60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız neruşş hülyanın verdiği kilo gözünden kaçmamış ama benim verdiğim kossssskocaaaaaaaaaa 200 grm gözünden kaçmış maşşllaahhh sanaaaaabu farkı görmememk için kör olmak lazım ynai

Yaaa be onu yazdıııım fambııık kzı sen çaktırmadan kilo mu vedin hiç sesind eçıkmıyo diyeeeeeee amadon sütyen sallamadım ondan kaçtı galiba

dur ozaman:92::92::92::92::92: canım benim tebrik ediyorummmm arkası das böyle sağlıkla güzel gelsin hepimiz de kurtulalım inşallah canım benim tüm fazla yağladannn kilolardan innşallahhhhhhhhh:118::124::122:

herşey insanın beyninde başlıyor canım elbette tek yaşamam diyet ve spor için büyük avantaj istediğim zaman istediğim şeyi yapabilirim ama canım zararlı şeyler isteyince yapacak birşey olmuyor.

benim durumum senden daha berbattı. anlattım günde bir bütün astayı gider gelir yerdim. sabahtan başlardım cola içmeye. ayrıca hamur işlerine düşkündüm poğaça börek filan gırla giderdi. sabahın köründe borekçiden yağlı yağlı kıymalı kol böreği alır yerdim düşün. ve benim şuanda o halimden eser yok. ne cola ne pasta ne börek bunlar yok artık ve kendimde değiştim zaten değişmeseydim istediğim kadar zayıflayayım yine alırdım diyet bitince ama artık eski beslenmem yok ve bidahada olmayacak. tek yiyebileceğim hamurişidir o da zaten esmer unlu olacak. şeker tatlıda bitti artık yok benim için
sende başlayacaksın iştahını kontrol altına alırız gerisi kolay canım ben sana yardım ederim ilk hafta zor olur ama sonrası çorap söküğü gibi gelecek

tatlım ilk başlarda bende kilo verme derdindeydim yağ vermek istiyodum. zaten ilk üç ayım sadece kardiyo ile geçti ama zayıfladıkça sıkı olma kaslı olma dümdüz karın dik göğüsler istiyor insan. o yüzden zaten spora yöneliyorsun. bak sen daha 10 kilom var diyosun ama ben o kadar olduğuna inanmıyorum niye dersen 10 kilo verdin ve yağdı ve yumuşama oldu gevşedin iyice yayıldın bendede oldu yalan değil olmaması anormal olur ne kadar sıkı olunursa olunsun zayıflayıp yağlar gittikçe gevşiyo insan bu yüzden olduğundan daha kilolu gözüküyo insan ve sen şimdi pilates kol göğüs filan derken dahada sıkılaşacaksın ve o zaman şuandakinden en az bi 5 kilo daha vermiş gibi gözükeceksin. şaka değil gerçek bu. bak bir ay hiç kilo vermesen kiloda almasan sadece sıkılaşıp toplansan inan kilo verdim sanırsın oysaki sadece toparlanmış olursun anladınmı canım. o yüzden sen şuanda aslında kilo veren herkes şuanda göründüğünden çok daha ince sadece sıkılaşma toplanma lazım bu yüzden varmış gibi gözüküyor fazlalık. 5 kilo fazlalık varsa daha fazla fazlalık varmış gibi gözüküyor

işlerim vardı markete gittim geldim bebeciklerime yumurta maması yaptım. eşim için yemek yaptım pilavı filan. ancak yeşilçayımı demledim şimdi. daha eşime sütlaç yapılacak

zayıfladıkça heryan yumuşuyo yaaa
keşke öyle olmasaydı demi. bari neruşun abisi bize evde yapabileceğimiz egzersizleri anlatsında evimizde yapalımda karnımıza inmesinler

canım benim çok teşekkür ederim senin desteğine ihtiyacım olacak zaten tatlı nöbetlerimde yardımlarını bekliyor olacağım ve ozaman da bana çok destek olmuş,çok motive etmiştin

hımm evet tam bi jöleyim şuannn :86::86: belki de ondan bana fazla geliyorumm ama görünüşüm de yani öyle zayıf değilll işte yumuşadık ondan ama kardiyo dambılll inşallah sımsıkı olucak her yer eğer öyle olusa 55 bile güzel olur yoksa asıl hedefim 52 yani 52 olayım istiyoum tabii ama sıkı-fit bi şekildeee

zayıfladıkça heryan yumuşuyo yaaa
keşke öyle olmasaydı demi. bari neruşun abisi bize evde yapabileceğimiz egzersizleri anlatsında evimizde yapalımda karnımıza inmesinler

