60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb..bende artık bu fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum...2 ayda 10 kilo aldım ve psikolijim berbat bi şekilde bozuldu..artık inanın işe bile gidesim gelmiyor...şişmanken hayat ne kadar cekilmez oluyormuş...giydiğim hiç birşey yakışmıyor..bende artık dur demek istiyorum buna..mümkün olduğunca az yemek yemeğe çalışıyorum ama olmuyor...kafanızda bunu nasıl bitiriyosunuz taktiğini bana da anlatırmısınız

evet canım başaracağım beynimde başladıktan sonra bu iş olacaktı zaten..kiii artık beynimde başlattım

tatlım sen yokken biz burda epey araştırdık geliştirdik kendimizi. bak bizde yasak yok aslında canım. yani canımız ne isterse yapıp yiyebiliyoruz böyle olunca kendimizi sıkıntıda hissetmiyoruz hiç. hamurişleri yapıyoruz kendimize az yağlı esmer unlu ıspanaklı börekler. sonra kepekli sandviç ekmeğine ince dilimli sucuk azıcık acık kaşar filan yağsız tostlar sonra esmer undan yapılmış incecik lavaşlı dürümler bulgurlu az yağlı yaprak sarmaları esmer undan kıymalı az yağlı mantılar kepekli makarnadan beşamel soslu fırın makarnalar daha neler neler yani her istediğimizi yapıyoruz yiyoruz biz. mesela tatlılarımıza keklerimize şeker yerine pekmezle tatlandırıyoruz arada mesela geçen ben pekmezli kakaolu puding yaptım nefis oldu artıkın beyaz şeker kullanmam ömür boyu hem böyle sağlıklı faydalıda oluyo. yani insan istedikten sonra yapar yer ne isterse. sadece neyi nasıl yapacağın önemli canının istediği bişey olursa sor ben saba tarif ederim canım. birde asla az yiyeyim demeyeceksin o zaman protein veya karbonhidrat eksikliğinden dolayı insanın canı kalorili şeyler istiyo. vazgeçemediklerini söyle ben sana yardımcı olurum. merak etme bizde senin gibi vazgeçemediklerimizden kilo veremedik ama yinede vazgeçmedik vazgeçemediklerimizden. sadece onları masum sağlıklı hale getirdik o kadar

ben de şimdi yeşil çay içiyorum...
salata emedim ya öğlende çok acıkıyorum..
su da 1,5 litre oldu..

bi elimde yeşilçay hem içiyorum hem eşimin tatlısını karıştırıyorum gidip geliyorum daha sırt çalışcam dans etcem iç bacak var
off tatlı olsada başlasam.
ara öğünde meyve olarak bir küçük boy muz 10 tane antep fıstıpı var. yeşilçay içince acayip tok hissediyorum kendimi.

cnm ebn de yapamam diyordum ama en önemlisi arkadaşların da dediği gibi burada yermeklerde sıkıntı yok. zaten yediklerimiz doyuruyor. benm sorunum mesela aburcuura ahyr diyemiyordum. bi oturuşta cips çikolata heribşi yerdim yaa. kola olmadan yapamazdım felan ama şimdi hergün burada yedikleirmi yazıncaşimdi bunu yersem kızlara ayıp ederim gibi bir psikoloji edindim ben kendime ve yememeye başladım. ama gene de çok kısmıyorum ki kendimi çabuk bırakmayayım. mesela geçen eşim pişmaniye almıştı dayanamadım bitane yedim ama ona göre de diğer yediklerimi ayarlamaya çalıştım. ya da oğluma cips yediriyorum kokusu bayıltıcak sanki bitane attım ağzıma... yani eskisine göre düşününce bi paket pişmaniyeyi yerdim ben ya da bi paket cipsi bitirirdim rahat. artık haftada bir yersem yiyom... o da pket değil 1 yada 2 tane :)))

çok teşekkür ederim...çalıştığım için evde yemek tüketmiyorum...işyerinde 1 öğün yemek yiyorum ondan sonrası abur cubur oluyor...galiba benide ençok kilo aldıran etken bunlar...ekmek kullanmam ama çikolatadan vazgeçemiyorum...sınırsız çikolata koysalar önüme hepsini yerim doymak bilmiyorum...karşımdaki insanlar 1 paket çukalata ile doyuyolar bense sadece utandığım için 3. paketi yemiyoruminanmicaksınız belki ama eve gelincede 1 kilo çekirdeği yiyorum...:69:

Callenetics de var bi de slım ın fıtın kaın videosu va plates hareketlei gibi o da güzel hugocuk sadece karın egzesizlei va bi de ayrıca leslie tazı videolaı var ama karın olan epey zorluyo ya ben diyoum ki şimdilik çok karıştımıyım hafatad 3 gün kardiyoya devam ayıca işte 3 günde dambılla iç bacak-kol-gğüs çalışayım öncesinde de kaslar ısınsın diye 15dk yürüüm üstüne de dambıl çalışrım 45dk süre sanırım 3 gün kardiyo 3 gün dambıl diyoum böyle gitsin 1-2 ay daha sona da platese ya da callenetızse başlarım yine kadiyo da olur ne desin?

