kız neruşş hülyanın verdiği kilo gözünden kaçmamış ama benim verdiğim kossssskocaaaaaaaaaa 200 grm gözünden kaçmış maşşllaahhh sanaaaaabu farkı görmememk için kör olmak lazım ynai
niye kıskanıyosun kızzzzz tbrkler sanada
kız neruşş hülyanın verdiği kilo gözünden kaçmamış ama benim verdiğim kossssskocaaaaaaaaaa 200 grm gözünden kaçmış maşşllaahhh sanaaaaabu farkı görmememk için kör olmak lazım ynai
herşey insanın beyninde başlıyor canım elbette tek yaşamam diyet ve spor için büyük avantaj istediğim zaman istediğim şeyi yapabilirim ama canım zararlı şeyler isteyince yapacak birşey olmuyor.
tatlım ilk başlarda bende kilo verme derdindeydim yağ vermek istiyodum. zaten ilk üç ayım sadece kardiyo ile geçti ama zayıfladıkça sıkı olma kaslı olma dümdüz karın dik göğüsler istiyor insan. o yüzden zaten spora yöneliyorsun. bak sen daha 10 kilom var diyosun ama ben o kadar olduğuna inanmıyorum niye dersen 10 kilo verdin ve yağdı ve yumuşama oldu gevşedin iyice yayıldın bendede oldu yalan değil olmaması anormal olur ne kadar sıkı olunursa olunsun zayıflayıp yağlar gittikçe gevşiyo insan bu yüzden olduğundan daha kilolu gözüküyo insan ve sen şimdi pilates kol göğüs filan derken dahada sıkılaşacaksın ve o zaman şuandakinden en az bi 5 kilo daha vermiş gibi gözükeceksin. şaka değil gerçek bu. bak bir ay hiç kilo vermesen kiloda almasan sadece sıkılaşıp toplansan inan kilo verdim sanırsın oysaki sadece toparlanmış olursun anladınmı canım. o yüzden sen şuanda aslında kilo veren herkes şuanda göründüğünden çok daha ince sadece sıkılaşma toplanma lazım bu yüzden varmış gibi gözüküyor fazlalık. 5 kilo fazlalık varsa daha fazla fazlalık varmış gibi gözüküyorBen böyle bir insan değildimyani çok kilo almıştım ve kilo vereyim derdindeydim sadece ama zaman geçtikçe kilo verdikçe önce kendime inandım ve yavaş yavaş güvenim yerine gelmeye başladı evet yolu yarıladımmm ama aslı bundan sonrası önemli çünkü zaten en son aldığım fazlalıkları verdim henüz tabii ki çok şükür ama beni asıl farklılaştıracak olan bundan sonrası ve inşallah tüm fazla yağlar kilolar gidecek sabır-azim ve inançla spor konusunda çok bilinçli değildim ama özellikle senin sayend eve buradaki motive edici ortam kendime inanmamı ve sporun beni nekadar değiştirebileceiğini görmemi sağladı evet daha çok bi değişiklik yok çünkü gerçekten çok yağlanmışım daha pof yağlar gitti evet çokşükür şişman değilim ama boyum da çok uzun olmadığından badik görünüyorummm hala ve evet hem vermem gereken 10kg var ama bu arada sıkılaşmanın-fit olmanın nekadar güzel ve önemli olduğuna inandım ve olabileceğime de inanıyorummm bundan 3-4 ay önce biri deseydi inanmazdım ancak biraz kilo veririm derdim ama verdikçe artık sporla da fit ve yağsız olabileceğime daha çok inanıyorum insanlar nerelerden nerelere gelmiş ben neden olmıyım kii sabırla-sporla azimle inançla olacak bişey bu emek asla boşa gitmez ama bu iş zaman işi sabır işi o da ben de var şükür inşallah herzaman da olur. Ben zaten küçükken çok zayıf ve hareketli bir çocuktum dolayısıyla aslında zaten hep ince ve fit biri olmam gerektiğine inandım sanırım kırılma noktası lazımmış 72-73 olmam lazımmış artık bundan sonra inşallah sağlığım da izin verir ve hekalan fazlalardan kurtulmakkk hem de sadece zayıf bir insan değil; fit sıkı bir insan olmak istiyorum çünkü zaten bence öyle olmam lazımmm yani içimde öyle bir neruşşş var onu ortaya çıkarıcam inşallahhhh
