- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
sağoll canım benimmmmAfiyet olsun neruş..
afiyet bal şaker olsun can
canımmmm teşekkür ederimmm 200gr daha gitmiş gözümden kaçmadııııı arkası da sağlıklaa böyle güzel gelsin inşallahhhh darısı başımaaaa
hee bende ne zamandır esw yi taciz etmiyordum aklıma getirdin bi ıslık çalim fiyuuvvt fıssstık hepsi senün nüüü
kız o altı kaval üstü şişhaneydi. ben kasımpaşada büyüdüm şişhane yukarda iyibilirim yani
neruşumm canımmmmm
kelimeler kifayetsiz kalıır ne diyecemi bilemiyrımm çok duygulandımmm ayrcaı don sütyen olayı beni daa da bi fena etti
sagoalsın bebeem iyi ki varsınn iyi ki varsınızzz eeveeet gidicek yaglar kilolarr hiyeyttt bu yaglar karşısında kim var bilmiyollaar... yedi bela amore - motore var nnenn burda hiyeytt
işte buuuuuuuuuuuuuuuuuu hadiiiiiiiiii kim tutarr biziiiiiiiiiiiiii yağlara kilolara ölüüüüüüüüüüüüüüüümmmm
neruşum nacizane fikrimi diyeyim dün kardiyo yapmışsın bence bugün yapma canım hergün kardiyoya yüklenmek yorar seni. bana kalırsa bugün kol bacak göğüs çalışabilirsin sırtta çalışabilirsin canım bugünde dinlen istersen yarın kardiyo yaparsın. benimde yarın kardiyo günüm canım. birde neruşum biliyosun biz yabancı değiliz epeydirde spor yapıyosun buraya foto koymana engel bişeyin yok benim gibi. eğer foto koyarsan ben sana dahada yardımcı olabilirim görürsem canım. koy sonrada kaldır ne olcakki herpimiz fazlalıklarımızı kusurlarımızı diyoruz zaten demi çekincek bişey yok. bakalım neye daha çok ağırlık vermen gerekiyo ben sana söylerim böylece daha verimli olabiliriz diye düşünüyorum ama yinede sen bilirsin canım
Hımmmmm :26: yooo bir manim yok sadece çok vermiş gibi hissetmediğimden 1.60 a 60 çok yaniiii
nerudaaaaaaaaa
afiyet olsun tatlımmmmmmm
afiyet olsun bende yeşil çay içtim ama evden hiç birşey getirmemişim ya ne salağımmm..hatta yeşil çayıda arkadaşımdan aldım...töbe töbeeee
canııııııııım ebruuuuuuuuuuu:79::79::79::79:teşekkür ederim tatlımmmm
neyse saç dökülmem durduya artıkın kokusunada katlanıyoruz napak niiidek sevmiim ama olsun
bu arada yan taraftaki reklamdaki hatun çok hoş maşallah kaslı kaslı ahanda bende öyle olmak istiyim başka türlü sevmiyim
manyakkkkkkk
Günaaaydııınnnnnnnnn
canlarım nasılsınız iyisiniz inşallahh. kahvaltımı yaptım 1 saat kadar önce, şöyle ki ;
2 dilim tam tahıllı ekmekcik
domatizler çok yumuşamıştı o yüzden 4 minnak domatizi taze yerine çok az yağla pişirip 2 kaşık tükettim.
1 kk beyaz peynir
1 kupa 5i bi yerde çay
işte bu kadaaak. regl olcam hala kurabiye canavarı gibiyim yaa hep açım hep aççç :86::86:
şimdik 1 bardak çok açık şekersiz çay içiyorum, değişiklik olsun dedik siyah çay içiyore.
1 saat sonra falan mega aralarımdan birini yapıciiimmmm 5i 1 yerde 2 kayısı 5-6 tane siyah üzüm veya 2 cevizle. ya da hepsini birden mi yesem :86::86::86::86:
afiyet olsun tatlım ama kahvaltın az olmuş peynir yoook,yeşillik yoooooook biraz daha zenginleştirebilirsin ayrıca o ara da çok değil 2 kayısı-2 ceviz-2-3 üzüm tamamdır gayet güzellll