vay neruşum beeeeeeeeeeeeeeeeBen böyle bir insan değildimyani çok kilo almıştım ve kilo vereyim derdindeydim sadece ama zaman geçtikçe kilo verdikçe önce kendime inandım ve yavaş yavaş güvenim yerine gelmeye başladı evet yolu yarıladımmm ama aslı bundan sonrası önemli çünkü zaten en son aldığım fazlalıkları verdim henüz tabii ki çok şükür ama beni asıl farklılaştıracak olan bundan sonrası ve inşallah tüm fazla yağlar kilolar gidecek sabır-azim ve inançla spor konusunda çok bilinçli değildim ama özellikle senin sayend eve buradaki motive edici ortam kendime inanmamı ve sporun beni nekadar değiştirebileceiğini görmemi sağladı evet daha çok bi değişiklik yok çünkü gerçekten çok yağlanmışım daha pof yağlar gitti evet çokşükür şişman değilim ama boyum da çok uzun olmadığından badik görünüyorummm hala ve evet hem vermem gereken 10kg var ama bu arada sıkılaşmanın-fit olmanın nekadar güzel ve önemli olduğuna inandım ve olabileceğime de inanıyorummm bundan 3-4 ay önce biri deseydi inanmazdım ancak biraz kilo veririm derdim ama verdikçe artık sporla da fit ve yağsız olabileceğime daha çok inanıyorum insanlar nerelerden nerelere gelmiş ben neden olmıyım kii sabırla-sporla azimle inançla olacak bişey bu emek asla boşa gitmez ama bu iş zaman işi sabır işi o da ben de var şükür inşallah herzaman da olur. Ben zaten küçükken çok zayıf ve hareketli bir çocuktum dolayısıyla aslında zaten hep ince ve fit biri olmam gerektiğine inandım sanırım kırılma noktası lazımmış 72-73 olmam lazımmış artık bundan sonra inşallah sağlığım da izin verir ve hekalan fazlalardan kurtulmakkk hem de sadece zayıf bir insan değil; fit sıkı bir insan olmak istiyorum çünkü zaten bence öyle olmam lazımmm yani içimde öyle bir neruşşş var onu ortaya çıkarıcam inşallahhhh
tımam canım ilk fırsatta foto yüklüyecemm şöyle dar bişi filan giyeyim ki kilolar da çıksın bareolur elbette canım fotodan karnınızıda çekmeyin nerelerine ağırlık vermek lazım neye yüklenmek lazım derim ben size. motivasyon amaçlı değil tabiki bu fotolar destek amaçlı o yüzden sorun değil güzel görünme derdimiz yok demi. bende koyamıyorum ama anlatıyorum size karnımı filan saklayacak bişey yok kimsenin kimseden üstünlüğü yok burda hepimiz kilo vermeye toparlanmaya çalışıyoruz demi
amorecim ben eskiden sarımsak yağı ile yapıyodum ama o yağlar kimyasal işlemlerden geçiyo yağı çıksın diye. ben o yüzden bir baş sarımsağı bir gece öncesi dövüyorum kaliteli zeytinyağında bekletiyorum sabahta içine bıldırcın yumurtası kırıyorum iki tane karıştırıp saçıma sürüp en az 2 en fazla 4 saat bekletip yıkıyorum. bıldırcın yumurtası yoksa normal yumurtada olur ama bıldırcın yumurtası daha faydalı besin değerleri daha yüksek ççünkü
Merhaba kızlar, hoşbulduk :)
Moralim çok bozulmuştu, sayenizde motivasyonumu geri topladım, çok teşekkür ederim :)
Bir de soruma bir tek ikiniz cevap vermişsiniz, ilginiz için ayrıca teşekkür ederim :)
Muhabbetiniz amma seriymiş yahu yetişemedim 1 günde onlarca sayfa birikmiş, süpersiniz, durmak yok diyete devam! :))
Herkese formda günler diliyorum :))
göğüs için soracaktın canım. bi soruver canım. hiç sütyen takmadan sallanmayan taş gibi göğüslere sahip olmamız için nasıl çalışmalıyız canım ağırlıkla çalışıyoruz. o resimdeki göğüs egzersizlerini yapıyoruz. daha neler yapacakmışısız deyiver.
afiyet olsun canım 2-3 saat sonra 3 saatten fazla olmasın güzel bir öğle yemeği ye haşlanmış sebze tamam ama yanında ekmek olsun yoort olsunn salata da olur yani sabah ve öğlen kuvvetli olsun akşamı da erken ve daha az ye ama yine sebze yemeği hatta bugün öğlen sebze olmuş akşam et salata yoort gibi ye meselaiviiiit canlarımm mega aramı vermiş bulunuyorum..şöyle ki;
2,5 ceviz
3 kayısı
5 minnacık kuru siyah üzümcük
1 kupa şekersiz limonlu doğadan form çayı:26:
şimdi ne zaman yicem ben öğle yemeğini :86:
brokoli ve havuç haşlıcam öğlene
vay neruşum beeeeeeeeeeeeeeeetatlım benim fazlasıyla hakediyorsun,inşallahda başaracaksın yürekten inanıyorus sana,fıstıkım benimmmm neyse hadi fotonu koymadanda motive edebildin herkesi,demekki marifet foto koymakta değilmişşş,sağol canım iyiki varsınnn:13:
öğlen yemeğim
18 yk tarhana çorbası
4-5 dal brokoli
4-5 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmek
ayyyyyyyyyyy kızlara valla gül gül ölüyorum sizin msjlara yaa,iyiki varsınız.hügocum,neruşum,amorecimmmmmm özelliklede sizler,nugicim hala hayat belirtisi göstermiyor ama canlan biraz kız dördümüz oynayalım azcık şöleeee:118::124::122:şu zıplayanda amore olsunnnnyerinde duramıyo çılgın şey
öğle menümü yazim hemencik
1 kase şehriye çorba
1 fırında tavuk budu
1 dlm kepek ekmeği
230 ml ayran
öğlen yemeğimi yedim salatasız az oldu hakikatten ama
idare etcez artıkkk
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
100 gr yoğurt
5 fındık..
