60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vay neruşum beeeeeeeeeeeeeeeetatlım benim fazlasıyla hakediyorsun,inşallahda başaracaksın yürekten inanıyorus sana,fıstıkım benimmmmneyse hadi fotonu koymadanda motive edebildin herkesi,demekki marifet foto koymakta değilmişşş,sağol canım iyiki varsınnn:13:

tımam canım ilk fırsatta foto yüklüyecemm şöyle dar bişi filan giyeyim ki kilolar da çıksın bare

evde sarmısak yagı süperr fikirrr çok işe yarıyor biliyorum hem belki sarmısak yagı değilde sarmısak ezmesi + zeytinyagı daha az koku yapar. bıldırcın yumurtası da edineyim en ksaı zamanda yaza saglıklı pırıl pırıl saçlarım olsunn

rica ederim tatlımmm
diger arkadaşlar da görmüştür ama sende demişsin işte topic çok yogun ve hızlı akıyor. biz koccamaaan bi aileyiz en çok begenilme bizdee en sabırlık sportmen fit adayı kızlar bizdee yaaa

Tammm hee derim ben hugocuğun memciklerini napıcaz abiii derimmmm şaka bi yana derim tabii zaten dedim benimkiler şimdi su dlou torbada portakal gibi (amoreeeeeeee ) nasıl elma yapıcam onları dedimmm şimdi o bana akşama iç bacak-kol-sırt-göğüs için bir sunum hazırlayacak hangi hareketler kaçar tane eklinde onu sana da yollarım ayrıca dediğini de senin boy kilona göre ağılıklar uygun mu ya da nasıl olmalı neler yapmalısın sorarımmm

afiyet olsun canım 2-3 saat sonra 3 saatten fazla olmasın güzel bir öğle yemeği ye haşlanmış sebze tamam ama yanında ekmek olsun yoort olsunn salata da olur yani sabah ve öğlen kuvvetli olsun akşamı da erken ve daha az ye ama yine sebze yemeği hatta bugün öğlen sebze olmuş akşam et salata yoort gibi ye mesela

Hepimiz hakediyoruz canım kendiize yazık etmenin anlamı yok bak azimle sağlıklı besleniyoruzzz ama alıcaz bunun mükafatını hepberaber inşallahhhh yani foto motive ediyor elbette ben de ilk başlar da çok baktım fotolara çok da heveslendirdi beni ama benim fotoyu motive etmek için koyacak bir durumum yok henüz 1.60 boy 60kg ne motive edecek allah aşkına :86::86::86: tabii çokşükür benim için büyük gelişme 72-73 tüm yani ama genel olarak motive edici bir görüntüm yok henüz inşallah olur o zaman da motive için koyarımm inşallahhh ama hugocuk bi baksın neler yapmam lazım diye koyucam yine deee dalga geçmeyinnn keserimmmmm canım benim inanın hepimiz bribirimize ve kendimize inanalım başarabilirz diye de yazdımm hem de kendime inanmak için de yazdımmm motive ettiyse ne mutluu onun için burda değil miyiz zatennn iyi niyetle,samimiyetleee beraber yoldaş olup zayıflamak için burdayızzz sen de iyi varsın bitanceiğim fambığım benimmmmm çok sağolllll:13::13: dur yiyim hemen acuuk :125:

ayyyyyyyyyyy kızlara valla gül gül ölüyorum sizin msjlara yaa,iyiki varsınız.hügocum,neruşum,amorecimmmmmm özelliklede sizler,nugicim hala hayat belirtisi göstermiyor ama canlan biraz kız dördümüz oynayalım azcık şöleeee:118::124::122:şu zıplayanda amore olsunnnnyerinde duramıyo çılgın şey
öğle menümü yazim hemencik
1 kase şehriye çorba
1 fırında tavuk budu
1 dlm kepek ekmeği
230 ml ayran

öğlen yemeğim
18 yk tarhana çorbası
4-5 dal brokoli
4-5 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmek

Afiyet olsun Nugi..

Afiyet olsun famir...