Şimdi bana bi ağılık çalışma programı hazırlıyo powe poınt sunumu olarak hangi hareketler kaçar tane falan isteyenlerle paylaşırım kol-sırt-göğüs-bacak içi için dambılla nele yapıcam öyle bi programinşallah o elime geçsin isteyenlee de gönderirim. senin için de ayıca göğsü sorucam nekada ağırlık nasıl yapman lazım falan,aslınd abi link yolladı güzel şeyle var ama yabancı bir site yine de sitesen yollıyım canım

canım benim çok teşekkür ederim senin desteğine ihtiyacım olacak zaten tatlı nöbetlerimde yardımlarını bekliyor olacağım ve ozaman da bana çok destek olmuş,çok motive etmiştin

sen hiçç merak etme orasını bana bırak. burda tatlıyı şekeri tek bırakan ben değilim bak nugişte bıraktı onunda 5 ay olmuştur. diğer arkadaşlarda bıraktı haftada bir kez ödül günü yapıyorlar bazen yapmıyorlar sadece haftada bir gün yiyorlar canım sende başarırsın merak etme

elbette tatlım sıkı olup yğ oranı düşük olduktan sonra kilolu gözükmezsinki. bak mesela ben aslında daha zayıf gözükürüm aslında yağım az ama işte karnım yumuşak o yüzden yani bide eriyoda o da var ne kadar çalışırsam çalışayım eriyo milim milim eee noluyo yumuşuyo tabikide. bu hafta karına yüklendim geçen haftaya göre daha iyi oldu toplandı. birde sırtta çok önemli. sırttaki gevşemede yağmış gibi gözüküyo bazen katlanabiliyo bile o yüzden sırtada önem vermek lazım.
birde sen callanetics videosunu indirmişmiydin canım varmı sende

birde kızlar gün içinde yemekti filan çok mutfağa gidip geliyorum ben. şimdi saydım mutfak oturma odama 26 adım. şimdi mesela ateşte sütlaç var arada gidip kaşıtırıyorum geliyorum git gel 50 adım filan oluyo eee devamlı git gel git gell sanırım hareketli sayılıyorum gün içindede demi ben.

canım ben de rica etsem benim için de en etkili karın ve kol hareketlerini varsa link şeklinde falan atar mısın?hugocuğum bana link vermişti onu uyguladım aslında ama şimdi tekrar başladığımda farklı hareketler de varsa onları da öğrenip etkili birşeyler yapmak istiyorum bir de benim diğer sorunum göğüsler...kilo verdikçe okadar küçülüyor ki zaten benim göğüslerim çok küçük bunun önüne geçme şansım yok mu?bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaırsa çooook mutlu olurum

nugişide ilaçlar sarsıyo bak yine yok uyukludur yine. off bitsede kendine gelse yazık kıza yaa üzülüyorum

evet canım başaracağım beynimde başladıktan sonra bu iş olacaktı zaten..kiii artık beynimde başlattım

dün gece rüyamda kukuletayı gördüm. çok özledimya ondan heralde. yüzünü görmedim ama beni yanına çağırdı gel dedi. rüyamda kukuletanın altın gibi bir kalbi olduğunu tertemiz olduğunu hissettim kızlar gelicek galiba yakında. hayırlısıyla dönsün çok özledim

slm kızlar bugün sabahtan kepek ekmeyi olmadığı için bir dilim kadar kalmış normal ekmekle yarım kk kadar peyniri yedim meyve çayımla. sonra etrafı toparlayıp, oğlumla beraber yürüyerek önce markete ordan inşaata evimize bakmaya ordan da parka gittik.
giderken oğlum da yürüdü benmle beraber. hatta o bayaabir tempolu yürüdü ben de ona uymaya çalıştım mecbur ama parkta acayip koştum görmeliydiniz
gelirken de gene yürüdük ama ara ara kucağıma aldım. ee bu da ağırlık çalışmık gibi olmuştur heralde. sağ kolumda 12kilo(oğlum) sol elimde de yaklaşık 10kilo (paketler)... bir de yokuş yukarı yürüdük böle.

şimdi de bir parça butu haşlıyorum. yarısını yani bir baget kadarını birazdan yicem. gerikalanını a yarın yerim diyorum. yanında da bir domates, bir salatalık ve ayran yaparım sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…