sağol cicim,sen neler yidin bakimmmmmmm,ahanda şu da sensin:104::104::100:et ürünlerine ölüm hesabı
ehhhhhh afiyet olsun ne edek artıkkkkk
şuana kadar 1,5 lt su içtim.bi 500 mlde elimde içiyorummm,sen içiyomusun bakim ycl iç hemencik
ayyyyyyyyyyy kızlara valla gül gül ölüyorum sizin msjlara yaa,iyiki varsınız.hügocum,neruşum,amorecimmmmmm özelliklede sizler,nugicim hala hayat belirtisi göstermiyor ama canlan biraz kız dördümüz oynayalım azcık şöleeee:118::124::122:şu zıplayanda amore olsunnnnyerinde duramıyo çılgın şey
1 kase şehriye çorba
1 fırında tavuk budu
1 dlm kepek ekmeği
230 ml ayran
öğlen yemeğimi yedim salatasız az oldu hakikatten ama
idare etcez artıkkk
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
100 gr yoğurt
5 fındık..
valla şimdi evdekiler şunu yapsınnar. bir boş market torbası alsınnar. içine bi portakal koyup sallandırsınnar . benim memişler zayıflayınca öle olduTammm hee derim ben hugocuğun memciklerini napıcaz abiii derimmmmşaka bi yana derim tabii zaten dedim benimkiler şimdi su dlou torbada portakal gibi (amoreeeeeeee ) nasıl elma yapıcam onları dedimmm şimdi o bana akşama iç bacak-kol-sırt-göğüs için bir sunum hazırlayacak hangi hareketler kaçar tane eklinde onu sana da yollarım ayrıca dediğini de senin boy kilona göre ağılıklar uygun mu ya da nasıl olmalı neler yapmalısın sorarımmm
oyy fambukumm moda girmiş iyileşti ya eski formuna kavuştu çokk sevindim işte bunaaa afiyet olsunn ögle yimaanı da yimişsin bende yidimmayyyyyyyyyyy kızlara valla gül gül ölüyorum sizin msjlara yaa,iyiki varsınız.hügocum,neruşum,amorecimmmmmm özelliklede sizler,nugicim hala hayat belirtisi göstermiyor ama canlan biraz kız dördümüz oynayalım azcık şöleeee:118::124::122:şu zıplayanda amore olsunnnnyerinde duramıyo çılgın şey
1 kase şehriye çorba
1 fırında tavuk budu
1 dlm kepek ekmeği
230 ml ayran
Allahım abisine neler dimişşşşşşşşş yaaaaaaaaaaaa
evet zıplıyooomm böölee :122::122::122::122::122:çılgıncaa delicesineee :122::122::122::122:ama kilolar duruyoo memişler sarkıyoocınımmmm cınımmmm sen de iyi varsın bebişimmm bak bi daha yirim haaa :125:
hee şu di miii amoreee :122: uyar bence tamamdırrrr o zaman :118::124::122:
afiyet lsun tatlım az ama olsun fındık da iyi olmuş benceee
evet zıplıyooomm böölee :122::122::122::122::122:çılgıncaa delicesineee :122::122::122::122:ama kilolar duruyoo memişler sarkıyoo
valla şimdi evdekiler şunu yapsınnar. bir boş market torbası alsınnar. içine bi portakal koyup sallandırsınnar . benim memişler zayıflayınca öle oldubüyüktüler içi boşaldı işte
tanıdıkkkk bir tariffff
oyy fambukumm moda girmiş iyileşti ya eski formuna kavuştu çokk sevindim işte bunaaa afiyet olsunn ögle yimaanı da yimişsin bende yidimm
2 küçük kepçe took çorbası
2 küçük kepçe etli noot susuz
bol salata
bir bardak ayran
pilav vardı ekmek vardı yimedim ( nerudamm sayende)
bende dün kızımla yaptım banyoyu,benim göğüsleri görünce eliyle tuttu salladı,sonrada sallan sallan memelerr,sallann sallllannn memeler diye şarkı uydurdu kendincebenimkilerde sallanmaya başladıysa sarkmayada başladı demekktir
Afiyet olsun canım benimmmmmben sadece zaten sen de olana birazzcık ışık tutuyorummm okadar bu azim bu irade senin içindeee
yavummm bak ilhm almış annesinin memciklerindennnn
canımm neruşummmAfiyet olsun canım benimmmmmben sadece zaten sen de olana birazzcık ışık tutuyorummm okadar bu azim bu irade senin içindeee
yavummm bak ilham almış annesinin memciklerindennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?