da olur demi 2 aya kadar acelem yok nasılsa
yavvrum düzeltmemişsin ki yine altını şişhane yapmışsın nen
şişhane taksime yakındır bööle tepenin üstünde yüksektir haliçe bakarsın yukardan.. altta deeldir kuuuuuuuuuu
Günaaaaaaaaaaaydın pekmezli,tam buğday unlu kurabiyelerimmmmmm
neşe doluuuu,sağlıklı,mutlu,huzurluu veee yağların gittiği kilolardan kurtulduğumzu bir gün diliyorummmm hepimizeeee:13::13:
sabah kalkınca ılık elma sirkeli su
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1 dilim çok tahıllı ev ekmeee (hala bitmedi topcuklarımne bereketli ekmekmiş maşallah )
2kk lıght beyaz peynir
3 minnak yeşil zeytin
boll maydonoz
1 köy biberi
şimdi deee demleme karışım çayımı yudumluyorummmmmmm
Ara öğün
1 küçücük elma
1 fincan yaseminli yeşil çay
nerudaaaaaaaaa
afiyet olsun tatlımmmmmmm
afiyet olsun bende yeşil çay içtim ama evden hiç birşey getirmemişim ya ne salağımmm..hatta yeşil çayıda arkadaşımdan aldım...töbe töbeeee
Afiyet olsun tatlımmmm börek de inceymişş küçükmüş yürümüşsün de hadiii görmeyelimonu baariii
İşte buuu yaaaaaaaaa yirim seni yirimmmm bıcır bıcır nasıl da anlatmışşş kuşcukları gibi
amoreciğimin dediği gibi fiiuuuvvvv fuuuiiiit(böylemiydi ki onun ıslığı) işte offf fıstığa bak gibisinden yaniiii
Afiyet olsun canımmm ve Allah nazarlardan korusunnnn
oyyy fambığıma bak sennnnn akıllı bıdığım benimmmmm:125: yirimmmmmm
Afiyet olun tatlım her şey çok güzel bencebahar mevsimi bizi zorluyorr yorgunluk oluyor ama durmak yok yola devammmm kurtulucaz tüm yağlardan fazlalıklardannnnn hepberaber inşallah:13:
afiyet olsun fambuk kuşuuuuuuneyse ki kuruyemiş 2 fıstığa düşmüş bu da bi gelişme
Afiyet olsun nugiiiiimmmbu bezelye kaç tencereydi aceebaaa
Canımmmmmmmmm tebrik ediyorummma rkası da böyle güzel gelsin sağlıkla inşallah hepberaber kurtulalım tüm fazla yağlardan kilolardannnn:13::92::92::92:
Yok tatlım olur mu yazarken bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor çok iyi anlıyorum hiçbir ukalalık yok kesinlikleeeben de çok anlatmışım da ondan dedim asıl ben yapmış olmıyım diyeee canım benim nekadar ince düşünmüşsün inan hiçbir sorun yokkkk karşılıklı bıcırdıyoruz iştee
kızlar excel dosyasında tuttuğum kilo çizelgemi paylaşmak istiyorum.performans degerlendirmeleriniz beni mutlu eder :82::82:
2010 kasım ayı itibarı ileTAHMİNİ BAŞLANGIÇ KG 75,6
OCAK AYINA KADAR VERİLEN KG 3,3 KGS.
2011
OCAK AYINDA VERİLEN TOPLAM KG 2,1
BUGÜNE KADAR VERİLEN TPLM KG 5,4
ŞUBAT AYI VERİLEN TPLM KG 1,4
BUGÜNE KADAR VERİLEN TPLM KG 6,8
Mart AYI VERİLEN TPLM KG 1,5
BUGÜNE KADAR VERİLEN TPLM KG 8,7
benim de saçlarım çok zayıf sarmısak faydalı diye duydumm kociş o zaman yanımdaydı saçıma o maskeyi yaptım akşam adam saçları bi kokladı poff bu ne bee sucuk gibi kokuyon dedii benim maske de rafa kalktı senin kociş ne diyor bu işe kuuu :86::86::86:pilates zor oldu benim için bugün. niden derseniz saçıma sarımsak maskesi yaptım zeytinyağlı sarılı başımo halde birde pilates yapmak güç oldu nen neyse yemekten sonra duşa giricem acukk kokacak ama nasılsa benden başka duyan olmiyi
bikeresinde koşu bandındayım saçımda maske var kafam sarılı koştukça terledim filan ayy böyle başım dönmeye başladı bayılcaktım nerdeyseterledikçe sarımsağın etkisi artmış iyice bayıltcaktı beni
benimdeeeeeeebruş avatarında sarmaş dolaş görünce aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyiiii
ebruş avatarında sarmaş dolaş görünce aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyiiii
ne kadar dengeli ve istikrarlı bir istatistik buuuu!
çok tebrikler darısı başıma
balayındayız orda şekerim...gelmesinnnnnnn
benim de saçlarım çok zayıf sarmısak faydalı diye duydumm kociş o zaman yanımdaydı saçıma o maskeyi yaptım akşam adam saçları bi kokladı poff bu ne bee sucuk gibi kokuyon dedii benim maske de rafa kalktı senin kociş ne diyor bu işe kuuu :86::86::86:
benimdeeeeeeama çok güzel bir kare bence ormantik bi kare
sagol canımcımmm işte ben ayda böle bi kilooo iki kilooo vereyomhaftada bi klo veremedm diye aglayanlara da sinir oluyorum dogal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?