evet canım başaracağım beynimde başladıktan sonra bu iş olacaktı zaten..kiii artık beynimde başlattım
mrb..bende artık bu fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum...2 ayda 10 kilo aldım ve psikolijim berbat bi şekilde bozuldu..artık inanın işe bile gidesim gelmiyor...şişmanken hayat ne kadar cekilmez oluyormuş...giydiğim hiç birşey yakışmıyor..bende artık dur demek istiyorum buna..mümkün olduğunca az yemek yemeğe çalışıyorum ama olmuyor...kafanızda bunu nasıl bitiriyosunuz taktiğini bana da anlatırmısınız
elbette tatlım sıkı olup yğ oranı düşük olduktan sonra kilolu gözükmezsinki. bak mesela ben aslında daha zayıf gözükürüm aslında yağım az ama işte karnım yumuşak o yüzden yani bide eriyoda o da var ne kadar çalışırsam çalışayım eriyo milim milim eee noluyo yumuşuyo tabikide. bu hafta karına yüklendim geçen haftaya göre daha iyi oldu toplandı. birde sırtta çok önemli. sırttaki gevşemede yağmış gibi gözüküyo bazen katlanabiliyo bile o yüzden sırtada önem vermek lazım.
birde sen callanetics videosunu indirmişmiydin canım varmı sende
birde kızlar gün içinde yemekti filan çok mutfağa gidip geliyorum ben. şimdi saydım mutfak oturma odama 26 adım. şimdi mesela ateşte sütlaç var arada gidip kaşıtırıyorum geliyorum git gel 50 adım filan oluyo eee devamlı git gel git gell sanırım hareketli sayılıyorum gün içindede demi ben.
canım ben de rica etsem benim için de en etkili karın ve kol hareketlerini varsa link şeklinde falan atar mısın?hugocuğum bana link vermişti onu uyguladım aslında ama şimdi tekrar başladığımda farklı hareketler de varsa onları da öğrenip etkili birşeyler yapmak istiyorum bir de benim diğer sorunum göğüsler...kilo verdikçe okadar küçülüyor ki zaten benim göğüslerim çok küçük bunun önüne geçme şansım yok mu?bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaırsa çooook mutlu olurum
dün gece rüyamda kukuletayı gördüm. çok özledimya ondan heralde. yüzünü görmedim ama beni yanına çağırdı gel dedi. rüyamda kukuletanın altın gibi bir kalbi olduğunu tertemiz olduğunu hissettim kızlar gelicek galiba yakında. hayırlısıyla dönsün çok özledim
slm kızlar bugün sabahtan kepek ekmeyi olmadığı için bir dilim kadar kalmış normal ekmekle yarım kk kadar peyniri yedim meyve çayımla. sonra etrafı toparlayıp, oğlumla beraber yürüyerek önce markete ordan inşaata evimize bakmaya ordan da parka gittik.
giderken oğlum da yürüdü benmle beraber. hatta o bayaabir tempolu yürüdü ben de ona uymaya çalıştım mecbur ama parkta acayip koştum görmeliydiniz
gelirken de gene yürüdük ama ara ara kucağıma aldım. ee bu da ağırlık çalışmık gibi olmuştur heralde. sağ kolumda 12kilo(oğlum) sol elimde de yaklaşık 10kilo (paketler)... bir de yokuş yukarı yürüdük böle.
şimdi de bir parça butu haşlıyorum. yarısını yani bir baget kadarını birazdan yicem. gerikalanını a yarın yerim diyorum. yanında da bir domates, bir salatalık ve ayran yaparım sanırım...
çok teşekkür ederim...çalıştığım için evde yemek tüketmiyorum...işyerinde 1 öğün yemek yiyorum ondan sonrası abur cubur oluyor...galiba benide ençok kilo aldıran etken bunlar...ekmek kullanmam ama çikolatadan vazgeçemiyorum...sınırsız çikolata koysalar önüme hepsini yerim doymak bilmiyorum...karşımdaki insanlar 1 paket çukalata ile doyuyolar bense sadece utandığım için 3. paketi yemiyoruminanmicaksınız belki ama eve gelincede 1 kilo çekirdeği yiyorum...:69:
bi elimde yeşilçay hem içiyorum hem eşimin tatlısını karıştırıyorum gidip geliyorum daha sırt çalışcam dans etcem iç bacak var
off tatlı olsada başlasam.
ara öğünde meyve olarak bir küçük boy muz 10 tane antep fıstıpı var. yeşilçay içince acayip tok hissediyorum kendimi.
bi elimde yeşilçay hem içiyorum hem eşimin tatlısını karıştırıyorum gidip geliyorum daha sırt çalışcam dans etcem iç bacak var
off tatlı olsada başlasam.
ara öğünde meyve olarak bir küçük boy muz 10 tane antep fıstıpı var. yeşilçay içince acayip tok hissediyorum kendimi.
kızlar bugün benim doğum günüm tam 34 yaşımdayım artık
bunlar da eşimin doğum günü hediyesi mutfak köşe takımlarım .
herşeyimizi hemen hemen paylaşıyoruz bunları da paylaşmak geldi içimden canlarrr
Eki Görüntüle 169960
Eki Görüntüle 169959
Eki Görüntüle 169961
Eki Görüntüle 169962
çok teşekkür ederim...çalıştığım için evde yemek tüketmiyorum...işyerinde 1 öğün yemek yiyorum ondan sonrası abur cubur oluyor...galiba benide ençok kilo aldıran etken bunlar...ekmek kullanmam ama çikolatadan vazgeçemiyorum...sınırsız çikolata koysalar önüme hepsini yerim doymak bilmiyorum...karşımdaki insanlar 1 paket çukalata ile doyuyolar bense sadece utandığım için 3. paketi yemiyoruminanmicaksınız belki ama eve gelincede 1 kilo çekirdeği yiyorum...:69:
yeşil çayı ilk içtiğinizde zorluk yaşadınızmı...ben ne çeşidini aldıysam içemiyorum miğdem bulanıyor..acaba biraz kendimi zorlamam mı gerekiyor...
1 kilo çekirdek ne demek canım ya..sen mahfetmişsin ortalığı..ilk işin çekirdekten vazgeçmek olsun bence...zaten onu bırak kilo verirsin garanti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?