60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun neruş..
sağoll canım benimmmm

afiyet bal şaker olsun can

canımmmm teşekkür ederimmm 200gr daha gitmiş gözümden kaçmadııııı arkası da sağlıklaa böyle güzel gelsin inşallahhhh darısı başımaaaa:92::92::92:

işte buuuuuuuuuuuuuuuuuu hadiiiiiiiiii kim tutarr biziiiiiiiiiiiiii yağlara kilolara ölüüüüüüüüüüüüüüüümmmm

Hımmmmm :26: yooo bir manim yok sadece çok vermiş gibi hissetmediğimden 1.60 a 60 çok yaniiii öyle bir başarı yokk oratada henüz ne çok almışsam ver ver hala dombili dom dom haldeyim ama gidecek tabiiiii tüm fazlalıklarrrr inşallahhh azimle,sabırla, inançla motivasyon amaçlı işe yaramaz diye düşünerek koymuyorum ama madem direktiff alıciiiim spor adınaaaaa o zaman koyarım tabiiiiii ama ben sana şimdiden söyliyim kol çalışşş popoyu küçült diyceksinnnn dur ben bugün bi çekim oparasyonu yapiiiiim de koyayımmm foto sen de bak bakalım hugocukcuğummm akıbetim nedirrrr sağol canım benimmmmmm çok faydalı olacak bu benim içinnn:13::13:

nerudaaaaaaaaa
afiyet olsun tatlımmmmmmm

afiyet olsun bende yeşil çay içtim ama evden hiç birşey getirmemişim ya ne salağımmm..hatta yeşil çayıda arkadaşımdan aldım...töbe töbeeee

canııııııııım ebruuuuuuuuuuu:79::79::79::79:teşekkür ederim tatlımmmm

manyakkkkkkk zaza delüsüüüüüüüüüüüüüüü

afiyet olsun tatlım ama kahvaltın az olmuş peynir yoook,yeşillik yoooooook biraz daha zenginleştirebilirsin ayrıca o ara da çok değil 2 kayısı-2 ceviz-2-3 üzüm tamamdır gayet güzellll

koy neruşum. niden nersen ben bu kilo vücut filan derken 6 ay uğraşmaktan filan tuhaf oldum acukta spordan anladığım için rahat görebiliyorum. yakında milletin kıyafetlerinden içindeki fazlalıklarıda görürsem şaşırmam acukk tahtalar aralandı beynimde sanırım ben sana söylerim neye daha fazla ağırlık vermen gerekiyo. yanlız karnını içeriye çekme olurmu o zaman anlaşılmıyo canım benim. zaten amaç spor konusunda destek olabilmek motivasyon için değil yani. hem sonra kaldırırsın istersen

eşim biliyo zaten o zamanlar koklamaz bi ara onada yapıyodum iyi geldi sonra sıkıldı bıraktı ben yapıyorum düzenli çok memnunum zati bi günde çıkıyo kokusu
hmm bende yapimm. sarmısak yagı ile mi yapıyorn yoksa sarmısagı ezip zeytinyagı ile mi karıştırıyon ? kociş yokkene yapim bunu ben:26::26:

ben napayım öleyim o zaman sinir olma sen giden yağlarına bak sporunu yap onlarda gidecek yavaş gidecek ve bidaha eğer cozutmazsan geri gelmeyecek heee

tımam hugo apla sproumu yapçeeem kafama takmiceeem kilolar gitçeeek
bide bende foto koyim ki neresi sorunlu bakta ona göre beni de yönlendir olar mı

işte buuuuuuuuuuuuuuuuuu hadiiiiiiiiii kim tutarr biziiiiiiiiiiiiii yağlara kilolara ölüüüüüüüüüüüüüüüümmmm

neruşş kız sende benim gibi spor konusunda kas konusunda normal değilsin nen. sende benim gibi kaslı bacakmı seviyosun şöyle ince yani yağlı değil ama kaslımı seviyosun sende kızz. yoksa bi benmi böyle seviyorum. nugiş kaslı sevmiyo mesela.

olur elbette canım fotodan karnınızıda çekmeyin nerelerine ağırlık vermek lazım neye yüklenmek lazım derim ben size. motivasyon amaçlı değil tabiki bu fotolar destek amaçlı o yüzden sorun değil güzel görünme derdimiz yok demi. bende koyamıyorum ama anlatıyorum size karnımı filan saklayacak bişey yok kimsenin kimseden üstünlüğü yok burda hepimiz kilo vermeye toparlanmaya çalışıyoruz demi

amorecim ben eskiden sarımsak yağı ile yapıyodum ama o yağlar kimyasal işlemlerden geçiyo yağı çıksın diye. ben o yüzden bir baş sarımsağı bir gece öncesi dövüyorum kaliteli zeytinyağında bekletiyorum sabahta içine bıldırcın yumurtası kırıyorum iki tane karıştırıp saçıma sürüp en az 2 en fazla 4 saat bekletip yıkıyorum. bıldırcın yumurtası yoksa normal yumurtada olur ama bıldırcın yumurtası daha faydalı besin değerleri daha yüksek ççünkü

sagol nerudacım balım seninde hep saga kaysın inşşlah gitsin yaglar bakalım 500oldu cumartesiye jkdar verecemmi 500de kalacakmıa rtık hep 500 gidiyo çünkü

timam yok çekmemmmm benim de zaten göbek delii etrafı alt karın avr daha çok çekmem içeri

ben ince ve sıkı seviyorum benim bacaklarım kalınkaslanıyo ama kalın kaslanıyo sanki ve ciddi bir iç bacaka rka kol sorunum var benim sırt da avr ama kilo verdikçe sırt gidiyo yine de ama iç bacak tombik kollar sarkık ve kalımm ciddi bir kol sorunum var