Tabii benim de 25 adım falan öncedens aymıştım ve çok gidip geliyoum su al her defasında abrdakla alıyoum yüriyim diye masayı tek tek topluyoumm yemeğe bakmaya gidiyoum habie bitki çayı almaya git gel git gel kimbili kaç oluyo nerdeyse hegün de manava falan diye çıkıyoum bi 10-15dk yüüyüp geliyoum esktra hep bunlar yani tabii haeeket oluyodur

Tabii canım soraım ayıca bana yolladığını da yollaım sana dambılla çalışırsın

canım yaa ben de özledim valla sanırım 11-12 nisan gibi gelecekkk inşallahhh

Ohhh boll boll haeket etmişsin canımmm ay ben senin tıckerını yollamadım yapayım onu şimdii, yalnız sabah yine de az olmuş keşke işte biraz maydonoz falan yesen bikaç kuu meyve yesen öğlen de ekmek de ye

merhaba kızlarrrrrrr nasılsınız ?
bugün öğleye kadar okulum yoktu ama koşuşturmacam çoktu .
2 saat de dersime gittim geldim . şükür bugün de güzel geçti.
sizler de ne var ne yok umarım herşey yolundadır

Merhabalarrr,yine kalabalığız maşallahhhBen bugün epey kaçırdım sanırım...

Kahvaltı(7:00)
1 yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
çok az peynir
1 kupa 5i 1 yerde
nane,tere

Ara(10:00)

1 çikolatalı diyet bisküvi
3 badem
1 ceviz içi
1 incir
1 kayısı(maşallah abartmışım)
1 kupa 5i 1 yerde

Öğlen
2 dilim tam tahıllı ekmek arasına peynir domates koymuştum onun yarısını yedim

Amaaaaaa velim çağırdı oraya gidince işteeee
1 bardak ayran
yarım kase soğuk çorba
salata ve bulgur köftesi yapmışlar nerdeyse elim kadardı yarısını yedim...Accıkta yufkaaa offff yaaaaaa çok abarttım bugün...

kızlar teftiş bitti rahatladık.salak müfettiş bana dediki ebru hanım sizin dosyanızı görmek istiyorum.peki hocam dedim hemen getirttim...öğretmenlerin dosyasına bir göz attı yani 3 tanesine 5 dakika baktı..benim dosyama 12 dakika baktı kesin o kadar var...sonra sizinde çalışma onayınız var dedi..yani bir sayfa yazıya 15 dakikamı baktı töbe töbe..herşeyi inceledi yaşımı adresimi allah allah...umarım kimsenin dikkatini çekmemiştir.müdür yardımcıları falan da vardı odada..neyseeeeee

yarın ben yokum arkadaşlar hastaneye sabah erken gidicem okula gelmeden..öğleden sonra gelirim dedim ama müdür yok diye kaytaram tahliller öğleden sonraymış diycemmmm.

bu arada öğle
1 dilim ekmek
8 yemek kaşığı bezelyeli tavuk
1 tabak salata yedim

şimdide 1 portakal yedim 500ml su
1 nescafe içmiştim

yeşil çayı ilk içtiğinizde zorluk yaşadınızmı...ben ne çeşidini aldıysam içemiyorum miğdem bulanıyor..acaba biraz kendimi zorlamam mı gerekiyor...

Ben de yeşil çayım bitsin bi manava falan çıkıcam sona gelince akşam yemeğini yapaım sona da dambııl ama öncesinde 15dk yürürüm kaslar ısınsın sonra da dambıl çalışırım iç bacak da çalışırımmm

1 kilo çekirdek ne demek canım ya..sen mahfetmişsin ortalığı..ilk işin çekirdekten vazgeçmek olsun bence...zaten onu bırak kilo verirsin garanti yani

yeşil çayı ilk içtiğinizde zorluk yaşadınızmı...ben ne çeşidini aldıysam içemiyorum miğdem bulanıyor..acaba biraz kendimi zorlamam mı gerekiyor...

İmkanın vasa açık al yeşil çayı aktadan ve demleyip boll limon sık canım bir de yanında kuru kayısı falan gibi kuru meyve yersen biaz tatlı tatlı olu daha ahat içersin amoreecim öyle yapa hepp ama alışırsın zamanla poşet de alsan böyle yapablisin daha ahat içersin

farmasi doğum günü kutlu olsun....nice yaşlara..hediyende güzelmiş güle güle kullan...mutlu yemekler ye inşallah masanda çocuklarınla ve eşinle

iveeeeeeet şimdik öğle yemeğini yiyore canlarım.
5 kaşık sade(haşlanmış) makarna
4 kaşık kuru fasülye
haşlanmış brokoli ve havuç..
ahan da resim de ekliyorum
burda göünmüyor ama yanında 4yk yooort da yiyorum :86:

1 kilo çekirdek ne demek canım ya..sen mahfetmişsin ortalığı..ilk işin çekirdekten vazgeçmek olsun bence...zaten onu bırak kilo verirsin garanti yani

artık almamak için marketin önünden geçmeye korkuyorum..en büyük hedefim çekirdeği ve aburcuburu bırakmak olucak..yarimm askere gidince kendimi çekirdeğe vurdum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…