benim durumum senden daha berbattı. anlattım günde bir bütün astayı gider gelir yerdim. sabahtan başlardım cola içmeye. ayrıca hamur işlerine düşkündüm poğaça börek filan gırla giderdi. sabahın köründe borekçiden yağlı yağlı kıymalı kol böreği alır yerdim düşün. ve benim şuanda o halimden eser yok. ne cola ne pasta ne börek bunlar yok artık ve kendimde değiştim zaten değişmeseydim istediğim kadar zayıflayayım yine alırdım diyet bitince ama artık eski beslenmem yok ve bidahada olmayacak. tek yiyebileceğim hamurişidir o da zaten esmer unlu olacak. şeker tatlıda bitti artık yok benim için
sende başlayacaksın iştahını kontrol altına alırız gerisi kolay canım ben sana yardım ederim ilk hafta zor olur ama sonrası çorap söküğü gibi gelecek
hımm evet tam bi jöleyim şuannn :86::86: belki de ondan bana fazla geliyorumm ama görünüşüm de yani öyle zayıf değilll işte yumuşadık ondan ama kardiyo dambılll inşallah sımsıkı olucak her yer eğer öyle olusa 55 bile güzel olur yoksa asıl hedefim 52 yani 52 olayım istiyoum tabii ama sıkı-fit bi şekildeeetatlım ilk başlarda bende kilo verme derdindeydim yağ vermek istiyodum. zaten ilk üç ayım sadece kardiyo ile geçti ama zayıfladıkça sıkı olma kaslı olma dümdüz karın dik göğüsler istiyor insan. o yüzden zaten spora yöneliyorsun. bak sen daha 10 kilom var diyosun ama ben o kadar olduğuna inanmıyorum niye dersen 10 kilo verdin ve yağdı ve yumuşama oldu gevşedin iyice yayıldın bendede oldu yalan değil olmaması anormal olur ne kadar sıkı olunursa olunsun zayıflayıp yağlar gittikçe gevşiyo insan bu yüzden olduğundan daha kilolu gözüküyo insan ve sen şimdi pilates kol göğüs filan derken dahada sıkılaşacaksın ve o zaman şuandakinden en az bi 5 kilo daha vermiş gibi gözükeceksin. şaka değil gerçek bu. bak bir ay hiç kilo vermesen kiloda almasan sadece sıkılaşıp toplansan inan kilo verdim sanırsın oysaki sadece toparlanmış olursun anladınmı canım. o yüzden sen şuanda aslında kilo veren herkes şuanda göründüğünden çok daha ince sadece sıkılaşma toplanma lazım bu yüzden varmış gibi gözüküyor fazlalık. 5 kilo fazlalık varsa daha fazla fazlalık varmış gibi gözüküyor
zayıfladıkça heryan yumuşuyo yaaa
keşke öyle olmasaydı demi. bari neruşun abisi bize evde yapabileceğimiz egzersizleri anlatsında evimizde yapalımda karnımıza inmesinler
canım benim çok teşekkür ederim senin desteğine ihtiyacım olacak zaten tatlı nöbetlerimde yardımlarını bekliyor olacağım ve ozaman da bana çok destek olmuş,çok motive etmiştin
hımm evet tam bi jöleyim şuannn :86::86: belki de ondan bana fazla geliyorumm ama görünüşüm de yani öyle zayıf değilll işte yumuşadık ondan ama kardiyo dambılll inşallah sımsıkı olucak her yer eğer öyle olusa 55 bile güzel olur yoksa asıl hedefim 52 yani 52 olayım istiyoum tabii ama sıkı-fit bi şekildeee
Şimdi bana bi ağılık çalışma programı hazırlıyo powe poınt sunumu olarak hangi hareketler kaçar tane falan isteyenlerle paylaşırım kol-sırt-göğüs-bacak içi için dambılla nele yapıcam öyle bi programinşallah o elime geçsin isteyenlee de gönderirim. senin için de ayıca göğsü sorucam nekada ağırlık nasıl yapman lazım falan,aslınd abi link yolladı güzel şeyle var ama yabancı bir site yine de sitesen yollıyım canım
sen hiçç merak etme orasını bana bırak. burda tatlıyı şekeri tek bırakan ben değilim bak nugişte bıraktı onunda 5 ay olmuştur. diğer arkadaşlarda bıraktı haftada bir kez ödül günü yapıyorlar bazen yapmıyorlar sadece haftada bir gün yiyorlar canım sende başarırsın merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?