öğlen yemeğimi yedim salatasız az oldu hakikatten ama
idare etcez artıkkk
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
100 gr yoğurt
5 fındık..

idare etcez artıkkk
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
100 gr yoğurt
5 fındık..

ehhhhhh afiyet olsun ne edek artıkkkkk

şuana kadar 1,5 lt su içtim.bi 500 mlde elimde içiyorummm,sen içiyomusun bakim ycl iç hemencik

kızlarrrrrrrrrrrr benim şu 45lik plak var yadün sen kilo fazlalığın mı var sanıyorsun genç bir kadınsın böyle çok iyisin çok sıkı diyet yapıyorsun bu sefer her yerin buruş buruş olur diyoAllahım kadının kafası gdip gidip geliyo sanırm,kilo verdiğimi farkedince şimdide vazgeçirmeye çalışıyo aklınca,budaki diğer arkadaş da hayır niyetini bozma bi yola çıkmışsın devam et bence deyince sustu artık

sağol cicim,sen neler yidin bakimmmmmmm,ahanda şu da sensin:104::104::100:et ürünlerine ölüm hesabı

ehhhhhh afiyet olsun ne edek artıkkkkk

şuana kadar 1,5 lt su içtim.bi 500 mlde elimde içiyorummm,sen içiyomusun bakim ycl iç hemencik

Dün o kadar çok su içtim ki yani bana göre 3 litreyi buldum sanırım..
Bugün içimden gelmiyor hiç..
900 ml içmişim.. 300 daha açtım işte şimdi..

cınımmmm cınımmmm sen de iyi varsın bebişimmm bak bi daha yirim haaa :125:

hee şu di miii amoreee :122: uyar bence tamamdırrrr o zaman :118::124::122:

idare etcez artıkkk
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
100 gr yoğurt
5 fındık..

afiyet lsun tatlım az ama olsun fındık da iyi olmuş benceee

valla şimdi evdekiler şunu yapsınnar. bir boş market torbası alsınnar. içine bi portakal koyup sallandırsınnar . benim memişler zayıflayınca öle oldu büyüktüler içi boşaldı işte
oyy fambukumm moda girmiş iyileşti ya eski formuna kavuştu çokk sevindim işte bunaaa afiyet olsunn ögle yimaanı da yimişsin bende yidimm
2 küçük kepçe took çorbası
2 küçük kepçe etli noot susuz
bol salata
bir bardak ayran
pilav vardı ekmek vardı yimedim ( nerudamm sayende )

Allahım abisine neler dimişşşşşşşşş yaaaaaaaaaaaa

evet zıplıyooomm böölee :122::122::122::122::122:çılgıncaa delicesineee :122::122::122::122:ama kilolar duruyoo memişler sarkıyoo

evet zıplıyooomm böölee :122::122::122::122::122:çılgıncaa delicesineee :122::122::122::122:ama kilolar duruyoo memişler sarkıyoo

bende dün kızımla yaptım banyoyu,benim göğüsleri görünce eliyle tuttu salladı,sonrada sallan sallan memelerr,sallann sallllannn memeler diye şarkı uydurdu kendincebenimkilerde sallanmaya başladıysa sarkmayada başladı demekktir

Afiyet olsun canım benimmmmm ben sadece zaten sen de olana birazzcık ışık tutuyorummm okadar bu azim bu irade senin içindeee

yavummm bak ilhm almış annesinin memciklerindennnn

[
Afiyet olsun canım benimmmmm ben sadece zaten sen de olana birazzcık ışık tutuyorummm okadar bu azim bu irade senin içindeee

yavummm bak ilhm almış annesinin memciklerindennnn

hala bir zaafı var zaten annesinin memeciklerine 2 yaşına kadar emzirdiğim için hala kopamadı bu sevdadan,bana kızınca o an göğsüm falan gözüne ilişse yapışıyo hemen siniri de geçiyo tabi

yavummm bak ilham almış annesinin memciklerindennnn
canımm neruşummm
memişlerin durumu vahimm .. bizde spora sarsak heralde bi senede anca düzelir

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar napıyosunuzzzzz bi sessizlik oldu bakın uykum geldi haaa şimdi uyuycam şuracıktaaaaa

hugocuk nede yahuuuuuuuuuu nugi de uyudu mu neeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…