Şimdi abimle de konuştuk o da bir dambıl proramı hazrılıycak arka kol-ön kol-iç bacak-sırt-göğüs için her hareket kaç tane nahgi haerektler sunum halinde hazırlayıp göndericek akşam bana sana da yollarım bakarsın hugocukcuuuummmm bi de senin için ne sorucaktımmm sorayım onu da yazıncaaaa o epey inceliyo yabancı siteleri falan daaa bi link yolladı ingilizce ama yollıyımistersen nereler için neler yapmak lazım resimli gösteriyo

göğüs için soracaktın canım. bi soruver canım. hiç sütyen takmadan sallanmayan taş gibi göğüslere sahip olmamız için nasıl çalışmalıyız canım ağırlıkla çalışıyoruz. o resimdeki göğüs egzersizlerini yapıyoruz. daha neler yapacakmışısız deyiver.

neruşş bu tempoda devam edersen bacakların 1 yıla oluşur canım incelir merak etme. bi bakalım gerekirse bacaklar için o dumbelli bacak egzersizlerinide yaparsın ama önce bi göreyim aşama aşama bacak kas oluşumunu biliyorum kendimden. iç bbcak içinde o dumbelle iç bacak egzersizleri epeyce toplar daha yenisin

internet koptu ben de dışarı çıktım kızlar..
bi yarım saat yürüdüm..
akşama da bi yarım saat eliptik yaparım bugünkü sporum da tamam olur...
yemeğe de gitmedim..
Bakalım salatasız nasıl doyacağım..

neruş evde ağırlıkla taş gibi sallanmayan göğüsler yapabilirmiymişiz onu sor canım. ben 6 kilo ağırlıkla o göğüs egzersizlerini çalışıyorum bu ağırlık yetermi yoksa dahamı arttırmalıyım veya azaltmalıyım veya başka neler yapmalıyım. boyum 170 kilo 67 dumbellerim üçer kiloluk iki tane

blackanwhite aslında yanlız yaşaman avantaj dolabını sağlıklı yiyeceklerle doldurursun tatlı olmaz evinde istediğin zaman sporunuda yaparsın canım

blackanwhite aslında yanlız yaşaman avantaj dolabını sağlıklı yiyeceklerle doldurursun tatlı olmaz evinde istediğin zaman sporunuda yaparsın canım

herşey insanın beyninde başlıyor canım elbette tek yaşamam diyet ve spor için büyük avantaj istediğim zaman istediğim şeyi yapabilirim ama canım zararlı şeyler isteyince yapacak birşey olmuyor.

iviiiit canlarımm mega aramı vermiş bulunuyorum..şöyle ki;
2,5 ceviz
3 kayısı
5 minnacık kuru siyah üzümcük
1 kupa şekersiz limonlu doğadan form çayı:26:
şimdi ne zaman yicem ben öğle yemeğini :86:
brokoli ve havuç haşlıcam öğlene

valla cnm kiloma dikkat etmemeiştim ama ben regl olduğumda özellikle ilk günlerinde acayip şişiyorum. etkisi olabilir bence...

Merhaba kızlar, hoşbulduk :)
Moralim çok bozulmuştu, sayenizde motivasyonumu geri topladım, çok teşekkür ederim :)
Bir de soruma bir tek ikiniz cevap vermişsiniz, ilginiz için ayrıca teşekkür ederim :)
Muhabbetiniz amma seriymiş yahu yetişemedim 1 günde onlarca sayfa birikmiş, süpersiniz, durmak yok diyete devam! :))
Herkese formda günler diliyorum :))

Ben böyle bir insan değildim yani çok kilo almıştım ve kilo vereyim derdindeydim sadece ama zaman geçtikçe kilo verdikçe önce kendime inandım ve yavaş yavaş güvenim yerine gelmeye başladı evet yolu yarıladımmm ama aslı bundan sonrası önemli çünkü zaten en son aldığım fazlalıkları verdim henüz tabii ki çok şükür ama beni asıl farklılaştıracak olan bundan sonrası ve inşallah tüm fazla yağlar kilolar gidecek sabır-azim ve inançla spor konusunda çok bilinçli değildim ama özellikle senin sayend eve buradaki motive edici ortam kendime inanmamı ve sporun beni nekadar değiştirebileceiğini görmemi sağladı evet daha çok bi değişiklik yok çünkü gerçekten çok yağlanmışım daha pof yağlar gitti evet çokşükür şişman değilim ama boyum da çok uzun olmadığından badik görünüyorummm hala ve evet hem vermem gereken 10kg var ama bu arada sıkılaşmanın-fit olmanın nekadar güzel ve önemli olduğuna inandım ve olabileceğime de inanıyorummm bundan 3-4 ay önce biri deseydi inanmazdım ancak biraz kilo veririm derdim ama verdikçe artık sporla da fit ve yağsız olabileceğime daha çok inanıyorum insanlar nerelerden nerelere gelmiş ben neden olmıyım kii sabırla-sporla azimle inançla olacak bişey bu emek asla boşa gitmez ama bu iş zaman işi sabır işi o da ben de var şükür inşallah herzaman da olur. Ben zaten küçükken çok zayıf ve hareketli bir çocuktum dolayısıyla aslında zaten hep ince ve fit biri olmam gerektiğine inandım sanırım kırılma noktası lazımmış 72-73 olmam lazımmış artık bundan sonra inşallah sağlığım da izin verir ve hekalan fazlalardan kurtulmakkk hem de sadece zayıf bir insan değil; fit sıkı bir insan olmak istiyorum çünkü zaten bence öyle olmam lazımmm yani içimde öyle bir neruşşş var onu ortaya çıkarıcam inşallahhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…